Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

9 órája
RedFive Baltimore Ravens 6 955 — maci faszán vitézkötés
Halas vagyok Trevorkanak, hogy vegre sikerult oket is megpockolnie. Nice job! 😄

d43532901d9fc7f08026d2d6d8d1f635 1 1

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
17 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 87 039 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szóval ez kell, hogy jöjjön a W a Bengals ellen.

Travis Hunter elit volt ma.

A run D még jobb eddig, mint tavaly.

Az igen.

Szerkesztette: iktriad
18 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 87 039 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Miután Ransaw meg Murray is kiszállt, szegény Rayuan Lane-t égették egész meccsen. Aztán ő zárta le.

Derék férfimunka vót. Bár Chase nélkül de így is szép. Jó meccs volt, de még mindig kuuuuurva sok a penalty yard. PW utsó elfutását sajnálom azért. Meg az elvett td-ket. Brenton viszont az új favoritom.
Ppistike
Nem is csodálom.

18 órája
Ppistike Jacksonville Jaguars 838 — i'm batman
Derék férfimunka vót. Bár Chase nélkül de így is szép. Jó meccs volt, de még mindig kuuuuurva sok a penalty yard. PW utsó elfutását sajnálom azért. Meg az elvett td-ket. Brenton viszont az új favoritom.
20 órája
Wow!

23 órája
Se Montaric se Braswell - Muhhamad pályán lesz. Kiser megint nem játszik, McLoad meg igen.
23 órája
dioadam Jacksonville Jaguars 675
Az estének komoly tétje is van 😀
 thetitlebelt.com/

NBII-es futballisták a f@szomat már
1 napja
A Bengals meccs elé - BTJ lehet az X faktor
 eu.jacksonville.com/story/sports/nfl/jaguars/2026/10/03/jaguars-bengals-trevor-lawrence-preview/92001506007/

Egy nagy győzelem remek összefoglalója.
1 napja
McLoad megint fel lett hozva a meccsre, de legkózelebb már csak az 53 tagjaként jétszhat majd nálunk. Muhammadnak voltak jó pillanatai a preseasonban, de azért égették is, szóval remélem nem lesz pályán a védelemben, max special teamben.

Jó lenne ezt a sorozatot tovább folytatni, bár shootoutra készülök. Baromi jó lenne egy W Burrowék ellen Cincyben.
2 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 081 — Jaguars fan
Rommá verjük a Patst, erre mindenki velem foglalkozik? 😊
iktriad
Hogy van a Jaguars? Kösz, jól! Láttuk mindannyian.
Hogy van Ik? Nem tudja senki, sőt nem is látja senki!

Hát persze, hogy ezzel foglalkozunk. 😄

Örülünk, hogy visszatértél!
2 napja
Rommá verjük a Patst, erre mindenki velem foglalkozik? 😊

On to Cincinnati - a Bengals az egyetlen AFC csapat, amelyet Trevor nem vert meg - még.😉

A CB sor cseresora kicsit rottyon van, de nem panaszkodhatunk.

Becsöngetett hozzá Olivia Wilde és azóta a hálószobában vannak?
Húsrágó
Elírtad azt, hogy Michelle.
Ppistike
Iktriadnal Olivia Wilde >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Michelle Wild
Toto21
Javítva. Sose voltam nagy Vad Kati fan.
5 napja
Toto21 Chicago Bears 9 327
Húsrágó
Ppistike
Iktriadnal Olivia Wild > Michelle Wild
5 napja
Húsrágó
5 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 081 — Jaguars fan
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 366 — Így remélem megfelelek nektek.....
Algoritmust és Iktriadot támogató komment… Nehogy már egy szokásos Broncos fordítás iktassa ki Iktriadot a fórumról… 🙋‍♂️
Zalán
Visszaválaszolt X-n hogy vissza fog térni, csak azt nem hogy mikor 😊 A lényeg az volt (nekem) hogy rendben van 😛
dande2
Eü?
Zalán
lehet beszólt neki valaki? 😕
Toto21
Nem, ilyenről most nem volt szó szvsz, legalábbis nem láttam, meg ő nem foglalkozik ezzel.
5 napja
Toto21 Chicago Bears 9 327
Algoritmust és Iktriadot támogató komment… Nehogy már egy szokásos Broncos fordítás iktassa ki Iktriadot a fórumról… 🙋‍♂️
Zalán
Visszaválaszolt X-n hogy vissza fog térni, csak azt nem hogy mikor 😊 A lényeg az volt (nekem) hogy rendben van 😛
dande2
Eü?
Zalán
lehet beszólt neki valaki? 😕
5 napja
Zalán Denver Broncos 5 019 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
dande2
Eü?

"I love this sport. I hate this sport."
6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 366 — Így remélem megfelelek nektek.....
Zalán
6 napja
Zalán Denver Broncos 5 019 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

"I love this sport. I hate this sport."
6 napja
Ebből nagyon hosszú post lesz. Érzem
😀
6 napja
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 1 092
Legalább nélküle is él a topic, az más h miatta! 😀
6 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 219 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hová tűnt Damon Hill izé akarom mondani a jinx mindenkori Sith nagyura
Darth Iktriad?

Szerkesztette: T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 369
Ik 8 óraja posztolt a twitterèn aláírtam hogy hiányoljuk 😏 hátha megjelenik, de ezek szerint vhol megvan 🙂
dande2
Iktriadot és Randy Marshot még sosem látták egy szobában.
Igen, abban a szobàban, amiben a forgószéken "ül" a gép előtt...
6 napja
Ik 8 óraja posztolt a twitterèn aláírtam hogy hiányoljuk 😏 hátha megjelenik, de ezek szerint vhol megvan 🙂

Szerkesztette: dande2
7 napja
Hát ez parádés volt.
Nem a legélesebb kés a Boston, de Vrabel ellen mindíg öröm nyerni. GG