Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akkor már remélem, hogy Treadwell nem marad Collin Johnson helyén.

30 másodperccel későbbi edit:
winston
Hoppá!! Dorsett kirakva

És Treadwell is.
Colli9n Johnson még mindig nem lélegezhet fel, lehet Tavon Austin és .... Jeff Cotton (vagy Camp?) beelőzheti sajna.

És Josh Jones is. Ez remek hír!

És ment még Quincy Williams (3. kör végi ultra nagy reach... bevált, ja nem) és Austin Pleasant is.

Az a kicker aki ma workouton volt náluk, 83%-os rugó! A CFL-ben,,.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
iktriad
Mi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Foglald már össze, végre bejutottam a topicba, de visszaolvasni már nem tudom a végtelen tweet miatt.
Köszi.
Sobri Jóska
első cuthullámmal kibaszták már rég
briareos
Na szép. Vegre bejutok a topicba, erre ezzel kell szembesülnöm.
Sobri Jóska
meg is szopatták, de TE depth chart alján volt, ST-ben nem játszott a preseason blokk kisérletei meme-ek lettek, a felé szálló passzt saját csapattárs kapta le előle.

én azt hittem kap még lehetőséget mielőtt repül de as i said, első alkalommal repült
briareos
Meg is haragudtam akkor most a csapatvezetésre.
Egy SB-győzelemmel tudnak kiengesztelni. Hajrá.

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
iktriad
Mi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Foglald már össze, végre bejutottam a topicba, de visszaolvasni már nem tudom a végtelen tweet miatt.
Köszi.
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
meg is szopatták, de TE depth chart alján volt, ST-ben nem játszott a preseason blokk kisérletei meme-ek lettek, a felé szálló passzt saját csapattárs kapta le előle.

én azt hittem kap még lehetőséget mielőtt repül de as i said, első alkalommal repült

több mint 3 éve
iktriad
Mi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Köszi.
Sobri Jóska
briareos

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
iktriad
Mi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Köszi.
Sobri Jóska

több mint 3 éve
iktriad
Mi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Köszi.

több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

empty taxi
Akkor marad Taven, ahogy iktriad jósolta, csak nem Gotsis kárára. Akkor már remélem, hogy Treadwell nem marad Collin Johnson helyén.

30 másodperccel későbbi edit:

Szerkesztette: winston
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve

empty taxi
Első reakció a legjobb:

több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nojsz.
több mint 3 éve
Ezt aláírnám, de sajnos Sidney Jones elment. Helyette szerintem marad Claybrooks.
winston
Valószínűleg igen.

Jövő évi Jags draft pickek jelenleg:
1. (Jax)
2. (Jax)
3. (Jax)
4. (Jax)
5. (Jax)
5. (Minn)
6. (Jax)
6. (Phi)* -> lehet 5. is
6. (Pit)
6. (Sea)
7. (Jax)
7. (Bal)* -> Josh Olivernek keretre kell kerülnie, (ha nem jöhet a jagsbe vissza 😊 )

* kondíciós pickek

3. megjegyzés Shipleytől a csere kapcsán:
 www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/jaguars-trade-sidney-jones-to-the-seahawks-3-observations-on-what-it-means-for-the-defense

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
2 53-as keretszűkítési tipp:
Shipley:
 www.si.com/nfl/jaguars/news/jaguars-53-man-roster-projection-who-joins-trevor-lawrence-in-2021

Harvey:
 www.bigcatcountry.com/2021/8/30/22648464/predicting-the-jaguars-53-man-roster-ahead-of-final-nfl-cuts

Az enyém:
QB: Lawrence, Beathard
RB: J-Rob, Hyde, Dare, Ozigbo
WR: Chark, Marvin Jones, Laviska, Agnew, Dorsett, Cooper és Collin Johnson, (Tavon Austin IR, aztán majd aktiváljuk, Camp, Cotton, Treadwell PR ahol Campet védjük minden héten - Nem vagyok hajlandó lemondani Johnsonról)
TE: O’Shaughnessy, Manhertz, Luke Farrell (Crylert vagy Ellefsont hozzuk majd vissza PS-be - és claimeljünk egy normális TE-t waiveren...pl. ha mégis kirakják Baltimoreban, Josh Olivert)
OL: Cam, Norwell, Linder, Cann, Jawaan, Walker Little, Bartch, Shatley, Richardson
DL: Robertson-Harris, Malcom Brown, DaVon Hamilton, Tufele, Adam Gotsis, Doug Costin (nálam Taven kikerül, de Meyeréknél úgy is be fog, sajna a szerintem sokkal jobb Gotsis kárára)
EDGE: Josh Allen, Smoot, Chaisson, Jihad Ward, Jordan Smith(na utóbbi se csinált sokat... de 4. körös pick volr feltraddel)
LB: Myles, Damien Wilson, Quarterman, Dakota Allen (Quincy Williams is "nagy" pick volt a 3. körben Dave...)
CB: Shaq Griffin, CJ Henderson, Tyson Campbell, Sidney Jones, Herndon
S: Jenkins, Jarred Wilson, Cisco, Daniel Thomas, Ruby Ford. (Josh Jonesnak semmi keresni valója a kereten. Ugyanitt viszlát Thor/Dewey)
ST: Lambo, Cook, Matiscik
iktriad
Ezt aláírnám, de sajnos Sidney Jones elment. Helyette szerintem marad Claybrooks.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Sidney Jones ment Seattle-be...közel van a fősuti legalább 😊
6. kör volt az ár

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Let's Go Cisco 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
OK, PFF szóval helyén kell kezelni, de... nem rossz. A Sisqo szám se-
több mint 3 éve
2 53-as keretszűkítési tipp:
Shipley:
 www.si.com/nfl/jaguars/news/jaguars-53-man-roster-projection-who-joins-trevor-lawrence-in-2021

Harvey:
 www.bigcatcountry.com/2021/8/30/22648464/predicting-the-jaguars-53-man-roster-ahead-of-final-nfl-cuts

Az enyém:
QB: Lawrence, Beathard
RB: J-Rob, Hyde, Dare, Ozigbo
WR: Chark, Marvin Jones, Laviska, Agnew, Dorsett, Cooper és Collin Johnson, (Tavon Austin IR, aztán majd aktiváljuk, Camp, Cotton, Treadwell PR ahol Campet védjük minden héten - Nem vagyok hajlandó lemondani Johnsonról)
TE: O’Shaughnessy, Manhertz, Luke Farrell (Crylert vagy Ellefsont hozzuk majd vissza PS-be - és claimeljünk egy normális TE-t waiveren...pl. ha mégis kirakják Baltimoreban, Josh Olivert)
OL: Cam, Norwell, Linder, Cann, Jawaan, Walker Little, Bartch, Shatley, Richardson
DL: Robertson-Harris, Malcom Brown, DaVon Hamilton, Tufele, Adam Gotsis, Doug Costin (nálam Taven kikerül, de Meyeréknél úgy is be fog, sajna a szerintem sokkal jobb Gotsis kárára)
EDGE: Josh Allen, Smoot, Chaisson, Jihad Ward, Jordan Smith(na utóbbi se csinált sokat... de 4. körös pick volr feltraddel)
LB: Myles, Damien Wilson, Quarterman, Dakota Allen (Quincy Williams is "nagy" pick volt a 3. körben Dave...)
CB: Shaq Griffin, CJ Henderson, Tyson Campbell, Sidney Jones, Herndon
S: Jenkins, Jarred Wilson, Cisco, Daniel Thomas, Ruby Ford. (Josh Jonesnak semmi keresni valója a kereten. Ugyanitt viszlát Thor/Dewey)
ST: Lambo, Cook, Matiscik
több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
A tegnapi Trevor show.
 www.youtube.com/watch?v=eMWx__iqWq8

Meyer első győzelmi beszéde (az 1. a sok közül remélhetőleg). A tekintete már Houston felé irányul.

Valami LeBronnak is tetszett Trevor játéka. Azt mondják jó kosaras.
több mint 3 éve
Nem játszott a 6 legjobb OL-ünkből 5 = egyből 0 sack. Mayer nagyon dicsérte a G poszton játszó Richardsont, Shatleyt és Walker Littlet.

A nap nyertesei és vesztese:

Collin Johnson lesz az új Allen Lazard sajna azt érzem.

Meyer Minshewról - wow tényleg nagyon kedvelte.

Safetyk kapcsán magjegyzete az egész szoba nagyon jól játszott, nehéz lesz ott a keretszűkítés. Én Wingardot és Josh Jonest küldeném el, tehát megy Daniel Thomas és vagy Rudy Ford vagy Wilson...

Hol kell aláírni?
több mint 3 éve
Devin Smith meg mi a fasznak ide? Egész karrierje alatt termelt annyi yardot és td-t mint Keelan Cole egy jobb meccsén. WR szoba amúgy is jónak tűnik. Meyer keze alatt egy értelmes TE sose játszott?
Húsrágó
Tegnap igazoltuk, mert nincs elég WR a kereten... TE poszton bezzeg Timmy TE igazolása és elküldése volt az egyetlen keretmozgás HÓNAPOK ÓTA: Ne kérdezd mi a logikája ennek.
iktriad
A mi TE sorunk a 32. legerősebb az NFL-ben, ez is valami 😀
Amúgy érthetetlen, hogy miért nem veszik a csapatnál komolyabban ezt a posztot...
dioadam
Azt hisszük a baromi sérülékeny O' Shaugnessy, a blokkoló Manhertz, meg Meyer régi ismerőse Luke Farrell majd megoldja.
több mint 3 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 598
Devin Smith meg mi a fasznak ide? Egész karrierje alatt termelt annyi yardot és td-t mint Keelan Cole egy jobb meccsén. WR szoba amúgy is jónak tűnik. Meyer keze alatt egy értelmes TE sose játszott?
Húsrágó
Tegnap igazoltuk, mert nincs elég WR a kereten... TE poszton bezzeg Timmy TE igazolása és elküldése volt az egyetlen keretmozgás HÓNAPOK ÓTA: Ne kérdezd mi a logikája ennek.
iktriad
A mi TE sorunk a 32. legerősebb az NFL-ben, ez is valami 😀
Amúgy érthetetlen, hogy miért nem veszik a csapatnál komolyabban ezt a posztot...
több mint 3 éve
Húsrágó
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, ma jó volt a kezdő offenset nézni, bár megint ment többször a futás-futás-passz, de eredeményes volt. Pharaoh Cooper meg félő, hogy ma bejátszotta magát az 53-ba.
winston
Jaja, tényleg szépeket dobált Trevor, volt pár remek elkapas is. Mondjuk megneztem volna valami veretesebb védelemmel szemben is 😊