Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/KBowen1070/status/1058443088501374976

mondjuk a 220 az nem valami sok, de ugye mar draft elott is volt aki azt mondta, h egy LB-t jatszo safety. passz ellen meg inkonzisztens, de overall brutal amit tol rookie eveben.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Egy ligában, ahol Joe Thomasnak a neve az életben nem tűnt fel lehetséges díjazottak között, nem tudom, egy OG-nek mennyivel több esélye lenne erre
Wyatt
Semennyivel, ahogy írtuk is, de ettől még megérdemli. (eddig)
több mint 7 éve
uatu Indianapolis Colts 1 067 — uatu@freemail.hu
Hát lol.

Watt olyan négy évet hozott le egymás után, amit védő nem nagyon szokott, majd egymást követő két évében is gallyra ment csóri. Most megint egészséges és megint állat, ő aztán tényleg ne kapja meg azért, mert ennyi sérülésből, gyakorlatilag két szezont kihagyva visszatérve állat. Biztosan csak azért fogja megkapni, mert jófiú, bezzeg Luckot nem szeretik.

Wyatt
Ja, ez 4 helyett 3-mal Luckra is pont igaz. A liga meg imádja a QB-kat. Szerintem csak az fog dönteni, hogy melyik csapat hogy szerepel. Ha a Texans jut a PO-ba, akkor tuti Watt kapja, ha Xolts beindul, és hozza a nyerhető meccseket, amiket a szezon elején buktunk, akkor Luck.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 855 — Whoops, looks like something went wrong.
Biztosan csak azért fogja megkapni, mert jófiú, bezzeg Luckot nem szeretik.
Wyatt
Ha te csak ennyit szurtel le a mondandombol, akkor oke.

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy ligában, ahol Joe Thomasnak a neve az életben nem tűnt fel lehetséges díjazottak között, nem tudom, egy OG-nek mennyivel több esélye lenne erre

több mint 7 éve
Hát lol.

Watt olyan négy évet hozott le egymás után, amit védő nem nagyon szokott, majd egymást követő két évében is gallyra ment csóri. Most megint egészséges és megint állat, ő aztán tényleg ne kapja meg azért, mert ennyi sérülésből, gyakorlatilag két szezont kihagyva visszatérve állat. Biztosan csak azért fogja megkapni, mert jófiú, bezzeg Luckot nem szeretik.

Amúgy ha Michel sérülése tényleg nem olyan súlyos, és a Packers ellen mondjuk már játszhat, akkor ne lepődjetek meg, hogy ha ő kapja. Neki van a meccsenkénti legjobb futóátlaga amúgy az újoncok közül, ha le tudja még játszani olyan szinten a kövi nyolc meccset, ahogyan az előző négyet, akkor bőven 1000 yardos futó lesz, de még az 1200 is elérhető. Persze ahhoz, hogy számolni lehessen vele, jobban bele kell vonni a passzjátékba is, de ezt is megkezdtük, szal bőven van rá esély
Wyatt
Ettől függetlenül, ha 1000 yardot hoz sem tenném Nelson elé, ha így fojtatja Q. Hazabeszélek, de végre egyszer jogosan.
több mint 7 éve
Hát lol.

Amúgy ha Michel sérülése tényleg nem olyan súlyos, és a Packers ellen mondjuk már játszhat, akkor ne lepődjetek meg, hogy ha ő kapja. Neki van a meccsenkénti legjobb futóátlaga amúgy az újoncok közül, ha le tudja még játszani olyan szinten a kövi nyolc meccset, ahogyan az előző négyet, akkor bőven 1000 yardos futó lesz, de még az 1200 is elérhető. Persze ahhoz, hogy számolni lehessen vele, jobban bele kell vonni a passzjátékba is, de ezt is megkezdtük, szal bőven van rá esély

Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
Pont ugyanezen a véleményen vagyok mindkettő esetében. De az a helyzet, hogy nagyon szeretnék meglepődni, mert én még ilyen szentimentális gyerek vagyok. Hátha.

Szerkesztette: kristóf17
több mint 7 éve
De Barkley sem robbant nagyot(Az UDFa Lindsay mögött van pl rush yardban), egyenlőre elég gyengének tűnik az idei O-Rokie felhozatal.
Tony Adams
Csak az 500 futott yard mellett van 500 elkapott yardja is. Ha a csavo ujonckent hoz egy 1000 futott, 1000 elkapott yardos szezont, akkor biztosan neki adjak, egyszeruen a hype. De en szerintem meg ilyen 900, 900 korul is o kapja meg, mintsem egy guard.

Ilyen az NFL.

De egyebkent arra is van egy eros tippem, hogy peldaul az ev visszateroje sem az 550 napot kihagyo Luck lesz, hanem az a Watt, aki tavaly ot meccsen is jatszott. Mert Watt a liga kiskedvence, Luck viszont hiaba jo gyerek ugyanugy, o annyira nem mutatja meg magat, ot nem rajongjak korbe. Szvsz az NFL-nek most az az erdeke, hogy Watt ismet nyerjen egy-ket dolgot.

több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 855 — Colts Fan
De Barkley sem robbant nagyot(Az UDFa Lindsay mögött van pl rush yardban), egyenlőre elég gyengének tűnik az idei O-Rokie felhozatal.
több mint 7 éve
Hát én csak Barkleyban látom hogy meg is érdemli. Idén nincs egy Kamara vagy Hunt pluszban, szóval még hiszek az esélytelenben.
több mint 7 éve
Mert amatőr vagy. Már májusban fix volt, hogy Michel lesz, csak sosem figyelsz
Wyatt
Maddenben biztos.

több mint 7 éve
Mert amatőr vagy. Már májusban fix volt, hogy Michel lesz, csak sosem figyelsz

több mint 7 éve
Épp most akartam előhozni, hogy itt bizony egy OROY is simán becsúszhat nemde?
kristóf17
Azt eselytelennek velem, az vagy Barkley, vagy Mayfield lesz, mert tortenjek barmi, tutira velem, hogy egy guardot nem valasztanak annak. Netalantan Ridley, ha lesz 800 yardja es 10 TD-je.

De ahogy Gurley utan felborult az NFL-ben a rend, hogy elol nem hozunk futot, ugy Nelson is azert ramutat, hogy nincsen baj azzal, ha guardot topban hozol, igenis lehet akkora rahatasa a csapatra. Csak hat nyilvan olyan tiszta tehetsegnek kell lennie az illetonek, mint Nelson.

Mert azert ritka, hogy valaki ennyire eros, technikas es mellette intelligens is legyen ilyen fiatalon. Illetve ez a gyilkos oszton es mentalitas, nem veletlen, hogy Ballard megmondta, hogy elment a pro dayere a sracnak, es az elso pillanatban tudta, hogy o kell neki, mert egy igazi vezer.

Viszont a jovoben kiserhetjuk kiemelt figyelemmel azokat a prospecteket, akiket eloben megnez Ballard, mivel iden ez csak Nelson volt. 8-)

Rettentoen varom a Jaguars elleni meccset, igazabol pont ezert, mert az egy kegyetlen fronthet, es egy egyre jobb tamadofal osszecsapasa lesz. Ott minden egyes OL-jatekosunk kelloen jo ellenfelet kap majd, sokszor 1-1-ben. Na, ez a meccs ramutat majd, hol is tartunk igazan.

Es rengeteg blitzet varok, megprobaljak Luckot minel tobbszor a foldbe dongolni es siettetni, mindekozben ket LB-juk is van, aki gyorsasagban es atletikussagban is felveszi a versenyt Ebronekkal.

Illetve a Jaguars kis tulzassal ellenunk a szezonjaert jatszik, ugyhogy biztos vert fognak inni a meccs elott.

Nem varom, hogy Mack ezuttal jo lesz, illetve szerintem a futas sem megy majd olajozottan, igy ezt majd a Luck, Reich duonak kell valahogy megnyernie.

több mint 7 éve
Épp most akartam előhozni, hogy itt bizony egy OROY is simán becsúszhat nemde?
több mint 7 éve
LOL.

Colts LG Quenton Nelson was named offensive rookie of the month for October.
An award usually reserved for quarterbacks, receivers, and running backs, Nelson is the first guard in NFL history to receive the honor.

több mint 7 éve
Elhatarolodom toletek.

több mint 7 éve
 twitter.com/TYHilton13/status/1057758874810437632?s=19

Ghost csalad 😀 imadom
Mondjuk ha a noci a szelen a felesege, akk az para 😀 inkabb OL feleseg mareria
Borbinho
Hát, már pedig... 😀
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/TYHilton13/status/1057758874810437632?s=19

Ghost csalad 😀 imadom
Mondjuk ha a noci a szelen a felesege, akk az para 😀 inkabb OL feleseg mareria

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Ahogy követem Braden RTbe pakolása óta nem is tolja olyan rosszul.
Lehet, hogy meglett a végső helye?
alatriste
Ballardek is igy gondoljak. Igaz, eddig olyan fu de jo pass rusherrel nem talalkozott. A Jax lesz a jo felmero, de nem csak neki, hanem az egesz falnak.
Alig varom, sztem brutalis harcok lesznek a Los-on.

több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 874 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ahogy követem Braden RTbe pakolása óta nem is tolja olyan rosszul.
Lehet, hogy meglett a végső helye?

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 855 — Colts Fan
 eu.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2018/10/31/dontrelle-inman-colts-frank-reich-nick-sirianni/1830968002/
több mint 7 éve
 twitter.com/HolderStephen/status/1057361021415899136

több mint 7 éve
A nudliba, Klinton Kukija johetett volna hozzank is. Egy negyedik korert meg vegkepp. Az nem ar egy fiatal, jo safetyert.

Szerkesztette: Stez

több mint 7 éve
De most amúgy. Tényleg van OL Indiben?!?