Jacksonville Jaguars
Kivéve, ha inkább elmegy 12 millióért egy sokkal jobb csapatba.Ha van másik hülye csapat, aki túlfizeti, akkor majd megy oda. Ha nincs, akkor meg jó lesz a 15 millió is 😊Jogos, csak lehet, hogy erre azt mondja a Green Bay, vagy Adams, hogy: nem, kösz.Nem tudom, odaadsz valami erős picket a Green Bay-nek, meg 30 milliót Davante Adamsnek, vagy bármit, amitől valóban előrelép a csapat. Kirk mit fog ehhez hozzátenni? Engem nem a fizetése zavar, hanem az, hogy ezzel majd azt hiszik, hogy meg van oldva a WR probléma, mert jött egy top FA. Miközben Kirk évi 700 yardot meg 4 TD-t átlagolt úgy, hogy Hopkins, Fitzgerald, AJ Green szintű WR-ek játszottak mellette, vagyis soha életében nem kellett no1 CB ellen mennie.és akkor mi a teendő? beajánlunk mindenkinek egy közepest szerződést, amit mondjuk az FK okésnak tart, aztán ha nem jön senki, akkor morgunk? vagy 2 hét múlva elhozunk 1 évre egy WR3 matériát, mert legalább olcsó?Egyébként mi drága most? Tavalyi dealekhez meg korábbi hosszabításokhoz hasonlítjuk? Lehet, hogy most top 10-es Kirk, de várjuk ki a nyarat, szerintem már nem lesz benne.Az jó, csak nincs benne a liga 30 legjobb WR-ében.
winston
somoskovig
muszáj volt tehetséget hozni a csapatba, úgy tűnik, ennek ez az ára.
winston
somoskovig
Vagy Kirk az évi 15 milliós átlagra, hogy: nem, kösz.
Elég mélyről kell most feljönnie a Jagsnek, reputációban is, így tudunk sajnos csak versenyezni most főleg az AFC powerhouse csapatokkal.
Azt én is remélem, hogy még nincs letudva a WR fejlesztés ezzel.
winston
somoskovig
Persze túl lett fizetve, de akik kikerülnek a FA piacra már eleve álltalában többet kapnak mint a valós értékük és ha mellé veszed, hogy ez a jags nem vonzó célpont jelenleg akkor az sajnos ennyibe kerül.
Szerkesztette: Tarsi
Egyebkent egy gondolat meg az egeszhez. Ha mar tenyleg azt mondjatok, hogy nem tudtok ertelmes WR-t szerezni normalis aron. Miert nem hivtatok fel a Texans es hoztatok el Cooks-ot. A csavo szerintem alulertekelt es Liga alja QB-val is jo szamokat hozott. CB1 ellen allt fel es megallta a helyet. 5. vagy 6. kort megrte volna. De ez mar csak tenyleg ilyen elvetemult gondolkodas.Ez a Jags. Már az is nagy szám, ha needre upgrade jön. 😊
Szerintem Cooks>>>>>Kirk
Toto21
Szerintem Cooks>>>>>Kirk
$20 million signing bonus
$37 million fully guaranteed
$39 million over first two years
$12 million in incentives
Base value: $72M.
Max value: $84M.
A $1M roster bonus on fifth day of 2024 league year serves as a trigger.
Christian Kirk has 2,902 receiving yards in his career. Had the 25-year-old Kirk done that in Jacksonville, he'd already be fourth on Jaguars all-time career list for receiving yardage. Pay him whatever it takes.
— Hays Carlyon (@HaysCarlyon) March 14, 2022
Főleg így:
Christian Kirk signs basically the same deal as Robert Woods got two years ago (adjusted for cap) and everyone acts like the apocalypse is upon us.
— Adam Harstad (@AdamHarstad) March 14, 2022
Meanwhile Mike Williams got Dez/Demaryius/DeAndre money a week ago and nobody seemed to notice. pic.twitter.com/IOWznKF2or
Kirk szerintem konkrétan az ő helyére jött. Meg amikor már a combinenon rákérdeznek, hogy él-e még felé a bizalom 2 év után, az elég gáz...Laviska?Vagyis soha életében nem kellett no1 CB ellen mennie.Most se kell arra ott lesz a zseniális Jamal Agnew-Marvin Jones Jr kombó. Meg még Treadwell is visszajöhet. 😊 😊 😊
somoskovig
iktriad
Toto21
Ha van másik hülye csapat, aki túlfizeti, akkor majd megy oda. Ha nincs, akkor meg jó lesz a 15 millió is 😊Jogos, csak lehet, hogy erre azt mondja a Green Bay, vagy Adams, hogy: nem, kösz.Nem tudom, odaadsz valami erős picket a Green Bay-nek, meg 30 milliót Davante Adamsnek, vagy bármit, amitől valóban előrelép a csapat. Kirk mit fog ehhez hozzátenni? Engem nem a fizetése zavar, hanem az, hogy ezzel majd azt hiszik, hogy meg van oldva a WR probléma, mert jött egy top FA. Miközben Kirk évi 700 yardot meg 4 TD-t átlagolt úgy, hogy Hopkins, Fitzgerald, AJ Green szintű WR-ek játszottak mellette, vagyis soha életében nem kellett no1 CB ellen mennie.és akkor mi a teendő? beajánlunk mindenkinek egy közepest szerződést, amit mondjuk az FK okésnak tart, aztán ha nem jön senki, akkor morgunk? vagy 2 hét múlva elhozunk 1 évre egy WR3 matériát, mert legalább olcsó?Egyébként mi drága most? Tavalyi dealekhez meg korábbi hosszabításokhoz hasonlítjuk? Lehet, hogy most top 10-es Kirk, de várjuk ki a nyarat, szerintem már nem lesz benne.Az jó, csak nincs benne a liga 30 legjobb WR-ében.
winston
somoskovig
winston
somoskovig
Elég mélyről kell most feljönnie a Jagsnek, reputációban is, így tudunk sajnos csak versenyezni most főleg az AFC powerhouse csapatokkal.
winston
Jo de o mitol lesz jobb, mint barmelyik rosteren levo WR. Nekem az egesszel az a bajom, hogy nem latom az elorelepest vele. Es nem hiszem el, hogy egyik top WR se jonne evi 20 misiert.Jogos, csak lehet, hogy erre azt mondja a Green Bay, vagy Adams, hogy: nem, kösz.Nem tudom, odaadsz valami erős picket a Green Bay-nek, meg 30 milliót Davante Adamsnek, vagy bármit, amitől valóban előrelép a csapat. Kirk mit fog ehhez hozzátenni? Engem nem a fizetése zavar, hanem az, hogy ezzel majd azt hiszik, hogy meg van oldva a WR probléma, mert jött egy top FA. Miközben Kirk évi 700 yardot meg 4 TD-t átlagolt úgy, hogy Hopkins, Fitzgerald, AJ Green szintű WR-ek játszottak mellette, vagyis soha életében nem kellett no1 CB ellen mennie.és akkor mi a teendő? beajánlunk mindenkinek egy közepest szerződést, amit mondjuk az FK okésnak tart, aztán ha nem jön senki, akkor morgunk? vagy 2 hét múlva elhozunk 1 évre egy WR3 matériát, mert legalább olcsó?Egyébként mi drága most? Tavalyi dealekhez meg korábbi hosszabításokhoz hasonlítjuk? Lehet, hogy most top 10-es Kirk, de várjuk ki a nyarat, szerintem már nem lesz benne.Az jó, csak nincs benne a liga 30 legjobb WR-ében.
winston
somoskovig
winston
somoskovig
winston
De felesleges ezen tovabb vitazni, majd a szezon eldonti kinek volt igaza.
Laviska?Vagyis soha életében nem kellett no1 CB ellen mennie.Most se kell arra ott lesz a zseniális Jamal Agnew-Marvin Jones Jr kombó. Meg még Treadwell is visszajöhet. 😊 😊 😊
somoskovig
iktriad
Jogos, csak lehet, hogy erre azt mondja a Green Bay, vagy Adams, hogy: nem, kösz.Nem tudom, odaadsz valami erős picket a Green Bay-nek, meg 30 milliót Davante Adamsnek, vagy bármit, amitől valóban előrelép a csapat. Kirk mit fog ehhez hozzátenni? Engem nem a fizetése zavar, hanem az, hogy ezzel majd azt hiszik, hogy meg van oldva a WR probléma, mert jött egy top FA. Miközben Kirk évi 700 yardot meg 4 TD-t átlagolt úgy, hogy Hopkins, Fitzgerald, AJ Green szintű WR-ek játszottak mellette, vagyis soha életében nem kellett no1 CB ellen mennie.és akkor mi a teendő? beajánlunk mindenkinek egy közepest szerződést, amit mondjuk az FK okésnak tart, aztán ha nem jön senki, akkor morgunk? vagy 2 hét múlva elhozunk 1 évre egy WR3 matériát, mert legalább olcsó?Egyébként mi drága most? Tavalyi dealekhez meg korábbi hosszabításokhoz hasonlítjuk? Lehet, hogy most top 10-es Kirk, de várjuk ki a nyarat, szerintem már nem lesz benne.Az jó, csak nincs benne a liga 30 legjobb WR-ében.
winston
somoskovig
winston
somoskovig
Vagyis soha életében nem kellett no1 CB ellen mennie.Most se kell arra ott lesz a zseniális Jamal Agnew-Marvin Jones Jr kombó. Meg még Treadwell is visszajöhet. 😊 😊 😊
somoskovig
Nem tudom, odaadsz valami erős picket a Green Bay-nek, meg 30 milliót Davante Adamsnek, vagy bármit, amitől valóban előrelép a csapat. Kirk mit fog ehhez hozzátenni? Engem nem a fizetése zavar, hanem az, hogy ezzel majd azt hiszik, hogy meg van oldva a WR probléma, mert jött egy top FA. Miközben Kirk évi 700 yardot meg 4 TD-t átlagolt úgy, hogy Hopkins, Fitzgerald, AJ Green szintű WR-ek játszottak mellette, vagyis soha életében nem kellett no1 CB ellen mennie.és akkor mi a teendő? beajánlunk mindenkinek egy közepest szerződést, amit mondjuk az FK okésnak tart, aztán ha nem jön senki, akkor morgunk? vagy 2 hét múlva elhozunk 1 évre egy WR3 matériát, mert legalább olcsó?Egyébként mi drága most? Tavalyi dealekhez meg korábbi hosszabításokhoz hasonlítjuk? Lehet, hogy most top 10-es Kirk, de várjuk ki a nyarat, szerintem már nem lesz benne.Az jó, csak nincs benne a liga 30 legjobb WR-ében.
winston
somoskovig
winston
és akkor mi a teendő? beajánlunk mindenkinek egy közepest szerződést, amit mondjuk az FK okésnak tart, aztán ha nem jön senki, akkor morgunk? vagy 2 hét múlva elhozunk 1 évre egy WR3 matériát, mert legalább olcsó?Egyébként mi drága most? Tavalyi dealekhez meg korábbi hosszabításokhoz hasonlítjuk? Lehet, hogy most top 10-es Kirk, de várjuk ki a nyarat, szerintem már nem lesz benne.Az jó, csak nincs benne a liga 30 legjobb WR-ében.
winston
somoskovig
Szerkesztette: winston
Egyébként mi drága most? Tavalyi dealekhez meg korábbi hosszabításokhoz hasonlítjuk? Lehet, hogy most top 10-es Kirk, de várjuk ki a nyarat, szerintem már nem lesz benne.Az jó, csak nincs benne a liga 30 legjobb WR-ében.
winston
Akkó X receiver lesz.Tök jó lenne top játékosokat olcsón hozni. Ha a Coltsnak menne, ti nyernétek a márciusi bajnokságot, hajrá.
Good ol' Jags. Megint megnyerik a márciusi bajnokságot.
/* trashtalk off */ 😊
peterk2005Christian Kirk in 2021:
— Ian Hartitz (@Ihartitz) March 14, 2022
In the slot:
91.9 PFF receiving grade
4.77 yards per route run
121.8 QB rating when targeted
Out wide:
62.1 PFF receiving grade
1.16 yards per route run
87.3 QB rating when targeted
Tony Adams
Free agency primer: I don't give a crap how much we pay players. We have lots of space, the cap keeps going up, we don't have a ton of people to re-sign coming up. Just get talent. The cap is fake.
— The System (@tealtalk) March 14, 2022
Emlékeztető 2:
You don’t have to parrot Christian Kirk’s agent’s talking points. The guarantees will almost surely be for 2 years and under $40 million.
— Gregg Rosenthal (@greggrosenthal) March 14, 2022
Akkó X receiver lesz.Mi van, ha Y lesz, nem X? 😊 (És igen tudom, akkor kell találni egy X-et a drafton egy olyan embernek, akihez képest, még Gene Smith is jobban bökött rá WR-ekre a drafton, mint Baalke).
/* trashtalk off */ 😊
peterk2005Christian Kirk in 2021:
In the slot:
91.9 PFF receiving grade
4.77 yards per route run
Out wide:
62.1 PFF receiving grade
1.16 yards per route run
Tony Adams
/* trashtalk off */ 😊
Christian Kirk in 2021:
In the slot:
91.9 PFF receiving grade
4.77 yards per route run
Out wide:
62.1 PFF receiving grade
1.16 yards per route run
Tony Adams
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Nem terveztem inni ma, de lassan muszaj lesz, mert nem jarja, hogyha neha belemegyek valami nagyobb FA-szerzodesbe, mindig vagy kozvetlen rivalisnal kot ki qz illeto, vagy valami eleve halalra itelt csapatba, rossz rendszerbe. 😑Nálunk jobb QB-ja lesz, mintha hozzátok került volna IRL. 😛
Stez
Julio Jones - $22M
*Christian Kirk - $21M
Davante Adams - $20.1M
Keenan Allen - $20.02M
Nem terveztem inni ma, de lassan muszaj lesz, mert nem jarja, hogyha neha belemegyek valami nagyobb FA-szerzodesbe, mindig vagy kozvetlen rivalisnal kot ki qz illeto, vagy valami eleve halalra itelt csapatba, rossz rendszerbe. 😑Komolyan, nem tudsz kinoni ebbol az xy-t draftolta y helyett dologbol? Mikor jossz vegre ra, hogy tokre mindegy, kit hol draftolnak, a rendszer lesz a lenyeg, es h ki mennyire fit? Jefferson a Jaxben kozel nem lenne ilyen jo. Akkor meg az lenne a problemad, hogy nem olyat hoztak el, aki jobb?Meggyőztél. Most menj vissza inni. 😊
Komolyan, ne mar.
Pederson valoszinuleg nem gyoker, Kirk kellett neki. Es leirhatom meg parszor, de o evekig tobbet jatszott a szelen, mint belul. Ergo nem slot elkapo. Hanem barhol jatszathato.
Stez
Lesz mit kitakarítania jövőre majd az új GM-nek. Kirk-ig azt mondtam, nem is olyan rossz ez. Mert a LB deal-t el tudtam viselni, ha úgy játszik, mint a Falcons-ban. De ez furcsa szájízt ad az egészhez.Ha nem jött volna, akkor meg az a baj. Meg aztán jövőre megint ki lehet takarítani egy pár szerződést, plusz olyan hú de sok "kötelező" újraigazolandó emberünk nem lesz jövőre se (kb Josh Allen, aki megkapja az 5. éves opciót, azt annyi).
Toto21
iktriad
Christian Kirk in 2021:
In the slot:
91.9 PFF receiving grade
4.77 yards per route run
Out wide:
62.1 PFF receiving grade
1.16 yards per route run
Komolyan, nem tudsz kinoni ebbol az xy-t draftolta y helyett dologbol? Mikor jossz vegre ra, hogy tokre mindegy, kit hol draftolnak, a rendszer lesz a lenyeg, es h ki mennyire fit? Jefferson a Jaxben kozel nem lenne ilyen jo. Akkor meg az lenne a problemad, hogy nem olyat hoztak el, aki jobb?Meggyőztél. Most menj vissza inni. 😊
Komolyan, ne mar.
Pederson valoszinuleg nem gyoker, Kirk kellett neki. Es leirhatom meg parszor, de o evekig tobbet jatszott a szelen, mint belul. Ergo nem slot elkapo. Hanem barhol jatszathato.
Stez
Lesz mit kitakarítania jövőre majd az új GM-nek. Kirk-ig azt mondtam, nem is olyan rossz ez. Mert a LB deal-t el tudtam viselni, ha úgy játszik, mint a Falcons-ban. De ez furcsa szájízt ad az egészhez.Ha nem jött volna, akkor meg az a baj. Meg aztán jövőre megint ki lehet takarítani egy pár szerződést, plusz olyan hú de sok "kötelező" újraigazolandó emberünk nem lesz jövőre se (kb Josh Allen, aki megkapja az 5. éves opciót, azt annyi).
Toto21
Hangosan gondolkodom, mi van ha a Jags azt hiszi, Kirk lesz az X WR (nem az amúgy, szóval jó eséllyel csalódni fognak)?Lesz mit kitakarítania jövőre majd az új GM-nek. Kirk-ig azt mondtam, nem is olyan rossz ez. Mert a LB deal-t el tudtam viselni, ha úgy játszik, mint a Falcons-ban. De ez furcsa szájízt ad az egészhez.
A kétségébe esés/a főnök lekenyerezése feat. Baalke. Spielman tévézik. EVP nincs.egyébként most ki nálatok a végső döntést hozó SZERV? Baalke, DP, vagy Spielman ( ő végül jött?)Nem, ő egy igazi pöcs.Nem inkább Jacksonville Jaguars GM? 😀Mi a fasz?Férfi nemi szerv. Angolul Carson Wentz.
Beki
iktriad
Beki
iktriad
Toto21
iktriad
Komolyan, nem tudsz kinoni ebbol az xy-t draftolta y helyett dologbol? Mikor jossz vegre ra, hogy tokre mindegy, kit hol draftolnak, a rendszer lesz a lenyeg, es h ki mennyire fit? Jefferson a Jaxben kozel nem lenne ilyen jo. Akkor meg az lenne a problemad, hogy nem olyat hoztak el, aki jobb?Azert feltetelezem, hogy a papiron tamadoguru edzo velemenyet kikertek, hogy melyik elkapo illik a rendszerebe.Aki Jalen Reagort draftoltatta Justin Jefferson helyett? Remélem.
Stez
Amúgy évi 9 millióval az év üzletét kötötted meg vele a GM Game-edben. 😊
iktriad
Komolyan, ne mar.