Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Bob bazz adja oda a dealer-e elérhetőségét. Ennyire jó cuccot, mint ő még sose szedtem...Hát ja, évekre leépítette a csapatot. Se első kör, meg még a csapat egyik legjobbját is ingyen elküldte...
Toto21
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 907
Akkor megkerdeznem ismet: meg mindig ugy latjak egyesek, hogy BOB jol vegzi a munkajat?gyakorlatilag megsemmisíti a rostert. Katasztrófa.
Szerintem erre valaszolni sem kell igazabol...
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Toto21
5 960
Bob bazz adja oda a dealer-e elérhetőségét. Ennyire jó cuccot, mint ő még sose szedtem...
több mint 4 éve
Akkor megkerdeznem ismet: meg mindig ugy latjak egyesek, hogy BOB jol vegzi a munkajat?Steve Keim szerintem úgy véli
Szerintem erre valaszolni sem kell igazabol...
Stez
Liverpool Fc
több mint 4 éve
LanceVance
1 387
Na jólvan srácok, én addig nem nézek Texans meccseket amíg ez a pondró a csapatnál van, talákozunk remélhetőleg a közeli jövőben.
több mint 4 éve
Akkor megkerdeznem ismet: meg mindig ugy latjak egyesek, hogy BOB jol vegzi a munkajat?Szerintem erre valaszolni sem kell igazabol...
több mint 4 éve
LanceVance
1 387
Igen bocs, egy üres zacskó szotyiért.Baszdmeg a liga legjobb elkapóját odaadta ez a barom állat egy zacskó szotyiért!!!De szotyi már nem volt benne, csak a zacsko maga
LanceVance
Toto21
több mint 4 éve
2. kör a hírek szerintill a 4. körben felmozgás
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Baszdmeg a liga legjobb elkapóját odaadta ez a barom állat egy zacskó szotyiért!!!Az még hagyján, de nem egy Brown féle primadonnát boltolt el 😀
LanceVance
több mint 4 éve
Toto21
5 960
Baszdmeg a liga legjobb elkapóját odaadta ez a barom állat egy zacskó szotyiért!!!De szotyi már nem volt benne, csak a zacsko maga
LanceVance
több mint 4 éve
LanceVance
1 387
Baszdmeg a liga legjobb elkapóját odaadta ez a barom állat egy zacskó szotyiért!!!
több mint 4 éve
Toto21
5 960
Uristen.Hat Texans drukker se lennek most...twitter.com/McClain_on_NFL/status/1239602910356475905Reszvetem sracok.
Texans tulaja is ritka nagy fasz...
Beki
Bence94
több mint 4 éve
Tökönszúrom magamTavaly ugyanez volt a téma. Csak a Giants volt olyan hülye hogy elcserélte a liga egyik legjobb elkapojat. Mellesleg láttuk Tunsil mennyit ért, Hopkins akkor a dupláját. De esélytelen hogy elcseréljék. Nagyon unatkoznak az újságírók.🤔BOB-t karóba fogják húzni
bleacherreport.com/articles/2881208-deandre-hopkins-trade-rumors-2-teams-say-to-watch-wr-texans-in-draft-hell
Bence94
Amadeus
samu09
több mint 4 éve
Bence94
1 949
twitter.com/McClain_on_NFL/status/1239602910356475905Reszvetem sracok.
Texans tulaja is ritka nagy fasz...
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/McClain_on_NFL/status/1239602910356475905Texans tulaja is ritka nagy fasz...
több mint 4 éve
Hopkins -> ArizonaFire BoB!
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Bence94
1 949
twitter.com/AdamSchefter/status/1239602371891789824😶😶😶
Mikor egy idiótát hagynak a posztján...
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/AdamSchefter/status/1239602371891789824Mikor egy idiótát hagynak a posztján...
több mint 4 éve
Bob a kovetkezo ket evi draft felet odaadja LT-ert, a masik felet futokert. 😀Szerintem csak nem szeret draft idején bejárni az irodába. Az anti-Belichick.
Stez
több mint 4 éve
Bob a kovetkezo ket evi draft felet odaadja LT-ert, a masik felet futokert. 😀