Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Ez a szezon sajnos már ilyen amilyen, az a gond hogy a megnyert meccseket nem tudjuk lezárni. Seahawks ellen csak a labdát kellet volna megtartani nem ment, itt csak a FG kellet volna berúgni ez se ment (Bullockra felesleges volt várni egy évet ilyen teljesítménnyel nem sok időt jósolok neki...) Egyik csapatnak se tenne jót ha a HC-t elveszíti. Ahogy olvasom szerencsére nincs nagy gond Kubiakkal. Keenum egyre jobb ami egy kis örömre ad okot. Johnsonnal amit leműveltek a meccsen parádés.😊
több mint 12 éve
tex 157
Olyan volt, mint a Seahawks ellen a pick 6-et leszámítva. Vagy Kubiak kiesése a szünetben vagy az addigi sima meccs megfogta a csapatot és elkezdtek bénázni. Plussz kritikus szituációkban voltak kérdéses bírói ítéletek - mindkét irányban, de szerintem nekünk rosszabbkor jöttek. Ezzel együtt ki kellett volna őket végezni, de nekünk az soha nem ment...
Aztán voltak rossz edzői húzások is (pl. Colts 16-nál blocked field goal után 4&1-re nekimentünk, nem jött be), volt fegyelmezetlenség (az első 3 Colts pontszerzés D büntetés után történt), és Bulock (49 és 43 yardról mellé, persze az utolsó 55 yardos hibán kívül)...
Szóval tényleg a szokásos, jók voltunk, aztán felhoztuk az ellenfelet... De nem baj, majd jövőre - szokás szerint...😀
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 663 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Meccsen lett rosszul Kubiak? Érdemes letölteni a meccset?samu09
Félidőben. A pályán lett rosszul lejövetel közben.. Nektek az első 2 negyed parádé... De saját felelősségre szed csak le...

több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 447 — I like the Texans, I like who we are
Meccsen lett rosszul Kubiak? Érdemes letölteni a meccset?
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 663 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Kubiak-nak jobbulást!!

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 295 — Texans fan
Nem láttam a meccset, majd később megpróbálom megnézni, de tipikus Texans meccsnek tűnik:
simán lejátszuk az ellenfelet, már mindenki elhiszi, hogy nyerhetünk, de csak azért, hogy aztán annál nagyobb legyen a pofára esés...

Kubiaknak meg jobbulást
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
John McClain ‏@McClain_on_NFL 17p

Gary Kubiak didn't suffer a heart attack or a stroke. He could return to work this week. He's undergoing more tests.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 173 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gyógyulást Kubnak!!!
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Várjuk a jó hireket!

több mint 12 éve
Reméljük minden rendben lesz. Köszönjük a gesztust, valahogy így kéne reagálni erre, nem úgy mint egyeseknek.

több mint 12 éve
uatu Indianapolis Colts 1 035 — uatu@freemail.hu
Jobbulást Kubiak-nak!
több mint 12 éve
Nyilván matematikailag még van esély, de azért valljuk be...Egy PO-ra aspiráló csapat nem úgy áll, ahogy most mi. Ne is beszéljünk arról, hogy eddig Cushing ott volt a pályán, a mai meccstől kezdve megint nem lesz, és hát ugye tudjuk tavaly sem úgy muzsikált az az egység ahogy kellett volna az ő kiválása után.

több mint 12 éve
A szokásos rivalizáláson túl viszont nem igazán látni komoly tétet egyik csapat számára sem: a Texans már nem juthat be a rájátszásba, a Colts pedig....
nem vagyok hülye matekból, de sehogy nem tudtam kiszámolni hogy elúszott volna a PO
de ilyet én is tudok, a Chiefs eddig minden meccsét megnyerte, TUTI ők nyerik a Super Bowlt -_-samu09
Én is csodálkoztam ezen az íráson, de nem baj éjszaka rá kell cáfolni😊
több mint 12 éve
A szokásos rivalizáláson túl viszont nem igazán látni komoly tétet egyik csapat számára sem: a Texans már nem juthat be a rájátszásba, a Colts pedig....
nem vagyok hülye matekból, de sehogy nem tudtam kiszámolni hogy elúszott volna a PO
de ilyet én is tudok, a Chiefs eddig minden meccsét megnyerte, TUTI ők nyerik a Super Bowlt -_-
több mint 12 éve
Annyi előnye van Keenumnak, hogy nem tudnak ellene készülni, csak egy meccs alapján meg a pre-season meccsekből de az semmi. Nem mintha értenék hozzá, de Kubiak helyében hagynám egy kicsit ezt a west-coast offense sémát és a bye-t kihasználva kialakítanék egy sokpasszos sémát Keenumra a régi egyetemi játékait belefűzve. Kicsit otthonasabban érezné magát és mire kiismernék őt az ellenfelek (és biztos le fogják majd tudni védekezni mert nem egy szupertehetség ugye 😀 ), addigra pluszba vágják a mérleget és egy wild card kört el lehetne csípni.
több mint 12 éve
Én se nagyon támogatnám Manziel érkezését.
Kíváncsi vagyok Keenum, hogy fog teljesíteni, a lényeg ha nem is nyerjük meg a meccset, hogy a bizalom ne törjön meg irányába.

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Nem fogjuk Manzielt draftolni, mi kerüljük a karakterproblémásokat. Nagyon.adam8
és ha Gubiak repül szezon végén, majd egy olyan HC jön aki Manzielt akarja? 😊 Nem lennék biztos én abban, hogy nem ide kerül. Mondjuk arra sem fogadnék, hogy ide fog 😀.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Keenum fog kezdeni a Colts ellen.swatt99
Úgy tűnik Kubiak mégis tud reálisan gondolkodni. Nem várok sokat ettől a meccstől, ezt a coltsot most nehéz megverni. Szerintem nem ez lesz Keenum első győztes meccse de reméljük nem adja el a labdát.
több mint 12 éve
Keenum fog kezdeni a Colts ellen.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
És a vereséget is elkerültük 😀

több mint 12 éve
Matt Six nem adta el a labdát a 8. fordulóban ezért jövő héten kezdő lesz 😀
több mint 12 éve
Texans Sign 5, Including 3 Running Backs
Jeff Tarpinian
Tavares Gooden
Dennis Johnson
Ray Graham
Deji Karim
több mint 12 éve
Tudom én azt. 😊

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem fogjuk Manzielt draftolni, mi kerüljük a karakterproblémásokat. Nagyon.adam8
aha, Sonic Sam pelusban érkezett?sutianap
És itt van még? 😊adam8
szőrözök csak, mer draftoltátokkk-e vagy nem-e? 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
aha, Sonic Sam pelusban érkezett?sutianap
És itt van még? 😊