Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Gabriel
525
Köszi szépen! Egyébként az a 3 játékos, akiket Te is említettél érdekes. Teo'o és Hopkins ugye interjúalany volt, Jenkins meg a 2. listán van jelen. Egyébként a 2. listáról Tavon Austint lefelejtettem. 1-2 FA pletyka is megjelent rólunk ami érdekes lehet. NT posztra Wade állítólag szívesen hozná Jay Ratliffet. 2. körért a miénk is lehetne Percy Harvin. Ha elveszítjük Barwint célpont lehet Shaun Phillips.
több mint 11 éve
Szép munka Gabriel, érdekes lesz majd visszanézni, hogy közülük ki köt majd ki nálunk (az is előfordulhat persze, hogy senki 😊 )
több mint 11 éve
Gabriel
525
És 1 nem hivatalos lista, azokról akik még az érdeklődés középpontjában vannak:QB: Landry Jones, E.J. Manuel
RB: Giovani Bernard, Kenjon Barner, Jonathan Franklin, Marcus Lattimore, Montee Ball, Robbie Rouse
WR: Kenny Stills, Quinton Patton, Marquise Goodwin, Alec Lemon, Ryan Swope, Conner Vernon, Tavarres King
TE: Vance McDonald
OT: Kyle Long, Eric Fisher
OG: Jonathan Cooper
DE: Datone Jones, Margus Hunt
NT: Sylvester Williams, John Jenkins
OLB: Damontre Moore, Alex Okafor
ILB: Brandon Magee, Zaviar Gooden, Kevin Reddick, Mike Taylor, Nico Johnson
CB: David Amerson, Desmond Trufant, Sheldon Price
S: Robert Lester
több mint 11 éve
Gabriel
525
A compiled list of prospects that the Texans have talked to since the start of the draft process.East West Shrine Game
Anthony Amos, Wide Receiver, Middle Tennessee State (5-11, 183 lbs.) UDFA
Gerald Hodges, Outside Linebacker, Penn. State (6-1, 239 lbs.) 4. kör
Eric Kush, Center, California (PA) (6-4, 304 lbs.) UDFA
Kayvon Webster, Cornerback, South Florida (5-10, 194 lbs.) UDFA
Sio Moore, Linebacker, Connecticut (6-2, 229 lbs.) 2-3. kör
Senior Bowl
Hugh Thorton, Offensive Guard, Illinois (6-3, 320 lbs.) 5-6. kör
Mike Glennon, Quarterback, N.C. State (6-7, 225 lbs.) 1-2. kör
Markus Wheaton, Wide Receiver, Oregon State (5-11, 183 lbs.) 2. kör
Jordan Poyer, Cornerback, Oregon State (6-0, 182 lbs.) 1-2. kör
Maliciah Goodman, Defensive End, Clemson (6-4, 272 lbs.) 2-3. kör
Jamar Taylor, Cornerback, Boise State (5-11, 192 lbs.) 2. kör
Justin Pugh, Offensive Guard/Tackle, Syracuse (6-4, 307 lbs.) 3. kör
Will Davis, Cornerback, Utah State (5-11, 182 lbs.) 4. kör
2013 NFL Combine
Lane Johnson, Offensive Tackle, Oklahoma (6-6, 303 lbs.) 1. kör
Cobi Hamilton, Wide Receiver, Arkansas (6-2, 199 lbs.) 3. kör
Emmitt Cleary, Offensive Tackle, Boston College (6-7, 315 lbs.) 7. kör- udfa
Robert Woods, Wide Receiver, U.S.C. (6-1, 190 lbs.) 2. kör
Terrance Williams, Wide Receiver, Baylor (6-2, 201 lbs.) 2. kör
Tyler Eifert, Tight End, Notre Dame (6-5, 250 lbs.) 1-2. kör
Sean Porter, Outside Linebacker (6-1, 231 lbs.) 2-3. kör
Manti Te’o, Inside Linebacker, Notre Dame (6-2, 255 lbs.) 1-2. kör
Devin Taylor, Defensive End, South Carolina (6-7 275 lbs.) 3-4. kör
DeAndre Hopkins, Wide Receiver, Clemson (6-1, 200 lbs) 1-2. kör
Kiegészítettem azzal, hogy a CBS Sports hányadik körre értékeleli őket.
több mint 11 éve
The Texans were one of the first two teams to interview Manti Te’o at the 2013 NFL Scouting Combine.jó ez nem jelent semmit de a házat feltenném hogy lb lesz az első körös pick houstonban
több mint 11 éve
Nézegettem draft prospecteket, es a következő játékosok tetszettek, akik talán el is érhetőek a 27. helyen:Te'o-ILB: totál nem érdekel ez a barátnős mizériája, meg az hogy volt egy rossz meccse, sőt örülök is neki, mert csak ezek miatt van rá esélyünk. Szerintem simán ő a legjobb ILB tehetség idén.
John Jenkins-NT: tudom mi kisebb NT-kel szoktunk dolgozni, de ez a srác egy állat. Néztem róla videókat, szerintem brutális, ahogy néha double teameket is simán előre tol, blokkokról is jól válik le. Ekkora testhez képest iszonyat jó a motorja, sokszor 20-30 yardig is üldözi a labdást. Ha kordába tartja a súlyát és elkerülik a sérülések, szerintem a liga egyik legjobb NT-je lehet majd.
DeAndre Hopkins-WR: fantasztikus 18 TD elkapása volt múlt szezonban. Kiválóan futja a routokat, jók a kezei, a méretei is megfelelőek, jól tud elszakadni az emberétől, produktív, és szuper red zone célpont, ami nagyon kellene nekünk. Mi kell még? Rajta kívül még Terrance Williams tetszik az elkapók közül, hasonló okokból: szuper kezek, jól szakad el, produktív.
akiket szoktak mockolni hozzánk, de nekem nem tetszenek:
Ogletree-ILB: szerintem túl hypeolt, elég könnyen blokkolják, kérdéses az is, hogy OLB-t vagy ILB-t kellene játszania a profik közt. És az nagyon gáz, hogy piás vezetéssel elkapták a combine előtt.
Minter: különösebben nincs vele bajom, de szerintem nem ér első köröst. Elég merevnek tűnik, passzvédekezésbe nem biztos túl hasznos lesz, és őt is sokszor blokkolják 1-1-be. Lehet rám cáfol
Keenen Allen: sok helyen az első számú elkapó, de én semmi extrát nem látok tőle, nem is volt túl eredményes és egyszerűen unom nézni 😊
több mint 11 éve
www.houstontexans.com/news/article-2/NFLCombine-live-Texans-tweets-from-Indy-Day-1/f8f68b06-810e-4517-8b8e-5f60fceadfa1nem akarom bemásolgatni külön, olvasgassátok el szépen. Annak örülök hogy elsőbbséget élvez Barwin és Quinn újraszerződtetése viszont az, hogy Rick Smith elmondta, nem needekre fognak draftolni az előbbi két személy szerződése miatt,, így biztos nem lesz első körben WR
több mint 11 éve
Nehogy azt hidd, nincs bajom Smith-szel csak idén a szezon második felében és főleg a rájátszásban nagyobb látványosság volt a meccs előtti bevonulása mint a játéka. Ha képességének megfelelően teljesít Wattal szétszedtek volna bármilyen falat.Smithnek azért elég jó éve volt. Zgonina pedig tényleg játszott is nálunk pár évvel ezelőtt, közel 40 évesen, és nem is volt olyan rossz.DCTexans hire Jeff Zgonina as assistant D-line coachswatt99ha nem is sikerül gatyába ráznia cody-t és smith-t majd beáll ő játszani talán valamivel többet érne vele watt mint az előbbi kettővel 😀samu09
több mint 11 éve
Smithnek azért elég jó éve volt. Zgonina pedig tényleg játszott is nálunk pár évvel ezelőtt, közel 40 évesen, és nem is volt olyan rossz.Texans hire Jeff Zgonina as assistant D-line coachswatt99ha nem is sikerül gatyába ráznia cody-t és smith-t majd beáll ő játszani talán valamivel többet érne vele watt mint az előbbi kettővel 😀samu09
több mint 11 éve
Texans hire Jeff Zgonina as assistant D-line coachswatt99ha nem is sikerül gatyába ráznia cody-t és smith-t majd beáll ő játszani talán valamivel többet érne vele watt mint az előbbi kettővel 😀
több mint 11 éve
Texans hire Jeff Zgonina as assistant D-line coach
több mint 11 éve
barwin, qiunn, casey, ruud, cody, forsett, bradie james, butler, demps, ball, jones(punter). ezekből nekem az első 3 lenne fontos a többi után nem sírna senki. az nfl.com azt írja, hogy a legnagyobb need a RT WR és ILB amit akármelyikünk megmondott volna elsőre milliós szakértői fizetés nélkül is 😀 de mindegy a GM-ünk nagyon jól taktikázott eddig most is megoldja okosban és még jobbak leszünk jövőre 😉reméljük jövőre 20 perces lesz és benne lesz a SB győzelem 😉Hát, eddig nem úgy néz ki, hogy lesz itt bármilyen kirúgás.
vannak már hírek hogy a ST koordinátor leesett e már a mexikói öbölben a kirúgása óta?samu09
Egyébként azt olvastam, hogy jelenleg 6.4 millával vagyunk a fizetési sapka alatt. Abból még kb lejön másfél milla a draftolt játékosokra. 5 milliából biztos nem fogjuk megőrizni Quint és Barwint is, de még egyiküket is csak nagyon neccesen. Lehet elbúcsúzunk Kevin Waltertől (4,5 millát kapna, azt hogy capbe mennyit lehet vele spórolni azt nem tudom, 3,5-et olvastam) és lehetnek még egyéb meglepetések, akárcsak tavaly. DC
több mint 11 éve
reméljük jövőre 20 perces lesz és benne lesz a SB győzelem 😉Hát, eddig nem úgy néz ki, hogy lesz itt bármilyen kirúgás.
vannak már hírek hogy a ST koordinátor leesett e már a mexikói öbölben a kirúgása óta?samu09
Egyébként azt olvastam, hogy jelenleg 6.4 millával vagyunk a fizetési sapka alatt. Abból még kb lejön másfél milla a draftolt játékosokra. 5 milliából biztos nem fogjuk megőrizni Quint és Barwint is, de még egyiküket is csak nagyon neccesen. Lehet elbúcsúzunk Kevin Waltertől (4,5 millát kapna, azt hogy capbe mennyit lehet vele spórolni azt nem tudom, 3,5-et olvastam) és lehetnek még egyéb meglepetések, akárcsak tavaly.
több mint 11 éve
reméljük jövőre 20 perces lesz és benne lesz a SB győzelem 😉vannak már hírek hogy a ST koordinátor leesett e már a mexikói öbölben a kirúgása óta?
több mint 11 éve
Találtam egy szuper videót a szezonról, nézzétek meg, ha van időtök, de készüljetek fel, hogy közel 15 percestöbb mint 11 éve
Pár szurkoló kint állítja, hogy Jacoby maga kérte a menesztését, mert kikezdték a szurkolók. Mondjuk, azt nem tudom milyen forrás alapján és valószínű nem is igaz, de kétlem, hogy nálunk ilyen teljesítményre lett volna képes. Itt sokkal nagyobb nyomás lett volna rajta, egy elejtett punt vagy kickoff után a közönség lefügyülte volna a pályáról. Az se felejtsük el, hogy most az SB-be is elejtett mind puntot és kickoffot is, csak nem lett belőle baj. Jó ez így, Jacoby is jól járt, és nekünk sincs gyomorgörcsünk minden egyes returnnél.Számomra egyébként hihetetlen, hogy a Ravens végigmenetelte a playoffot ezekkel a gyakorlatilag előre vágott labdákkal. Érdekes, hogy a többi csapat nem tudta levédekezni. Nekem valahogy a Ravenssel kapcsolatba az az érzésem, hogy most az egész playoffban minden összejött nekik, de egyszer volt csak Budán kutyavásár. A védelem elöregedésével, és ezzel a stílusú offenssel nagyon kétlem, hogy az SBért harcolnának az elkövetkező években. Persze lehet, hogy tévedek.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Pedig ebbe a WR corpba boven elfert volna meg 😕Es le lettem hurrogva anno,mikor sirankoztam,hogy Jacoby-t elengeditek 😕JoeyPorterLehetne itt bárki a returner...lásd Holliday...más csapatnál, mind mind jobban teljesít. Mondjuk Jones-t még így sem nagyon bánom, néha egyszerűen borzasztó dolgokat művelt. De mint az ábra is mutatja Jacoby remekül járt a váltással.Bondi
több mint 11 éve
Es le lettem hurrogva anno,mikor sirankoztam,hogy Jacoby-t elengeditek 😕JoeyPorterLehetne itt bárki a returner...lásd Holliday...más csapatnál, mind mind jobban teljesít. Mondjuk Jones-t még így sem nagyon bánom, néha egyszerűen borzasztó dolgokat művelt. De mint az ábra is mutatja Jacoby remekül járt a váltással.
Ami az NT posztot illeti. Cody-nak kéne ajánlani 1-2 éves szerződést és húzni valakit a drafton aki a jövőben megoldás lehet. Én nem hiszem, hogy Cody-ért kapkodnának a piacon, abban meg szinte biztos vagyok, hogy más csapatnál nem lenne kezdő.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Es le lettem hurrogva anno,mikor sirankoztam,hogy Jacoby-t elengeditek 😕
több mint 11 éve
pláne meg azok a távozók akikre egyáltalán nem számítunk mint tavaly Studdard vagy Briesel, akkor nem tudtam elképzelni hogy fog foster futni de sikerült neki 😀 lehet most Kareemot vagy Myerst rakják ki sose lehet tudni... és Gabrielt kiegészítve ott van még a szabadügynök piac ahol az összes needet pótolhatják.
több mint 11 éve
Gabriel
525
Először is engem az lepett volna meg ha nem ő kapja. Ahogy Adam is írta nagyon megérdemelte.Draftról: A combine és a pro dayek még sokat fognak változtatni a játékosok megítélésén, de összeszedtem jó pár nevet akiknek a kiválasztása benne van a pakliban.
Offense: Nem tudom elképzelni, hogy támadófalembert húzunk az első körben. Ha támadó akkor WR kell hogy legyen. Justin Hunter, Terrance Williams, DeAndre Hopkins, Tavon Austin, Keenan Allen, Cordarrelle Patterson. Ők tűnnek 1. körösnek első ránézésre. Viszont abszolút nem lehetetlen, hogy jövőre tudnánk olyan rövid passzos, 2 tight endes játékot produkálni mint a Pats. Ebben az esetben Tyler Eifert is jó választásnak tűnhet. Akkor lenne 3 jó elkapó TE-nk, és rotálni is lehetne őket. Az abszolút meglepetés pedig akkor érne minket, ha az az irányító akit nézegettünk a Senior Bowlon lecsúszna hozzánk, és őt választanánk gondolván a jövőre. Az ember Mike Glennon.
Defense: Ha ILB akkor 2 jelölt van: Kevin Minter és Alec Ogletree. Ha Cody nem marad és NT-t húzunk sem lepődök meg. Mióta Wade a DC ez minden évben benne van a pakliban. A legjobb képességűnek Jonathan Jenkins tűnik. De ha Wade ragaszkodik a kisebb méretű, ám annál gyorsabb NT-hez, akkor Kawann Short lehet az emberünk. Illetve ott van Jesse Williams, aki olyan átmenet kettőjük között. Ha marad Quin, ha nem, elképzelhető a safety draft is, ide Eric Reid néz ki jónak. És még azt sem tartom kizártnak, hogy CB érkezzen JoJo és Kareem mellé, akkor Xavier Rhodes lehet a pick.
Természetesen ezen az elkövetkező hónapok még sokat változtathatnak, ez csak egy előzetes vízió. És nem említettem olyan játékosok nevét akik szerintem jelen állás szerint már nem lesznek a kalapban amikor mi választunk.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=0TSHUZzD0cUI've eatan bigger burritos than you ááá hatalmas forma 😀😀😀😀
több mint 11 éve
50-ből 49 😀😀😀 Miller ilyen wtf fejet vághatott hogy mérnem adták mer neki oda azt az egyet inkább 😀 mind1 eszméletlen teljesítmény ahoz kéest hogy gyakorlatilag 4 éve játszik a legmagasabb szinten mert a wisconsinban harmadévben került a csapatba
több mint 11 éve
J.J. Watt wins Defensive Player of the YearNagy gratu JJ-nek, igazából nem meglepetés, nehéz lett volna elképzelni, hogy más kapja az idei hihetetlen teljesítménye után (20+ sack, 16 PDEF!, 4 FF és számtalan sok más nagy play). A szavazatok is ezt mutatták, 50-ből 49-en rászavaztak.
www.nfl.com/videos/auto/0ap2000000134460/NFL-Honors-J-J-Watt-wins-Defensive-Player-of-the-Yearswatt99
Ami viszont igazán naggyá teszi JJ-t az az, hogy a pályán kívül is folyamatosan példát mutat, minden héten lehet olvasni, hogy ha épp nem edz, akkor kórházba látogat beteg gyerekeket, alapítványi rendezvényeken vesz részt vagy csak épp a szurkolóknak kedveskedik valamivel.
Kívánjunk neki hosszú egészséges karriert, valószínű a Texans történetének egyik legnagyobb játékosa lesz ő.