Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 981 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ágnes kapott egy ilyet Peter Kingtől

Special teams players of the week

Jamal Agnew, kick-returner, Jacksonville.
The two pieces of good news in a storm of ugly for the Jags in 2021:

Drafted Trevor Lawrence.
Signed Jamal Agnew as a free-agent for $4.75 million a year. In the Jags’ 27-20 playoff loss, Agnew returned a first-half kickoff 63 yards, setting up the first Jacksonville touchdown. With the Jags down 10 in the fourth quarter, he returned a kick 42 yards to the Jacksonville 45—and might have been the hero of the game were it not for losing a fumble at the KC three-yard line. A game of impact for the diminutive former San Diego Torero.
Meg pár kedves szót a szurkulóktól:

A csapat meg ezt:
The Jags should be proud. Count the accomplishments: After “winning” the first overall draft pick two straight years, Jacksonville won the AFC South, rebounded from a 27-point deficit to beat the Chargers in a Wild Card game, established a raucous, young front seven that the franchise can grow with, hired a coach who can train a franchise quarterback, got that quarterback playing 50 percent better than in his rookie year, and finished with an 8-3 post-Halloween record. On Saturday, coach Doug Pederson got the main point of it all: Trevor Lawrence is good, and he’s a leader. “The success of your football team relies on the quarterback,” Pederson said. “You have to get that piece and that player right. I feel we have that person right. Trevor is just going to get better. He is going to learn from this. He is going to grow with the receivers, tight ends, the backs because they are all young.” He could use a franchise tight end, and one more receiver—either the formerly suspended Calvin Ridley, acquired during the season, or one in the draft. Jacksonville, in the span of a half-season, showed it might be (might being the apt word) the AFC South team to beat in 2023.
Trevor a Top 3-ban, Mahomes előtt!
In 2022, the quarterbacks with the most successful quick passes:
Tom Brady: 225
Joe Burrow: 199
Trevor Lawrence: 193
Patrick Mahomes: 175
 profootballtalk.nbcsports.com/2023/01/23/fmia-divisional-brock-purdy-49ers-bengals-eagles/
több mint 3 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 822 — i'm batman
Gratula srácok. Szép szezon volt és szép a jövő, de azért bennem óriási hiányérzet van. Azért ezt itt egy sérült, láthatóan komolyan limitált irányító ellen sikerült elbukni.
zinedine5
Ha a 3 kulcs momentum masképp alakul (Kirk drop, Foye int, Agnew drop), akkor nyerhettünk volna, és most mindenki minket utálna, hogy leütöttük Mahomiet és érdemtelenül vagyunk a conf döntőn. Így megmutattuk magunkat, szimpatikusak maradtunk, látszanak a hiányosságok és derűs a jövő. Jobb ez így. Idén ennyit tudtunk, ami tekintve azt ahonnan indultunk, kb. egyedülálló a liga történelmében. Folytatódjon az építkezés, jövőre erősebben térjünk vissza ugyanide. #IWATJ

twitter.com/Jaguars/status/1616960797955051523?t=VbRAFgVZUyTH0SbLbc239A&s=19
Ez pedig mutatja a hozzáállást. Pacsi mindenkinek!
That's my QB....
Ppistike
Lehet lettek volna ilyen vélemények de szvsz ilyen nincs.
Ez egy kontakt sport bármelyik playben megtörténhet.
Én akkor is gratuláltam volna és drukkoltam volna a továbbiakban a Jagsnek ha nem tud visszajönni Mahomes és nyertek.
Jövőre a visszavágó legyen egy körrel később és gyözzön a jobbik!
KoporShow
Őszinte leszek... ha visszanézed a playt, látszik, hogy nem nagyon igyekeztek a védők elkerülni a contactot (play után). De nem ez tette volna érdemtelenné a továbbjutást. Egyszerűen jobbak voltatok most, így nektek kellett továbbmenni. Jövőre remélhetőleg egyenlőbbek leszünk, bár dupla ilyen erős lesz az idény. Nem lesz egy könnyű menet PO-ig. Mahomesnak gyors felépülést!
több mint 3 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
Gratula srácok. Szép szezon volt és szép a jövő, de azért bennem óriási hiányérzet van. Azért ezt itt egy sérült, láthatóan komolyan limitált irányító ellen sikerült elbukni.
zinedine5
Ha a 3 kulcs momentum masképp alakul (Kirk drop, Foye int, Agnew drop), akkor nyerhettünk volna, és most mindenki minket utálna, hogy leütöttük Mahomiet és érdemtelenül vagyunk a conf döntőn. Így megmutattuk magunkat, szimpatikusak maradtunk, látszanak a hiányosságok és derűs a jövő. Jobb ez így. Idén ennyit tudtunk, ami tekintve azt ahonnan indultunk, kb. egyedülálló a liga történelmében. Folytatódjon az építkezés, jövőre erősebben térjünk vissza ugyanide. #IWATJ

That's my QB....
Ppistike
Lehet lettek volna ilyen vélemények de szvsz ilyen nincs.
Ez egy kontakt sport bármelyik playben megtörténhet.
Én akkor is gratuláltam volna és drukkoltam volna a továbbiakban a Jagsnek ha nem tud visszajönni Mahomes és nyertek.
Jövőre a visszavágó legyen egy körrel később és gyözzön a jobbik!

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Baalke-Balfék dilemma 2023-ban dőlhet el. Ha most is sikerül így levezényelni a szabadügynök mozgásokat(-1 db CB), akkor leveszem a Balfék jelzőt róla. 😊

Engram kapcsán: mennyire jó TE class? Mert egy erősebb felhozat kiszoríthatja a csávót az új szerződést kapók közül.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 123

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
Fun ride volt, fiúk.

Ridley érkezése, és egy erős draft class összehozhat jó dolgokat. Most ne várjunk 5 évet egy újabb playoff meccsre.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133

That's my QB....
Ppistike
Nana..... Mi is mélyről jöttünk ám..... De kívánom, hogy jövőre a konf döntőn találkozzunk!

Ill. Azt sem bánnám, ha minket hoznátok európába! 😉

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan
zinedine5
Gratula tőlem is, de azért könnyen el lett felejtve, hogy a KC Hennevel is tolt egy 98 yardős TD driveot. Nyilván más lett volna a játék képe, ha dropok, INT fumle nincs, de véleményem szerint ez a Jags MÉG nem volt elég jó egy PO menetelésre. A múlt heti meccs első féideje is milyen gyorsan feledésbe merült...

A jövő viszont fényesnek néz ki. Ha Lawrence játéka még javul, ezzel a QB HC kombóval boldog évek elé néznek a Jags drukkerek.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
zinedine5

That's my QB....

Szerkesztette: Ppistike
több mint 3 éve
Gratulálok Srácok az egész idenyhez,kezd formálódni egy új AFC topcsapat réteg sok új résztvevővel és ez jó!
Vki leirhatná röviden ennek a Duval csatakialtasnak a történetét mert érdekelne.
kolok1972
 youtu.be/EADQjHGezts
Ppistike
Az a legjobb az egeszben, hogy a srac aki nyilatkozik (Willie Evans jr.) volt egy csomószor itt Pesten. Cadiccal zenéltek sokat. Voltam is fellépésén ugy jó 10 éve az A38-on, és tomboltunk miután megtudta, hogy jax fanok is vannak idehaza 😀 Valahol meg autogram is van tőle 😊
több mint 3 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 466 — Ajmo Vatreni
több mint 3 éve
Gratulálok Srácok az egész idenyhez,kezd formálódni egy új AFC topcsapat réteg sok új résztvevővel és ez jó!
Vki leirhatná röviden ennek a Duval csatakialtasnak a történetét mert érdekelne.
kolok1972
 youtu.be/EADQjHGezts
több mint 3 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
Gratula tőlem is. Van tartás a csapatban, Lawrence-vel az élen. Nagy vezéregyeniség lesz belőle, ha folytatja az eddigi hozzáállását a játékhoz, csapathoz. És ugyan miért ne folytatná? Intelligens, okos gyerek, tudja mit - mikor kell, lehet. Ha nem lenne Mahónk, irigykednék is talán, de így is hatalmas gratula, jó úton haladtok!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 981 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem ő is visszajön.

Nincs nála az arany jaguár fejes fux. Ki is kaptunk. Véletlen lenne? 😀
 www.youtube.com/watch?v=JYqgIdFnmoI
Doug meccs utáni gondolatai.
 www.youtube.com/watch?v=oVoiUx8y70g

Mia O'Brien 3 pontja a meccsről, köztük a "mi tartogathat a közeljövő" kérdéskörröl
 www.youtube.com/watch?v=jmuLwQPS-Hs

Bazz. Most nézem, hogy Griffin konkrétan 5. a salary listán o.O
Na szabadítsunk gyorsan 😀
Ppistike
Ő már gyakorlatilag itt sincs. Bartch, Smoot meg Cam sérülten is ott voltak az öltöző környékén mostanság. Szvsz szerintem Griffin simán tudna játszani. Ő a legegyértelműbb cap casulty jövőre. Ami vicces, mert Baalke csak vele kapcsolatban ment a hírek szerint az előre megszabott határ fölé.
több mint 3 éve
Bazz. Most nézem, hogy Griffin konkrétan 5. a salary listán o.O
Na szabadítsunk gyorsan 😀
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
A meccs margójára: egy kc ellen sajnos tökéletes jàték kell, de ha mégis hibázol tedd akkor, amikor még van idő javítani, egyik sem jött be...
Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolok, nagyon sok kellemes és izgalmas élménnyel leptek meg a szezonban, folytatás szeptemberben!
HAJRÁ JAGUARS!!!
több mint 3 éve
Van 2,7 milla cap space, 12+3 free agent (ennek fele minimum jó lenne ha maradna), egy átlagos draft tôke és pár cutolni való hulladék. Balke most tud bizonyítani, hogy nem csak beletenyerelt a 22-es évbe. Nagyon kiváncsi leszek, meg arra is hogy az edzôi stábból ki nem tud maradni.
Ez egy kulcs év lesz nagyon sok szempontból, hogy jaguárkodás lesz, vagy végre kilépünk a clone outfitbôl ténylegesen. hajrá!

Szerkesztette: Ppistike
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az NFL okosan van kialakítva. Bevétel, nézettség miatt. Ami nekünk most jó. A csoportelsõk egymás ellen minden évben.
Vagyis a Jax innentõl játszik alapszakaszban Bengals, Bills, Chiefs meccset. Rengeteg nézõnek. Aztán jöhet új jó csapat is. Chargers, Ravens áll egy jó lépésre, bár a Ravens tolat, mindegy. És bárhol összeálhat egy szezon. Vagy egy újabb elit csapat. De íg itt minõségi döntések lesznek, a Jax ott lesz a POban alapból, ott lesz a nagyfiúk közt, egymásdal játszanak. Ez nem véletlen van így.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Gratulálok! Kiváló meccs volt! És nagyszerū szezon.

Ez egy hivatalosan is élcsapat. Mikor a elsõ Titans elleni meccsen gyõzött a Jaguars, szintén gratuláltam. És azt írtam, a hatalomátvétel megtörtént. Volt aki nevetett, mit vicceskedek. Nem tudtam, ez lesz. De azt igen, a Jax az új csoport favorit.
Mert az. Az AFC egyik legjobbja lehet sokáig, már az. Az NFL egyik legjobbja. Dolgozni kell. Pénzt költeni okosan, draftolni jól. A SB gyõzelemhez kell szerencse is. Túl sok a jó csapat, fõleg az AFCben. (Ha a Chargers is beindul, hihetetlen szezonok lesznek.)
Menõ Jax szurkolónak lenni. Ide is eljutottunk.
ulpianus
Nagyon köszönjük a dicsérő szavakat. Remélem sikerül egyszer felnőni a Chiefs szintjére is, mert az még mindig magas (és az is lesz, amíg Kelce ilyen jó, mi meg 32.-ek a TE-k ellen).
Mivel idén is lesz1 KC-Jax meccs az alapszakaszban(megint az Arrowheadben) hamar kiderül majd mennyit feljődtünk és merre mostantól odáig.
Srácok! Gratula a meccshez, nagyon komolyan toltátok! Sajnos csak az összefoglalót láttam, mert éjjel fent volt a babánk. Az alapján viszont kijelenthetem, hogy megérkeztetek a top 5-be az Afc-ben.
A legnagyobb gondotok a ma látottak alapján, a D 2. és safety vonalán volt. Nem szabadna egy életéért rohanó Mahomes-nak ilyen üresen álló célpontokat adni. Persze lehet, hogy csak ma jött ez így ki, nem tudom, nem követem a csapatot ennyire. Ha ezt befoltozzák a holtszezonban, igazán SB várományos csapat lesztek!
Mégegyszer gratulálok, az L ellenére nagyot mentetek!
meme
Köszi, Sajna, hogy nem jött össze a Cincy-Jags meccs a PO-ban. Na majd összel!
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Srácok! Gratula a meccshez, nagyon komolyan toltátok! Sajnos csak az összefoglalót láttam, mert éjjel fent volt a babánk. Az alapján viszont kijelenthetem, hogy megérkeztetek a top 5-be az Afc-ben.
A legnagyobb gondotok a ma látottak alapján, a D 2. és safety vonalán volt. Nem szabadna egy életéért rohanó Mahomes-nak ilyen üresen álló célpontokat adni. Persze lehet, hogy csak ma jött ez így ki, nem tudom, nem követem a csapatot ennyire. Ha ezt befoltozzák a holtszezonban, igazán SB várományos csapat lesztek!
Mégegyszer gratulálok, az L ellenére nagyot mentetek!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gratulálok! Kiváló meccs volt! És nagyszerū szezon.

Ez egy hivatalosan is élcsapat. Mikor a elsõ Titans elleni meccsen gyõzött a Jaguars, szintén gratuláltam. És azt írtam, a hatalomátvétel megtörtént. Volt aki nevetett, mit vicceskedek. Nem tudtam, ez lesz. De azt igen, a Jax az új csoport favorit.
Mert az. Az AFC egyik legjobbja lehet sokáig, már az. Az NFL egyik legjobbja. Dolgozni kell. Pénzt költeni okosan, draftolni jól. A SB gyõzelemhez kell szerencse is. Túl sok a jó csapat, fõleg az AFCben. (Ha a Chargers is beindul, hihetetlen szezonok lesznek.)
Menõ Jax szurkolónak lenni. Ide is eljutottunk.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
A régiek büszék a mai csapatra.

A maiak érthetően kicsit keserédesen néznek a meccsre, de nem a szezonra.

Ne búsulj, Ágnes, te is kihoztad párszor a szarból a Jags-t idén. Majdnem most is sikerül, ha Butker sisakja nem billent ki az egyensúlyodból visszahordásnál. Várunk vissza 2023-ban is.

Azért a droppért a mély passznál kár volt, de összességében SOKKAL többet kaptunk tőle is a szezonban, mint sokan gondolták.

A helyes hozzáállás a 2022-es Jaguars szezonhoz szurkolói szempontból!

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Úgy tűnik 1 kulcs játékos marad 2023-ban is nálunk (a 1-7 meg Engram mezszáma):

Ha már Engram, ő láthatólag jól érzi magát itt.

Jawaan Taylor maradna, de még nem beszélt Baalkeval új szerződésről. Sajna nem hiszem, hogy ki tudnánk neki fizetni azt a pénzt, amit Rosenhaus (aki az ügynöke) kérni fog.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Engram maradni akar. Teljesítsük a kívánságát és pipáljunk ki még egy pontot a jó offseason-hoz!

Csak ne úgy manageljük félre az offseason-t, mint 5 éve!... (Már el is felejtettem, hogy Sefarian-Jenkins Jags játékos volt. A Marcedes cut-ot máig nem értem)

Ámen Trevor.

Remélem a Doug-Trevor duó együtt fémjelzi a Jags következő legalább 10 évét.

A jövő?