Jacksonville Jaguars
Füves Alkesz nem jön vissza. (Ez Blackmon tesója.)egészen hasonlít, ki kéne azért próbálni 😀
iktriad
főleg ha még a Blackmon + Telvin szál is begyűrűzne.Mindkettőre minimális esélyt látok.
winston
hát nem tudom h a helyetekben akarnám e még most a hard knockos cirkuszt is a többi bohózat mellé.Dettó, de szerintem Meyer (és talán Shao Khan is) nagyon szeretne fürdeni a népszerűségben, ami pl. ezzel jár. Csak aztán meg ne bánják.
de nyilván fanként öröm látni a csapatod
briareos
hát nem tudom h a helyetekben akarnám e még most a hard knockos cirkuszt is a többi bohózat mellé.főleg ha még a Blackmon + Telvin szál is begyűrűzne.kukázták volna a no rookie HC kitételt?Gondolom, ha egy csapat jelzi, hogy ő rookie HC-vel is vállalná a dolgot, akkor az HBO és az NFL nem mond nemet, főleg ha ennyi érdekes storyline addódik, mint ami most nálunk van.
briareos
iktriad
winston
de nyilván fanként öröm látni a csapatod
főleg ha még a Blackmon + Telvin szál is begyűrűzne.kukázták volna a no rookie HC kitételt?Gondolom, ha egy csapat jelzi, hogy ő rookie HC-vel is vállalná a dolgot, akkor az HBO és az NFL nem mond nemet, főleg ha ennyi érdekes storyline addódik, mint ami most nálunk van.
briareos
iktriad
kukázták volna a no rookie HC kitételt?Gondolom, ha egy csapat jelzi, hogy ő rookie HC-vel is vállalná a dolgot, akkor az HBO és az NFL nem mond nemet, főleg ha ennyi érdekes storyline addódik, mint ami most nálunk van.
briareos
Dilla nem is annyira nehéz rejtvénye alapján komoly esély van az augusztusi "Hark Knocks: Training Camp With The Jacksonville Jaguars"-ra!kukázták volna a no rookie HC kitételt?
— Dilla (@E_Dilla) May 25, 2021
iktriad
bár lehet a hark knocksnál mások a kondik
— Dilla (@E_Dilla) May 25, 2021
Szerkesztette: iktriad
Former Lions special teams coordinator Brayden Coombs interviewing for Jaguars special teams coordinator job, per league sources, as Jaguars special teams coordinator Brian Schneider is taking time away for personal reasons. https://t.co/yX9CRRbnus
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) May 25, 2021
www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/lawrences-progress-roles-for-rookies-5-things-to-watch-at-jaguars-otas
HaAkkor ugye nevet is változtatunk?TEbowTrevor érkezése netán őt is visszacsalogatja, akkor hiszek abban, hogy Timmy TE képes a csodákra.
“Let’s make it happen” talking about a comeback in the comments.
— Dilla (@E_Dilla) May 24, 2021
iktriad
www.afternic.com/forsale/JACKSONVILLEREHABS.COM?utm_source=TDFS&utm_medium=sn_affiliate_click&utm_campaign=TDFS_GoDaddy_DLS&traffic_type=TDFS&traffic_id=GoDaddy_DLS
Látom Josh Allen otthon még produktívabb, mint a pályán. 😊 Kinéz neki egy Rivers-es de legalább egy Tyson Alualu-s családmodell.erre mondta Bödőcs, hogy "úgy jöttek ki a gyerekek az anyjuk hasából, mint a pattogatott kukorica!" 😊
iktriad
HaNa ez már érdekes.TEbowTrevor érkezése netán őt is visszacsalogatja, akkor hiszek abban, hogy Timmy TE képes a csodákra.
iktriad
He definitely just wants to play. It isn’t about the salary. Now, if true he is just 3 weeks shy of pension I’m sure that’s the biggest thing for Tim. Jags make money off his merchandise and Tim gets his pension. I do believe he truly wants to play as well. Will he make it tho? https://t.co/mnbNamxM21
— AngryNFLScoutVet (@AngryScoutVet) May 22, 2021
sports.yahoo.com/jaguars-forget-to-blur-out-draft-board-showing-a-wr-with-same-grade-as-trevor-lawrence-212532797.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9tLmZhY2Vib29rLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAABr8QzA5UHPONwbFsnWSVKnsJgbjYR7vuka7cZnSiim3zhfxU9DbEGj5BJ7_OyodnTxy8Tf4Xn4JTqzbDP0XnZ01dIz-AV6FRH7zd6aOZvglxuAGhO5CIOo0qD0dt2CyhN3f_jNdrqPiv6IG9rUfNwo5yP1yRoBdHwQVU3AoeBc
Made... Laid... Paid
Remélem nem, amikor JMD csinálta vele azt a Broncosban, mindig kivette a ritmust a Denver driveokból. Ha wildcat QB kell ott van Laviska. Vagy ha még akkor itt lesz, Minshew.kérdés kap e qb snapet akár wildcatbenmeyer nem erőltette volna ezt ha nem lát szerepet neki.Én is úgy hiszem, hogy ha nem lesz vállalhatatlanul gyenge, akkor kereten lesz ősszel.
h-back, redzone gimmick playek, csá
briareos
iktriad
briareos
kérdés kap e qb snapet akár wildcatbenmeyer nem erőltette volna ezt ha nem lát szerepet neki.Én is úgy hiszem, hogy ha nem lesz vállalhatatlanul gyenge, akkor kereten lesz ősszel.
briareos
iktriad
meyer nem erőltette volna ezt ha nem lát szerepet neki.Én is úgy hiszem, hogy ha nem lesz vállalhatatlanul gyenge, akkor kereten lesz ősszel.
briareos
meyer nem erőltette volna ezt ha nem lát szerepet neki.Vagy ha nem lesz ultragáz. De kb a kereten 2 TE-t tudok mondani, aki biztosan előtte van, abból az egyik Manherz(a másik O'Shaunghessy)... Gondolom az Ohio Sate kapcsolat miatt Farrell helye is elég biztos. De simán elhiszem, hogy 4. TE-ként keretre kerülhet. Akkor lesz érdekes a sztori, ha Evan Engram tényleg kiköt nálunk csere formájában, ahogy azt a Varjú és Dilla belengette az elmúlt 24 órában...Stephen A Smith fullban tolja a kretent (espn, nem meglepo) Mar csak ezert is remelem Tebow rostert fog.ha nem sérül le, rosteren lesz egészen biztos vagyok benne
undisputedly
briareos
Minshewt eléggé felzaklatta, hogy kvázi betiltották Észak -Koreában. Biden helyett Rodmannel kéne beszélnie.
@JoeBiden what we doin about this? https://t.co/xfQjKuo53h
— Gardner Minshew (@GardnerMinshew5) May 22, 2021
iktriad
Vagy ha nem lesz ultragáz. De kb a kereten 2 TE-t tudok mondani, aki biztosan előtte van, abból az egyik Manherz(a másik O'Shaunghessy)... Gondolom az Ohio State kapcsolat miatt Farrell helye is elég biztos. De simán elhiszem, hogy 4. TE-ként keretre kerülhet. Akkor lesz érdekes a sztori, ha Evan Engram tényleg kiköt nálunk csere formájában, ahogy azt a Varjú és Dilla belengette az elmúlt 24 órában...Stephen A Smith fullban tolja a kretent (espn, nem meglepo) Mar csak ezert is remelem Tebow rostert fog.ha nem sérül le, rosteren lesz egészen biztos vagyok benne
undisputedly
briareos
Minshewt eléggé felzaklatta, hogy kvázi betiltották Észak-Koreában. 😊 Biden helyett Rodmannel kéne beszélnie.
@JoeBiden what we doin about this? https://t.co/xfQjKuo53h
— Gardner Minshew (@GardnerMinshew5) May 22, 2021
Stephen A Smith fullban tolja a kretent (espn, nem meglepo) Mar csak ezert is remelem Tebow rostert fog.ha nem sérül le, rosteren lesz egészen biztos vagyok benne
undisputedly
Tight ends. Tight ends everywhere!
— Dilla (@E_Dilla) May 22, 2021
Szerkesztette: undisputedly