Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Üzenet egy... friss Pro Football Hall of Fame tagtól. 😊 😊 😊
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mike Caldwell hivatalosan is Jags DC lett.

És hozza magával az új safety edzőt is Tampából.

Shipley pedig kigyűjtötte, kik azok az FA-k, akiknek van valami kötődése Pedersonhoz.
 www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/2022-nfl-free-agency-ties-to-doug-pederson
több mint 2 éve
Visszajött egy 6. körös QB pickünk, aki anno kezdett is a Jagsben, 😀 😀 😀

Még egy kis Boselli éltetés!

Trevor, MJD és még Calais is üdvözölte Tony bejutását a Hall of Famebe twitteren! Egyébként jó eséllyel pályázik a Jags Hall of Fame meccsre.
Ja és a héten az is eldőlt, hogy idén megyünk vissza a Wembleybe. Tehát lesz a 17 meccsünkből 9 idegenben lesz (=a 17. meccs a Lions ellen Detroitban kerül megrendezésre idén), és kell még egy 10. is Londonban. Tehát össz-vissz hétszer játszunk otthon. A siker receptje. Ja nem.

sajnos Pederson a szememben egyre inkább távolodik a számegyenes "SB győztes edző vagyok bárhová mehetnék de én ide akartam jönni" végpontjától a "máshova nem kellek, de ha hajlandó vagyok elviselni Baalket akkor itt kapok egy HC állást és gond nélkül idehozhatom azt a srácot aki miatt kirúgtak Phillyből" végpont felé 😕
Cuchulain82
A Baalke által tavaly idehozott Tom Gamble a héten ment el Michiganbe, szerintem jön alá és fölé is ember. Nincs ennek a sztorinak vége.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
A várakozásnak vége! Most már van Jaguars játékos Cantonban! Tony Boselli Hall of Famer lett!!!!

iktriad
Gratulálok régóta vártál már erre 😀

sajnos Pederson a szememben egyre inkább távolodik a számegyenes "SB győztes edző vagyok bárhová mehetnék de én ide akartam jönni" végpontjától a "máshova nem kellek, de ha hajlandó vagyok elviselni Baalket akkor itt kapok egy HC állást és gond nélkül idehozhatom azt a srácot aki miatt kirúgtak Phillyből" végpont felé 😕
több mint 2 éve
Tony máris elkezdett kampányolni Fredért és Jimmyért. Jó lenne legalább az egyiküknek bejutni Cantonba,

Közben van új OLB edzőnk. Tony Gilbert edzi majd a belső LB-ket.
több mint 2 éve
A várakozásnak vége! Most már van Jaguars játékos Cantonban! Tony Boselli Hall of Famer lett!!!!

több mint 2 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Rossz előérzetem van emiatt.

iktriad
Részvétem, ez egy borzalmas kinevezésnek tűnik. Láttunk már nagy fordulatokat a ligában, de ha ő beválik, az nagy csoda lesz. QB coachnak mindenesetre nálunk és a Coltsnál is teljesen alkalmatlan volt - konkrétan visszafelé fejlődött az összes QB a keze alatt.
több mint 2 éve
Szóval megvan az OC és a DC.

Így áll az edzői stáb jelenleg:
 www.si.com/nfl/jaguars/news/coaching-tracker-who-has-joined-doug-pedersons-jaguars-staff-so-far

Új Trevor interjú máról:
 www.youtube.com/watch?v=yOSHVeuU-v0

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajna bejött amitől tartottam 😏

Hátha olyan lesz , mint Reich esetèn nálunk. Őt tartották a legrosszabb igazolásnak mikor DP nálunk kezdett. Ahhoz képest. Hátha kiderül, hogy n vele volt a baj, hanem Wentzel...
több mint 2 éve
Rossz előérzetem van emiatt.
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tony "Ratio" Khan 4 president!
😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Újabb igazolás/ismerős név Pederson stábjába.
több mint 2 éve
OL edző van.

DL edző van.

Az RB és LB edző marad!

Új DC jelölt (ex-Jags játékos!) - van.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....

Igazából már csak az OC hiányzik ha lesz olyan, aki remèlhetőkeg nem P Taylor vagy Susmus vagy hasonló "bevált" ember közül kerül ki.
több mint 2 éve
Újabb érkező Doug Pederson stábjába:

Devin White az új DC-nkről.

Akik biztos nem jönnek vissza:
több mint 2 éve
DL edzőjelöltek

~Daniels served as Director of Player Development for Washington in 2012. Coached DL with Eagles 2016-19.

~Buckner is the current DL coach for the Cardinals, who's passing defense ranked 7th and rushing 20th in 2021.
Ha Buckner jönne, jöhet Chandler Jones is?

Ha már Dilla, mi történt az elmúlt 1 hétben avagy hogy lett Byronból Doug P?
 www.youtube.com/watch?v=UfkK7PFi_7o
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Hm.

Minden jel továbbra is arra mutat, hogy Mike Caldwell lesz Pederson DC-je.

A kérdéses interjú:
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Meltatlanul (edzok es GM-ek altal) lebecsult tetele ez az NFL-nek.

Hm...

iktriad
több mint 2 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 597
1995-ben McCoy és Pederson szobatársak voltak Green Bayben. #belterjesliga

Hm...

iktriad
#nepotizmus 😀
több mint 2 éve
1995-ben McCoy és Pederson szobatársak voltak Green Bayben. #belterjesliga

Hm...
több mint 2 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
Mike McCoy jött QB edzőnek... Championship!
Löfli
Ez lesz a kihagyósok csapata... Lassan valaki olyan is kellene, aki az elmúlt években látott öltözőt is. 😀
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Mike McCoy jött QB edzőnek... Championship!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Köszi 😀

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Chris Ash munkásságáról vmit tudtok írni?
Rolni
Semmi extrát nem csinált nálunk.
iktriad
Mondjuk ez Jacksonville-ben nagy pozitívum stáb-játékos kapcsán, mert max 4 kategória van
- jó volt az kb a fehér holló kategória, alapvetően véleményes, de körültekintően és alaposan megválogatott statisztikákkal alátámasztható dolog.
- semmi extra az max 20%
- többet ártott mint használt: 60%...
- csak ártott: 19% (pl Meyer és Balfék)

Szóval egy "semmi extra" az a pozitív oldalon szerepel. 😊