Jacksonville Jaguars
Igazi mekkmester.Nem mi mondtuk:2 napja linkeltem be (újra) ennek a zanzásított változatát avagy 1 kép sokszor többet ér 1000 szónál.
“Every time I've had a team struggle, it's fallen into one of three categories,” Meyer said on Fox in November 2020. "Number one: There's some trust issue. The players don't trust the coach, the coach don't trust the players or awful when the players don't trust each other. Number two: It's called a dysfunctional work environment where the expectations are very high, but we don't work hard. The coach has to be really clear with his team, say, ‘Wait a minute, that's going to lead to frustration, anger, disappointment because we want to win a championship. I got news, guys, we're not working hard, so stop with the ... expectations.‘ Your work ethic must exceed or equate your expectations. That's a good environment."
Amadeus
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
Nem mi mondtuk:2 napja linkeltem be (újra) ennek a zanzásított változatát avagy 1 kép sokszor többet ér 1000 szónál.
“Every time I've had a team struggle, it's fallen into one of three categories,” Meyer said on Fox in November 2020. "Number one: There's some trust issue. The players don't trust the coach, the coach don't trust the players or awful when the players don't trust each other. Number two: It's called a dysfunctional work environment where the expectations are very high, but we don't work hard. The coach has to be really clear with his team, say, ‘Wait a minute, that's going to lead to frustration, anger, disappointment because we want to win a championship. I got news, guys, we're not working hard, so stop with the ... expectations.‘ Your work ethic must exceed or equate your expectations. That's a good environment."
Amadeus
criminal lawyer or criminal lawyer?
The man in front of the reporting on Urban Meyer's drama joined us to fully explain just what is going on in Duval County — great chat with @TomPelissero on the latest in Jacksonville:#NFL pic.twitter.com/pSNFexxZXu
— Rich Eisen Show (@RichEisenShow) December 14, 2021
Shao Meyerről kicsit bővebben.
www.si.com/nfl/jaguars/news/shad-khan-future-urban-meyer-want-to-do-right-thing-for-team
Ebbe a részbe és főleg az utolsó mondatba tudok kapaszkodni, hogy ha Meyer meg is kapja még ezt az évet, többet nem fog.
"This year it was, we were blessed with No. 1 pick and generational talent, I believe that, so we wanted to choose wisely. I think we did. And then, okay, look at all the picks we had. Five in the first 65. You’ve got to have players who are starter quality or definitely going to make a difference. We signed free agents, et cetera, et cetera. I feel we have a roster that is far better than winning two games.”Shao 10 éve vette meg a Jags-t, így beszélt más dolgokról is tegnap Trevortól Ramseyig.
www.si.com/nfl/jaguars/news/from-trevor-lawrence-to-jalen-ramsey-shad-khan-reflects-on-10-years-as-owner
Urban Meyers meeting with his coaches pic.twitter.com/I5sSOJEdaC
— Pardon My Take (@PardonMyTake) December 13, 2021
😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Az nem jó megoldás, ha a kinti szurkolók egyszerűen nem mennek ki a meccsre és nem vesznek ajándéktárgyakat (meg kb. semmit) amíg a tulaj el nem adja a csapatot?Szerintem írj rá Khanékra twitteren, hogy van egy üzleti kimutatásod arról, hogy Meyer mennyire rontja a cég renoméját, és holnaptól már nem lesz HC!Shao nincs fent, a fia, Tony meg 60 dolgot csinál egyszerre. És ő amúgy is kapja a kéretlen mentionöket a Fulham és Jags szurkolóktól minden nap, pedig milyen sikeres pankrátor szervezetet vezet. Igazságtalan az élet. 😊
Willie Parker
iktriad
Ha nem megy a bolt, kénytelen lenne eladni 😀
Szerintem írj rá Khanékra twitteren, hogy van egy üzleti kimutatásod arról, hogy Meyer mennyire rontja a cég renoméját, és holnaptól már nem lesz HC!Shao nincs fent, a fia, Tony meg 60 dolgot csinál egyszerre. És ő amúgy is kapja a kéretlen mentionöket a Fulham és Jags szurkolóktól minden nap, pedig milyen sikeres pankrátor szervezetet vezet. Igazságtalan az élet. 😊
Willie Parker
Szerintem írj rá Khanékra twitteren, hogy van egy üzleti kimutatásod arról, hogy Meyer mennyire rontja a cég renoméját, és holnaptól már nem lesz HC!Top programokat már 1-2 évtizede nem lehet üvöltözve vezetni (a juco teljesen más tészta, az a legbalhésabb játékosok gyűjtőhelye), de az természetesen meglepő lehet urban számára, hogy míg a floridánál a bandatag emberei, az osu-nál az asszonyverő edzői felett is szemet hunytak, itt minden szinte rögtön napvilágra kerül.Lásd még Rich Eisen tegnapi remek szegmense Meyerről. A Tomlin-Meyer összehasonlítás a végén rendben van.
r.baggio
#NFL people are a talkative bunch and @richeisen hears things: pic.twitter.com/ocEykOknWS
— Rich Eisen Show (@RichEisenShow) December 13, 2021
Plusz azt meg se említem, hogy Baalkenak van egy "hátbaszúrom a vezetőedzőimet" renomája a liga keretein belül. Mind a kettőt ki kéne rúgni év végén, de szerencsések leszünk, ha csak Meyer megy...
Szerintem nem volt forgatókönyve a sorozatos vereségekre és eredménytelenségre, vagy személyiségében ezt nem tudja lekezelni. Másokra mutogat, frusztrált, hazudozik. Az, hogy nem tudja kik vannak a pályán, meg hogy nem tudja melyik játékosa "mit tud" (Lawrence-ről egyszer azt mondta, hogy nem tud QB-sneakelni, nem csodálkoztam volna, ha most meg azt nyilatkozta volna, hogy az első félidő végén azért nem dobatott hail maryt, mert hogy Trevor nem tud akkorát dobni - vagy, hogy nem ő hívta a playt..) totál érthetetlen, ezt nem is tudom kommentálni. Lehet, ogy az az Ohio-i kaland sem múlt el következmény nélkül, és magánéletileg sincs épp toppon, de hát maga okozza ezeket. Totál mindfuck lesz, amikor Khan megtartja jövőre is.Azért már a szezon előtt kezdett többször kilógni a lóláb. Ugye az első 2 hónapban mást se hangoztatott, mint hogy ő mennyire képben van az NFL-el, aztán FA-ben, draft alatt már kezdett látszódni, hogy ez mennyire nem így van (kiaakdás a tamperingen, fel akart tradelni Pittsért, nem tudván, hogy az mivel járna, stb.) A roster félreismerése neki is felróható, bár abban Baalkenak is van sara.
winston
Jossina Anderson tegnap esti tweetjei alapján kb van 4 meccse alkotni valamit. Amilyen "szerencsénk" van, most 2-t nyerünk zsinórban. Remélem, ha csak a Texast tudjuk esetleg elkapni, akkor az nem menti meg a seggét.
Egyébként a fő ok, hogy Shao még mindig nem rúgta ki az, hogy sanszosan Meyer szerződése olyan, hogy sok pénzt kéne a semmire kifizetnie még Shaonak (40 millióról hallani). De szerintem többet bukik, ha csak még 1 évig itt tartja...
iktriad
Szerkesztette: Willie Parker
Top programokat már 1-2 évtizede nem lehet üvöltözve vezetni (a juco teljesen más tészta, az a legbalhésabb játékosok gyűjtőhelye), de az természetesen meglepő lehet urban számára, hogy míg a floridánál a bandatag emberei, az osu-nál az asszonyverő edzői felett is szemet hunytak, itt minden szinte rögtön napvilágra kerül.Lásd még Rich Eisen tegnapi remek szegmense Meyerről. A Tomlin-Meyer összehasonlítás a végén rendben van.
r.baggio
#NFL people are a talkative bunch and @richeisen hears things: pic.twitter.com/ocEykOknWS
— Rich Eisen Show (@RichEisenShow) December 13, 2021
Plusz azt meg se említem, hogy Baalkenak van egy "hátbaszúrom a vezetőedzőimet" renomája a liga keretein belül. Mind a kettőt ki kéne rúgni év végén, de szerencsések leszünk, ha csak Meyer megy...
Szerintem nem volt forgatókönyve a sorozatos vereségekre és eredménytelenségre, vagy személyiségében ezt nem tudja lekezelni. Másokra mutogat, frusztrált, hazudozik. Az, hogy nem tudja kik vannak a pályán, meg hogy nem tudja melyik játékosa "mit tud" (Lawrence-ről egyszer azt mondta, hogy nem tud QB-sneakelni, nem csodálkoztam volna, ha most meg azt nyilatkozta volna, hogy az első félidő végén azért nem dobatott hail maryt, mert hogy Trevor nem tud akkorát dobni - vagy, hogy nem ő hívta a playt..) totál érthetetlen, ezt nem is tudom kommentálni. Lehet, ogy az az Ohio-i kaland sem múlt el következmény nélkül, és magánéletileg sincs épp toppon, de hát maga okozza ezeket. Totál mindfuck lesz, amikor Khan megtartja jövőre is.Azért már a szezon előtt kezdett többször kilógni a lóláb. Ugye az első 2 hónapban mást se hangoztatott, mint hogy ő mennyire képben van az NFL-el, aztán FA-ben, draft alatt már kezdett látszódni, hogy ez mennyire nem így van (kiaakdás a tamperingen, fel akart tradelni Pittsért, nem tudván, hogy az mivel járna, stb.) A roster félreismerése neki is felróható, bár abban Baalkenak is van sara.
winston
Jossina Anderson tegnap esti tweetjei alapján kb van 4 meccse alkotni valamit. Amilyen "szerencsénk" van, most 2-t nyerünk zsinórban. Remélem, ha csak a Texast tudjuk esetleg elkapni, akkor az nem menti meg a seggét.
Egyébként a fő ok, hogy Shao még mindig nem rúgta ki az, hogy sanszosan Meyer szerződése olyan, hogy sok pénzt kéne a semmire kifizetnie még Shaonak (40 millióról hallani). De szerintem többet bukik, ha csak még 1 évig itt tartja...
Szerkesztette: iktriad
Szerintem nem volt forgatókönyve a sorozatos vereségekre és eredménytelenségre, vagy személyiségében ezt nem tudja lekezelni.winstonItt a tökéletes válasz, nézzétek csak meg a híres-hírhedt pizzás képét a Michigan State elleni konfdöntő után, ez az ember egyszerűen nem tud veszíteni, ami nyilván egy szinten pozitívum, itt viszont túlbecsülte magát, a csapatot és a stábot (amiről meg így utólag elnézve megint azt lehet elmondani, mint Chipnél, mikor shurmurokat nevezett ki oc-nek, hogy "összemixelje" a stílusokat).
Top programokat már 1-2 évtizede nem lehet üvöltözve vezetni (a juco teljesen más tészta, az a legbalhésabb játékosok gyűjtőhelye), de az természetesen meglepő lehet urban számára, hogy míg a floridánál a bandatag emberei, az osu-nál az asszonyverő edzői felett is szemet hunytak, itt minden szinte rögtön napvilágra kerül.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Ami miatt gondolom csak az a JuCos sorozatok a Last Chance Uból.
Én egyre kevésbé értem ezt a Meyer sztorit egyébként. Egy dolog, hogy fejreállt az egész, semmi nem lett abból amit idény előtt ígérgettek (idény előtt arra készültem, hogy a "nem contenderek" közül a Jags lesz az egyik akiknek a meccseit rendszeresen nézem, a beígért offense miatt), és az eredményesség is pocsék. De ez a Robinson ügy... Azért az NFL edzők, ha bele is buknak, azért a döntő többségük emberi tulajdonságok terén nem egy szemetes kuka. Kemény, de egyenes ember a legtöbb. Erre Meyer mit csinál? Belemondja a kamerába, hogy nem az ő, hanem a futóedző döntése volt, hogy levette a pályáról, aztán kiderül, hogy egy frászt? Aztán ezek után kiszivárog, hogy házon belül le-lúzerezi a saját segédedzőit, akiket ő vitt oda? Miután egyiküket a nyilvánosság előtt ő vágott a busz alá? Noormáális?
Mi történhetett ezzel az emberrel? El nem tudom képzelni, hogy ilyen emberi kvalitásokkal - illetve azoknak a hiányával - ennyi sikert elérhetett az egyetemi fociban. Valami megborulhatott nála az utóbbi időben.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Aztán rájöttem, hogy a válasz egyértelműen igen, mert nem elbaszott/elhanyagolt dolgok voltak, hanem abszolút személyiségbeli problémák.
Legyen így, de sajnos én mindig a legrosszabbra számítok Shao-tól. Még képes, és megtartja, ha (valahogy) nyerünk még 2 meccset (következik: vs Texans, @Jets... GULP),Jags owner doesn't want to make 'impulsive' Meyer decisionSzóval Khan esetén az ablakon kidobós mém nem úgy van, hogy közben ordibál, hanem olyan Charles Bronsonosan nemes egyszerűséggel kúr ki az emeletről???
www.thescore.com/nfl/news/2251106
dande
Willie Parker
Jags owner doesn't want to make 'impulsive' Meyer decisionSzóval Khan esetén az ablakon kidobós mém nem úgy van, hogy közben ordibál, hanem olyan Charles Bronsonosan nemes egyszerűséggel kúr ki az emeletről???
dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Aljas a kérdés, én is ezt válaszoltam volna, mondjuk én nem láttam a meccset. 😀Kezdek kifogyni a negatív jelzőkből Meyerre. Atyaég, ez de gáz.“Nem mikromenedzselek” 😀😀😀
#Jaguars HC Urban Meyer was asked about Andre Cisco playing more (again). He said “Cisco is playing a little bit more, I believe, I don’t have his numbers in front of me”
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) December 13, 2021
Cisco played 0 defensive snaps yesterday.
iktriad
winston
Jags owner doesn't want to make 'impulsive' Meyer decision"I think we have a history of really looking at the facts and then really doing the right thing." Ez a legszebb mondat. Mikor tették azt a jó dolgot?
dande
Peremig teleszart wc-n trónolva gondolkozik, hogy öblítsen-e vagy majd a legyek idővel elhordják! Büdös van! Lapátold a szart kifelé, mert bűzleni fog az egész ház!
Kezdek kifogyni a negatív jelzőkből Meyerre. Atyaég, ez de gáz.“Nem mikromenedzselek” 😀😀😀
#Jaguars HC Urban Meyer was asked about Andre Cisco playing more (again). He said “Cisco is playing a little bit more, I believe, I don’t have his numbers in front of me”
iktriad
A turnover mutatónk -19 jelenleg, tök utolsó a ligában. A 31. is is -16-al áll.
Az elmúlt 7 meccsen 64 pont jött össze(9.14 találkozónként).
Az idénycsúcs 24 szerzett pont egy meccsen. A tavalyi Minshew, Luton, Glennon fémjelezte Jags HÉTSZER ért el ennél több pontot.
Tartok tőle, a tavalyi 1-15-ös Jags talán akkor nem ver el minket, ha Lutonnak borzasztó napja van.
Go Jags!
Titans S Kevin Byard on Jaguars WRs Shenault & Treadwell colliding: "I was laughing, to be honest. At the end of the game, guys running into each other. I don’t want to say too much on it, but I was talking trash to them a little bit. It’s tough for them boys over there."
— Mark Long (@APMarkLong) December 12, 2021