Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Erősödik a pletyka h Shane Lechlert akarjátok szerződtetni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Studdard elküldésén anno jobban meglepődtem, de Winston is kellett volna idén. Viszont kérdem én, kell-e még nekünk egy 1/1-es csapat RT-je?Ez jó lenne, bár Newton se rossz, Brownnak meg hosszútávúja van, dehát egyik kedvenc játékosom, szóval szívesen fogadnám. 😊adam8Nyilván Newton helyett jönne, ha jön. Kint egyébként elég sokan szidták év közben Newtont, de szerintem sem volt olyan rosszDC
több mint 11 éve
Ez jó lenne, bár Newton se rossz, Brownnak meg hosszútávúja van, dehát egyik kedvenc játékosom, szóval szívesen fogadnám. 😊adam8Nyilván Newton helyett jönne, ha jön. Kint egyébként elég sokan szidták év közben Newtont, de szerintem sem volt olyan rossz
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ez jó lenne, bár Newton se rossz, Brownnak meg hosszútávúja van, dehát egyik kedvenc játékosom, szóval szívesen fogadnám. 😊
több mint 11 éve
Winstont (RT) kirakta a KC és állítólag érdeklődünk utána. Tavaly elég nagy meglepi volt, hogy elküldtük, úgy látszik kevesebbért szivesen újraszerződtetnénk
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Ezek szerint igen 😀www.nfl.com/news/story/0ap1000000146877/article/connor-barwin-on-joining-patriots-that-would-be-nice LanceVancekajak lenyilatkozta a rádióban, hogy kevesebbért is leszerződe mikor tavaly pont azért utasította el azt mert többet akart?samu09
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000146877/article/connor-barwin-on-joining-patriots-that-would-be-nice LanceVancekajak lenyilatkozta a rádióban, hogy kevesebbért is leszerződe mikor tavaly pont azért utasította el azt mert többet akart?
több mint 11 éve
Általában a GM-ek szeretik lenyilatkozni, hogy ők BPA-t draftolnak (legjobb elérhető játékost) és nem pedig needre mennek, de persze a valóságban ez sokszor nem így van, inkább a kettőt szokták összekombinálni. Nyilván azért is nyilatkoznak így, mert nem akarják, hogy a többi csapat tudja, hogy kik lehetnek a célpontjaik.
több mint 11 éve
Ruck Smith legutolsó beszédében azt mondta, ha meg tudják tartani Barwint és Quint akkor nem fognak tudni needekre draftolni így WR és DB nem lesz első körben LB talán. A comp pickeket április közepén fogják talán kiosztani.
több mint 11 éve
Gabriel
525
Szerintem Werner már nem lesz bent amikor mi választunk, fel nem megyünk érte az tuti. És az is biztos hogy nem húzunk defensive endet elsőre. Viszont ha nagyon akarnánk akkor ott van Datone Jones. Austinnak örülnék 1. körben, de WR pozícióban elsőre DeAndre Hopkins és Keenan Allen is megérné a 27. helyen. Feltrade nálam csak akkor lenne elfogadható, ha Fisher vagy Lane Johnson lenne akiért felmegyünk. Egyébként tuti lesz még 2 comp pickünk is. Én számítok egy harmadik körösre Marioért, és egy hatodik körösre Brisiel miatt. Tényleg ezeket mikor osztják?
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Wattot én sem raknám át más posztra. Az hülyeség lenne nagyon már bocs.
több mint 11 éve
Watt minden idők egyik legjobb (ha nem a legjobb) teljesítményét nyújtotta posztján. Zéró az esélye, hogy máshová kerüljön. Williams anno azért játszott OLB-t, mert nem volt hajlandó 3-4-es DE-t játszani, ugyanis félt, hogy leesik a sack számja, ami miatt komoly pénztől eshetett volna el a free agencyn (végülis lesérült pár meccs után). Ettől függetlenül láttam már mockdraftba DE-t nálunk az első körben: Ugye nem igazán van megfelelő 1. körös ILB prospect, WR meg elég sok csapatnak kell már előttünk is, és egyébként is nagyon ritkán draftolunk offensive játékost az elsőben. Antonio Smithnek idén lejár a szerződése és elég jó kis játékosok lesznek itt a drafton, szóval nem teljesen elvetélt ötlet, bár én elég nagy luxusnak érzem.
Egyébként én nem Tavon Austinnak, hanem csapattársának Stedman Baileynek örülnék a másodikban. Nincs elit sebessége vagy mérete, de ezen kívűl minden meg van benne: kezek, intelligencia, hihetetlen jó routokat fut, mindig őt kereste Geno Smith mikor bajban volt ( legtöbbször eredményesen) és elég csibész is. Ha más nem, egy baromi jó slot elkapó biztos lesz belőle.
több mint 11 éve
Anno Williamset is sikerült átképezni és amíg le nem sérült büntetett és szerintem Watt jobb lenne Marionál Werner pedig megállná a helyét. De mivel Smith a KC-hez megy LT vagy DE lesz az első pick ami miatt nagyobb az esélye a többi ilyen posztú játékos kiválasztásának.Ha meg Wernert választják Wattot átképzik OLB-be a gyorsasága már megvan a keze nagyon labdaérzékeny és ahogy a texans oldalán olvastam Brooks Reedet ILB-be akarják berakni szóval van benne ráció.samu09Hát ezzel kapcsolatban én szkeptikus vagyok, szerintem ami jó azon nem kell változtatni, ezen kívül Wernerért eléggé fel kellene trade-elnünk szerintem.adam8
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ha meg Wernert választják Wattot átképzik OLB-be a gyorsasága már megvan a keze nagyon labdaérzékeny és ahogy a texans oldalán olvastam Brooks Reedet ILB-be akarják berakni szóval van benne ráció.samu09Hát ezzel kapcsolatban én szkeptikus vagyok, szerintem ami jó azon nem kell változtatni, ezen kívül Wernerért eléggé fel kellene trade-elnünk szerintem.
több mint 11 éve
Ha meg Wernert választják Wattot átképzik OLB-be a gyorsasága már megvan a keze nagyon labdaérzékeny és ahogy a texans oldalán olvastam Brooks Reedet ILB-be akarják berakni szóval van benne ráció.
több mint 11 éve
Én laikusként nagyon eltudnám képzelni Tavon Austint a csapatotokba. Sztem pont egy ilyen stílusú elkapó hiányzott tavaly is Andre Johnson és Daniels mellől. Fosterrel kiegészülve nagyon szigorú O lehetne azzal a fallal és egy kicsit kiegyensúlyozottabb Schaubbal.
Do your job
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Az nfl.com szerint Bjoern Werner vagy Tavon Austin jön az első körben hozzánk, mennyire lehet alapozni ezekre a mock draftokra??? Austin mondjuk a visszahordásoknál is használható lenne , ami nekünk évek óta lukas. DE poszton mennyire állunk jól/rosszul?
több mint 11 éve
a houstoni GM a combine-on adott sajtótájékoztatóján azt mondta, elsődleges cél megtartani Barwint és Quint utánna erősítenek a hiányposztokra ha tudnak. ebből arra következtetek hogy a drafton nem lesznek nagy nevű húzások a részükről
több mint 11 éve
gyengülni nem gyenkülnénk téjóval, ha nem is olyan mozgékony van annyira biztos pont a védelemben hogy cushing akár folyamatosan törhetne a backfieldre így te'i irányába fordítanák a futások nagy részét amit nagy valószínűséggel jól kezelne. de én konkrétan nem számítok ilyen nagy nevű lb-re a barwin cushing mercilus reed sor nekem tetszik csak azok a ki**********tt sérülések pattannának le róluksamu09Őszintén jóval nagyobb esélyt látok arra, hogy elengedjük Barwint minthogy megtartjuk. Valahol 5-7 millával vagyunk a cap alatt, ennek legalább a felét elviszi a rookiek fizetése. A maradék még Quin szerződtetésére se elég. Mondjuk Kevin Walter elküldése az szinte biztos, ez ad még 2 millát a kerethez, de még lehet ez se lesz elég. Barwin megtartásához már meglepetés cut(ok) kellenének, vagy komoly fizetés átalakítások, de én nem szeretném (és szerintem az FO sem), hogy a jövőbeli capet terheljük. Ráadásul hamarosan újra kell szerződtetni Cushingot, meg két év múlva JJ Wattot. Szerintem Mercilusnak is sokkal több szerepet szánnak idén. Barwin pedig tavaly elutasította a csapat ajánlatát, mert keveselte, szóval tőle se várjunk nagy engedményeket.
Így végiggondolva, szinte biztosra veszem, hogy elveszítjük Barwint.
több mint 11 éve
gyengülni nem gyenkülnénk téjóval, ha nem is olyan mozgékony van annyira biztos pont a védelemben hogy cushing akár folyamatosan törhetne a backfieldre így te'i irányába fordítanák a futások nagy részét amit nagy valószínűséggel jól kezelne. de én konkrétan nem számítok ilyen nagy nevű lb-re a barwin cushing mercilus reed sor nekem tetszik csak azok a ki**********tt sérülések pattannának le róluk
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Én nagyon elhoznám Te'o-t az első körben, de ez csak az én véleményem.
több mint 11 éve
Ami egyébként nagyon Te'o ellen szól, hogy nem túl atletikus, ami nem jelenti azt, hogy nem lesz jó játékos, de mi (és főleg Phillips) általában a produktív és atletikus játékosokra hajtunk az első kör(ök)ben lásd: Watt, Cushing, Mercilus
több mint 11 éve
április 25-27-ig tart azt hiszem de nem tudom tutira. és thx gabriel 😉