Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Shipley HC kivánságlistája. Bowlest nagyon nem akarom belőlük, de a többiek jöhetnek. Igen, Jim Caldwell is,Doug Farrar is megírta a maga listáját: touchdownwire.usatoday.com/lists/6-potential-replacements-for-urban-meyer-as-jaguars-head-coach/
www.si.com/nfl/jaguars/news/jaguars-head-coach-search-byron-leftwich-and-4-other-names-to-consider
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Igen jól látod... pont ez a legnagyobb probléma és pont ezt lett volna feladata orvosolni az idei szezonnak... Azt kellene kitalálni, hogy ki tudja lapátra tenni a fentebb ülőket... Mondjuk lehet az is elég lenne, ha Tony "átvenné" a gyeplőt aputól, mondjuk full time job képében..Én nem vagyok benne biztos, hogy a felsoroltak közül bárki is akarna a Jaguarsba HC lenni. Nem kötekedésképp, de Meyer sem kapott 1 évet egy 1/1-es irányítóval. ( Értem a hátteret, de na )McDanielst én sem lámogatom, a denveri kitérője nem sikerült túl fényesre. Igaz régen volt, de ha jól emlékszem, emberileg sem volt makulátlan. Plusz ugye a Colts-os eset is elég fura. Daboll / Hackett +1.Fú McDanielst emberileg én továbbra se. Nyilván látjuk, hogy mit tud Mac Jonesból is kihozni, de still fáznék tőle.Leftwich. McDaniels. Moore. Daboll.Tetszetős. Én még talán Hackett nevét ide írnám. Egy-két embert még ismerne is a játékosok közül, amikor nálunk volt OC.
Pederson, talán.
Maka
iktriad
tenorx
winston
Sajnos HC-tól feljebb sincsenek rendben a dolgok és így nehéz egy normális kultúrát kiépíteni, én így látom. Talán Pederson….
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Én nem vagyok benne biztos, hogy a felsoroltak közül bárki is akarna a Jaguarsba HC lenni. Nem kötekedésképp, de Meyer sem kapott 1 évet egy 1/1-es irányítóval. ( Értem a hátteret, de na )McDanielst én sem lámogatom, a denveri kitérője nem sikerült túl fényesre. Igaz régen volt, de ha jól emlékszem, emberileg sem volt makulátlan. Plusz ugye a Colts-os eset is elég fura. Daboll / Hackett +1.Fú McDanielst emberileg én továbbra se. Nyilván látjuk, hogy mit tud Mac Jonesból is kihozni, de still fáznék tőle.Leftwich. McDaniels. Moore. Daboll.Tetszetős. Én még talán Hackett nevét ide írnám. Egy-két embert még ismerne is a játékosok közül, amikor nálunk volt OC.
Pederson, talán.
Maka
iktriad
tenorx
winston
Sajnos HC-tól feljebb sincsenek rendben a dolgok és így nehéz egy normális kultúrát kiépíteni, én így látom. Talán Pederson….
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
eskü ha még egyszer beírja valaki bajszos sz*r (aka Fisher) nevét a Jaguars topicba, bármilyen pozitív kontextusban, annak 100 évnyi átok fogja sújtani a csapatát...
több mint 2 éve
Ryan fivérek és Fisher is jó ötlet illetve GregW is szívesen beleordít 1-2 rookie arcába. 😀Esetleg Hue Jackson vagy Jason Garrett mint HC??Hue Jacksont a héten nevezte ki az FCS-es Grambling State HC-nek. Ő nem jön.
BoB jó lesz GM-nek, ahhoz úgyis "jobban" ért 😀
dioadam
Mondok még egy Garrettnél is rosszabbat: Adam Gase. Jim Tomsula mit csinál manapság?
iktriad
több mint 2 éve
McDanielst én sem lámogatom, a denveri kitérője nem sikerült túl fényesre. Igaz régen volt, de ha jól emlékszem, emberileg sem volt makulátlan. Plusz ugye a Colts-os eset is elég fura. Daboll / Hackett +1.Fú McDanielst emberileg én továbbra se. Nyilván látjuk, hogy mit tud Mac Jonesból is kihozni, de still fáznék tőle.Leftwich. McDaniels. Moore. Daboll.Tetszetős. Én még talán Hackett nevét ide írnám. Egy-két embert még ismerne is a játékosok közül, amikor nálunk volt OC.
Pederson, talán.
Maka
iktriad
tenorx
több mint 2 éve
😊 😊 😊If I'd be more tech savy, I'd tag Trevor's lovely dog as "#Jaguars fans" & Trevor as "News of Meyer fired as Jags HC". Because we have basically the same feeling right now as a fan base. #DUUUVAL 😂😂😂 #nflhu pic.twitter.com/f8Mjkmh5CN
— Zoltan Paksa (@iktriad) December 16, 2021
Kezét csókolom, azért kapott 100 millió feletti szerződést. Tudniillik, hogy teremtse meg a winning kálcsört. Mit gondolt? Kap egy LA Rams szintű csapatot a segge alá és kezébe nyomják a Lombardit? Ezért tartották sokan elit edzőnek.100 milliót azért nem kapott, azt Gruden kapott tőletek. 😊 5 éves szerződése volt, kb. 60 millióért.
Jó kultúrájú, erős rosterű csapatoknak ritkán kell új hc.
Meg kell nézni mikor váltott edzőt utoljára a Saints, Patriots, Ravens.
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Szóba került itt a kirúgás előtt, hogy mitől lett ilyen hülye Meyer, esetleg mindig ilyen volt-e, stb.Kezét csókolom, azért kapott 100 millió feletti szerződést. Tudniillik, hogy teremtse meg a winning kálcsört. Mit gondolt? Kap egy LA Rams szintű csapatot a segge alá és kezébe nyomják a Lombardit? Ezért tartották sokan elit edzőnek.
Anélkül, hogy bármelyikük egyetemi pályafutását behatóan ismerném, azért itt jól látszik Trevor és Meyer példáján, hogy milyen az, amikor valaki a karrierje során talán először egy igazán elcseszett helyzetbe kerül. Kapnak egy borzalmas rostert, egy pozitívnak éppen nem nevezhető kultúrát (emlékezzük Coughlin is hogy ment el), egy nem túl érdeklődő tulajdonost, akitől azért sok segítséget valószínűleg nem fog kapni. Na itt jön ki az, hogy ki milyen ember, a legszarabb helyzetben. Könnyű népszerűnek lenni, amikor minden fasza.
Szóval Trevor nekem úgy tűnik, hogy felnő a feladathoz. Persze gyenge a szezonja, dob egy halom picket, de mégis valamiféle hosszú távú vezérszerepet be fog tudni tölteni. Bizakodóak vele kapcsolatban, ahogy látom.
Meyeren viszont a krízishelyzetben teljesen kiütközött az amúgy is benne szunnyadó Mészöly Kálmán.
Kampman
Jó kultúrájú, erős rosterű csapatoknak ritkán kell új hc.
Meg kell nézni mikor váltott edzőt utoljára a Saints, Patriots, Ravens.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Szóba került itt a kirúgás előtt, hogy mitől lett ilyen hülye Meyer, esetleg mindig ilyen volt-e, stb.Anélkül, hogy bármelyikük egyetemi pályafutását behatóan ismerném, azért itt jól látszik Trevor és Meyer példáján, hogy milyen az, amikor valaki a karrierje során talán először egy igazán elcseszett helyzetbe kerül. Kapnak egy borzalmas rostert, egy pozitívnak éppen nem nevezhető kultúrát (emlékezzük Coughlin is hogy ment el), egy nem túl érdeklődő tulajdonost, akitől azért sok segítséget valószínűleg nem fog kapni. Na itt jön ki az, hogy ki milyen ember, a legszarabb helyzetben. Könnyű népszerűnek lenni, amikor minden fasza.
Szóval Trevor nekem úgy tűnik, hogy felnő a feladathoz. Persze gyenge a szezonja, dob egy halom picket, de mégis valamiféle hosszú távú vezérszerepet be fog tudni tölteni. Bizakodóak vele kapcsolatban, ahogy látom.
Meyeren viszont a krízishelyzetben teljesen kiütközött az amúgy is benne szunnyadó Mészöly Kálmán.
több mint 2 éve
Shipley HC kivánságlistája. Bowlest nagyon nem akarom belőlük, de a többiek jöhetnek. Igen, Jim Caldwell is, www.si.com/nfl/jaguars/news/jaguars-head-coach-search-byron-leftwich-and-4-other-names-to-consider
LOL 1.
LOL 2.
Tell Heather Crawford that Baalke kicked you too @JoshLambo
— solls🏹 (@sollpaper) December 16, 2021
több mint 2 éve
Jó lesz ez. Most szépen jön majd mindenki elő az ilyen történeteivel. Ezek egyetemen még "elmentek", de itt már sok.Ja, most pedig el lehetne kezdeni keresgelni a masik oldalon is, mert nalam az sem elfogadhato, amikor a jatekosok buktatnak edzot, es hogy teljesen veletlenul elkezdenek szivarogtatni szinte minden heten valami sztorit az oltozon belulrol. Meyer egy idiota, de a csapatnal meg patkany(ok) van(nak), ami Meyer nelkul sem tul pozitiv, ami a jovot illeti.
Matthew99
Stez
Véletlenül ült bele a csajszi is az ölébe, véletlenül rúgdossa és cseszteti a csapat veterán kickerét és még sorolhatnánk a húzásait... Ezek olyan patkány dolgok, hogy kurvára megérdemelte, hogy felszínre kerültek, akár szivárogtatással, akár közvetetten, mindegy. Nem csodálom, hogy a csapat fellázadt ellene. 25 éve le se szarták volna ezeket a húzásait, nem lett volna videó a sztripperről, de szerencsére már nem játszhatja egy NFL HC a kiskirályt. És azt pláne nem, hogy ő kegyes úr, ha játszani hagyja a csapat legjobb futóját
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Ez az Urbán jobb lett volna:és még nagyobb májer is
www.youtube.com/watch?v=Elifbnp5W8g
empty taxi
több mint 2 éve
Fú McDanielst emberileg én továbbra se. Nyilván látjuk, hogy mit tud Mac Jonesból is kihozni, de still fáznék tőle.Leftwich. McDaniels. Moore. Daboll.Tetszetős. Én még talán Hackett nevét ide írnám. Egy-két embert még ismerne is a játékosok közül, amikor nálunk volt OC.
Pederson, talán.
Maka
iktriad
több mint 2 éve
Ez az Urbán jobb lett volna:www.youtube.com/watch?v=Elifbnp5W8g
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Valaki összeszedi Meyer faszságait?Tessék itt egy best of (még tudnék írni párat mellé, ha kell...) - nem rövid:
steelwolf
Jan. 14: Hired as Jaguars' seventh head coach
Feb. 10: Hires Chris Doyle as director of sports performance. Doyle was longtime head strength coach at Iowa but reached a separation agreement in June 2020 after he had been accused of making racist statements and bullying and belittling Black players
Feb. 11: Fritz Pollard Alliance blasts Jaguars and Meyer for hiring Doyle. Doyle later resigns, with Meyer and GM Trent Baalke saying they did not consider the implications of hiring him
April 29: Jaguars select Trevor Lawrence first overall. The team also took RB Travis Etienne, Lawrence's Clemson teammate, 25th. Meyer admitted in a post-draft news conference that he had wanted to take former Florida WR Kadarius Toney with that pick
May 20: Sign Tim Tebow to play tight end, a position the former Heisman Trophy winner had never played
July 1: NFL fined Jaguars $200,000 and Meyer $100,000 for excessive contact during a June 1 OTA. Team also ordered to forfeit two OTAs during the first week of the 2022 offseason
July/August: Meyer has Lawrence alternate days with the first-team offense with Gardner Minshew throughout training camp to earn the starting quarterback job
Aug. 25: Meyer announces Lawrence as the starter
Aug. 28: The Jaguars trade Minshew to Philadelphia
Aug. 31: Meyer says he and Baalke considered a player's vaccination status when determining final cuts. NFLPA opens an investigation
Sept. 12: Jaguars look unprepared and confused during a season-opening 37-21 loss at Houston, which was regarded by many as the worst team in the league entering year
Oct. 2: Two days after losing a Thursday night game in Cincinnati, a video of a woman dancing near Meyer's lap goes viral on social media
Oct. 4: Meyer apologizes for his actions. "I just apologized to the team and staff for being a distraction. Just stupid and so I explained everything that happened and owned it. Just stupid. Should not have myself in that kind of position." Roughly an hour after Meyer's news conference another video emerged on social media that appeared to show Meyer touching what appeared to be the same woman's bottom while he was sitting at the bar
Oct. 5: Khan issues a public rebuke of Meyer over the two videos
Dec. 11: NFL Network reports that Marvin Jones Jr. had to be persuaded to return to the team facility after leaving in response to Meyer's vocal criticisms of the wide receiver corps. NFLN also reported that Meyer called his assistant coaches losers during a staff meeting and asked them to defend their resumes. A league source refuted the report about the meeting to ESPN
Dec. 12: Jaguars lose 20-0 at Tennessee in the fourth shutout loss in franchise history. After game, Meyer denied both NFLN allegations and said anyone leaking information risks losing their job
Dec. 13: Khan says he will not make any hasty decision nor will he be swayed by emotion when it comes to what to do with Meyer
Dec. 15: Ex-Jags kicker Josh Lambo alleges Meyer kicked him in the leg while he was stretching in warmups before a practice during the week of the final preseason game. Meyer said the "characterization of me and this incident is completely inaccurate and there are eyewitnesses to refute his account." Meyer was fired hours later
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Leftwich. McDaniels. Moore. Daboll.Tetszetős. Én még talán Hackett nevét ide írnám. Egy-két embert még ismerne is a játékosok közül, amikor nálunk volt OC.
Pederson, talán.
Maka
több mint 2 éve
Én végignéztem Meyert az OSUnál.Mindig is egy faszkalap volt.
Remélem nem engedik többet játékosok közelébe.
Féreg.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 2 éve
ICYMIIktriad belinkelt pár napja egy Eisen műsort, amiben elmondta, hogy ebben a ligában "mindenki dumál", ez van, együtt kell vele tudni élni.Jó lesz ez. Most szépen jön majd mindenki elő az ilyen történeteivel. Ezek egyetemen még "elmentek", de itt már sok.Ja, most pedig el lehetne kezdeni keresgelni a masik oldalon is, mert nalam az sem elfogadhato, amikor a jatekosok buktatnak edzot, es hogy teljesen veletlenul elkezdenek szivarogtatni szinte minden heten valami sztorit az oltozon belulrol. Meyer egy idiota, de a csapatnal meg patkany(ok) van(nak), ami Meyer nelkul sem tul pozitiv, ami a jovot illeti.
Matthew99
Stez
r.baggio
#NFL people are a talkative bunch and @richeisen hears things: pic.twitter.com/ocEykOknWS
— Rich Eisen Show (@RichEisenShow) December 13, 2021
több mint 2 éve
Iktriad belinkelt pár napja egy Eisen műsort, amiben elmondta, hogy ebben a ligában "mindenki dumál", ez van, együtt kell vele tudni élni.Jó lesz ez. Most szépen jön majd mindenki elő az ilyen történeteivel. Ezek egyetemen még "elmentek", de itt már sok.Ja, most pedig el lehetne kezdeni keresgelni a masik oldalon is, mert nalam az sem elfogadhato, amikor a jatekosok buktatnak edzot, es hogy teljesen veletlenul elkezdenek szivarogtatni szinte minden heten valami sztorit az oltozon belulrol. Meyer egy idiota, de a csapatnal meg patkany(ok) van(nak), ami Meyer nelkul sem tul pozitiv, ami a jovot illeti.
Matthew99
Stez
Számomra sokkal bicskanyitogatóbb az, hogy schefter rögtön azzal jött, hogy a college edzőknek milyen a mérlege, de az is nyilvánvaló, hogy mennyire zárt a közeg, mikor ezeknek a friss hc-knak a stábja is tele van rutinos nfl veteránokkal, sőt szinte csak abból áll a coaching staff
Meyer egy címeres idióta, ezen nincs mit különösebben magyarázni meg óriási összefüggéseket keresni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
És Dabo Sweeney se. Kéne valami új NorvAway szpré, ami elriasztja a szar HC jelölteket még attól is, hogy jelentkezzenek az állásra. Aki nem tudná, miről beszélek:Adam Gase-ről el is feledkeztem. Remélem Ő (sem) jön.Esetleg Hue Jackson vagy Jason Garrett mint HC??Hue Jacksont a héten nevezte ki az FCS-es Grambling State HC-nek. Ő nem jön.
dioadam
Mondok még egy Garrettnél is rosszabbat: Adam Gase. Jim Tomsula mit csinál manapság?
iktriad
dioadam
www.youtube.com/watch?v=n49gf6LYc6A
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
SOON!mi mehetett floridában meg ohio staten ahol mindenki védte és vigyázott h semmi se derüljön ki...Most olvasom a Lambo sztorit. Urbánnak amúgy vége van minden szinten. Ez védhetetlen.Visszaszólt neki Lambo, hogy még egyszer ilyet meg ne próbáljon csinálni. Erre Meyer megint odaszólt, hogy ő a "Head Ball Coach", azt rúg meg, akit akar.
Amúgy én visszaszóltam volna neki, hogy már nem egyetemen van.
Amadeus
winston
briareos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
dioadam
598
Adam Gase-ről el is feledkeztem. Remélem Ő (sem) jön.Esetleg Hue Jackson vagy Jason Garrett mint HC??Hue Jacksont a héten nevezte ki az FCS-es Grambling State HC-nek. Ő nem jön.
dioadam
iktriad
több mint 2 éve
mi mehetett floridában meg ohio staten ahol mindenki védte és vigyázott h semmi se derüljön ki...Most olvasom a Lambo sztorit. Urbánnak amúgy vége van minden szinten. Ez védhetetlen.Visszaszólt neki Lambo, hogy még egyszer ilyet meg ne próbáljon csinálni. Erre Meyer megint odaszólt, hogy ő a "Head Ball Coach", azt rúg meg, akit akar.
Amúgy én visszaszóltam volna neki, hogy már nem egyetemen van.
Amadeus
winston