Jacksonville Jaguars
Lawrence to DJ Chark for a 41-yard score. #DUUUVAL
— NFL (@NFL) September 12, 2021
📺: #JAXvsHOU on CBS
📱: NFL app pic.twitter.com/uulXW1eVIn
.@Trevorlawrencee has his first NFL touchdown pass!
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) September 12, 2021
📺: #JAXvsHOU on CBS pic.twitter.com/OsU5g8v3xQ
mondjuk la canfora a coaching staff vs meyer ellentétről irt, de ok akkor ez ugyanaz mint national media vs miamiMeg sem érdemes velünk kapcsolatban nyitni a az írásait.
briareos
Szerkesztette: iktriad
mondjuk la canfora a coaching staff vs meyer ellentétről irt, de ok akkor ez ugyanaz mint national media vs miamiiktriád mi ez az újabb feszkó meyer körül?Semmi, csak LaCanfora kavarja a szart.Ő meg ha valamit ír rólunk, az ellenkezője az igaz.
briareos
Láthatóan nagyon utáljak a játékosai.
#Jaguars DL/OLB Jihad Ward absolutely baffled that the players get to sit in the “front front” 😂😂😂.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) September 11, 2021
“We in front of the coaches.”
Jags treating their players well on the way to Houston:
*language warning* pic.twitter.com/GMCeG7siOU
iktriad
iktriád mi ez az újabb feszkó meyer körül?Semmi, csak LaCanfora kavarja a szart.Ő meg ha valamit ír rólunk, az ellenkezője az igaz.
briareos
Láthatóan nagyon utáljak a játékosai.
#Jaguars DL/OLB Jihad Ward absolutely baffled that the players get to sit in the “front front” 😂😂😂.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) September 11, 2021
“We in front of the coaches.”
Jags treating their players well on the way to Houston:
*language warning* pic.twitter.com/GMCeG7siOU
Az új idényben úgy se volt még ilyen.mit nem adnék ha ez az 1-2 sérült szám végig maradna, és abból az egyik Etienne 😏
iktriad
James Robinsont és CJ Hendersont 3 4. Körért. 😀Josh Oliver meg Calais Campbell még egészséges, mit akarsz még? 😊Az új idényben úgy se volt még ilyen.Ha csak ennyi lenne Hollófészekben. 😀
iktriad
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Az új idényben úgy se volt még ilyen.Ha csak ennyi lenne Hollófészekben. 😀
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Urban Meyer hasn’t lost a season opener since 1993.
— Jamal St. Cyr (@JStCyrTV) September 8, 2021
He says “this is a tone setter it is a setter for everything.” pic.twitter.com/7imAxImwXO
Josh Allen
Shaq Griffin
Myles Jack
Marvin Jones
Rayshawn Jenkins
Trevor Lawrence
Brandon Linder
Trevor kapta a 3. (!!!) legtöbb szavazatot, Myles a legtöbbet.
Linder meg bearanyozódott.,
Congrats to Brandon Linder for being the first gold star Captain in @Jaguars history!! #elcapatain pic.twitter.com/952qbjhXHW
— Jags Equipment (@JagsEquip) September 8, 2021
Egy lexikon vagy.Csak jól kezelem a pro football reference-t. 😊
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Egy lexikon vagy.Trivia: Ha Lawrence kezd vasárnap, ő lesz az 1. első körös Jags QB, aki a nyitó meccsen debütál a kezdőben. Leftwichről megmondom őszintén nem tudom, mikor váltotta Brunellt. Azt tudom, hogy Szöszi a 3 (az 1/1-es rookie Cam Newton ellen)., Bortles a 4. meccsén(ellenfél: Rivers) volt először kezdő. Trevornak Tyrod jut.Lord Byron a 2. és a 3. fordulóban is beállt már, először kezdő a 4. héten volt kezdő a David Carr-féle Texans ellen volt.
iktriad
empty taxi
Azt viszont én is fejből írom, hogy akkor a QB depth chartunk így nézett ki 2003-ban:
Mark Brunell (remélhetőleg már csak egy kis ideig) a Jags történetének legjobb QB-ja
Byron Leftwich
David Garrard (kb a 2. legjobb QB-nk ha a pályáját nézzük nálunk)
Kb, a legerősebb Jags QB depth chart ever. A 3-ból 2-nek van Superbowl bajnoki címe is, Leftwichnek QB-ként és OC-ként is - igaz egyikük se játszott.)
Trivia: Ha Lawrence kezd vasárnap, ő lesz az 1. első körös Jags QB, aki a nyitó meccsen debütál a kezdőben. Leftwichről megmondom őszintén nem tudom, mikor váltotta Brunellt. Azt tudom, hogy Szöszi a 3 (az 1/1-es rookie Cam Newton ellen)., Bortles a 4. meccsén(ellenfél: Rivers) volt először kezdő. Trevornak Tyrod jut.Lord Byron a 2. és a 3. fordulóban is beállt már, először kezdő a 4. héten volt kezdő a David Carr-féle Texans ellen volt.
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ha már safetyk, akinek Dewey/Thor helyett a kereten kéen lennie, Jarrod Wilson aláírt a Jets practice squadba. Én elhoznám onnan, Wingard kárára, de hát én biztos más meccseket láttam, mint Bafkékék.
Trivia: Ha Lawrence kezd vasárnap, ő lesz az 1. első körös Jags QB, aki a nyitó meccsen debütál a kezdőben. Leftwichről megmondom őszintén nem tudom, mikor váltotta Brunellt. Azt tudom, hogy Szöszi a 3 (az 1/1-es rookie Cam Newton ellen)., Bortles a 4. meccsén(ellenfél: Rivers) volt először kezdő. Trevornak Tyrod jut.
Figyu morgos macko, keretik diszkret csendben behuzni egy strigulat a "vegre mi is kibasztunk a Ravens-szel" rovatba! Hat leraboljatok a free agent rb piacot nekunk meg meghagyjatok a leragott csontokat. Davonta Freeman brrrr....Most vágta ki Latavious Murrayt a Saints. Lehet rárepülni.
RedFive