Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha Timmy idejön számomra két dolgot út lesz:egyszerűbb lett volna megtartani Podlesh-t, de hát Gene az Gene... N-DrewKiegészítésként mi meg akartuk tartani Podlesht, de a Chicago beelözött minket a surranópályán. Majdnem ez volt a helyzet Minceyvel is idén, csak Gene az utolsó pillanatban jobb ajánlatot rakott elé. Mondjuk az idei teljesítményét nézve, nem biztos hogy jól jártunk ezzel.. Mondjuk, mivel a Pats draftolta, remélem legalább ma lesz benne egy kis extra motiváció.
Az amúgy megvan, hogy Alualu vezeti a házi sacklistát(2.5el - Aldon Smithnek vagy Wattnak vagy Wakenek meccsenként néha összejön ennyi...)? 😀
Természetesen nagy hülyeség volt Angert elhozni a 3. körben, és ha jól tudom még csak meg se próbáltunk letradelni előtte, ami külön facepalm. De egyetértek az előttem szólókkal, legalább egy (jelenleg számunkra elég) fontos poszt le van tudva pár évre, és elnézve milyen "remek" az offensünk ez nem is baj...
Most sokkal jobban foglalkoztat az a "hír" miszerint Timmy idetart. Ha az igaz, óriási fogok csalódni Khanban, és ha létrejön a bolt, akkor egy irtó hülye tulajunk van.
Nagyon remélem, hogy csak kitaláció a dolog. Teljesen ostoba döntés lenne, amely alaposan limitálhatja a GM és az esetleges HC keresést az offseasonban.
iktriad
1.Elkezdi nyerni a meccseket,így vagy úgy és öröm lesz Jax drukkernek lenni.
2.Nem nyeri a meccseket és azthiszem amíg ő az elsőszámú QB,nem nézek meccset...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
egyszerűbb lett volna megtartani Podlesh-t, de hát Gene az Gene... N-DrewKiegészítésként mi meg akartuk tartani Podlesht, de a Chicago beelözött minket a surranópályán. Majdnem ez volt a helyzet Minceyvel is idén, csak Gene az utolsó pillanatban jobb ajánlatot rakott elé. Mondjuk az idei teljesítményét nézve, nem biztos hogy jól jártunk ezzel.. Mondjuk, mivel a Pats draftolta, remélem legalább ma lesz benne egy kis extra motiváció.
Az amúgy megvan, hogy Alualu vezeti a házi sacklistát(2.5el - Aldon Smithnek vagy Wattnak vagy Wakenek meccsenként néha összejön ennyi...)? 😀
Természetesen nagy hülyeség volt Angert elhozni a 3. körben, és ha jól tudom még csak meg se próbáltunk letradelni előtte, ami külön facepalm. De egyetértek az előttem szólókkal, legalább egy (jelenleg számunkra elég) fontos poszt le van tudva pár évre, és elnézve milyen "remek" az offensünk ez nem is baj...
Most sokkal jobban foglalkoztat az a "hír" miszerint Timmy idetart. Ha az igaz, óriási fogok csalódni Khanban, és ha létrejön a bolt, akkor egy irtó hülye tulajunk van.
Nagyon remélem, hogy csak kitaláció a dolog. Teljesen ostoba döntés lenne, amely alaposan limitálhatja a GM és az esetleges HC keresést az offseasonban.
több mint 13 éve
Mondjuk Te tudod a legjobban, hogy mi is ugyanúgy röhögtünk, csak mi kínunkban (Iktriad ugyanúgy készen volt, mint mindenki más a házunk táján). Kb. anno Alualu volt méginkább WTF?!? kategória 1/10-en...Egy remek összefoglaló a Jags 6 idei draftolt rookiejának teljesítményéről.Nem elegáns a földön fekvőbe belerúgni, de mivel én voltam az, aki hangosan röhögött az Anger húzásnál, kötelességemnek érzem betenni az ő és az undrafted Johnny Hekker (St.Louis) statisztikáit egymás mellé.
members.jacksonville.com/content/despite-jaguars-season-many-rookies-have-played-well#slide-1
Nem olyan rosszak, mint a szezonunk, sőt Blackmon, Anger és Mike Harris egész jó évet fut.
iktriad
tehát írd és mondd, átlag +3 yardért vittetek egy puntert a 3. körben, ahelyett hogy undraftedként vagy 7. körben választottatok volna, mint az szokás. Pendleton ahogy látom nem sokat mutatott eddig.
És ez csak azért fájó mert Anger hamarabb kiment, mint a mi T.Y. Hiltonunk, akinek esélye van Blackmont fölözni statisztikilag, de mondhatnám Mohamed Sanut vagy urambocsá Russell Wilsont is ha késöbbi 3. körösökről van szó.
Szóval hiába jó Anger, ettől még balfasz húzás volt ő is, még jó játékkal sem tudja Gene Smith renoméját javítani.Höri
Abban viszont egyetértek Makával, meg a többiekkel, miszerint most már legalább nem fossuk össze magunkat, hogy a punter-ünk vajon képes-e 20 yard-nál távolabbra elrúgni a tojást. Tehát balfasz húzás ide, vagy oda, legalább jó a srác. Amúgy, ha nincs Turk, valószínű még Smith is kivárt volna az 5. körig a P húzással. Persze alapból jóval egyszerűbb lett volna megtartani Podlesh-t, de hát Gene az Gene...
Pendleton meg szegény lehetőséget sem nagyon kap, hogy pontosan miért azt sajnos nem tudom. Pedig előszezonban szvsz egyáltalán nem volt rossz.
több mint 13 éve
Matt Turk (Burke Ik szerint) nevét leírni egyenlő az istenkáromlással xDÁtlagban +3 yard igenis sokat számít. Az egész NFL-ben a második legtöbb yardot puntolta, és még így is 8. volt átlagban rookieként. Ráadásul a második legnagyobb bomba (73 yard) is a nevéhez köthető.Egy remek összefoglaló a Jags 6 idei draftolt rookiejának teljesítményéről.Nem elegáns a földön fekvőbe belerúgni, de mivel én voltam az, aki hangosan röhögött az Anger húzásnál, kötelességemnek érzem betenni az ő és az undrafted Johnny Hekker (St.Louis) statisztikáit egymás mellé.
members.jacksonville.com/content/despite-jaguars-season-many-rookies-have-played-well#slide-1
Nem olyan rosszak, mint a szezonunk, sőt Blackmon, Anger és Mike Harris egész jó évet fut.
iktriad
tehát írd és mondd, átlag +3 yardért vittetek egy puntert a 3. körben, ahelyett hogy undraftedként vagy 7. körben választottatok volna, mint az szokás. Pendleton ahogy látom nem sokat mutatott eddig.
És ez csak azért fájó mert Anger hamarabb kiment, mint a mi T.Y. Hiltonunk, akinek esélye van Blackmont fölözni statisztikilag, de mondhatnám Mohamed Sanut vagy urambocsá Russell Wilsont is ha késöbbi 3. körösökről van szó.
Szóval hiába jó Anger, ettől még balfasz húzás volt ő is, még jó játékkal sem tudja Gene Smith renoméját javítani.Höri
Persze, lehet ezen vitatkozni, hogy átlagban 3 yard mit számít, de az elmúlt évek tapasztalata (Matt Turk, anyone?) alapján, én igenis örülök/örültem, hogy nem kell minden egyes puntnál imádkozni, hogy 25 yard felett legyen, hanem tudom, hogy az ellenfél a pálya másik végéről indul.
Alulértékelik a punter szerepét, pedig akár egy rossz/jó punt is pontokba kerülhet egy csapatnak. A sportot meg erre játsszák.
Maka
Hörit is megértem de téged is,attól függetlenül én is örülök hogy a Punt nálunk nem izgalom tárgya,hanem egy alap szitu,márpedig sokat puntolunk 😮
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
Átlagban +3 yard igenis sokat számít. Az egész NFL-ben a második legtöbb yardot puntolta, és még így is 8. volt átlagban rookieként. Ráadásul a második legnagyobb bomba (73 yard) is a nevéhez köthető.Egy remek összefoglaló a Jags 6 idei draftolt rookiejának teljesítményéről.Nem elegáns a földön fekvőbe belerúgni, de mivel én voltam az, aki hangosan röhögött az Anger húzásnál, kötelességemnek érzem betenni az ő és az undrafted Johnny Hekker (St.Louis) statisztikáit egymás mellé.
iktriad
Persze, lehet ezen vitatkozni, hogy átlagban 3 yard mit számít, de az elmúlt évek tapasztalata (Matt Turk, anyone?) alapján, én igenis örülök/örültem, hogy nem kell minden egyes puntnál imádkozni, hogy 25 yard felett legyen, hanem tudom, hogy az ellenfél a pálya másik végéről indul.
Alulértékelik a punter szerepét, pedig akár egy rossz/jó punt is pontokba kerülhet egy csapatnak. A sportot meg erre játsszák.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 13 éve
Egy remek összefoglaló a Jags 6 idei draftolt rookiejának teljesítményéről.Nem elegáns a földön fekvőbe belerúgni, de mivel én voltam az, aki hangosan röhögött az Anger húzásnál, kötelességemnek érzem betenni az ő és az undrafted Johnny Hekker (St.Louis) statisztikáit egymás mellé.
iktriad

Szóval hiába jó Anger, ettől még balfasz húzás volt ő is, még jó játékkal sem tudja Gene Smith renoméját javítani.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
profootballtalk.nbcsports.com/2012/12/22/report-tim-tebow-playing-next-year-for-jaguars-a-virtual-certainty/
több mint 13 éve
Darlyt aktiváltuk, viszont Dwight Lowery IRre ment. Ami azt jelenti, hogy Prosinski kezd FSben! GULP.De legalább ő végre visszatér:
Hogy ne csak sokkoló dolgokról hozzak hírt, az EPSN Boston nagyszerű interjút készített Freddie T-vel, ahol rengeteg témakörben osztja meg véleményét az olvasókkal:
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/8770445/catching-fred-taylor-former-jacksonvillejaguar-new-england-patriot
több mint 13 éve
Újabb William & Marys játékos a keretben 😊 Fölszedtük waiverről Jonathan Grimest. Idén a Jetsben és a Texansban is megfordult, útóbbiból rakták ki a héten.Tehát ha Darlyt aktiváljuk, valakinek mennie kell. Szerintem vagy RB (Toston vagy Murphy) vagy LB lesz (Brandon II Marshall vagy Greg II Jones) a "szerencsés".
több mint 13 éve
Gene Frenette szerint idén a Jags egyszer sem vásárolt fel jegyeket hogy megelőzze a blackoutot. Mindezt a toronymagasan legszarabb szezonunkban. És bár sok Pats fanre számítanak, azért mindent elmond, hogy 4 szektorról is lekerül a ponyva vasárnap. Erre még Timmy se volt képes (mert ugye miatta itt teltház lesz, aha egyszer se volt...). Tény az idei hazai program nézőcsalogató volt, de ha ezt jövőre is megismételjük, egy ideig nem akarom azt hallani, hogy itt mekkora jegyeladásgondok vannak....
MJD és Jennings biztos nem játszik Lowery és Ross játéka kétséges, mindenki más hadrafogható. Holnap minden valószinűség szerint aktíváljuk Daryl Smith, és vasárnap játszik.
több mint 13 éve
MJD nem játszik, Jennings átment az agyrázkódás teszten.Lowery ma nem edzett, kérdéses a játéka a Pats ellen. Ahogy elképzelem hogy a liga által épp 21000$ra megbüntetett Prosinksi fog Hernadez vagy a Pats RBi ellen szerelni probálni, máris összeszorul a gyomrom.
Darylről holnap dönt Mularkey, valószínű aktiváljuk IRről.
Ó és van 1 régi-új RTnk. Bradfield padra küldve az elmúlt hetek szar játéka miatt, jön helyette Guy "inkább játszon TEt" Whimper. Ez minimum 2 sacket jelent...
Egy jó hír- Gronkowksi nem játszik vasárnap a Patsben. Így megúszhatjuk 60 kapott pont alatt.
Csak vicceltem.Nemvagy egyedul mert nekem is bejott 😀.m-bryoEzt meg csak erős idegzetűeknek ajánlom:Biztos velem van a baj, de nekem nagyon tetszett 😀 aztán megnéztem a ROAR fotózásos videót, és az is tetszett... (akkor lettem volna megrémülve, ha az nem tetszett volna) 😉Húsrágó
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jaguars-Holiday-Videogram/8574a05e-b4e7-45de-a380-882b0ceb5ca1
iktriad
több mint 13 éve
Nemvagy egyedul mert nekem is bejott 😀.Ezt meg csak erős idegzetűeknek ajánlom:Biztos velem van a baj, de nekem nagyon tetszett 😀 aztán megnéztem a ROAR fotózásos videót, és az is tetszett... (akkor lettem volna megrémülve, ha az nem tetszett volna) 😉Húsrágó
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jaguars-Holiday-Videogram/8574a05e-b4e7-45de-a380-882b0ceb5ca1
iktriad
több mint 13 éve
Ezt meg csak erős idegzetűeknek ajánlom:Biztos velem van a baj, de nekem nagyon tetszett 😀 aztán megnéztem a ROAR fotózásos videót, és az is tetszett... (akkor lettem volna megrémülve, ha az nem tetszett volna) 😉
iktriad
több mint 13 éve
Mel Tucker nem lesz a Wisconsin HCje. Kíváncsi vagyok megmarad-e így DCnek itt jövőre.
több mint 13 éve
MJD futott ma és holnap is fog a tervek szerint, de a kinti beatek szerint nem valószínű, hogy pályára lép vasárnap.Jennings DNPs volt, Ross limitált.
A többiek (Cox, Mathis, Poz, Selvie, mester, Alualu Greg I Jones).
És egyre valószínűbb hogy szombaton aktiváljuk Darylt és vasárnap játszik!
erőssen küzdöttem, hogy belinkeljem-e:Olvastam. Bekaphatja. És nem fog megtörténni. Ez a New Yorki balfaszkodás arra jó, hogy elvegye Khan kedvét Timmytől.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000113359/article/mark-sanchez-has-new-york-jets-among-teams-needing-new-qb
😀 😀 😀 (Ik, tedd vissza a fegyvert a szekrénybe és az antraxos borítékot se add fel Adam Schein-nek címezve) 😀 😀 😀Húsrágó
Ezt meg csak erős idegzetűeknek ajánlom:
több mint 13 éve
erőssen küzdöttem, hogy belinkeljem-e:😀 😀 😀 (Ik, tedd vissza a fegyvert a szekrénybe és az antraxos borítékot se add fel Adam Schein-nek címezve) 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Csak 14.5 pontos underdogok vagyunk a Pats ellen!Ha csak 15 ponttal kapnának ki, én őszintén büszke tudnék lenni (még a 15-0 is oké, ha a Patset 5 FG-on tartja a védelem). 😀
iktriad
És ha Henne ezt a meccset hozza, akkor maradhat jövőre 😉
több mint 13 éve
Végül is MJD DNPs volt. Azt mondta, csak akkor játszik, ha képes nemcsak futni, de megvédeni blokkolni a QBnak is. Viszont ma azt is mondta, jövőre mindenképp visszajön és nem tervez holdoutot!jacksonville.com/opinion/blog/513351/vito-stellino/2012-12-19/maurice-jones-drew-questionable-play-sunday-plans
Mellette nem edzett Greg I Jones, Lowery, Poz, Jennings, Meester (pihi).
Cox, Ross, Alualu, Mathis és Selvie limitált volt.
És így és ekkor kerültek a most rosteren lévő játékosok a csapathoz:
docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=en&hl=en&key=0Arf7vexBQ6EOdEM3Yks0STUydE1mbXNOT1FCMHU0VFE&single=true&gid=2&output=html
Ó, és a naaaaagy Bill Belichick ma agyon dicsérte Shorts III-t a sajtótájékoztatón:
"He’s done a great job. He’s really impressive. He’s one of the best guys we’ve played against all year. I think he does everything well," Patriots head coach Bill Belichick told reporters in a conference call with Jacksonville media.
He’s a real sharp route runner with excellent hands, good in traffic, gets good separation and I really think he does everything well. He competes hard," Belichick continued about Shorts. "He’s really an impressive player that way. He doesn’t take any plays off. He works hard on every route."
több mint 13 éve
MJD ma megpróbál teljes értékűen edzeni, csakúgy mint Daryl Smith. Komoly sansz van rá, hogy MINDKETTEN játszhatnak már vasárnap a Pats ellen!Jennings továbbra sem mert át az agyrázkódásteszten.
több mint 13 éve
Csak 14.5 pontos underdogok vagyunk a Pats ellen!Egy remek összefoglaló a Jags 6 idei draftolt rookiejának teljesítményéről.
És íme az eddigi kezdő O-linejaink
jacksonville.com/opinion/blog/544821/ryan-ohalloran/2012-12-18/ol-changes-constant-jaguars
Pasztor múlt héten csak 1 QB hitet és 1 QB hurry engedélyezett. Vasárnap megint kezdeni fog!
több mint 13 éve
Jason LaCanfora szerint máris van egy komoly GM jelölt Gene helyére. Tom Gamble, a 49ers Director of Player Personnel nagyon jó ajánlásokat kapott Khannál. Jacksonville is virtually certain to make a change, with general manager Gene Smith a holdover from the prior ownership regime, former first-round pick Blaine Gabbert not worthy of playing ahead of Chad Henne and the team flirting with the first-overall pick. I would expect the beefed-up front office to include some new-school execs, steeped in statistical analytics and Moneyball thinking -- owner Shahid Khan's son, Tony, is a big proponent of that movement in this sport. But they're going to need some old-school evaluators as well, and sources said San Francisco's director of player personnel has been recommended highly to them. Tom Gamble was in the mix for Oakland's opening last year and has experience working for forward-thinking bosses, in the 49ers CEO, Paraag Marathe.Persze egyátalán nem biztos, hogy jön, mert a Niners nagyon meg van elégedve a munkájával. De ha jönne, ha lehet ne hozza Alex Smitht magával egy trade keretében....
Kevin Elliottot leigazolta a Bills!
Russell Allen akk konvergál a kispad felé? Fantasy miatt kérdem, egyik legstabilabb pontszerző LB-m.empty taxiDehogyis. Ő és Poz 100+ tackle felett van. A 3. LB poszt a probléma nálunk. És ha van Daryl, akkor Allen lehet a 3. LB, mint tavaly.
több mint 13 éve
Russell Allen akk konvergál a kispad felé? Fantasy miatt kérdem, egyik legstabilabb pontszerző LB-m.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Akkor névsorolvasás jön:Andre Branch és Jordan Todman -> IR
Quan Cosby és szegény Will Ta’ufo’ou -> waive.
Jöttek 3an, mind practice squadosok:
Brandon II Marshall, Isaiah Stanback és Mike Brown.
52en vannak rosteren, lehet Daryl lesz az 53.(ő most IRen van).
Van 2 új P squados is:
Brittan Golden UDFA rookie WR a West Texans A&Mről, a Beearsnél volt egy ideig.
Tommie Draheim szintén UDFA rookie, de ő OL. A San Diego Stateről jött, és megfordult már New Englandben, Green Bayben és Seattleben.
több mint 13 éve
Melyikre gondolsz a kettő közül?Tyler Wilsonban én nem gondolkodnék a helyetekben mert most emlegetik a 2/1 környékén, de szerintem ő dominálni fog a Senior Bowlon, főleg ha a két jómadár nem megy el rá. Szóval fel fog kúszni top20-ba, oda meg csak izmos cserélgetéssel tudtok eljutni. Én az ő játékát kedvelem eléggé, bár fizikálisan limitált. Remélem nem ponderesedik el. Majd a mobile-i hét után okosabb leszek, egyelőre nincs kiforrott véleményem róla.Elviszik 1/2-re 😀gabokocka
Glennonban hatalmas potenciál van. Tán a legképzettebb mind közül, nyáron ott volt a Manning Passing Academy-n és ő vitte a show-t, pedig Barkley is benevezett nyilván. Tökéletes felépítés, erős kar, pontos, csak eléggé kiszámíthatatlan és sok turnover. Mindenképp csiszolni kell, hogy érdemes legyen bevetni, de én azt mondom, belőle igazi vadállatot lehetne gyúrni ha jó kezekbe kerül. Volt pár agyeldobós meccse az NC State-ben, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. (@Miami, @UNC, @Clemson, mind 440+ yard)
És hát ne feledjük el, Coach O'Brien azért zavarta el Russell Wilsont Wisconsinba, hogy az akkor junior korú Glennont végre pályára küldhesse.Höri
Ja és jövőre már nem Gene draftol. Ez tudom betesz a draftközvetítések hangulatának, de nálunk talán végre elkezd épülni egy normális csapat.