Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Jaaaaaaa akkor bocsánat.Éppen most győzzük meg magunkat arról, hogy nem azt látjuk, hogy nagy a hozzá-nem-értés a stábban, hanem azt látjuk, hogy még nem látszik a hozzáértés, ami pedig ott van, csak időt kell neki hagyni!Azért van egy varázsa, hogy az NFL két legbalfaszabb franchise-a áll újra együtt leghátul és már mindkettőnél látszik az új edzőreménység teljes hozzánemértése.Egyébként lassan kezdek ott tartani, hogy Doug kibaszott Marrone Trevorral, Joe Cullennel és egy normális GM-mel valószínű már előrébb lenne, mint ahol Urban "végre normális edző van Jacksonvilleben" Meyer tart jelenleg...Négy meccs ment le, adjatok azért még időt ennek a kísérletnek. Ha már ő lett kiválasztva, fusson ki, derüljön ki, hogy mi a helyzet. Kétségtelen, hogy nem jól indul - jómagam is szkeptikus vagyok -, de felesleges előre leírni a fazont - akkor is, ha a vége bukta lesz -, mert csak rosszabb lesz követni. No és láttunk már csillivilli módon bemutatkozó college edző sztárt is úgy lebőgni utána, mint a huzat. És láttuk a fordítottját is már, lassan / vereségekkel induló NFL karrier kiegyenesedését is.
iktriad
peterk2005
Pár év múlva találkozunk ugyanebben a szituban, csak az edzők neve lesz más.
Bazzani
Avagy másként fogalmazva, mi abban hiszünk most nagyon (sokszor ismételgetve, hogy tényleg elhiggyük) , hogy figyelmünkkel öntözésétől kivirágzik majd Meyer edző zsenije. 😊
Húsrágó
Nem tudtam, hogy ti vereségekkel álcázzátok a szakmai tudást.
Nálunk nincsenek titkok, ami szarnak látszik az szar is.
több mint 3 éve
Éppen most győzzük meg magunkat arról, hogy nem azt látjuk, hogy nagy a hozzá-nem-értés a stábban, hanem azt látjuk, hogy még nem látszik a hozzáértés, ami pedig ott van, csak időt kell neki hagyni!Azért van egy varázsa, hogy az NFL két legbalfaszabb franchise-a áll újra együtt leghátul és már mindkettőnél látszik az új edzőreménység teljes hozzánemértése.Egyébként lassan kezdek ott tartani, hogy Doug kibaszott Marrone Trevorral, Joe Cullennel és egy normális GM-mel valószínű már előrébb lenne, mint ahol Urban "végre normális edző van Jacksonvilleben" Meyer tart jelenleg...Négy meccs ment le, adjatok azért még időt ennek a kísérletnek. Ha már ő lett kiválasztva, fusson ki, derüljön ki, hogy mi a helyzet. Kétségtelen, hogy nem jól indul - jómagam is szkeptikus vagyok -, de felesleges előre leírni a fazont - akkor is, ha a vége bukta lesz -, mert csak rosszabb lesz követni. No és láttunk már csillivilli módon bemutatkozó college edző sztárt is úgy lebőgni utána, mint a huzat. És láttuk a fordítottját is már, lassan / vereségekkel induló NFL karrier kiegyenesedését is.
iktriad
peterk2005
Bazzani
Avagy másként fogalmazva, mi abban hiszünk most nagyon (sokszor ismételgetve, hogy tényleg elhiggyük) , hogy figyelmünkkel öntözésétől kivirágzik majd Meyer edző zsenije. 😊
több mint 3 éve
Azért van egy varázsa, hogy az NFL két legbalfaszabb franchise-a áll újra együtt leghátul és már mindkettőnél látszik az új edzőreménység teljes hozzánemértése.Egyébként lassan kezdek ott tartani, hogy Doug kibaszott Marrone Trevorral, Joe Cullennel és egy normális GM-mel valószínű már előrébb lenne, mint ahol Urban "végre normális edző van Jacksonvilleben" Meyer tart jelenleg...Négy meccs ment le, adjatok azért még időt ennek a kísérletnek. Ha már ő lett kiválasztva, fusson ki, derüljön ki, hogy mi a helyzet. Kétségtelen, hogy nem jól indul - jómagam is szkeptikus vagyok -, de felesleges előre leírni a fazont - akkor is, ha a vége bukta lesz -, mert csak rosszabb lesz követni. No és láttunk már csillivilli módon bemutatkozó college edző sztárt is úgy lebőgni utána, mint a huzat. És láttuk a fordítottját is már, lassan / vereségekkel induló NFL karrier kiegyenesedését is.
iktriad
peterk2005
több mint 3 éve
dioadam
598
A játékjoga amúgy is nálunk van, próbáljuk meg 😀Előkerült Füves Alkesz is. Beállhat akár a DL-be.Vadállat Ballhawk DT lehetne, ezzel egyben megreformálná a poziciót is.
So a buddy of mine got to meet Justin Blackmon recently. pic.twitter.com/wX8mX7qTtg
— GÅrŸ (@hazardoflove) October 4, 2021
iktriad
Húsrágó
több mint 3 éve
Előkerült Füves Alkesz is. Beállhat akár a DL-be.Vadállat Ballhawk DT lehetne, ezzel egyben megreformálná a poziciót is.
So a buddy of mine got to meet Justin Blackmon recently. pic.twitter.com/wX8mX7qTtg
iktriad
több mint 3 éve
dioadam
598
Adunk neki időt, más úgysem lehet csinálni. Csak bosszantó a helyzet, mert volt rengeteg draft pick meg pénz is és ezt hozta ki belőle...Egyébként lassan kezdek ott tartani, hogy Doug kibaszott Marrone Trevorral, Joe Cullennel és egy normális GM-mel valószínű már előrébb lenne, mint ahol Urban "végre normális edző van Jacksonvilleben" Meyer tart jelenleg...Négy meccs ment le, adjatok azért még időt ennek a kísérletnek. Ha már ő lett kiválasztva, fusson ki, derüljön ki, hogy mi a helyzet. Kétségtelen, hogy nem jól indul - jómagam is szkeptikus vagyok -, de felesleges előre leírni a fazont - akkor is, ha a vége bukta lesz -, mert csak rosszabb lesz követni. No és láttunk már csillivilli módon bemutatkozó college edző sztárt is úgy lebőgni utána, mint a huzat. És láttuk a fordítottját is már, lassan / vereségekkel induló NFL karrier kiegyenesedését is.
iktriad
peterk2005
több mint 3 éve
Előkerült Füves Alkesz is. Beállhat akár a DL-be. So a buddy of mine got to meet Justin Blackmon recently. pic.twitter.com/wX8mX7qTtg
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Ld Mark Davis Gruden esetében anno.Én nagyon remélem, hogy Meyerben elég nagy a versenyszellem ahoz, hogy végre felfelé induljon a csapat (1/1-ről indulva a stagnálónál rosszabb amúgy se lehetsz...). És itt van jelenleg az ismert univerzum legtürelmesebb tulaja is, szóval a létbizonytalanság nem hátráltatja a munkájában Meyert. Csak vajon elég okos-e, hogy a hibáit belássa, mert azon múlik, hogy tovább tud-e jutni ezen a kezdeti nehézségen vagy a NFL történelem első 0-17-es edzőjeként köszön el az NFL-től...Tulajoknak reg ki kellett volna allnia mar szezon elott es funek-fanak elmondani, hogy ez egy hosszutavu projekt, Meyerbek van 3 eve, hogy felepitse a csapatot stb. Nem tudom miert varjak az emberek, hogy ez a roster jobban teljesitsen.
Húsrágó
undisputedly
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Én nagyon remélem, hogy Meyerben elég nagy a versenyszellem ahoz, hogy végre felfelé induljon a csapat (1/1-ről indulva a stagnálónál rosszabb amúgy se lehetsz...). És itt van jelenleg az ismert univerzum legtürelmesebb tulaja is, szóval a létbizonytalanság nem hátráltatja a munkájában Meyert. Csak vajon elég okos-e, hogy a hibáit belássa, mert azon múlik, hogy tovább tud-e jutni ezen a kezdeti nehézségen vagy a NFL történelem első 0-17-es edzőjeként köszön el az NFL-től...Tulajoknak reg ki kellett volna allnia mar szezon elott es funek-fanak elmondani, hogy ez egy hosszutavu projekt, Meyerbek van 3 eve, hogy felepitse a csapatot stb. Nem tudom miert varjak az emberek, hogy ez a roster jobban teljesitsen.
Húsrágó
Nyilvan, Meyert is felkeszuletlenul erte az NfL (ugy tunik), de hacsak nem full kilatastalan a jatek es vesziti el az oltozot, hagyni kell alkotni.
Meg egy offseasonnyi erosites minimum kell a kozepszer szinthez is.
Meyer meg ugy tunik eszbe kapott, hogy talan Robinsonnal kellene a terhet cipeltetni es nem Trevort belehajszolni a gunslinger szerepbe.
több mint 3 éve
Én nagyon remélem, hogy Meyerben elég nagy a versenyszellem ahoz, hogy végre felfelé induljon a csapat (1/1-ről indulva a stagnálónál rosszabb amúgy se lehetsz...). És itt van jelenleg az ismert univerzum legtürelmesebb tulaja is, szóval a létbizonytalanság nem hátráltatja a munkájában Meyert. Csak vajon elég okos-e, hogy a hibáit belássa, mert azon múlik, hogy tovább tud-e jutni ezen a kezdeti nehézségen vagy a NFL történelem első 0-17-es edzőjeként köszön el az NFL-től...
több mint 3 éve
Egyébként lassan kezdek ott tartani, hogy Doug kibaszott Marrone Trevorral, Joe Cullennel és egy normális GM-mel valószínű már előrébb lenne, mint ahol Urban "végre normális edző van Jacksonvilleben" Meyer tart jelenleg...Négy meccs ment le, adjatok azért még időt ennek a kísérletnek. Ha már ő lett kiválasztva, fusson ki, derüljön ki, hogy mi a helyzet. Kétségtelen, hogy nem jól indul - jómagam is szkeptikus vagyok -, de felesleges előre leírni a fazont - akkor is, ha a vége bukta lesz -, mert csak rosszabb lesz követni. No és láttunk már csillivilli módon bemutatkozó college edző sztárt is úgy lebőgni utána, mint a huzat. És láttuk a fordítottját is már, lassan / vereségekkel induló NFL karrier kiegyenesedését is.
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
A felvétel a hétvégén készült Ohioban, amikor hazalátogatott. ha minden igaz az egyik bárjában, vagy valamelyik barátja bárjában.Mondjuk lehet ez is benne van a 0-4-bendailysnark.com/2021/10/03/footage-surfaces-of-urban-meyer-at-bar-being-grinded-on-by-woman-who-wasnt-his-wife/Szerencsetlen Meyert az ag is huzza.
😄🥰🤣❤❤❤
Ppistike
undisputedly
Amadeus
Izgalmas lehet a mai sajtótájékoztató, bár kétlem, hogy a nagykutyák (akinek a fele Meyer span még a Floridás időkből) rá mernek kérdezni, a fiatalok(Shipleyék) meg nem elég bátrak ehhez.
Amúgy jó lenne, ha hipi-szupi 10+ millió /év felett kereső Meyer barátunk összekapná magát, mert még Blaine Gabbert is nyert az 5. meccsén mint kezdő QB (MNF-en a Ravens ellen - 4& 43-, igaz az inkább Scobee és a D érdemes volt). Blakenek a 4. meccsén jött össze Gus "katasztrófa" Bradleyvel, Marrone meg 2-2-vel indított Minshewval. (igaz, akkor voltak playmakerek még a D-ben...)
Egyébként lassan kezdek ott tartani, hogy Doug kibaszott Marrone Trevorral, Joe Cullennel és egy normális GM-mel valószínű már előrébb lenne, mint ahol Urban "végre normális edző van Jacksonvilleben" Meyer tart jelenleg...
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Mondjuk lehet ez is benne van a 0-4-bendailysnark.com/2021/10/03/footage-surfaces-of-urban-meyer-at-bar-being-grinded-on-by-woman-who-wasnt-his-wife/Szerencsetlen Meyert az ag is huzza.
😄🥰🤣❤❤❤
Ppistike
undisputedly
több mint 3 éve
Nyugi, ha a Jetstől ki tudtunk kapni, akkor a Jaguarstól is. 😉 Trevorból sztár irányítót csinálunk, még a HC is jól fog kinézni, csak figyelj majd! 😊19-es vereségsorozat után én már azt se tudom, mi az hogy "győzni". És lehet hogy szar a D-tek, de Henry egyedül képes megverni minket akár. Meyer meg Cullen is fogadkozott, hogy pl. miatta és költöttünk annyit a D-lineba meg meg hoztuk oda draft pickeket (akik ketten együtt nem játszottak 1 snapet se.még 4 meccs alatt...), hogy őt megállítsuk. Tehát valószínű nem fog ez se sikerülni.
Nandito
több mint 3 éve
Már csak mi meg a Lions vagyunk nyeretlenek idén... Keelan Cole meg Quincy Williams egész jól játszott a Titans verésben. Utóbbinak sackje is volt. Megint kiderül, hogy csak mi nem tudtuk használni?....Nyugi, ha a Jetstől ki tudtunk kapni, akkor a Jaguarstól is. 😉 Trevorból sztár irányítót csinálunk, még a HC is jól fog kinézni, csak figyelj majd! 😊
Urban meg láthatóan minden erejével a Tennessee legyőzésére fókuszál. Ja nem. (Én is beraktam tegnap éjjel az ominózus videót, még TEbow atyát is felemlegettem benne, csak azt a videót törölték) De alig várom jövő vasárnapa Titans L utáni "fejlődnek a fiúk, nem vagyunk messze a győzelemtől" BS-t.
Annyira, de annyira jellemző kedves tulajunkra nézve, hogy minden esélye meg lett volna(Trevor, draft pickek, cap space), hogy normális irányba rakja végre ezt az elbaszott franchiset egy normális HC és GM kinevezésével, ehhez képest egyelőre úgy tűnik még ha lehet jobban elbaszta dolgot, mint eddig.
iktriad
Music City Miracle
több mint 3 éve
Már csak mi meg a Lions vagyunk nyeretlenek idén... Keelan Cole meg Quincy Williams egész jól játszott a Titans verésben. Utóbbinak sackje is volt. Megint kiderül, hogy csak mi nem tudtuk használni?....Urban meg láthatóan minden erejével a Tennessee legyőzésére fókuszál. Ja nem. (Én is beraktam tegnap éjjel az ominózus videót, még TEbow atyát is felemlegettem benne, csak azt a videót törölték) De alig várom jövő vasárnapa Titans L utáni "fejlődnek a fiúk, nem vagyunk messze a győzelemtől" BS-t.
Annyira, de annyira jellemző kedves tulajunkra nézve, hogy minden esélye meg lett volna(Trevor, draft pickek, cap space), hogy normális irányba rakja végre ezt az elbaszott franchiset egy normális HC és GM kinevezésével, ehhez képest egyelőre úgy tűnik még ha lehet jobban elbaszta dolgot, mint eddig.
több mint 3 éve
dailysnark.com/2021/10/03/footage-surfaces-of-urban-meyer-at-bar-being-grinded-on-by-woman-who-wasnt-his-wife/Szerencsetlen Meyert az ag is huzza.
😄🥰🤣❤❤❤
Ppistike
több mint 3 éve
Lassan már azt a pénzt is megszolgálja Agnew, amit eredetileg írtak az insiderek mikor leigazoltuk.A passz se volt semmi. 🎯
— Big CROCKY⚡️ (@eric_crocker) October 1, 2021
🎥: @MarkSchofield pic.twitter.com/MgF4SBk0NI
Meyer szerint Lambo személyes/motivációs gondokkal küzd. Igyekszünk segíteni neki (úgy mint Hendonak)?
4 meccs után annyi sikeres mezőnygólunk van idén, mint győzelmünk!
Meyer szerint J-Robnak kellett volna kapni a labdát a 4 & 1-nél. ami nem ment be. Meyer azt is elmondta, szerinte Trevor a legjobb meccsét játszotta, mióta profi.
Snapszámok - az aktivált Tavon Austin lett a 3. számú WR, miután Chark kidőlt. Agnew meg majdnem annyit játszott , mint Tyron Johnon. Miért is küldtük el Collin Johnsont, ha a helyettese alig játszik? Igaz Meyer pénteken azt mondta, Chark kidőlésével több szerep vár rá, Ja 9 helyett 13 snap? Cisco most se játszott a D-ben 1 snapet se. A draft classból Lawrencen meg Campbellen kívül Meyer egykori recruitja, Luke Farrell játszik szinte, ás ő is alig/minek... Ez is elég nagy kritika Baalkeéknek...
www.si.com/nfl/jaguars/news/jaguars-vs-bengals-week-4-snap-analysis
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Ennel azert karakanabb, eroteljesebb vezetonek kellene lennie, de nekem nagyon igy tunik, hogy a mindsetjeben tenyleg nem az volt, hogy az eleje szop@s lesz, de majd mint a legovarat felhuzza es akkor megcsapnak mindenkit, hanem az, hogy idejon es majd Trevorral rogton hollywoodi sztori lesznek.Azt nem tudom, hogy mennyire hitte el tényleg, hogy idejön és tejjelmézzel lesz egyből minden, de az mindenképpen érezhető rajta, hogy nem erre számított. Már a preseasonban is voltak itt-ott apróbb kiszólásai, amiből erre lehetett következtetni. Hosszú karrier ide vagy oda, az NFL teljesen más, mint a college. Ő még ráadásul nyugdíjból is tért vissza, a ritmust magát is újra fel kell (kellett) vennie.
undisputedly
Felteszem most már eloszlott nála a köd, ha vékony volt, ha sűrű volt, és látja, hogy ez bizony egy hegymenet, kőkemény meló és az eredményre is akár éveket kell várni. Az ilyen felismerések kijózanítóak tudnak lenni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
gedam
5 908
Engem egy valami nagyon zavart Meyer merkozes utani interjujaban, de mivel en sosem edzettem semmilyen csapatot, igy vajmi keveset tudok pl egy nfl oltozo dinamikajarol, igy velelmezem, hogy tudja mit miert csinal.szerintem simán megmakkantotta a vereség. úgy érezte jól játszanak, eladott labda sem volt, mégis kikaptak. a csapata a plafonját nyújtotta kb. és ez sem volt elég: szóval most tudatosult benne, hogy szopó lesz az év.
Szoval en tortenetesen azon huztam fel a szemoldokom, hogy a meccs utan letorte , csalodottan, erzelmileg latszolag megviselve mondta el 3x minimum, hogy “ezek a jatekosok jo sracok, helyen a szivuk” es egyeb hasonlo, karakteket dicsero kijelentes meg a helyzet lelki nehezsegeinek kiemelese.
Konyorgom, ez mar az NFL, nem az egyetemi bajnoksag. Profi jatekosok, ez a munkajuk, komoly szakmai munka folyik, megbiztak egy frencsajz felepitesevel. Mi ez a college HC duma?!
Alljon ki es mondja el, hogy b@szki, tavaly ez egy 1/1-es csapat volt, hosszu az ut, lepesrol lepesre kell epitkezni, es fel kell epiteni szakmailag Lawrence-t stb. Erre ugy csinal, mint egy edzo aki kiskolkoket nevelget es remeg alatta a kispad.
Ennel azert karakanabb, eroteljesebb vezetonek kellene lennie, de nekem nagyon igy tunik, hogy a mindsetjeben tenyleg nem az volt, hogy az eleje szop@s lesz, de majd mint a legovarat felhuzza es akkor megcsapnak mindenkit, hanem az, hogy idejon es majd Trevorral rogton hollywoodi sztori lesznek.
Persze ez csak az en meglatasom, lehet total nem fedi a valosagot, meg nem is akarom bantani Meyert vagy T-Lawt, de ez eleg fejvakros volt.
undisputedly
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Engem egy valami nagyon zavart Meyer merkozes utani interjujaban, de mivel en sosem edzettem semmilyen csapatot, igy vajmi keveset tudok pl egy nfl oltozo dinamikajarol, igy velelmezem, hogy tudja mit miert csinal.Erős nicksaban szagot érzek.
Szoval en tortenetesen azon huztam fel a szemoldokom, hogy a meccs utan letorte , csalodottan, erzelmileg latszolag megviselve mondta el 3x minimum, hogy “ezek a jatekosok jo sracok, helyen a szivuk” es egyeb hasonlo, karakteket dicsero kijelentes meg a helyzet lelki nehezsegeinek kiemelese.
Konyorgom, ez mar az NFL, nem az egyetemi bajnoksag. Profi jatekosok, ez a munkajuk, komoly szakmai munka folyik, megbiztak egy frencsajz felepitesevel. Mi ez a college HC duma?!
Alljon ki es mondja el, hogy b@szki, tavaly ez egy 1/1-es csapat volt, hosszu az ut, lepesrol lepesre kell epitkezni, es fel kell epiteni szakmailag Lawrence-t stb. Erre ugy csinal, mint egy edzo aki kiskolkoket nevelget es remeg alatta a kispad.
Ennel azert karakanabb, eroteljesebb vezetonek kellene lennie, de nekem nagyon igy tunik, hogy a mindsetjeben tenyleg nem az volt, hogy az eleje szop@s lesz, de majd mint a legovarat felhuzza es akkor megcsapnak mindenkit, hanem az, hogy idejon es majd Trevorral rogton hollywoodi sztori lesznek.
Persze ez csak az en meglatasom, lehet total nem fedi a valosagot, meg nem is akarom bantani Meyert vagy T-Lawt, de ez eleg fejvakros volt.
undisputedly
több mint 3 éve
Engem egy valami nagyon zavart Meyer merkozes utani interjujaban, de mivel en sosem edzettem semmilyen csapatot, igy vajmi keveset tudok pl egy nfl oltozo dinamikajarol, igy velelmezem, hogy tudja mit miert csinal.Szoval en tortenetesen azon huztam fel a szemoldokom, hogy a meccs utan letorte , csalodottan, erzelmileg latszolag megviselve mondta el 3x minimum, hogy “ezek a jatekosok jo sracok, helyen a szivuk” es egyeb hasonlo, karakteket dicsero kijelentes meg a helyzet lelki nehezsegeinek kiemelese.
több mint 3 éve
Hát az nagyon Jagses volt amikor 21-0 helyett a 2.félidő elején egyből 14-7 lett az állás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
És 0-19 amióta ezt kitweeteltétek:Az a 4 & 1 a gólvonalnál, ami nem jött össze még visszaüthet.Nos, visszaütött. Ott a 19. L zsinórban.
iktriad
De legalább nem adtuk el a labdát...
Lawrence annyit meccset veszett az NFL-ben az első 4 meccsén, mint gimiben és collegeban együtt...
iktriad
NOT SATISFIED WITH 1-0 😤 pic.twitter.com/blRc4p6J1n
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) September 13, 2020