Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 998 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Urak!

Kérdésem h Telvin Smith cap hitjét meddig cipeltétek miután bemondta az unalmast?
Csak mert Atlantában Calvin Ridley ügye tűnik kísértetiesen hasonlónak.
empty taxi
Fogalmam sincs, szerintem nem számít bele a keretbe, ha reserve/retired listára van rakva, mint azt mi tettük vele 2019. július 24.-én.

Game of Thrones 8. évad.
Amadeus
Az már nem lehet nálunk, | Kisujjt/(=Baalke) megölték a 7. évad végén | . 😊
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 586
"Hogyan vesztegess el még pár évet?"

Ezért lenne eleve halálra ítélve a dolog.

iktriad
Game of Thrones 8. évad.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
Urak!

Kérdésem h Telvin Smith cap hitjét meddig cipeltétek miután bemondta az unalmast?
Csak mert Atlantában Calvin Ridley ügye tűnik kísértetiesen hasonlónak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 130
Az jutott eszembe, bár már biztos volt téma, hogy McDaniels ördögtől való? Vagy nem is mozdítható?
Stoki
Én úgy gondolom, hogy el sem akar jönni onnan, ott be van ígérve neki a Pats HC állás pár éven belül.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 998 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az jutott eszembe, bár már biztos volt téma, hogy McDaniels ördögtől való? Vagy nem is mozdítható?
Stoki
Nem úgy tűnik, hogy akarnánk vele bármit is csinálni.
több mint 4 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 4 éve
"Hogyan vesztegess el még pár évet?"

Ezért lenne eleve halálra ítélve a dolog.
több mint 4 éve
Hogy ne csak siránkozás legyen John Shipley 5 meglehetősen pozitív észrevétele a Colts meccs kapcsán, kezdve az egyre jobban játszó rookie class-al.
 www.si.com/nfl/jaguars/news/lawrence-displays-jaguars-best-leverage-5-observations-2021-season

Ez az egész Baalke ügy kísértetiesen hasonlít arra, amikor Haslam Mike Lombardit hozta GM-nek (papíron valami player personellnek, de GM volt, mindenki tudta). Nem vállalta el senki más a HC munkát, csak a helyi csávó Chudzinski. Az egész fanbase utálta már a kezdetektől Lombardit.

Mindkettő repült egy év múlva...
Joey Tribbiani
Csak nálunk ha Baalke GM marad, ez már a 3. éve lesz itt...Ezért mondom, hogy mi vagyunk az új Browns...Már a back-to-back 1/1 is stimmel...
több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 694 — Believelander
Ez az egész Baalke ügy kísértetiesen hasonlít arra, amikor Haslam Mike Lombardit hozta GM-nek (papíron valami player personellnek, de GM volt, mindenki tudta). Nem vállalta el senki más a HC munkát, csak a helyi csávó Chudzinski. Az egész fanbase utálta már a kezdetektől Lombardit.

Mindkettő repült egy év múlva...

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Az összes elméletetekben van egy hiba... Khan nem fogja kirúgni Balféket, azt hiszem ezt már nyilvánvalóvá tette. Én már lemondtam az értelmes FO eljöveteléről, amíg Bajusz itt a király (és nem a megfelelő bajusz)
Ppistike
Nekem meg inkább az valahogy az érzésem, hogy Balfék azért van még itt, mert főedző választást nem akarja elhúzni, hanem mielőbb kiválasztani egy jót, lehetőleg a többieket megelőzve lecsapni arra, aki képesnek tűnik és hajlandónak látszik itt dolgozni.
És ha ez kipipálva, akkor Balféknek meg lehet köszönni a csapatért eddig tett áldozatos munkáját és a lelépőpénzével együtt a kapuhoz kísérni. Aztán jöhet egy újabb hónap GM keresés, hogy aztán belevethesse magát a draftba a figura.
Ha viszont Balfék draftol még, akkor nyáron milyen jó GM matéria lesz még, akit vinni lehetne....
Húsrágó
Nos nem sietünk a HC kinevezéssel. (Azt hittem vasárnap a pályán már megvolt Eberflus interjúja, amit csúnyán elkúrt.)

A probléma meg az, hogy Baalke szerintem azt a HC-t próbálja majd Shaora dumálni, aki a legjobb Trent Baalkének, nem pedig a csapatnak. És innentől kezdve el van baszva az egész. Nem is kicsit.

Vegasnál BoB a favorit, mint új Jags HC...

Aki lehet még annyira se jó edző, mint sokan hiszik az NFL-ben...

Nagyon "vonzó" a Jags HC állása Baalkeval. Ennyire.

Go Jags!......

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Az összes elméletetekben van egy hiba... Khan nem fogja kirúgni Balféket, azt hiszem ezt már nyilvánvalóvá tette. Én már lemondtam az értelmes FO eljöveteléről, amíg Bajusz itt a király (és nem a megfelelő bajusz)
Ppistike
Nekem meg inkább az valahogy az érzésem, hogy Balfék azért van még itt, mert főedző választást nem akarja elhúzni, hanem mielőbb kiválasztani egy jót, lehetőleg a többieket megelőzve lecsapni arra, aki képesnek tűnik és hajlandónak látszik itt dolgozni.
És ha ez kipipálva, akkor Balféknek meg lehet köszönni a csapatért eddig tett áldozatos munkáját és a lelépőpénzével együtt a kapuhoz kísérni. Aztán jöhet egy újabb hónap GM keresés, hogy aztán belevethesse magát a draftba a figura.
Ha viszont Balfék draftol még, akkor nyáron milyen jó GM matéria lesz még, akit vinni lehetne....
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
Most akkor a Balfék választ HC-t, azután Balféket kirúgja Khan, aztután a HC választ magának GM-et, mert akkor nem Khannak kell dönteni a GM személyéről, hanem a HC hoz magához kompatibilis főnököt? Elbaszott egy terv ez...
Húsrágó
Ezután már csak az lesz jobb, mint nálunk volt: Khan hagyja Baalke-t h draftig alkosson, aztán nyáron kivágja és új GM.
Beki
Elvileg nálunk is még majd Colbert viszi a draftot, aztán vagy nem hosszabbít és elmegy/nyugdíjba megy vagy marad tovább,,,
több mint 4 éve
Most akkor a Balfék választ HC-t, azután Balféket kirúgja Khan, aztután a HC választ magának GM-et, mert akkor nem Khannak kell dönteni a GM személyéről, hanem a HC hoz magához kompatibilis főnököt? Elbaszott egy terv ez...
Húsrágó
Pedig ez nem lenne olyan rossz, legalább nem Khan választ GM-et. Meg kirúgja Baalke-t. Csupa jó dolog. Csak ne BoB legyen az, aki kinevezi magát GM-nek is.
winston
Így lesz, Baalke kiválasztja BoB-ot, majd Khan kirúgja. BoB pedig tükörbe néz, hogy "jé az ott egy GM!"
több mint 4 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 822 — i'm batman
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Húsrágó
Ezután már csak az lesz jobb, mint nálunk volt: Khan hagyja Baalke-t h draftig alkosson, aztán nyáron kivágja és új GM.
több mint 4 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Húsrágó
Pedig ez nem lenne olyan rossz, legalább nem Khan választ GM-et. Meg kirúgja Baalke-t. Csupa jó dolog. Csak ne BoB legyen az, aki kinevezi magát GM-nek is.
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
több mint 4 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Ha Baalke marad akkor tuti Harbaugh jön, úgyis szerették egymást 😛
több mint 4 éve

empty taxi
Ha jól tudom, az eddigi interjúzók többsége kifejezte, hogy vagy nem akar vele együtt dolgozni, vagy problémái vannak vele.
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
A Jaguars otthon 2015 óta:

A Colts ellen: 7-0
Mindenki más ellen 15-35

Future contract-osok:
WR Jeff Cotton Jr.
RB Nathan Cottrell
OL Coy Cronk
WR Josh Hammond
OL Jared Hocker
WR Tim Jones
DL Jeremiah Ledbetter
OL Badara Traore

Megvan az új LT-nk?

És ha már 2022 - ez (meg hogy Dilla visszacserélte a régi avatarját) baromira nem jó jel. És igen, tudom, hogy BoB és Fangio, mint HC és DC egész jó kombó, csak Baalkeval GM-ben, BoB harcaival a Texans front officeban az egész síkit egy újabb katasztrófáért, főleg nálunk, aminek a végén bukhatjuk Trevort is.

A jó hír? Ez.

iktriad
A linkelt képről még az jutott eszembe, mintha vmi Most Wanted körözési plakát lenne egy véres bankrablás után.

Khan mint egy jéghideg maffiózó, a megrendelő, a háttérember. Baalke - aki a többiek tudta nélkül -lemészárolt mindenkit és büszke rá és az alsó két balfasz verőember, akik elviszik a balhét😃
több mint 4 éve
Bevell HC interjúja nálunk holnap lesz.
több mint 4 éve

Mindenki más ellen 15-35

Future contract-osok:
WR Jeff Cotton Jr.
RB Nathan Cottrell
OL Coy Cronk
WR Josh Hammond
OL Jared Hocker
WR Tim Jones
DL Jeremiah Ledbetter
OL Badara Traore

Megvan az új LT-nk?

És ha már 2022 - ez (meg hogy Dilla visszacserélte a régi avatarját) baromira nem jó jel. És igen, tudom, hogy BoB és Fangio, mint HC és DC egész jó kombó, csak Baalkeval GM-ben, BoB harcaival a Texans front officeban az egész síkit egy újabb katasztrófáért, főleg nálunk, aminek a végén bukhatjuk Trevort is.

A jó hír? Ez.

iktriad
Khan biztos valami pszichoterapeuta, ha három megalomán, egoista, begyepesedett kóklert egy tető alá hoz.

Még 1x köszi😀
több mint 4 éve

Mindenki más ellen 15-35

Future contract-osok:
WR Jeff Cotton Jr.
RB Nathan Cottrell
OL Coy Cronk
WR Josh Hammond
OL Jared Hocker
WR Tim Jones
DL Jeremiah Ledbetter
OL Badara Traore

Megvan az új LT-nk?

A jó hír? Ez.
több mint 4 éve
Wilson mekkora király safety volt anno.

Madden hates me.