Jacksonville Jaguars
The Jaguars had 125 penalty yards today
— Gus Logue (@gus_logue) October 4, 2026
The last time they had more was in 2019... when they beat the Bengals 27-17 in Cincinnati
Travis Hunter elit volt ma.
Per PFF, Travis Hunter played a team-high 76 defensive snaps in the Jaguars' win vs. the Bengals.
— Carlos Sánchez (@HaeruHariken) October 4, 2026
Hunter only gave up 3 receptions on 6 targets for 21 yards. Another strong showing from No. 12.
A run D még jobb eddig, mint tavaly.
The #Bengals had 23 yards on 15 carries.
— Daniel Griffis (@DanDGriffis) October 4, 2026
The #Jaguars’ defensive identity is clear. Stop the run & force turnovers. Burrow throws for 428 yards but ends with just 17 points. t.co/WQAE1qDgtj
Az igen.
Fewest single-game rushing yards allowed by #Jaguars in franchise history (regular season/playoffs) ...
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) October 4, 2026
10 by KC (Oct. 2007)
14 by Arizona (Nov. 2013)
14 by Detroit (Nov. 2016)
21 by MIami (Jan. 2000)
23 by Cincinnati ... today
Per @pfref
Szerkesztette: iktriad
Ray Lane with the stop that wins the game for the Jaguars on 4th and 10 t.co/iBYb7HTUoy
— Fitz (@LaurieFitzptrck) October 4, 2026
Derék férfimunka vót. Bár Chase nélkül de így is szép. Jó meccs volt, de még mindig kuuuuurva sok a penalty yard. PW utsó elfutását sajnálom azért. Meg az elvett td-ket. Brenton viszont az új favoritom.Nem is csodálom.
Ppistike
Jags WRs today: 8 catches, 99 yards
— Gus Logue (@gus_logue) October 4, 2026
Brenton Strange: 7 catches, 95 yards
The Jaguars have not given up a first-half touchdown in 2026 and are the first team to do so in each of their first four games since the 2022 49ers. The Jaguars have outscored opponents 61-9 in the first half this season, the best first-half point margin in the NFL (+52). t.co/ZAJEjHx1jr
— JaguarsPR (@JaguarsPR) October 4, 2026
eu.jacksonville.com/story/sports/nfl/jaguars/2026/10/03/jaguars-bengals-trevor-lawrence-preview/92001506007/
Egy nagy győzelem remek összefoglalója.
The Jacksonville Jaguars have elevated LB Jalen McLeod and CB Jabbar Muhammad to the active roster from the practice squad for tomorrow’s game via standard elevation.
— JaguarsPR (@JaguarsPR) October 3, 2026
Jó lenne ezt a sorozatot tovább folytatni, bár shootoutra készülök. Baromi jó lenne egy W Burrowék ellen Cincyben.
Jaguars since Week 11 last season:
— NFL Researcher (@NFL_Researcher) October 3, 2026
10-1 W-L (1st)
31.9 PPG (1st)
13.8 PPG allowed (1st)
+199 point differential (1st)
Rommá verjük a Patst, erre mindenki velem foglalkozik? 😊Hogy van a Jaguars? Kösz, jól! Láttuk mindannyian.
iktriad
Hogy van Ik? Nem tudja senki, sőt nem is látja senki!
Hát persze, hogy ezzel foglalkozunk. 😄
Örülünk, hogy visszatértél!
On to Cincinnati - a Bengals az egyetlen AFC csapat, amelyet Trevor nem vert meg - még.😉
A CB sor cseresora kicsit rottyon van, de nem panaszkodhatunk.
#JAXvsCIN Status Report pic.twitter.com/FUNFhnBWbr
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) October 2, 2026
Javítva. Sose voltam nagy Vad Kati fan.Iktriadnal Olivia Wilde >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Michelle WildBecsöngetett hozzá Olivia Wilde és azóta a hálószobában vannak?Elírtad azt, hogy Michelle.
Húsrágó
Ppistike
Toto21
Iktriadnal Olivia Wild > Michelle WildBecsöngetett hozzá Olivia Wilde és azóta a hálószobában vannak?Elírtad azt, hogy Michelle.
Húsrágó
Ppistike
Becsöngetett hozzá Olivia Wilde és azóta a hálószobában vannak?Elírtad azt, hogy Michelle.
Húsrágó
Nem, ilyenről most nem volt szó szvsz, legalábbis nem láttam, meg ő nem foglalkozik ezzel.lehet beszólt neki valaki? 😕Eü?Algoritmust és Iktriadot támogató komment… Nehogy már egy szokásos Broncos fordítás iktassa ki Iktriadot a fórumról… 🙋♂️Visszaválaszolt X-n hogy vissza fog térni, csak azt nem hogy mikor 😊 A lényeg az volt (nekem) hogy rendben van 😛
Zalán
dande2
Zalán
Toto21
lehet beszólt neki valaki? 😕Eü?Algoritmust és Iktriadot támogató komment… Nehogy már egy szokásos Broncos fordítás iktassa ki Iktriadot a fórumról… 🙋♂️Visszaválaszolt X-n hogy vissza fog térni, csak azt nem hogy mikor 😊 A lényeg az volt (nekem) hogy rendben van 😛
Zalán
dande2
Zalán
Eü?Algoritmust és Iktriadot támogató komment… Nehogy már egy szokásos Broncos fordítás iktassa ki Iktriadot a fórumról… 🙋♂️Visszaválaszolt X-n hogy vissza fog térni, csak azt nem hogy mikor 😊 A lényeg az volt (nekem) hogy rendben van 😛
Zalán
dande2
"I love this sport. I hate this sport."
Algoritmust és Iktriadot támogató komment… Nehogy már egy szokásos Broncos fordítás iktassa ki Iktriadot a fórumról… 🙋♂️Visszaválaszolt X-n hogy vissza fog térni, csak azt nem hogy mikor 😊 A lényeg az volt (nekem) hogy rendben van 😛
Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
Darth Iktriad?
Szerkesztette: T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Ik 8 óraja posztolt a twitterèn aláírtam hogy hiányoljuk 😏 hátha megjelenik, de ezek szerint vhol megvan 🙂Iktriadot és Randy Marshot még sosem látták egy szobában.
dande2
Igen, abban a szobàban, amiben a forgószéken "ül" a gép előtt...
Nem a legélesebb kés a Boston, de Vrabel ellen mindíg öröm nyerni. GG

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!