Jacksonville Jaguars
Jaguars starting receivers
— Nathan Jahnke (@PFF_NateJahnke) March 15, 2022
WR Marvin Jones
WR Zay Jones
WR Christian Kirk
TE Evan Engram
+ Dan Arnold, Agnew és Laviska
Rosszabb csak nem lesz, mint a tavalyi. Ugye? Ugye? (insert Anakin és Padme meme)
Szerkesztette: iktriad
Ik, minden oks?
criminal lawyer or criminal lawyer?
The #Browns have agreed to terms on a one-year deal worth up to $5 million on DT Taven Bryan, according to his agents at @SPORTSTARSNYC. The former #Jaguars first-round pick is headed to Cleveland.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) March 14, 2022
The Jaguars' spending spree today (so far):
— Field Yates (@FieldYates) March 14, 2022
WR Christian Kirk: 4-years, $72M ($84M max)
LB Foye Olukon: 3-years, $45M
NT Foley Fatukasi: 3-years, $30M
G Brandon Scherff: TBD but definitely a ton of money
TE Evan Engram: 1-year, $10M max
Meg hogy Trevor nem egy újabb 1/1-es csapatnak legyen megint az irányítója. A végső összegekkel meg várjuk meg a szerződéseket. Kirk-é se olyan vészes, ha jobban ránéz az ember.1-2 igazolas vedheto, de ez a beteg koltekezes sztem inkabb Khan nyomasara van...Evan Engram is jon 1 evre max 10 misiert.Dilla szerint ő volt az utolsó TE, a listáról, akit nem vittek el.
Beki
iktriad
Beki
1-2 igazolas vedheto, de ez a beteg koltekezes sztem inkabb Khan nyomasara van...Evan Engram is jon 1 evre max 10 misiert.Dilla szerint ő volt az utolsó TE, a listáról, akit nem vittek el.
Beki
iktriad
Jaguars have remained strongly in play for Darious Williams, one of the next cornerbacks to inevitably come off the board.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 14, 2022
😀 😀 😀 😀 😀
Jags free agency so far: pic.twitter.com/yfP0qCivs5
— DELFONIK (@djDELFONIK) March 14, 2022
Plusz Linder, Telvin, Marqise Lee, A-Rob, Colvin (meg Hurns).igen, 2014-ben főleg az 1/3.a 2016-17-esből lett egy AFC döntős csapat magja 😛Meg a 2014-es és 2016-os draft.
winston
iktriad
winston
Jerry Porter és az ő 1M/elkapásos éve. Brrrrr. Az a 2008-as offseason/free agency. Nem tudom, volt-e rosszabb, pedig a Jagről beszélünk.Kis múltidézés a mai nap tükrében. Nem kell ide a bezzeg régen, most is ezt csináljuk.Még jó, hogy nem 2008-ig mentél vissza, ott jött jó WR pedig. 😀
iktriad
somoskovig
igen, 2014-ben főleg az 1/3.a 2016-17-esből lett egy AFC döntős csapat magja 😛Meg a 2014-es és 2016-os draft.
winston
iktriad
Kis múltidézés a mai nap tükrében. Nem kell ide a bezzeg régen, most is ezt csináljuk.Még jó, hogy nem 2008-ig mentél vissza, ott jött jó WR pedig. 😀
iktriad
a 2016-17-esből lett egy AFC döntős csapat magja 😛Meg a 2014-es és 2016-os draft.
winston
Kis múltidézés a mai nap tükrében. Nem kell ide a bezzeg régen, most is ezt csináljuk.a 2016-17-esből lett egy AFC döntős csapat magja 😛
Was looking some of my coverage from back in the day:
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) March 14, 2022
2014: Beadles, Hood, Gerhart, et all.
2015: J. Thomas, Odrick, Parnell, House, Skuta, S. Brown.
2016: M. Jackson, Ivory, Gipson, Amukamara, Beachum
2017: Campbell (best one), Bouye, Church. https://t.co/fw7vfb8XOK
iktriad
Was looking some of my coverage from back in the day:
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) March 14, 2022
2014: Beadles, Hood, Gerhart, et all.
2015: J. Thomas, Odrick, Parnell, House, Skuta, S. Brown.
2016: M. Jackson, Ivory, Gipson, Amukamara, Beachum
2017: Campbell (best one), Bouye, Church. https://t.co/fw7vfb8XOK
Kb akkor lesz MVP, mint amikor Christian Kirk. 😀 Na de majd Teddy!Elsőre azt akartam írni, de aztán eszembe jutott Tua 😛interesting way to spell future mvp 😀
somoskovig
briareos
Jags fanok vagyunk. Mindig a lehető legrosszabb forgatókönyvvel kell számolni. 😊37,5 millió a garantált összeg. Így már kicsit más a leányzó fekvése.Örömteli, hogy a nagy FA igazolás esetén az a plusz, hogy 2 év után kib*szható. 😊
Christian Kirk huge Jaguars deal, $72M base value $84M max value, $20M signing bonus, salaries $1.5M (gtd), $15.5M (gtd), $14.5M, $15.5M; $500K annual workout bonus, $500K up to per game active annual roster bonuses, $3M incentive annual
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 14, 2022
iktriad
somoskovig
Az "I have a dream" MLK-nek jól állt, Neked nem annyira 😀interesting way to spell future mvp 😀Elsőre azt akartam írni, de aztán eszembe jutott Tua 😛szerintem leveri a számait 😛37,5 millió a garantált összeg. Így már kicsit más a leányzó fekvése.Örömteli, hogy a nagy FA igazolás esetén az a plusz, hogy 2 év után kib*szható. 😊
iktriad
Egyébként bold prediction, Cedrick Wilson Miamiban hozni fogja Kirk számainak minimum 80%-át, harmadannyi pénzért.
somoskovig
briareos
somoskovig
briareos
interesting way to spell future mvp 😀Elsőre azt akartam írni, de aztán eszembe jutott Tua 😛szerintem leveri a számait 😛37,5 millió a garantált összeg. Így már kicsit más a leányzó fekvése.Örömteli, hogy a nagy FA igazolás esetén az a plusz, hogy 2 év után kib*szható. 😊
iktriad
Egyébként bold prediction, Cedrick Wilson Miamiban hozni fogja Kirk számainak minimum 80%-át, harmadannyi pénzért.
somoskovig
briareos
somoskovig
De már Teddy is ott van! 😊Elsőre azt akartam írni, de aztán eszembe jutott Tua 😛szerintem leveri a számait 😛37,5 millió a garantált összeg. Így már kicsit más a leányzó fekvése.Örömteli, hogy a nagy FA igazolás esetén az a plusz, hogy 2 év után kib*szható. 😊
iktriad
somoskovig
briareos
somoskovig
Elsőre azt akartam írni, de aztán eszembe jutott Tua 😛szerintem leveri a számait 😛37,5 millió a garantált összeg. Így már kicsit más a leányzó fekvése.Örömteli, hogy a nagy FA igazolás esetén az a plusz, hogy 2 év után kib*szható. 😊
iktriad
somoskovig
briareos
szerintem leveri a számait 😛37,5 millió a garantált összeg. Így már kicsit más a leányzó fekvése.Örömteli, hogy a nagy FA igazolás esetén az a plusz, hogy 2 év után kib*szható. 😊
Christian Kirk huge Jaguars deal, $72M base value $84M max value, $20M signing bonus, salaries $1.5M (gtd), $15.5M (gtd), $14.5M, $15.5M; $500K annual workout bonus, $500K up to per game active annual roster bonuses, $3M incentive annual
iktriad
somoskovig
37,5 millió a garantált összeg. Így már kicsit más a leányzó fekvése.Örömteli, hogy a nagy FA igazolás esetén az a plusz, hogy 2 év után kib*szható. 😊
iktriad