Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Iktriad is ilyenkor alszik/dolgozik 😄
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Sacksonville reloaded 😂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
BULI VAAAAAN!
több mint 2 éve
Boldog Karácsonyt! 😊jöhet vissza
twitter.com/rapsheet/status/1471353431327707139
Szerkesztette: Ppistike
több mint 2 éve
dioadam
598
Vagy úgy kell csinálni, hogy balesetnek tűnjön és ki sem rúgnának utána. Gondolom meg lehet találni a Vak Komondor floridai változatát 😉Lambo is türelmes, engem megrúg ez az öreg nem érdekel h kibasznak utána, fekszik a földön a fogait keresveFú ez a Lambo sztori is gecc.Hú, ezt most olvastam csak. Elképesztő.
Nem kell jópofizni a játékosokkal, de basszus felnőtt, multimilliomos férfiakat normális módon kell kezelni.
Tony Adams
winston
briareos
több mint 2 éve
Lambo is türelmes, engem megrúg ez az öreg nem érdekel h kibasznak utána, fekszik a földön a fogait keresveFú ez a Lambo sztori is gecc.Hú, ezt most olvastam csak. Elképesztő.
Nem kell jópofizni a játékosokkal, de basszus felnőtt, multimilliomos férfiakat normális módon kell kezelni.
Tony Adams
winston
több mint 2 éve
Fú ez a Lambo sztori is gecc.Hú, ezt most olvastam csak. Elképesztő.
Tony Adams
több mint 2 éve
Snagal
906
Ez kellett. Meyer levitte olyan mélyre a csapatot, ahonnan már csak felfelé van 😊Ezért kár volt.Ez is csak egy átlagos reggelnek indult, aztán feljöttem ide és szinte karácsonyi hangulatom lett 😀 😀senkinek, amúgy is "nyugdíjból" jött vissza
Kíváncsi vagyok, hogy ezek után kinek fog kelleni Meyer és milyen pozícióba?
dioadam
Löfli
Pedig a kinevezésekor örültem, hogy ide jön. Azt hittem ez kell ahhoz, hogy meginduljunk felfelé.
dioadam
Sztem amúgy ez a játékosoknak adni fog most egy plusz motivációt.
több mint 2 éve
hát pedig ez a kettő elég fontos alapköve egy rebuildnak. max a gm van ennyire fontos még.hát nem tudom, hogy egy minden szinten rosszul működő franchise-on hogyan tud segíteni egy edző? saleh egészen biztos, hogy jó coach és a jets éppen oda tart, ahova ti. egy edző, egy kubé ezeken a csapatokon nem segít.Ezért kár volt.Ez is csak egy átlagos reggelnek indult, aztán feljöttem ide és szinte karácsonyi hangulatom lett 😀 😀senkinek, amúgy is "nyugdíjból" jött vissza
dioadam
Löfli
Pedig a kinevezésekor örültem, hogy ide jön. Azt hittem ez kell ahhoz, hogy meginduljunk felfelé.
dioadam
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 908
hát nem tudom, hogy egy minden szinten rosszul működő franchise-on hogyan tud segíteni egy edző? saleh egészen biztos, hogy jó coach és a jets éppen oda tart, ahova ti. egy edző, egy kubé ezeken a csapatokon nem segít.Ezért kár volt.Ez is csak egy átlagos reggelnek indult, aztán feljöttem ide és szinte karácsonyi hangulatom lett 😀 😀senkinek, amúgy is "nyugdíjból" jött vissza
dioadam
Löfli
dioadam
több mint 2 éve
Boldog Karácsonyt!! 😀
több mint 2 éve
dioadam
598
Ezért kár volt.Ez is csak egy átlagos reggelnek indult, aztán feljöttem ide és szinte karácsonyi hangulatom lett 😀 😀senkinek, amúgy is "nyugdíjból" jött vissza
dioadam
Löfli
több mint 2 éve
Ez is csak egy átlagos reggelnek indult, aztán feljöttem ide és szinte karácsonyi hangulatom lett 😀 😀senkinek, amúgy is "nyugdíjból" jött vissza
dioadam
több mint 2 éve
dioadam
598
Itt legalább van némi gógyi.Ha igaz a hír, akkor Derrel Bevell (OC) lesz az interim HC.
Nálunk hagyták volna 3-4évig garázdálkodni.
Ki lehet az interim HC?
Bazzani
több mint 2 éve
dioadam
598
Ez is csak egy átlagos reggelnek indult, aztán feljöttem ide és szinte karácsonyi hangulatom lett 😀 😀Kíváncsi vagyok, hogy ezek után kinek fog kelleni Meyer és milyen pozícióba?
több mint 2 éve
Itt legalább van némi gógyi.Nálunk hagyták volna 3-4évig garázdálkodni.
Ki lehet az interim HC?
több mint 2 éve
Milyen szep napra ebredtek Jaguarok! ☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
El se hiszem.Breaking: Urban Meyer has been fired as the Jaguars' head coach, per @AdamSchefter pic.twitter.com/tcFkIU6nkA
— Bleacher Report (@BleacherReport) December 16, 2021
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Milyen szépen indult..
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Kibaszták.
több mint 2 éve
Jó lesz ez. Most szépen jön majd mindenki elő az ilyen történeteivel. Ezek egyetemen még "elmentek", de itt már sok.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Fú ez a Lambo sztori is gecc. Nem kell jópofizni a játékosokkal, de basszus felnőtt, multimilliomos férfiakat normális módon kell kezelni.
több mint 2 éve
Neki levelek se kellenek, mert mindenki menekül(ne) innen, ahogy csak tud. Ez mindent elárul róla,Látom magam előtt, ahogy Urbán törli a teljes gmail fiókját.Igazi mekkmester.Jon Gruden most biztos bosszús, hogy nem Jacksonvillebe jött edzösködni. Lehet Khan még mindig mérlegelné, hogy kirúgja-e. 😊
Amadeus
iktriad
Amadeus
Ha Khan felteszi a foshabot a szartortára és visszahozza még egy évre, az lesz a Jags történetének legszörnyűbb szezonja, pedig volt belőle néhány. Pl. amiben most vagyunk.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Látom magam előtt, ahogy Urbán törli a teljes gmail fiókját.Igazi mekkmester.Jon Gruden most biztos bosszús, hogy nem Jacksonvillebe jött edzösködni. Lehet Khan még mindig mérlegelné, hogy kirúgja-e. 😊
Amadeus
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Igazi mekkmester.Jon Gruden most biztos bosszús, hogy nem Jacksonvillebe jött edzösködni. Lehet Khan még mindig mérlegelné, hogy kirúgja-e. 😊
Amadeus