Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Az komoly lenne. Bár már túl van a csúcson, de szerintem 1-2 évig még lehet benne annyi, hogy hozza azt a szintet, hogy top safety legyen. Bár nem tudom, hogy van a sérülése, de mindenképp segíthetne a csapaton. addig kéne ütni a vasat amíg meleg.
több mint 11 éve
Állítólag Ed Reedre hajtunk, már Houstonban is van.
több mint 11 éve
Gabriel
525
Bondi! Akkor nem is gondoltunk rögtön ugyanarra.
több mint 11 éve
Gabriel
525
Sajnos Quin távozik. Ő volt szerintem idén a legjobb free agent nálunk. Ráadásul házon belül pótolhatatlan, ergó van 1 újabb needünk, hacsak Eddie Pleasant nem lesz jövőre a semmiből Pro Bowler. Néhány mockban eddig is szerepelt nálunk safety húzás a 2. körben- leginkább Matt Elam-, innentől ez is bőven benne van a kalapban. Zárójelben megjegyzem Pollardtól elköszöntek Baltimoreban, csak úgy mondom....
több mint 11 éve
Viszont Pollard szabad. Nem bánnám ha visszahoznánk ebben az esetben.
több mint 11 éve
Eddig jók vagyunk.Casey Kelly rendszerében szerintem szárnyalni fog. Persze itt is tudott volna ha elég labdát kapott volna.
több mint 11 éve
Sajnos úgy néz ki Glover Quint sem sikerűlt újraszerződtetni. Állítólag Lionshoz igazolt 5 évre. Én egy olyan évi 6-7 milla közé teszem.
több mint 11 éve
Caseyt nem kiraktuk, hanem lejárt a szerződése, tehát oda mehetett, ahova akart. Ő pedig nyilván azt a csapatot választotta, aki a legtöbbet ajánlotta. Graham ugyanolyan free agent (szabadügynök), mint Casey, tehát ő neki is lejárt a szerződése, és ahhoz ír alá, aki neki tetszik(=aki a legtöbb pénzt fizeti).Az Eagles közel évi 5 millát fog fizetni neki. Mi soha nem fizettünk volna ennyit egy 3. számú TE-nek (oké FB is, de azért annak nem a legjobb). Ráadául még mindig bennem van a tűske az elejtett TD passza miatt a pats ellen , ha az ott nem 3, hanem 7 pont, akkor lehet másképp alakul az egész meccs.DCoké télleg kell a cap hely de a "jelentéktelenebb" játékosok közül miért a legjelentősebbel kezdték? 😀 mert még nem h látom Graham 💋 cutolva lett volna (jó az ő kivágása nem hoz olyan sok helyet de akkor is rengeteget hibázott idén. Remélem a srác akit tavaly draftoltak - csak IR-re került ACL miatt - lesz a kezdő kicker)samu09
több mint 11 éve
Az Eagles közel évi 5 millát fog fizetni neki. Mi soha nem fizettünk volna ennyit egy 3. számú TE-nek (oké FB is, de azért annak nem a legjobb). Ráadául még mindig bennem van a tűske az elejtett TD passza miatt a pats ellen , ha az ott nem 3, hanem 7 pont, akkor lehet másképp alakul az egész meccs.DCoké télleg kell a cap hely de a "jelentéktelenebb" játékosok közül miért a legjelentősebbel kezdték? 😀 mert még nem h látom Graham 💋 cutolva lett volna (jó az ő kivágása nem hoz olyan sok helyet de akkor is rengeteget hibázott idén. Remélem a srác akit tavaly draftoltak - csak IR-re került ACL miatt - lesz a kezdő kicker)
több mint 11 éve
Az Eagles közel évi 5 millát fog fizetni neki. Mi soha nem fizettünk volna ennyit egy 3. számú TE-nek (oké FB is, de azért annak nem a legjobb). Ráadául még mindig bennem van a tűske az elejtett TD passza miatt a pats ellen , ha az ott nem 3, hanem 7 pont, akkor lehet másképp alakul az egész meccs.
több mint 11 éve
2 év alatt 2 igen jó TE/FB-t küldenek el + Casey slot WR-ként is jó volt
több mint 11 éve
Nem, ilyen rosszul állunk cappel 😊Kiraktuk Kevin WaltertDCIlyen jól álltok WRekből?iktriad
Egyébként töménytelen mennyiségű minőségi elkapó van az idei drafton, mégha egyikük se kirívó elit kategória.
több mint 11 éve
Kiraktuk Kevin WaltertDCIlyen jól álltok WRekből?
több mint 11 éve
Kiraktuk Kevin WaltertKérdés kinek csinálunk helyet
csakhogy kicsit fényezzem magam ezt két hete írtam: "Mondjuk Kevin Walter elküldése az szinte biztos..."
több mint 11 éve
lehet hülyeséget írok de valami 10-et ajánlottak neki de Cushing közeli összeget kért (16)Kb. mekkora összegekről van szó? Tavaly mennyivel kínáltuk meg Barwint???LanceVancewww.nfl.com/news/story/0ap1000000149125/article/james-harrison-five-potential-teams-for-linebackerLanceVancehát neki többet kellene fizetni mint Barwinnak és akármilyen nagy sztár, Connor most lép be abba a korba ahol a LB-k a legjobb teljesítményt nyújtják. samu09
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Kb. mekkora összegekről van szó? Tavaly mennyivel kínáltuk meg Barwint???www.nfl.com/news/story/0ap1000000149125/article/james-harrison-five-potential-teams-for-linebackerLanceVancehát neki többet kellene fizetni mint Barwinnak és akármilyen nagy sztár, Connor most lép be abba a korba ahol a LB-k a legjobb teljesítményt nyújtják. samu09
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000149125/article/james-harrison-five-potential-teams-for-linebackerLanceVancehát neki többet kellene fizetni mint Barwinnak és akármilyen nagy sztár, Connor most lép be abba a korba ahol a LB-k a legjobb teljesítményt nyújtják.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Úgy emlékszem tavaly nem volt rossz a punterünk, bár őszintén, fejből a nevét sem tudom. Ezért is meg, a pozíció miatt is fölösleges milliókat költeni rá. Olcsón jöhet.DCDonnie Jones, csak ő FA.
több mint 11 éve
Úgy emlékszem tavaly nem volt rossz a punterünk, bár őszintén, fejből a nevét sem tudom. Ezért is meg, a pozíció miatt is fölösleges milliókat költeni rá. Olcsón jöhet.
több mint 11 éve
Cubehead
2 541
A legjobb! 😊Erősödik a pletyka h Shane Lechlert akarjátok szerződtetni.empty taxiJó punter az öreg 😀LanceVance
Habár 2012-s szezont lassan kezdte (sérülés végett) de azért a végére oda tette magát immáron sokadjára!
Ha esetleg tényleg nálatok köt ki jól jártok majd vele, viszont arra számítsatok,hogy nem lesz olcsó!! 😊
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Erősödik a pletyka h Shane Lechlert akarjátok szerződtetni.empty taxiJó punter az öreg 😀