Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Szép hosszú lista - Armstead és Luton azóta újra itt van egy másik szerződéssel...Ki a tököm az a Tim Jones?
Az idei érkezők:
TAke a look y’all: pic.twitter.com/4HqmKnBLTt
— christian (@slotfade) March 15, 2022
És akit megtartottunk, de minek... Ooof.
iktriad
több mint 4 éve
Szép hosszú lista - Armstead és Luton azóta újra itt van egy másik szerződéssel...Az idei érkezők:
TAke a look y’all: pic.twitter.com/4HqmKnBLTt
— christian (@slotfade) March 15, 2022
És akit megtartottunk, de minek... Ooof.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Én még vizionálok egy Gabbert (Bortles) / Lawrence cserét a napokban! Why not?Biztos vagyok benne, hogy ezeket a trade-eket, döntéseket szándékosan csinálják, épeszű ember nem gondolhatja azt, hogy ez "nice job"!
Hol van még Szeptember, de már most lassan elmegy a kedvem a következő szezontól! Sajnálom magam/magunk JAX fanok!
több mint 4 éve
Myles-ot sajnálom, ennyit a remek a 2006-os draftról. Kíváncsi vagyok 1. Linder is megy-e utána? 2. Mi a terv LB-ben középen? Oluokun és Shaq Quaterman? Esetleg Dylan Moses? Legalább Balfék nem csak minket akasztott ki a héten...
Trent Baalke and the Jags have thrown the free-agency market out of whack. Agents, rightly, want to negotiate deals for their players based off Jax's valuations. The other teams are saying "not so fast."
— Jonathan Jones (@jjones9) March 15, 2022
Amikor arról beszélt a FO, hogy megtartjuk a sajátjainkat a sajátjainkat, nem rájuk gondoltam...
The @Jaguars have extended WR Terry Godwin, the team announced today. Additionally, the team sent an RFA tender at the right of first refusal to S Andrew Wingard.
— JaguarsPR (@JaguarsPR) March 15, 2022
Engram szerződése.
#Jaguars TE Evan Engram's one-year, $9M contract includes a $3M signing bonus and $8.25M in total guarantees, sources tell @PFF_Brad and me. His $5.25M base salary is fully guaranteed. He has up to $800k in reception and receiving yard incentives.
— Doug Kyed (@DougKyed) March 15, 2022
több mint 4 éve
Olyan nekünk ez az FA piaci "üzletelés", mintha kapnánk 1 millió forintnyi Bözsijegyet. Ami másnap lejár, ezért minden sz.rt megveszünk a boltba és a 99%-a ki lesz dobva a dolgoknak, de legalább el lett költve 😀 😀
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 4 éve
Ok, eddig vedtem a csapatot, de Jack cut? Elmennek a f@szomba de komolyan…
több mint 4 éve
Megfizetjük mi, csak nem azokat, akiket mások draftoltak, hanem azokat, akiket mi húztunk. És ha most lenne egyNem volt jó szezonja. (bár csapatban amúgy benne volt a féktelen szárnyalás vagy inkább szarnyalás?)Trevor Lawrence-ünk(Andrew Luck), akit szintén mi draftoltunk, azt gondolom, hogy Iktriad örömmel el is fogadná a módszerünket. 😊
Funfact: A Jaguars idén "kifizet" 15 millió dead capet + 15 millió új fizetést, hogy Foyesade Oluokun játsszon az LB sorban Miles Jack és Joe Schobert helyett.
Kérdés: Jack-el mi volt a probléma? Súgdos valamit a helyi média erről?
peterk2005
De ha pozitív olvasatot szeretnétek, akkor meg várni Ik-et.
több mint 4 éve
Megfizetjük mi, csak nem azokat, akiket mások draftoltak, hanem azokat, akiket mi húztunk. És ha most lenne egy Funfact: A Jaguars idén "kifizet" 15 millió dead capet + 15 millió új fizetést, hogy Foyesade Oluokun játsszon az LB sorban Miles Jack és Joe Schobert helyett.
Kérdés: Jack-el mi volt a probléma? Súgdos valamit a helyi média erről?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem igazán sikerült megértenem, hogy mi volt a stratégia az FA-re.Jobban tetszene a Colts-strategia, hogy inkabb senkit sem fizetunk meg, mert a GM szerint ez "sok"?
Nem számítottam nagy nevekre (mégis ki a franc akarna idejönni), de hogy noname emberek kapnak egy zsák pénzt az nonszensz...
És ezek után hagyjuk, hogy Balfék elbassza a draftot is? Nyáron meg kitesszük, aztán év végén meg Pedersont is mert nem tud eredményt produkálni?
Mondjuk ilyen igazolások mellett mi az elvárás? 1/1 helyett 1/2?
dioadam
Azert majd ha ez igy lesz, rajossz, hogy inkabb legyen a koltekezes, mint a semmi. 🙂
Mert az egyik azt mutatja, hogy legalabb probalkozol valamivel, talan szarul, de probalkozol. A masik meg azt, hogy meg csak meg sem kiserled a dolgot. Nalam utobbi kicsapja a biztositekot. Ez a szubjektiv velemenyem, es engem irrital ez, szoval lehet, hogy ezert is vedem a Jaxet, de akkor is igy latom. Hogy ezek a tokok legalabb megprobalkoznak. Aztan egyszer hatja bejon.
több mint 4 éve
Nem igazán sikerült megértenem, hogy mi volt a stratégia az FA-re. Nem számítottam nagy nevekre (mégis ki a franc akarna idejönni), de hogy noname emberek kapnak egy zsák pénzt az nonszensz...
És ezek után hagyjuk, hogy Balfék elbassza a draftot is? Nyáron meg kitesszük, aztán év végén meg Pedersont is mert nem tud eredményt produkálni?
Mondjuk ilyen igazolások mellett mi az elvárás? 1/1 helyett 1/2?
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 4 éve
Rosszabb annál. Ez cap ügyileg is csőd.Kicsit Grudockos, nem? Elherdálod a jól működő OL-t, h ne működjön.De érted. Már az Urbán Flóris korszakuk is érdekes volt, de ez ami idén megy az valami egészen groteszk módon perverz és szürreális.Jags esetében így pontos 😊Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Tomcsikmostígy nem értem mi történik.
Amadeus
empty taxi
Már a HC-keresés - "keresés" - is olyan volt, hogy arra csettintett mindenki még az olyan távoleső helyeken is, mint a Vikings topik, de ez a tegnapi nap.... holy lyézusmária.
Tényleg csak Iktriadot és többi jax kollegát sajnálom. HoF fanbase, 1/1 franchise.
Amadeus
Willie Parker
több mint 4 éve
Kicsit Grudockos, nem? Elherdálod a jól működő OL-t, h ne működjön.De érted. Már az Urbán Flóris korszakuk is érdekes volt, de ez ami idén megy az valami egészen groteszk módon perverz és szürreális.Jags esetében így pontos 😊Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Amadeus
empty taxi
Már a HC-keresés - "keresés" - is olyan volt, hogy arra csettintett mindenki még az olyan távoleső helyeken is, mint a Vikings topik, de ez a tegnapi nap.... holy lyézusmária.
Tényleg csak Iktriadot és többi jax kollegát sajnálom. HoF fanbase, 1/1 franchise.
Amadeus
több mint 4 éve
De érted. Már az Urbán Flóris korszakuk is érdekes volt, de ez ami idén megy az valami egészen groteszk módon perverz és szürreális.Jags esetében így pontos 😊Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Amadeus
empty taxi
több mint 4 éve
Jags esetében így pontos 😊Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
most így nem értem mi történik.Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Tomcsik
több mint 4 éve
Nem lesz baja, 1100 yard, 7 TD a szezonban.Ha nem sérül le addig....PO csapatban reménykedtem, de legalább a háladás meccsen tuti látjuk majd.Chark egy èv 10 misièrt a Lionsè (nem szóltam 😏😉)12re is felmehet.
dande
Chark magára fogadott.
Bazzani
Húsrágó
Bazzani
több mint 4 éve
After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
több mint 4 éve
Ha nem sérül le addig....PO csapatban reménykedtem, de legalább a háladás meccsen tuti látjuk majd.Chark egy èv 10 misièrt a Lionsè (nem szóltam 😏😉)12re is felmehet.
dande
Chark magára fogadott.
Bazzani
Húsrágó
több mint 4 éve
After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hupsz......
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.
több mint 4 éve
PO csapatban reménykedtem, de legalább a háladás meccsen tuti látjuk majd.Chark egy èv 10 misièrt a Lionsè (nem szóltam 😏😉)12re is felmehet.
dande
Chark magára fogadott.
Bazzani
több mint 4 éve
Bocs kimaradt a "contenderhez"Tehát Chark nem akart Jacksonville maradni, mert inkább Detriot-ba akart menni. Teljesen érthetö döntés. Én is inkább contender-nél akarnék játszani, amiért akár diszkont áron alá is írok.Detroitba ment, nem contenderhez.
Hát Balfék mit keres itt még kérem?
Toto21
Bazzani
több mint 4 éve
Tehát Chark nem akart Jacksonville maradni, mert inkább Detriot-ba akart menni. Teljesen érthetö döntés. Én is inkább contender-nél akarnék játszani, amiért akár diszkont áron alá is írok.Detroitba ment, nem contenderhez.
Hát Balfék mit keres itt még kérem?
Toto21
több mint 4 éve
Tehát Chark nem akart Jacksonville maradni, mert inkább Detriot-ba akart menni. Teljesen érthetö döntés. Én is inkább contender-nél akarnék játszani, amiért akár diszkont áron alá is írok.Hát Balfék mit keres itt még kérem?