NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 669
Én örülök ezeknek a híreknek, szerintem rájöttek hogy ennek a szezonnak már mindegy, így hátha megadják a lehetőséget Keenumnak. 😊adam8
Na igen, ha beválok akkor jó, ha nem akkor meg húzunk valakit a drafton. De a lényeg hogy Schaubnak év végén mennie kell!!!LanceVance
Bakker, előbb is felfedhetted volna a kilétedet 😀

Bocs, nem tudtam kihagyni😊Bondi
Ok , lebuktam 😀

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem fogjuk Manzielt draftolni, mi kerüljük a karakterproblémásokat. Nagyon.adam8
aha, Sonic Sam pelusban érkezett?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Nem fogjuk Manzielt draftolni, mi kerüljük a karakterproblémásokat. Nagyon.

több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Kérdés, hogy Keenum hogy teljesít hosszabb távon. Ha esetleg beválna annál jobb lenne, de félek tőle, hogy nem fogjuk megtudni, mert Schaub ami első számú és kirobbanthatatlan irányítónk. Ha maradnánk top10-ben a drafton akkor bűn lenne kihagyni egy QB draftot, nagyon jó az idei class.

több mint 12 éve
Én örülök ezeknek a híreknek, szerintem rájöttek hogy ennek a szezonnak már mindegy, így hátha megadják a lehetőséget Keenumnak. 😊adam8
Na igen, ha beválok akkor jó, ha nem akkor meg húzunk valakit a drafton. De a lényeg hogy Schaubnak év végén mennie kell!!!LanceVance
Bakker, előbb is felfedhetted volna a kilétedet 😀

Bocs, nem tudtam kihagyni😊

több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 447 — I like the Texans, I like who we are
Néztétek a mock draftot? 😀 Látványos lenne az összes meccs de szerintem tavasszal LB-t kell húzni az első 2 körben hogy biztosítva legyen.samu09
Nagyon sok mock draftba Manziel-t irják a Texanshoz érdekes lenne mindenesetre 😊 Egyébként majd a szezon úgy is eldönti mit fognak draftolni ha maradunk ilyen elől a drafton akkor szerintem QB lesz ha sikerül feltámadni akkor pedig Defense kap majd egy játékost.swatt99
Viszont egy Manziellel nyomatni lehetne a read-optiont amihez a mostani támadófal, főleg a jobb oldala nincs felkészülve :Ssamu09
Newtonal nem is lehetne felkészülni ilyen dolgokra az alap dolgok nem mennek neki...De én szívesen elnéznék egy mobilisabb irányítót a csapatba ha kell tudjon megfutni legalább 10 yardot.swatt99
Keenum elég mobilis volt vasárnap de párszor akkor akart megindulni mikor nem volt esélye 😀
több mint 12 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Néztétek a mock draftot? 😀 Látványos lenne az összes meccs de szerintem tavasszal LB-t kell húzni az első 2 körben hogy biztosítva legyen.samu09
Nagyon sok mock draftba Manziel-t irják a Texanshoz érdekes lenne mindenesetre 😊 Egyébként majd a szezon úgy is eldönti mit fognak draftolni ha maradunk ilyen elől a drafton akkor szerintem QB lesz ha sikerül feltámadni akkor pedig Defense kap majd egy játékost.swatt99
Viszont egy Manziellel nyomatni lehetne a read-optiont amihez a mostani támadófal, főleg a jobb oldala nincs felkészülve :Ssamu09
Newtonal nem is lehetne felkészülni ilyen dolgokra az alap dolgok nem mennek neki...De én szívesen elnéznék egy mobilisabb irányítót a csapatba ha kell tudjon megfutni legalább 10 yardot.
több mint 12 éve
Viszont egy Manziellel nyomatni lehetne a read-optiont amihez a mostani támadófal, főleg a jobb oldala nincs felkészülve :S
több mint 12 éve
Nagyon sok mock draftba Manziel-t irják a Texanshoz érdekes lenne mindenesetre 😊 Egyébként majd a szezon úgy is eldönti mit fognak draftolni ha maradunk ilyen elől a drafton akkor szerintem QB lesz ha sikerül feltámadni akkor pedig Defense kap majd egy játékost.
több mint 12 éve
Don't be surprised to see the #Texans sign RB Deji Karim to replace recently waived RB Cierre Wood. Karim was released by the team on 8/31.
több mint 12 éve
Néztétek a mock draftot? 😀 Látványos lenne az összes meccs de szerintem tavasszal LB-t kell húzni az első 2 körben hogy biztosítva legyen.
több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 669
Na igen, ha beválik akkor jó, ha nem akkor meg húzunk valakit a drafton. De a lényeg hogy Schaubnak év végén mennie kell!!!

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Én örülök ezeknek a híreknek, szerintem rájöttek hogy ennek a szezonnak már mindegy, így hátha megadják a lehetőséget Keenumnak. 😊

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az offensebe is érkezik pár veterán tryoutos.
Pat White, Matt Willis, John Skelton, Joe Adams, Rico Richardson Ramses Barden, Mike Thomas, D.J. Stephens David Gilreath

Ha Mike Thomast leigazolnátok (hová süllyedt ő is 2-3 év alatt...), az enyhén ironikus lenne a 2010es ominózus Glover Quin féle Hail Mary passz leütés miatt. 😀
több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
Állítólag Cushing pótlására érkezhet Tavares Gooden. És lehet hogy még 1 DB is érkezik. A jelöltek Jalil Brown, Eric Hagg, Myron Lewis, Ras-i Dowling, Mario Butler, Loyce Means, Steven Terrell. Nem kapkodunk a bye week miatt.
több mint 12 éve
Az rendben van, hogy Dobbins eddig nem igazán hozta azt a szintet idén, de azért kíváncsi lennék mi áll a dolog hátterében. Pár nap leforgása alatt 4 cut. Szép teljesítmény...és nem LB poszton vagyunk a legvastagabbak...
Workoutolni meg jönnek a QB-k...mégis mi a fenének? Csak nem itt is készül valami, mert más különben nem tudom elképzelni minek nézelődünk QB piacon.Bondi
A 2 QB-t közben szóba hozták a Ramsszel is. Davis esetébem annyira nem is meglepő. Ő tavaly ott játszott.
több mint 12 éve
Szóval a kiesett LB, az elküldött LB, a kiesett RB, és az elküldött RB helyére jött 2 QB és egy elkapó? 😀 Kubiak kitalált valamit 😀samu09
Ja, back is back
Lejárt már a claim a három jómadárra?sutianap
Az 7 nap nem. Nem vagyok benne biztos.Gabriel
lejárt, 24 óra az nem 7 nap 😊BaltimoreDefense
Köszi, akkor 1 nap és nem 1 hét. Ezzel én sem voltam teljesen képben.
több mint 12 éve
Az rendben van, hogy Dobbins eddig nem igazán hozta azt a szintet idén, de azért kíváncsi lennék mi áll a dolog hátterében. Pár nap leforgása alatt 4 cut. Szép teljesítmény...és nem LB poszton vagyunk a legvastagabbak...
Workoutolni meg jönnek a QB-k...mégis mi a fenének? Csak nem itt is készül valami, mert más különben nem tudom elképzelni minek nézelődünk QB piacon.

több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Szóval a kiesett LB, az elküldött LB, a kiesett RB, és az elküldött RB helyére jött 2 QB és egy elkapó? 😀 Kubiak kitalált valamit 😀samu09
Ja, back is back
Az 7 nap nem. Nem vagyok benne biztos.Gabriel
lejárt, 24 óra az nem 7 nap 😊
több mint 12 éve
Más. 6. körös választottunk Chris Jones NT nem fért rosterre nálunk. A PS-be se fért be. A Bucs ugyan elvitte PS-be de nem kapott lehetőséget. 1 hónapja a Pats leigazolta és Wilfork sérülése után váratlan lehetőséghez jutott "Monster of the MAC". 4 meccs, az utolsó kettőn már kezdő 18 tackle, 3,5 sack. Nálunk Watt jár 3,5 sacknél. De van ennél borzasztóbb is. Jones 209 snapnél volt pályán. Nálunk Smith, Mitchell, Crick, Jamison és McClain 821 snap alatt gyűjtöttek 3,5 sacket.
Mire ezt leírtam kirúgtuk Dobbinst is. Az okát még nem tudom, de lehet a héten a fél rostert elküldjük a picsába.
És Kubiak arról nyilatkozott hogy Graham megy az active rosterre. Akkor jól gondoltam, hogy a futót házon belül megoldjuk. De ez a LB sor nagyon gyenge mostmár. Reed, Sharpton, Mays, Mercilus. 2.sor: Tuggle, Tuggle, Mohamed, Braman.
több mint 12 éve
Ja, back is back
Az 7 nap nem. Nem vagyok benne biztos.
több mint 12 éve
Nem, őket még nem igazoltuk, csak teszteljük őket. Wood helyét szerintem Ray Graham veszi át a PS-ből. Esetleg megkeressük a nyáron már látott Deji Karimot, őt returnerként is lehet használni. Elvileg a 2 két QB-t PS-be is igazolhatjuk, Davist biztosan.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ja, back is back
Lejárt már a claim a három jómadárra?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Szóval a kiesett LB, az elküldött LB, a kiesett RB, és az elküldött RB helyére jött 2 QB és egy elkapó? 😀 Kubiak kitalált valamit 😀
több mint 12 éve
3 "szenzációs" játékos érkezett hozzánk workoutra. Számunkra a legismerősebb a WR Mike Thomas aki a nyáron 4 év után vált szabadügynökké. 3 és fél évig volt a Jaguarsnál, tavaly az év 2. felében a Lions játékosa volt. Nyáron a Cardinalsnál volt, de nem került rosterre. Legjobb szezonjában 2010-ben 820 elkapott yardja és 4 TD-je volt.
Érkezett 2 QB is. Az ismertebb John Skelton. Ő az elmúlt 3 évben 20 meccsen "irányotta" a Cardinalst, ezeken 15 TD passzra 25 INT jutott. Tavaly 7 meccsen 2 TD mellett 9 INT-je volt. Ő a Bengalsnál és a 49ers-nél próbálkozott a nyáron kevés sikerrel. A másik Austin Davis tavaly a Ramsnél PS-ben volt. Nyáron a Dolphinsnál próbálkozott eredmény nélkül.