Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Érdekes, hogy Barwin lelépése után még mindig WR-t jósolnak Houstonba pedig abból elég mély a class idén én meg ráadásul másodjára is LB-t húznék hogy legyen valaki Cushing mellett mert James idén nem győzött meg.
több mint 11 éve
GhostLead
295
Igen! már rájöttem! hogy a Ravensba tolja!Leigazoltátok Greg Jones FB-t. de mi van Vonta Leach-el??GhostLeadLelépett két éve 😀adam8
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Leigazoltátok Greg Jones FB-t. de mi van Vonta Leach-el??GhostLeadLelépett két éve 😀
több mint 11 éve
GhostLead
295
Leigazoltátok Greg Jones FB-t. de mi van Vonta Leach-el??
több mint 11 éve
blog.chron.com/ultimatetexans/files/2013/03/BarwinThanks-531x600.jpg Rendes gyerek ez a Connor, minden jót neki Philyben.LanceVancede reméljük nem lesz jobb mint houstonban volt 😀 😀
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
blog.chron.com/ultimatetexans/files/2013/03/BarwinThanks-531x600.jpg Rendes gyerek ez a Connor, minden jót neki Philyben.LanceVanceBlaine Gabbert 😀
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
blog.chron.com/ultimatetexans/files/2013/03/BarwinThanks-531x600.jpg Rendes gyerek ez a Connor, minden jót neki Philyben.
több mint 11 éve
(Sajnos) igen, azt.K..va jó vételt csináltunk 😀LanceVanceGreg Jones one year deal with texans is worth $1 mil. $840 base, $160 to sign. $240 is guaranteed.swatt99Egyébként valószínű, ha akartátok volna, simán megtartjátok. Mi csak 1 éves szerződést adtunk neki és a szűk capünk miatt nem is adhattunk túl sokat.DCTexans sign fullback Greg Jones one-year deal.Remélem itt legalább eljut a ProBowlra. Megérdemelné. Ettől függetlenül rohadt szar lesz Texans mezben látni. Főleg ellenünk.iktriad
blog.chron.com/ultimatetexans/2013/03/texans-sign-fullback-greg-jones-to-a-1-year-deal/swatt99
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
K..va jó vételt csináltunk 😀Greg Jones one year deal with texans is worth $1 mil. $840 base, $160 to sign. $240 is guaranteed.swatt99Egyébként valószínű, ha akartátok volna, simán megtartjátok. Mi csak 1 éves szerződést adtunk neki és a szűk capünk miatt nem is adhattunk túl sokat.DCTexans sign fullback Greg Jones one-year deal.Remélem itt legalább eljut a ProBowlra. Megérdemelné. Ettől függetlenül rohadt szar lesz Texans mezben látni. Főleg ellenünk.iktriad
blog.chron.com/ultimatetexans/2013/03/texans-sign-fullback-greg-jones-to-a-1-year-deal/swatt99
több mint 11 éve
Greg Jones one year deal with texans is worth $1 mil. $840 base, $160 to sign. $240 is guaranteed.Egyébként valószínű, ha akartátok volna, simán megtartjátok. Mi csak 1 éves szerződést adtunk neki és a szűk capünk miatt nem is adhattunk túl sokat.DCTexans sign fullback Greg Jones one-year deal.Remélem itt legalább eljut a ProBowlra. Megérdemelné. Ettől függetlenül rohadt szar lesz Texans mezben látni. Főleg ellenünk.iktriad
több mint 11 éve
Én is akartam kérdezni,hogy ha már Barwin elment (jó helyre)akkor hogy fog kinézni a front 7??
több mint 11 éve
nfl.com-os Mock Drafton 7ből 6 szakértő szerint WR-t húzunk első körben,ebből 3an mondják hogy Deandre Hopkins, 2en hogy Tavon Austin lesz az. Szerintetek ?LanceVanceNekünk már vagy 3 éve folyamatosan elkapót mockolnak az első körben, de igazából még mindig nincs szükségünk 1. számúra, az van, és nem is akármilyen. Valószínű lesz wr draft, csak én nem vagyok benne biztos, hogy már az első körben (én egy 2. körös Stedmant szeretnék 😊 ).
Ha belegondolok mi volt tavaly nagy gond, akkor rögtön beugrik, hogy Watt nem kapott elég segíséget pass rushban, főleg OLB poziból nem. Ráadásul Barwin is elment, úgyhogy én nem zárnák ki egy első körös pass rushert sem, mondjuk Alex Okafort, aki pl nagyon underrated ahhoz képest, hogy milyen eredményes volt a collegeban tavaly (54 tackles, 12.5 sacks, 16.5 tackles for a loss, four forced fumbles).
több mint 11 éve
Egyébként valószínű, ha akartátok volna, simán megtartjátok. Mi csak 1 éves szerződést adtunk neki és a szűk capünk miatt nem is adhattunk túl sokat.Texans sign fullback Greg Jones one-year deal.Remélem itt legalább eljut a ProBowlra. Megérdemelné. Ettől függetlenül rohadt szar lesz Texans mezben látni. Főleg ellenünk.iktriad
több mint 11 éve
Texans sign fullback Greg Jones one-year deal.Remélem itt legalább eljut a ProBowlra. Megérdemelné. Ettől függetlenül rohadt szar lesz Texans mezben látni. Főleg ellenünk.
több mint 11 éve
Texans sign fullback Greg Jones one-year deal.blog.chron.com/ultimatetexans/2013/03/texans-sign-fullback-greg-jones-to-a-1-year-deal/
több mint 11 éve
kiestem 😕Mellé.adam8Szerintem ő LB és hiány is van belőle a Jax meg olyan pozícióban van a drafton hogy simán húz egy jobbat mint Jones 😉samu09Jaguars FB Greg Jones is visiting the Texans today (Schefter).Meg ne próbáljátok nekem elszipkázni.iktriad
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Mellé.Szerintem ő LB és hiány is van belőle a Jax meg olyan pozícióban van a drafton hogy simán húz egy jobbat mint Jones 😉samu09Jaguars FB Greg Jones is visiting the Texans today (Schefter).Meg ne próbáljátok nekem elszipkázni.iktriad
több mint 11 éve
Valószínű, mivel Waltert még nem pótolták, Posey pedig nem épül fel kezdésre.
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
nfl.com-os Mock Drafton 7ből 6 szakértő szerint WR-t húzunk első körben,ebből 3an mondják hogy Deandre Hopkins, 2en hogy Tavon Austin lesz az. Szerintetek ?
több mint 11 éve
Szerintem ő LB és hiány is van belőle a Jax meg olyan pozícióban van a drafton hogy simán húz egy jobbat mint Jones 😉Jaguars FB Greg Jones is visiting the Texans today (Schefter).Meg ne próbáljátok nekem elszipkázni.iktriad
több mint 11 éve
Jaguars FB Greg Jones is visiting the Texans today (Schefter).Meg ne próbáljátok nekem elszipkázni.
több mint 11 éve
Bullock 50 yardról már bevethető és senior évében a legjobb egyetemi rúgónak járó díjat is megkapta 33/29-es mérleggel. Tavaly még augusztusban IR-re került ezért lett Graham a rúgó de Bullock hosszútávon megoldhatja a Houston rúgóposztját.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ha eddig nem tettük, szerintem eztán se fogjuk.Mindkét rúgónk az A&M-ről van, csak van egy korosztály különbség 😊Bondiha Bullockra gondolsz akkor vagy 12 év. Grahamről tud valaki valamit? Én csak annyit h URFA de remélem nem igazolják vissza.samu09