Jacksonville Jaguars
The market: Allen Robinson, MVS, Christian Kirk, Juju, or their own WR. That is it. https://t.co/DJb3SfjhaS
— John Shipley (@_John_Shipley) March 12, 2022
CamRob szerződés után IL DL bemondást nem tudom hova tenni. Nagyon aggresszíven szerzel egy guardot és a nem túl veretes iDLek kötül ráborítod a pénzeszsákot valakire? Bobby Wagner a LB sorba?
Passrushert húzol 1/1-re, Josh Allen van, szóval Chandler Jonesnak miért adjanak 3 évre 60-65 millát. Cloweny, Ogbah olcsóbb lenne, de ugyanúgy felesleges.
Elcserélhetnék CamRobot, és akkor lenne értelme ennek.
ARob + Juju és elkapó vonalon rendben lesz Trevor kiszolgálása.
Kíváncsi vagyok mit csinálunk a két RFA-nkkal, Wingraddal és Dakota Allennel.
Ja ha már (nem túl jó) Jags FA-k, remélem ez csak udvariaskodás, és nem annak a jele, hogy vissza akarjuk hozni a következő napokban (merthogy ő is szabadügynök lesz napokon belül).
Happy birthday, Taven Bryan!@FISGlobal | #DUUUVAL pic.twitter.com/iRPD9SuMhv
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) March 11, 2022
Na erre kíváncsi leszek:
Just got off the phone with an executive who expects the #Jaguars to be all in when free agency begins, and looks for Jacksonville to go shopping at the top of the OL and DL markets. #NFL
— Matt Lombardo (@MattLombardoNFL) March 11, 2022
Dilla olyasmit írogat, hogy az idei kívánság lista SOKKAL ambiciózusabb, mint a tavalyi volt és tele van olyan nevekkel, akik miatt nem kell a google-t használni, ha idekerülnek. Kb Balfék meg lett erősítve a posztján, de most ezért cserébe le kell nyűgözze a górét. Valószínű, hogy jó pár Top FA-nél be fogunk próbálkozni, aztán ha 2-3 idejön belőlük, akkor az már siker, főleg tavalyhoz képest...
I’ve had to endure weeks of ridicule from my pals as I pass off rumor nuggets. Besides the Jaguars getting a good player or two I would like to laugh at them also. Especially @BCBCouch
— Dilla (@E_Dilla) March 11, 2022
Állítólag A-Rob is a kiszemeltek között van. Annak örülnék.
Vol. 2. (Mert már másodszor szerezzük meg több évre és rakjuk ki viszonylag gyorsan! Köszi Meyer, ja és-azt is hogy miatta ültetted J-Robot büntiből!)Hyde cutYou can't run, you can't hyde
Beki
Willie Parker
Szerkesztette: iktriad
Chung, of course, also played for the Jaguars back in the day.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) March 11, 2022
Ha azt hitted a Tyrell Adams újraigazolás, Cam Robinson franchise tag kombónál nem jöhet furcsább a Jaguars háza táján ezen a héten, nos tévedtél. AZ XFL-ből igazoltunk... egy egykori kosarast/filmszínészt.most miért, nem is rossz a lepattanó aránya 😀😀
He appeared in 114 games with the Sycamores, averaging 7.6 points and 5.0 rebounds as a senior.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) March 10, 2022
iktriad
He appeared in 114 games with the Sycamores, averaging 7.6 points and 5.0 rebounds as a senior.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) March 10, 2022
WTF???
Pretty unbelievable story: Brandon Murphy is a 26-year-old former Indiana State basketball player who was recently working at a YMCA and playing Orlando Pace in @kurt13warner's movie.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 11, 2022
Now he's a real-life NFL player. https://t.co/rUwsYbtb6E
Az Atlethic ezeket az urakat tippeli nekünk abban a cikkben, amiben azt jósolják meg, melyik nagyobb nevű szabadügynök hol köt ki. Ha ennyire telne a fene nagy cap spaceünkből (és pl. Chark meg Norwell is elmegy) én bizony húznám a számat.
De az eheti tevékenysége alapján simán kinézem Balfékből, hogy még ennél rosszabb lesz, amit összehoz majd... Kb akkor vége is lesz a "mézesheteknek " közte és Pederson között.
Ha már mézeshetek:
www.youtube.com/watch?v=WXhGzEtScUM
Vaaaagy, azt a látszatot keltenék, hogy az első választás Hutchinson lesz és ha valaki beleszerelmesedne Hutch-ba az elöl választók közül, akkor felcserélne az első helyre és végül a két OTból az egyik olcsóbban lenne meg egy- két további pickkel együtt.A Jaguarsról beszélünk. Ha valami jüt csinálunk, az inkább a véletlen műve, mintsem a tudatosságé. Olyankor hiba keletkezik a Mátrixban.
Őszintén remélem, hogy nem sima eszetlenség van mögötte, mert a Jags már ösvényt járt a rossz döntések erdejébe, annyit bolyongott ott, jó lenne már egy okos és/vagy trükkös lépés is.
Húsrágó
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Őszintén remélem, hogy nem sima eszetlenség van mögötte, mert a Jags már ösvényt járt a rossz döntések erdejébe, annyit bolyongott ott, jó lenne már egy okos és/vagy trükkös lépés is.Húsrágó
Húsrágó
Hát ezt nem láttam jönni. Viszont így úgy mehetne el, hogy kap érte ellenértéket a Jags, mert nekem tag+trade logikusabb forgatókönyv mint a passrusher draft.Vaaaagy, azt a látszatot keltenék, hogy az első választás Hutchinson lesz és ha valaki beleszerelmesedne Hutch-ba az elöl választók közül, akkor felcserélne az első helyre és végül a két OTból az egyik olcsóbban lenne meg egy- két további pickkel együtt.
Már csak azért is, mett ha középszar játékosok kapnak hatalmas lóvékat, akkor az okoz majd bérfeszültséget az öltözőben. DJ Chark ezek után mennyit kérjen? Ez pontosan ugyanaz a szar út amin évtizede menetel a Jags... ebből így nem lesz csapat, egy ligaelit elkapó / passrusher pénzét adni egy "semmiextra" OT-nek, amikor első választással olcsón tudsz tehetségesebbet hozni?
Húsrágó
Őszintén remélem, hogy nem sima eszetlenség van mögötte, mert a Jags már ösvényt járt a rossz döntések erdejébe, annyit bolyongott ott, jó lenne már egy okos és/vagy trükkös lépés is.
We’ve extended LB Tyrell Adams.#DUUUVAL
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) March 9, 2022
Ha nem tudod, ki az, (nyugi szerintem a fanbase 90% így van vele) nos december 29.-én igazoltuk, mikor a fél csapat COVID-os volt. 3 szerelése volt nálunk. Neki meg pár csapata.
Hát igen, ezt úgy értettem, hogy nem taggel, hanem úgy általában akkor lenne értelme megtartani őt egyáltalán.ha Cam jól bevethető lenne a fal belsejében, akkor lenne értelme megtartani, egy kvázi mindenhova beugrani képes csereként, vagy ha jó preseasont fut, akár kezdő helyért is mehetne guardként. de félek, hogy bal oldalt ő lesz, jobb oldalon meg Little. mert azért csak nem a Cam - Taylor párossal állunk ki tackleben, ugye?Hát azt megcsinálja neked negyedennyi pénzért valaki.
winston
Bazzani
ha Cam jól bevethető lenne a fal belsejében, akkor lenne értelme megtartani, egy kvázi mindenhova beugrani képes csereként, vagy ha jó preseasont fut, akár kezdő helyért is mehetne guardként. de félek, hogy bal oldalt ő lesz, jobb oldalon meg Little. mert azért csak nem a Cam - Taylor párossal állunk ki tackleben, ugye?Hát azt megcsinálja neked negyedennyi pénzért valaki.
winston
Már csak azért is, mett ha középszar játékosok kapnak hatalmas lóvékat, akkor az okoz majd bérfeszültséget az öltözőben. DJ Chark ezek után mennyit kérjen? Ez pontosan ugyanaz a szar út amin évtizede menetel a Jags... ebből így nem lesz csapat, egy ligaelit elkapó / passrusher pénzét adni egy "semmiextra" OT-nek, amikor első választással olcsón tudsz tehetségesebbet hozni?
Szerkesztette: Húsrágó
5 megjegyzés Shipleytől a Cam Robinson franchise tag Part II kapcsán.
www.si.com/nfl/jaguars/draft/jaguars-franchise-tag-cam-robinson-5-observations
Because Jaguars
To me, the Jaguars had four options at left tackle this offseason. They've chosen the second most expensive and the one, imo, with the lowest ceiling. We'll see if they end up being right https://t.co/MtXVvyZMP9
— John Shipley (@_John_Shipley) March 8, 2022
*Hacsak nem lesz valaki annyira kétségbeesett, hogy felcseréljen 1/1-re - aminek jelenleg kisebb az esélye, mint hogy idén bajnok lesz a kiesés elől menekülő Kispest...
Zero downside. If you can sign someone better, great. If you can’t, fine.
— chaps (@UncleChaps) March 8, 2022
minek... így gondolom nem backupnak szánják.Back to back tags for Cam Robinson https://t.co/pMV9cazkLe
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) March 8, 2022
dande
WR poszton kíváncsi vagyok, mi a terv...
Ott van mögötte Walker Little is, akit én konrétan kezdettem volna idén LT-ben. Igaz valakinek RT-be át kéne mennie, mert Jawaan Taylor egyre rosszabb.Hat szerintem ez nem zarja ki. Robinson nem egy eletbiztositas!Hát így nem hinném, hogy OT lesz az 1/1.Back to back tags for Cam Robinson https://t.co/pMV9cazkLe
dande
Bazzani
Toto21
Hat szerintem ez nem zarja ki. Robinson nem egy eletbiztositas!Hát így nem hinném, hogy OT lesz az 1/1.Back to back tags for Cam Robinson https://t.co/pMV9cazkLe
dande
Bazzani
Hát így nem hinném, hogy OT lesz az 1/1.Back to back tags for Cam Robinson https://t.co/pMV9cazkLe
dande
Back to back tags for Cam Robinson https://t.co/pMV9cazkLe