Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 11 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 081 — I like the Texans, I like who we are
Érdekes, hogy Barwin lelépése után még mindig WR-t jósolnak Houstonba pedig abból elég mély a class idén én meg ráadásul másodjára is LB-t húznék hogy legyen valaki Cushing mellett mert James idén nem győzött meg.
több mint 11 éve
GhostLead New England Patriots 295
Leigazoltátok Greg Jones FB-t. de mi van Vonta Leach-el??GhostLead
Lelépett két éve 😀adam8
Igen! már rájöttem! hogy a Ravensba tolja!
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Leigazoltátok Greg Jones FB-t. de mi van Vonta Leach-el??GhostLead
Lelépett két éve 😀

több mint 11 éve
GhostLead New England Patriots 295
Leigazoltátok Greg Jones FB-t. de mi van Vonta Leach-el??
több mint 11 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Texans offseason schedule
több mint 11 éve
 blog.chron.com/ultimatetexans/files/2013/03/BarwinThanks-531x600.jpg Rendes gyerek ez a Connor, minden jót neki Philyben.LanceVance
de reméljük nem lesz jobb mint houstonban volt 😀 😀
több mint 11 éve
 blog.chron.com/ultimatetexans/files/2013/03/BarwinThanks-531x600.jpg Rendes gyerek ez a Connor, minden jót neki Philyben.LanceVance
Blaine Gabbert 😀

több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
 blog.chron.com/ultimatetexans/files/2013/03/BarwinThanks-531x600.jpg Rendes gyerek ez a Connor, minden jót neki Philyben.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Texans sign fullback Greg Jones one-year deal.
 blog.chron.com/ultimatetexans/2013/03/texans-sign-fullback-greg-jones-to-a-1-year-deal/swatt99
Remélem itt legalább eljut a ProBowlra. Megérdemelné. Ettől függetlenül rohadt szar lesz Texans mezben látni. Főleg ellenünk.iktriad
Egyébként valószínű, ha akartátok volna, simán megtartjátok. Mi csak 1 éves szerződést adtunk neki és a szűk capünk miatt nem is adhattunk túl sokat.DC
Greg Jones one year deal with texans is worth $1 mil. $840 base, $160 to sign. $240 is guaranteed.swatt99
K..va jó vételt csináltunk 😀LanceVance
(Sajnos) igen, azt.
több mint 11 éve
 blog.chron.com/ultimatetexans/2013/03/texans-sign-fullback-greg-jones-to-a-1-year-deal/swatt99
Remélem itt legalább eljut a ProBowlra. Megérdemelné. Ettől függetlenül rohadt szar lesz Texans mezben látni. Főleg ellenünk.iktriad
Egyébként valószínű, ha akartátok volna, simán megtartjátok. Mi csak 1 éves szerződést adtunk neki és a szűk capünk miatt nem is adhattunk túl sokat.DC
Greg Jones one year deal with texans is worth $1 mil. $840 base, $160 to sign. $240 is guaranteed.swatt99
K..va jó vételt csináltunk 😀

több mint 11 éve
Greg Jones one year deal with texans is worth $1 mil. $840 base, $160 to sign. $240 is guaranteed.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Én is akartam kérdezni,hogy ha már Barwin elment (jó helyre)akkor hogy fog kinézni a front 7??

több mint 11 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
nfl.com-os Mock Drafton 7ből 6 szakértő szerint WR-t húzunk első körben,ebből 3an mondják hogy Deandre Hopkins, 2en hogy Tavon Austin lesz az. Szerintetek ?LanceVance
Nekünk már vagy 3 éve folyamatosan elkapót mockolnak az első körben, de igazából még mindig nincs szükségünk 1. számúra, az van, és nem is akármilyen. Valószínű lesz wr draft, csak én nem vagyok benne biztos, hogy már az első körben (én egy 2. körös Stedmant szeretnék 😊 ).
Ha belegondolok mi volt tavaly nagy gond, akkor rögtön beugrik, hogy Watt nem kapott elég segíséget pass rushban, főleg OLB poziból nem. Ráadásul Barwin is elment, úgyhogy én nem zárnák ki egy első körös pass rushert sem, mondjuk Alex Okafort, aki pl nagyon underrated ahhoz képest, hogy milyen eredményes volt a collegeban tavaly (54 tackles, 12.5 sacks, 16.5 tackles for a loss, four forced fumbles).
több mint 11 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Egyébként valószínű, ha akartátok volna, simán megtartjátok. Mi csak 1 éves szerződést adtunk neki és a szűk capünk miatt nem is adhattunk túl sokat.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem itt legalább eljut a ProBowlra. Megérdemelné. Ettől függetlenül rohadt szar lesz Texans mezben látni. Főleg ellenünk.
több mint 11 éve
 blog.chron.com/ultimatetexans/2013/03/texans-sign-fullback-greg-jones-to-a-1-year-deal/
több mint 11 éve
Jaguars FB Greg Jones is visiting the Texans today (Schefter).
Meg ne próbáljátok nekem elszipkázni.iktriad
Szerintem ő LB és hiány is van belőle a Jax meg olyan pozícióban van a drafton hogy simán húz egy jobbat mint Jones 😉samu09
Mellé.adam8
kiestem 😕
több mint 11 éve
Szerintem ő LB és hiány is van belőle a Jax meg olyan pozícióban van a drafton hogy simán húz egy jobbat mint Jones 😉samu09
Mellé.

több mint 11 éve
Valószínű, mivel Waltert még nem pótolták, Posey pedig nem épül fel kezdésre.
több mint 11 éve
nfl.com-os Mock Drafton 7ből 6 szakértő szerint WR-t húzunk első körben,ebből 3an mondják hogy Deandre Hopkins, 2en hogy Tavon Austin lesz az. Szerintetek ?

több mint 11 éve
 blog.chron.com/ultimatetexans/2013/03/texans-hosting-tyrann-mathieu-former-jaguars-fb-greg-jones/
több mint 11 éve
Szerintem ő LB és hiány is van belőle a Jax meg olyan pozícióban van a drafton hogy simán húz egy jobbat mint Jones 😉
több mint 11 éve
Meg ne próbáljátok nekem elszipkázni.
több mint 11 éve
Bullock 50 yardról már bevethető és senior évében a legjobb egyetemi rúgónak járó díjat is megkapta 33/29-es mérleggel. Tavaly még augusztusban IR-re került ezért lett Graham a rúgó de Bullock hosszútávon megoldhatja a Houston rúgóposztját.
több mint 11 éve
Mindkét rúgónk az A&M-ről van, csak van egy korosztály különbség 😊Bondi
ha Bullockra gondolsz akkor vagy 12 év. Grahamről tud valaki valamit? Én csak annyit h URFA de remélem nem igazolják vissza.samu09
Ha eddig nem tettük, szerintem eztán se fogjuk.