Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 2 éve
dioadam
597
És most majd felhívja BoB-ot.Mondtam, vagy mondtam, hogy Shao Khan a csendes gyilkos.Inkább lassú lajhár gyilkos. Meg rossz emberismerő is, mert már évek óta ismeri Meyert, és mégis kinevezte HC-nek. De hát ő csak balfaszokat szokott kinevezni.
Willie Parker
iktriad
Willie Parker
Esetleg Hue Jackson vagy Jason Garrett mint HC??Bajuszban az erő ugye Khannál -> itt csak Jeff Fisher segíthet
empty taxiFelkèszül a másik Doug 😛😉
dandeÉs most majd felhívja BoB-ot.Hess, hess. Természertesen csak Marvin Lewis vagy Jim Caldwell lehet a befutó. 😊 😊 😊 (Utóbbi miatt annyira nem is bánkódnék, igen tudom, alacsonyan van a mérce).
Willie Parker
De Lefty vagy Hackett(ex Jags OC) visszahozatala se lenne baj.
Ezek után 100%, hogy Bevell lesz jövőre is a HC. 😊
iktriad
BoB jó lesz GM-nek, ahhoz úgyis "jobban" ért 😀
több mint 2 éve
Willie Parker
15 371
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az oldalvonalon Trevor Lawrence vagy Jim Caldwell aludna-e el előbb.Bajuszban az erő ugye Khannál -> itt csak Jeff Fisher segíthet
empty taxiFelkèszül a másik Doug 😛😉
dandeÉs most majd felhívja BoB-ot.Hess, hess. Természertesen csak Marvin Lewis vagy Jim Caldwell lehet a befutó. 😊 😊 😊 (Utóbbi miatt annyira nem is bánkódnék, igen tudom, alacsonyan van a mérce).
Willie Parker
iktriad
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Bajuszban az erő ugye Khannál -> itt csak Jeff Fisher segíthet
empty taxi
Felkèszül a másik Doug 😛😉
dande
És most majd felhívja BoB-ot.Hess, hess. Természertesen csak Marvin Lewis vagy Jim Caldwell lehet a befutó. 😊 😊 😊 (Utóbbi miatt annyira nem is bánkódnék, igen tudom, alacsonyan van a mérce).
Willie Parker
több mint 2 éve
Bajuszban az erő ugye Khannál -> itt csak Jeff Fisher segíthetÉs most majd felhívja BoB-ot.Mondtam, vagy mondtam, hogy Shao Khan a csendes gyilkos.Inkább lassú lajhár gyilkos. Meg rossz emberismerő is, mert már évek óta ismeri Meyert, és mégis kinevezte HC-nek. De hát ő csak balfaszokat szokott kinevezni.
Willie Parker
iktriad
Willie Parker
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Felkèszül a másik Doug 😛😉
több mint 2 éve
Willie Parker
15 371
És most majd felhívja BoB-ot.Mondtam, vagy mondtam, hogy Shao Khan a csendes gyilkos.Inkább lassú lajhár gyilkos. Meg rossz emberismerő is, mert már évek óta ismeri Meyert, és mégis kinevezte HC-nek. De hát ő csak balfaszokat szokott kinevezni.
Willie Parker
iktriad
több mint 2 éve
Mondtam, vagy mondtam, hogy Shao Khan a csendes gyilkos.Inkább lassú lajhár gyilkos. Meg rossz emberismerő is, mert már évek óta ismeri Meyert, és mégis kinevezte HC-nek. De hát ő csak balfaszokat szokott kinevezni.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 371
Mondtam, vagy mondtam, hogy Shao Khan a csendes gyilkos.Iktriad is ilyenkor alszik/dolgozik 😄Délelőtt nem dolgozom, de aludtam egy jót. Azt álmodtam kirúgták Meyert. Felébredtem és tényleg megtörtént!
peach
A héten Lambofield-re kéne átkeresztelni a pályát. És lehet szorítani a Jags sikeréért.
iktriad
több mint 2 éve
Gonosz, de igaz. 😊 Lambo finally had a successful kick this year amiright.
— Alfie (@AlfieBCC) December 16, 2021
több mint 2 éve
Willie Parker
15 371
Vak floridai aligátor, nyilván you know.Vagy úgy kell csinálni, hogy balesetnek tűnjön és ki sem rúgnának utána. Gondolom meg lehet találni a Vak Komondor floridai változatát 😉Lambo is türelmes, engem megrúg ez az öreg nem érdekel h kibasznak utána, fekszik a földön a fogait keresveFú ez a Lambo sztori is gecc.Hú, ezt most olvastam csak. Elképesztő.
Nem kell jópofizni a játékosokkal, de basszus felnőtt, multimilliomos férfiakat normális módon kell kezelni.
Tony Adams
winston
briareos
dioadam
több mint 2 éve
Hogy infokat szivarogtatsz heteken, honapokon keresztul? Hat szerintem az minden, csak nem elfogadhato, es nem egyenes ember/emberekre vall. 😀Alapjában véve igazad van. De egy ekkora szemétláda megérdemelte. Amúgy meg nem lepődnék, meg ha a szivárogtatásban Baalke is benne let volna. Közdtudott a liga berkein belül, hogy mádja hátbadöfni a HC-it (lásd még Harbaugh, Jim), csak hogy több hatalma legyen. (Ezért is kéne őt is kibaszni.)
Stez
több mint 2 éve
Hogy infokat szivarogtatsz heteken, honapokon keresztul? Hat szerintem az minden, csak nem elfogadhato, es nem egyenes ember/emberekre vall. 😀Szerintem ez oké, nem nevezném patkányságnak. Mondjuk jelezhették volna az NFLPA felé is, az nyilván elengánsabb út, de sem sportban, sem máshol nem kötelessége elviselni a munkavállalónak az ilyen bánásmódot.Jó lesz ez. Most szépen jön majd mindenki elő az ilyen történeteivel. Ezek egyetemen még "elmentek", de itt már sok.Ja, most pedig el lehetne kezdeni keresgelni a masik oldalon is, mert nalam az sem elfogadhato, amikor a jatekosok buktatnak edzot, es hogy teljesen veletlenul elkezdenek szivarogtatni szinte minden heten valami sztorit az oltozon belulrol. Meyer egy idiota, de a csapatnal meg patkany(ok) van(nak), ami Meyer nelkul sem tul pozitiv, ami a jovot illeti.
Matthew99
Stez
winston
több mint 2 éve
Valaki összeszedi Meyer faszságait?A Colts topikba menj olyan hosszúságú hszek-ért, mint az a lista lenne. 😊
steelwolf
több mint 2 éve
Szerintem ez oké, nem nevezném patkányságnak. Mondjuk jelezhették volna az NFLPA felé is, az nyilván elengánsabb út, de sem sportban, sem máshol nem kötelessége elviselni a munkavállalónak az ilyen bánásmódot.Jó lesz ez. Most szépen jön majd mindenki elő az ilyen történeteivel. Ezek egyetemen még "elmentek", de itt már sok.Ja, most pedig el lehetne kezdeni keresgelni a masik oldalon is, mert nalam az sem elfogadhato, amikor a jatekosok buktatnak edzot, es hogy teljesen veletlenul elkezdenek szivarogtatni szinte minden heten valami sztorit az oltozon belulrol. Meyer egy idiota, de a csapatnal meg patkany(ok) van(nak), ami Meyer nelkul sem tul pozitiv, ami a jovot illeti.
Matthew99
Stez
több mint 2 éve
Texans ellen játszunk, szerintem J-Rob 100 yard felett végez.Legalább talán kiderül, hogy miatta szar az offense, vagy mégiscsak Meyer miatt volt az. Aztán nehogy az legyen, hogy Robinson sokat lesz pályán (most akkor pakolhatom vissza a fantasy kezdőbe vagy ne?), és még Cisco is pályát lát?Ki lehet az interim HC?Aki tavaly volt náltaok. A sorban jövő Texans, Jets duó ellen össze is jöhet neki Meyer win totalja 2 hét alatt.
Bazzani
iktriad
winston
több mint 2 éve
Jó lesz ez. Most szépen jön majd mindenki elő az ilyen történeteivel. Ezek egyetemen még "elmentek", de itt már sok.Ja, most pedig el lehetne kezdeni keresgelni a masik oldalon is, mert nalam az sem elfogadhato, amikor a jatekosok buktatnak edzot, es hogy teljesen veletlenul elkezdenek szivarogtatni szinte minden heten valami sztorit az oltozon belulrol. Meyer egy idiota, de a csapatnal meg patkany(ok) van(nak), ami Meyer nelkul sem tul pozitiv, ami a jovot illeti.
Matthew99
több mint 2 éve
Valaki összeszedi Meyer faszságait?www.amazon.com/Above-Line-Lessons-Leadership-Championship/dp/1101980729
steelwolf
haha
több mint 2 éve
Valaki összeszedi Meyer faszságait?
több mint 2 éve
Legalább talán kiderül, hogy miatta szar az offense, vagy mégiscsak Meyer miatt volt az. Aztán nehogy az legyen, hogy Robinson sokat lesz pályán (most akkor pakolhatom vissza a fantasy kezdőbe vagy ne?), és még Cisco is pályát lát?Ki lehet az interim HC?Aki tavaly volt náltaok. A sorban jövő Texans, Jets duó ellen össze is jöhet neki Meyer win totalja 2 hét alatt.
Bazzani
iktriad
több mint 2 éve
Ki lehet az interim HC?Aki tavaly volt náltaok. A sorban jövő Texans, Jets duó ellen össze is jöhet neki Meyer win totalja 2 hét alatt.
Bazzani
több mint 2 éve
Iktriad is ilyenkor alszik/dolgozik 😄Délelőtt nem dolgozom, de aludtam egy jót. Azt álmodtam kirúgták Meyert. Felébredtem és tényleg megtörtént!
peach
A héten Lambofield-re kéne átkeresztelni a pályát. És lehet szorítani a Jags sikeréért.
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Iktriad is ilyenkor alszik/dolgozik 😄
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Sacksonville reloaded 😂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
BULI VAAAAAN!
több mint 2 éve
Boldog Karácsonyt! 😊jöhet vissza
twitter.com/rapsheet/status/1471353431327707139
Szerkesztette: Ppistike