Jacksonville Jaguars
Minshewt neheztelően szádra ne vedd! 😊 Olyan mint az antióchiai szent kézigránátnál az 5 😉1. 2...5. Három. Jó akkor három! Bumm
Húsrágó
Herndon mellett CJ Henderson és Robertson-Harris játéka kérdéses még vasárnap.Minshewt neheztelően szádra ne vedd! 😊 Olyan mint az antióchiai szent kézigránátnál az 5 😉
Shipley szerint Tyson Campbellnek nagyon jót tehet, hogy kivül játszhat. Én azért fázok a dologtól, bár DeAndre Hopkins játéka erősen kérdéses vasárnapra.
Na jóóóó... Az megvan, amikor tavaly a Jaguars kirakott egy 0:17 perces videót, hogy nem elégedettek az 1–0-s mérleggel? És hogy azóta 0–17 a mérleg?Hogyne lenne meg. Erről is Minshew tehet. Ő jinxelte el a jövő összes jags W-jét. 😊 Ja meg a balfasz GM-eink, edzőnk és játékosaink.
Wyatt
iktriad
Shipley szerint Tyson Campbellnek nagyon jót tehet, hogy kivül játszhat. Én azért fázok a dologtól, bár DeAndre Hopkins játéka erősen kérdéses vasárnapra.
www.si.com/nfl/jaguars/news/trio-of-jaguars-defenders-questionable-for-cardinals-will-affect-where-tyson-campbell-plays-sunday
Na jóóóó... Az megvan, amikor tavaly a Jaguars kirakott egy 0:17 perces videót, hogy nem elégedettek az 1–0-s mérleggel? És hogy azóta 0–17 a mérleg?Hogyne lenne meg. Erről is Minshew tehet. Ő jinxelte el a jövő összes jags W-jét. 😊 Ja meg a balfasz GM-eink, edzőnk és játékosaink.
Wyatt
🚨 A HIGH OCTANE NFL MATCHUP FOR THE AGES 🚨
— Cole (@ColeFartleyy) September 24, 2021
CARDINALS 🐦‼️💥
AT
JAGUARS 🐱😺🙀
SUNDAY 1PM ⏰
god please oh my god no please god no GOD PLEASE pic.twitter.com/1tdrhVU3Nf
Cullen tényleg összerakta a pass rusht. Kár, hogy secondary nincs hozzá.
Josh Allen and Dawuane Smoot each have 6 pressures, per SIS. Allen and Jihad Ward lead the team with 4 QB hits.
— John Shipley (@_John_Shipley) September 24, 2021
Chaissonnak 3 QB hurryje van és 1 QB hitje. Az is milyen "jó" 1.. körös pick volt. Mint CJ Henderson 1/9-en...
Ha már DB-k, szóval Dewey/Kid Rock/Thor nem figyel a kritikákra, de tud róla.
Interesting chat today with Andrew Wingard after practice: ''I believe in myself, you guys don't believe in me. My performance speaks for itself. I don't listen to outside noise. I don't care what people think. I just go out and play ball.'' ---(Ok, see you Sunday, Ha Ha!)
— John Reid (@JohnReid64) September 24, 2021
Sajna Cullen azt mondta továbbra is ő kezd és Cisco-val rotálják egymást.
Szerkesztette: iktriad
Ja az már Folesszal is bevált. Ja nem.Egyben már SB győztes, hozza a winning culturet 😛 😊Végül is most van üresedés a practice squadban.fiatal tehetség lehet
The Jaguars, who are thin at the tight end position, worked out former Eagles, Bears and Colts TE Trey Burton.
— Field Yates (@FieldYates) September 23, 2021
Burton played for Urban Meyer at Florida.
iktriad
Amadeus
dande
Floridából milyen culturet hozott?Egyben már SB győztes, hozza a winning culturet 😛 😊Végül is most van üresedés a practice squadban.fiatal tehetség lehet
The Jaguars, who are thin at the tight end position, worked out former Eagles, Bears and Colts TE Trey Burton.
iktriad
Amadeus
dande
criminal lawyer or criminal lawyer?
Egyben már SB győztes, hozza a winning culturet 😛 😊Végül is most van üresedés a practice squadban.fiatal tehetség lehet
iktriad
Amadeus
Végül is most van üresedés a practice squadban.fiatal tehetség lehet
iktriad
Csütörtöki sérült helyzet.
Boselli, Jimmy, Fred és Torry Holt is jelölt Cantonba. 3 lépcső van mg a bekerülésig.
Szenved az O, de legalább a védelem karcol. Ja nem ide.Championship.
#Jaguars CBs not named Shaq Griffin have allowed 18 completions on 22 targets for 249 yards in two games. Yikes.
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) September 21, 2021
Az egykori Raiders CB Nevin Lawson járt ma nálunk viziten.
www.si.com/nfl/jaguars/news/report-former-raiders-cb-nevin-lawson-visits-with-jaguars
3 meccs után kinek megy fel és le az árfolyama?
www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-stock-report-taylor-trending-up-lawrence-trending-down-following-week-2
iktriad
#Jaguars CBs not named Shaq Griffin have allowed 18 completions on 22 targets for 249 yards in two games. Yikes.
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) September 21, 2021
Az egykori Raiders CB Nevin Lawson járt ma nálunk viziten.
www.si.com/nfl/jaguars/news/report-former-raiders-cb-nevin-lawson-visits-with-jaguars
3 meccs után kinek megy fel és le az árfolyama?
www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-stock-report-taylor-trending-up-lawrence-trending-down-following-week-2
Elképesztő egyébként, a WR poszt mennyire telítettnek és okésnak tűnt, emellett pedig a kicker helye volt atombiztos. Bár nem hiszem, hogy rosszabbak lettek az elkapók, rendszerszintűnek tűnik a probléma. Nem is tudom, hogy ez a jobbik eset-e, talán igen, azon könnyebb változtatni, mint megtanítani elkapni a labdát.Trevor Lawrence leads the NFL with a 36 percent uncatchable pass rate through Week 2.
winston
No starting quarterback has been more inaccurate than Lawrence through his first two NFL games, which has seen the No. 1 overall pick average 5.4 yards per attempt -- the second lowest behind only Andy Dalton. Jacksonville's offense has struggled mightily in its first two games of the Lawrence era outside an impressive opening Week 2 drive against the Broncos. Lawrence and the Jags will once again be forced into pass-heavy game script this week against Arizona.
Lavska játszhat a Cards ellen Meyer szerint vasárnap.Cann szintén. CJ Hendersonról még nem tudni játszhat-e (Herndon már lesz a héten). Viszont O'SHaughnessyt egy pár hétre elvesztettük. De hát a Jags TE depth nagyon mély. Ja nem.megnéztem a zanzásítottat, hát nekem erről Trappatoni legendás "flasche Leer"-je jut eszembe.
Meyer ma kiállt Lambo mellett, szerinte aosh vissza tud találni a régi formájába. Én nem vagyok olyan biztos ebben Urban,. Sajnos.
A RB Nathan Cottrell jött vissza a practice squadba. Őt küldtük el, amikor Duke Johnson ide iagzolt. Most hogy elment, Cottrell visszatért.
iktriad
Yikes, főleg Laviska számai. 17 neki szánt labdából 47 yardot összehozni elég gyengus.47 yard nem sok, de hány olyan labdája volt, ami LoS-on túlra ment? Mert szegény ha kap egy labdát 5 yardra a LoS-tól, akkor inkább nézzünk rá RB-ként mint WR-ként, és RB-nek a 9 futásból 47 yard jó arány. 😊
iktriad
Meyer ma kiállt Lambo mellett, szerinte aosh vissza tud találni a régi formájába. Én nem vagyok olyan biztos ebben Urban,. Sajnos.
A RB Nathan Cottrell jött vissza a practice squadba. Őt küldtük el, amikor Duke Johnson ide iagzolt. Most hogy elment, Cottrell visszatért.
Olyan súlyos a szitu, hogy miközben Teddy és Trevor dumál a meccs után, a Jumbotron képén Jaxson DeVille épp öngyilkos lesz a háttérben.Öngyilkos Jaxson 😀
iktriad
Amúgy Teddy profilból egy az egyben a túletetett Chris Rock, aki éppen azt magyarázza a fehér srácnak egy meghallgatáson, hogy: "Tarzan szerepére Te nem vagy alkalmas, menj haza nyugodtan!" (de a fehér srác nem hiszi el, sőt igazából, szíve szerint most megcsókolná Chris Rockot, mert bukik a tökfödőjére) 😊
Ott van a képben a filmes "magic moment", eskü! Ti is látjátok, ugye?
Amúgy én belealudtam a végébe, Agnewra a beérkezés után riadtam fel, hogy láthassam az alb.szott 2 pontost. És ott ki is kapcsoltam az egészet.
Amúgy nekem feltűnt némi hitehagyottság is, amikor Trevornak kb 5 labdájából 1-ből lett elkapás.
Jaguars had 83 yards on their opening (scripted) drive and then 106 the rest of the day vs the Broncos.
— Mark Long (@APMarkLong) September 19, 2021
189 total yards is like Gus Bradley early years awful.
Nem véletlen, hogy a Jags 2 hét után ilyeneket tweetel. Kár hogy már nem nagyon tudok hinni ilyen üres frázisoknak zsinórban 17 vereség után. Ja Meyer tudja, hogy Kyler és a 2-0 Cards jön vasárnap, vagy még nem szóltak róla neki erről? Egyébként meg nem keményen kell dolgozni, hanem okosan, de hát ez a Jaguars, odáig már nem tart a gógyi.
Jaguars’ WR Laviska Shenault injured his shoulder today and is scheduled to undergo an MRI on Monday, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 20, 2021
O'Shaughnessy is megsérült, de nem baj, mert mély a TE rotáció. Oh wait.
YIKES.
Since Shad Khan has taken over the #Jaguars in 2012 their record is 39-107 (not counting the playoffs). The average football game lasts 3 hrs and 20 mins, that is 200 mins. 107 losses x 200 mins = 21,400 mins watching losing football, or 356.66 hrs, or 14.86 days. #DUUUVAL
— Dino Burgic (@Dinketalo) September 19, 2021
Lambo viszont csalódás volt ma. Nem az a baj, hogy 52 yardról nem megy be a FG, hanem a labda "íve". Az a rúgás kb sehonnan se ment volna be. Lehet hamarosan be is áldozhatjuk az egyik hátsó körös picket egy rúgóra. Elsősorban Lambo-ra számítok, de fejben nagyon össze kell szednie magát.Meglepődnék, ha nem igazolnánk egy kickert a practice squadba (visszajön a norvég srác?) és sanszosan Lambonak az állásáért kell rúgnia a héten. Vagy edzésen, vagy legkésőbb a meccsen.
dioadam