Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 11 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
J.J. Watt wins Defensive Player of the Year

www.nfl.com/videos/auto/0ap2000000134460/NFL-Honors-J-J-Watt-wins-Defensive-Player-of-the-Year
több mint 11 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 081 — I like the Texans, I like who we are
Egy érdekes felvetésről olvastam, miszerint ha megtartjuk Barwint, akkor Reedet átkonvertáljuk ILB-be Cushing mellé és Mercilus kezd majd a másik OLB pozícióban. Lehet 1 próbát megérne a dolog. Nem beszélve arról, hogy, ha ez beválna biztos nem lenne 1. körös linebacker draft.Gabriel
McNair: ILB, WR among Texans’ top prioritiesswatt99
lehet azért egy DB jobb lenne mivel jó slot wr-t, amire igazán szüksége lenne a houstonnak mert rendre a TE-k játszottak ebben a szerepkörben idén 2.-3. körben is lehet szerezni.
több mint 11 éve
Egy érdekes felvetésről olvastam, miszerint ha megtartjuk Barwint, akkor Reedet átkonvertáljuk ILB-be Cushing mellé és Mercilus kezd majd a másik OLB pozícióban. Lehet 1 próbát megérne a dolog. Nem beszélve arról, hogy, ha ez beválna biztos nem lenne 1. körös linebacker draft.Gabriel
McNair: ILB, WR among Texans’ top priorities
több mint 11 éve
Gabriel Houston Texans 525
Egy érdekes felvetésről olvastam, miszerint ha megtartjuk Barwint, akkor Reedet átkonvertáljuk ILB-be Cushing mellé és Mercilus kezd majd a másik OLB pozícióban. Lehet 1 próbát megérne a dolog. Nem beszélve arról, hogy, ha ez beválna biztos nem lenne 1. körös linebacker draft.
több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
“Thank you all for the concern. As of now, I have no complications with my blood pumper. There was a casual conversation with a reporter about my particular condition that turned public. But I have not, nor do I plan to anytime in the near future, have conversations with my doctors about any surgery. I am feeling well and am as exuberant as ever. Love and light to all those concerned!”

Foster nyilatkozata

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 676 — Raiders fan
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/01/report-arian-foster-likely-to-undergo-heart-surgery/

Nem értek hozzá, de nekem minden szívműtét komoly...gyors, teljes felépülést neki...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Fosternek állítólag nemsokára lesz egy kisebb szívműtétje, de azt mondják, nem komoly.

több mint 11 éve
2002 Carr, 2003 Johnson, 2004 dunta robinson 2005 travis johnson 2006 williams 2007 okoye 2008 duane brown 2009 cushing 2010 jackson 2011 watt 2012 mercilus
10 év alatt 3 első körös O-tag jött. Travis nagy mellé fogás volt Okoye meg nem illett a 3-4es rendszerbe. O-falember biztos nem fog jönni. Tavaly meg voltunk ijedve mikor a fél fal eligazolt de ennek ellenére Foster ugyanúgy teljesített. NT, DE, LB és DB nálamaz esélyes és ebből is inkább az LB.
több mint 11 éve
Glover Quin, mint a legfontosabb megtartandó szabadügynökünk. Na szerintem ezt se gondoltuk volna 3 évvel ezelőtt.

Az RT posztot én is támogatnám, de szerintem a védelem oldalára fog jönni az első pick. NT/OLB/S pozícióra, persze függ attól is, hogy ki marad vagy ki megy.

több mint 11 éve
Nandito Tennessee Titans 3 136 — Titans fan
le tudnátok írni kik lesznek idén FA-k nálunk? samu09
Itt a többi csapatét is meg tudod nézni.

www.walterfootball.com/offseason2013hou.php

Music City Miracle
több mint 11 éve
le tudnátok írni kik lesznek idén FA-k nálunk?
több mint 11 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Most talán a legtöbben az ILB-t mondják az első körre, de én nem erre tippelnék. Cush mikor játszott, akkor passz szitukban csak ő volt fent ILB-nek, nem hiszem hogy ez változna,és draftolnánk egy two-down kiegészítő ILB-t az elsőben. Ha mégis ILB, akkor Ogletree és Minter jöhet szóba (Teo hamarabb kimegy), mind a kettő szolid játékos, de ahogy néztem sokszor könnyedén blokkolják őket a falemberek.
Én RT-re tenném a voksom, Butler ugye FA, sérüléssel küszködik és előtte se volt túl jó. Newton az kiváló csere lenne, de kezdőnek talán valaki jobb kellene, mert elég sok gond volt a jobb oldali blokkolással. A három legjobb OT hamarabb ki fog menni, valaki kevésbé ismert névre tippelnék mondjuk Oday Aboushi-ra, akinek elég gyorsak a lábai a ZSB-hez és hasonlóan Duane Brownhoz a Virginián játszott.
több mint 11 éve
Szerintem DT vagy ILB lesz az első körben. Cody free agents lesz + nem is fiatal már. Cushing kiesése után látszott hogy nem az igazi a cseresor. Sok mock draft WR-t jósol első körre de szerintem nem WR lesz első körbe .
több mint 11 éve
Drafton kit vártok az első körben?LanceVance
Houston Texans:
Anthony Amos, WR, Middle Tennessee (EW)
Will Davis#, DB, Utah State (SR)
Gerald Hodges, LB, Penn State (EW)
Eric Kush, OL, California (PA) (EW)
Sio Moore, LB, Connecticut (EW)
Kayvon Webster, CB, South Florida (EW)
állítólag velük beszéltek a houstuniak a senior bowlon. ez persze nem jelent semmit én pl lb-t vagy cb-t várok de hogy ki azt combine után megmondom 😀
több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Drafton kit vártok az első körben?

több mint 11 éve
Szerintem még Delano Johnsonnak is van esélye, hogy elcsípjen 1 roster spotot. Gabriel
én is inkább delanot mondanám na meg mohamedet manapság nem nehéz bekerülni az ő posztjukon a houstonba 😀
több mint 11 éve
Szerintem még Delano Johnsonnak is van esélye, hogy elcsípjen 1 roster spotot.
több mint 11 éve
Még nem esett szó azokról akikkel szerződést kötöttünk az idény végével:
Offense: Case Keenum QB / a PS tagja volt egész évben, tavalyi UDFA/
Jeff Maehl WR / Ő is a PS-ban töltötte a szezont, tavalyelőtt már kapott lehetőséget az alapszakasz végén/
Nick Mondek OT / a tavalyi drafton a 6. körben választottuk, az egyetlen a draftolt játékosaink közül aki nem került az active rosterre, Ő is PS tag volt a szezonban/
Jake Byrne TE / a Pats meccs előtt került a PS-ba. UDFA rookie a Wisconsin egyetemről/
Stephen McGee QB / a volt Cowboy, és mellesleg őstexasi irányító Wade javaslatára kap 1 lehetőséget/
Defense: Keith Browner DE / PS tag volt Ő is a szezonban/
Delano Johnson OLB / tavalyi UDFA, aki pre-seasonben nagyot játszott, a szezon során végig a PS-ban volt/
Mike Mohamed ILB / 2011-ben 6. körös volt, a Broncos draftolta, de a Jags és a Titans is kipróbálta azóta/Gabriel
Talán Mondeknek van a legtöbb esélye, hogy valaha is játszon a nagy csapatban. A többiek inkább csak camp töltelékek.
több mint 11 éve
Még nem esett szó azokról akikkel szerződést kötöttünk az idény végével:
Offense: Case Keenum QB / a PS tagja volt egész évben, tavalyi UDFA/
Jeff Maehl WR / Ő is a PS-ban töltötte a szezont, tavalyelőtt már kapott lehetőséget az alapszakasz végén/
Nick Mondek OT / a tavalyi drafton a 6. körben választottuk, az egyetlen a draftolt játékosaink közül aki nem került az active rosterre, Ő is PS tag volt a szezonban/
Jake Byrne TE / a Pats meccs előtt került a PS-ba. UDFA rookie a Wisconsin egyetemről/
Stephen McGee QB / a volt Cowboy, és mellesleg őstexasi irányító Wade javaslatára kap 1 lehetőséget/
Defense: Keith Browner DE / PS tag volt Ő is a szezonban/
Delano Johnson OLB / tavalyi UDFA, aki pre-seasonben nagyot játszott, a szezon során végig a PS-ban volt/
Mike Mohamed ILB / 2011-ben 6. körös volt, a Broncos draftolta, de a Jags és a Titans is kipróbálta azóta/
több mint 11 éve
Glennon Russell Wilson cseréje volt.

több mint 11 éve
Nem. Yates a North Carolina Tar Heels írányítója volt, Glennon pedig a North Carolina State Wolfpack-é. Én idén WR-t szeretnék az 1. körben. Mondjuk ez semmit nem jelent tavaly is elkapót akartam. 1 éve Jefferyt akartam, most Austint szeretném, de valószínűleg Smithék most sem fognak engem megkérdezni.
több mint 11 éve
Kezdetét vette a Senior Bowl. Állítólag a következő játékosokat figyeljük:
Mike Glennon QB North Carolina State
Markus Wheaton WR Oregon State
Justin Pugh OT Syracuse
Hugh Thornton OG Illinois
Maliciah Goodman DE Clemson
Jamar Taylor CB Boise State
Jordan Poyer CB Oregon State.Gabriel
Glennon Yates cseréje volt anno? Szerintem idén is védelembe húzzuk az első kört lb és db a reális ide.
több mint 11 éve
Kezdetét vette a Senior Bowl. Állítólag a következő játékosokat figyeljük:
Mike Glennon QB North Carolina State
Markus Wheaton WR Oregon State
Justin Pugh OT Syracuse
Hugh Thornton OG Illinois
Maliciah Goodman DE Clemson
Jamar Taylor CB Boise State
Jordan Poyer CB Oregon State.
több mint 11 éve
Ja, és amit elfelejtettem. A Ravens D kiválóan felkészült a Pats hurry up offenséből, kicsit érthetetlen mi miért nem voltunk erre képesek.DC
pedig a mi secondarynk se gyenge egyszerűen nem koncentráltak eleget. mert edzésen biztos hogy rengeteget készültek ilyenekre.
több mint 11 éve
Ja, és amit elfelejtettem. A Ravens D kiválóan felkészült a Pats hurry up offenséből, kicsit érthetetlen mi miért nem voltunk erre képesek.