Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Trevor szerintem egy nagyon jo QB lesz, de egyelore a csapat osszes tobbi resze marha gyenge.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trevor máris igazi Jags QB. Amint eljőn a grabage time, elkezd ilyeneket dobálni. 😊 😊 😊 ..... (goes out & cry)
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Chris Manhertz kapta el Trevor Lawrence 1. NFL TD-jét. Csak úgy, mint a Texans DB-je, ezt nem láttam jönni.
több mint 3 éve
Lawrence abban a cuccban jött 1. NFL meccsére, amiben anno draftoltuk.

mondjuk la canfora a coaching staff vs meyer ellentétről irt, de ok akkor ez ugyanaz mint national media vs miami
briareos
Meg sem érdemes velünk kapcsolatban nyitni a az írásait.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
iktriád mi ez az újabb feszkó meyer körül?
briareos
Semmi, csak LaCanfora kavarja a szart.Ő meg ha valamit ír rólunk, az ellenkezője az igaz.

Láthatóan nagyon utáljak a játékosai.

iktriad
mondjuk la canfora a coaching staff vs meyer ellentétről irt, de ok akkor ez ugyanaz mint national media vs miami

több mint 3 éve
briareos
Semmi, csak LaCanfora kavarja a szart.Ő meg ha valamit ír rólunk, az ellenkezője az igaz.

Láthatóan nagyon utáljak a játékosai.
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life

több mint 3 éve
Van 1-2 érdekes név a istán, Az összes WR aktív!

több mint 3 éve
Pörögjünk föl!!! (Megjegyzem teal + blackben játszunk ma Houstonban.)
több mint 3 éve
A DB Brandon Rusnak (lánykori nevén Watson) és a WR Devin Smith lett aktiválva a meccsre a practice squadból. Devin Smith kb 3 hete van itt és ő lett hirtelen a 6. WR? LOL
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 819 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Az új idényben úgy se volt még ilyen.

iktriad
mit nem adnék ha ez az 1-2 sérült szám végig maradna, és abból az egyik Etienne 😏
több mint 3 éve
Meyer szerint Campbell játszik vasárnap. a frissen a listára került új Jordan Kovács meg eddig se sok vizet zavart (de azért fel kellett érte tradelni a 4. körben...).
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520

iktriad
Ha csak ennyi lenne Hollófészekben. 😀
KeyG
Josh Oliver meg Calais Campbell még egészséges, mit akarsz még? 😊
iktriad
James Robinsont és CJ Hendersont 3 4. Körért. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve

iktriad
KeyG
Josh Oliver meg Calais Campbell még egészséges, mit akarsz még? 😊

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520

iktriad

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Egy kis cukiság - így lett bejelentve a kapitányválasztás.

több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 819 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Amendola ment Houstonba, reméljük a hazafis, főcsoport döntős agymenését már nem tudja felidézni! 🤨
több mint 3 éve
A nap statja - reménykedjünk, hogy nem most szakad meg ez az elképesztő sorozat.
több mint 3 éve
Megvannak az idei csapatkapitányok - több köztük az új ember, mint akik már tavaly is itt voltak:

Josh Allen
Shaq Griffin
Myles Jack
Marvin Jones
Rayshawn Jenkins
Trevor Lawrence
Brandon Linder

Trevor kapta a 3. (!!!) legtöbb szavazatot, Myles a legtöbbet.

Linder meg bearanyozódott.,

több mint 3 éve
A Cann miatt elküldött Aaron Patrick a practice squadba került, a norvég K/P Kaare Vedvik ment miatt el onnan.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Egy lexikon vagy.

iktriad
Csak jól kezelem a pro football reference-t. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Trivia: Ha Lawrence kezd vasárnap, ő lesz az 1. első körös Jags QB, aki a nyitó meccsen debütál a kezdőben. Leftwichről megmondom őszintén nem tudom, mikor váltotta Brunellt. Azt tudom, hogy Szöszi a 3 (az 1/1-es rookie Cam Newton ellen)., Bortles a 4. meccsén(ellenfél: Rivers) volt először kezdő. Trevornak Tyrod jut.

iktriad
Lord Byron a 2. és a 3. fordulóban is beállt már, először kezdő a 4. héten volt kezdő a David Carr-féle Texans ellen volt.
empty taxi
Egy lexikon vagy.

Azt viszont én is fejből írom, hogy akkor a QB depth chartunk így nézett ki 2003-ban:
Mark Brunell (remélhetőleg már csak egy kis ideig) a Jags történetének legjobb QB-ja
Byron Leftwich
David Garrard (kb a 2. legjobb QB-nk ha a pályáját nézzük nálunk)
Kb, a legerősebb Jags QB depth chart ever. A 3-ból 2-nek van Superbowl bajnoki címe is, Leftwichnek QB-ként és OC-ként is - igaz egyikük se játszott.)

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Trivia: Ha Lawrence kezd vasárnap, ő lesz az 1. első körös Jags QB, aki a nyitó meccsen debütál a kezdőben. Leftwichről megmondom őszintén nem tudom, mikor váltotta Brunellt. Azt tudom, hogy Szöszi a 3 (az 1/1-es rookie Cam Newton ellen)., Bortles a 4. meccsén(ellenfél: Rivers) volt először kezdő. Trevornak Tyrod jut.

iktriad
Lord Byron a 2. és a 3. fordulóban is beállt már, először kezdő a 4. héten volt kezdő a David Carr-féle Texans ellen volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kijött az első heti depth chart. Andrew Wingard - kezdő safety. És nincs semmi "vagy" közte és Cisco között, amiben lehetett reménykedni és amiről tegnap még Meyer beszélt. FUCK ME RUNNING.

Ha már safetyk, akinek Dewey/Thor helyett a kereten kéen lennie, Jarrod Wilson aláírt a Jets practice squadba. Én elhoznám onnan, Wingard kárára, de hát én biztos más meccseket láttam, mint Bafkékék.

Figyu morgos macko, keretik diszkret csendben behuzni egy strigulat a "vegre mi is kibasztunk a Ravens-szel" rovatba! Hat leraboljatok a free agent rb piacot nekunk meg meghagyjatok a leragott csontokat. Davonta Freeman brrrr....
RedFive
Most vágta ki Latavious Murrayt a Saints. Lehet rárepülni.