Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 3 éve
kell még egy skót és elég jó vicceket lehetne gyártani jags TCről,a pap a pedó meg egy skót bemennek egy bárba.
mezeladás tebowval azért eléggé pörög
több mint 3 éve
Úgy néz ki kereshetünk új ST edzőt.Glad they’re gonna support him. As y’all know I don’t do injuries or personal scoops. https://t.co/IPvBRIG2v5 pic.twitter.com/gQ5ELcxnqR
— Dilla (@E_Dilla) May 21, 2021
Bár az is lehet, hogy Urban ST edző is lesz.
most definitely https://t.co/jf9cBpumbg
— #1 OVR Pick SZN (@JaxxJags) May 22, 2021
Lehet Schneider volt az egyik ember, akinek nem tetszett a Tebow igazolás ötlete(volt arról hír, hogy nem mindenki örült felhőtlenül a Jagsnél Timmy hazahozásának)?
Ja és Dilla szerint az a Karim Kassam is lelépett, akit februárban hoztunk a front officeba Senior Vice President of Football Operationsnek (ha minden igaz, ő volt az analitikus részleg új vezetője, ez volt Shao fia Tony régi munkaköre nálunk). Május van, és 3-an leléptek/kiraktuk őket/megkértük, hogy menjenek el a január-februárban igazolt emberek közül. És akkor a 4 régi scout elküldését még meg sem említettem. Hm...
Ha már régi jaguárok, Telvin megúszta egy közepes ejnye-bejnyével.
Of all them chargers he potentially had lined up he walks away with only probation and counseling. Wild https://t.co/vbgaMklmLU
— Dilla (@E_Dilla) May 21, 2021
Dilla szerint Meyer és Charlie Strong beszélt az esetleges visszahozásáról még a télen és állítólag Telvin is visszajönne, szóval akár még más is előjöhet a nyugdíjból. nem csak Timmy TE.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
jay Tufele is aláírt, így minden 3. napos draft picknek már van szerződése. Most jöhet a Top 5 pickünk.És Shipley 4 REMEK észrevétele a TEbow szerződtetés kapcsán.
www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/4-takeaways-on-tim-tebow-signing-with-the-jaguars
több mint 3 éve
Kérünk egy 2. kört Ertzért és akkor rendben lesztek 😛 😉 (na jó, 4-5. körért szerintem már a tietek)Remélem felvetted a kapcsolatot már Baalkeval 😀
dande
Vettem egy lottót, ha nyerek szólok 😀De tényleg ezt a borzalmas nyuglodest. Meseljetek már el nekem, ki az a 91. klasszis a remek Jaguars-keretben, aki miatt ennyit kell sírni, hogy elveszik előle a munkát?Itt nem az a lényeg, hogy ki a 91. legjobb játékos, aki emiatt lapátra kerül. Hanem hogy annyira kell Tebow ebbe a keretbe (játékosként, pontosabban TE-ként), mint szar a zsebbe...
Wyatt
A TE pozíciót évek óta szarba se vesszük, ami nem egy életbiztosítás. Tavaly mintha megindult volna valami (Eifert és O'Shaughnessy révén) erre idén jön a szokásos Jaguarsos megoldás, azaz értelmezhető játékos is alig van a poszton, nemhogy mélység...Pedig pénz is lenne rá.
Nincs bajom Tebow-al, tehát nem valami elvakult gyűlölet vezet. Simán el tudom képzelni, hogy lenne helye a stábban (játékosmegfigyelő, vagy pénzügyi részen,esetleg piócahalászként is alkalmazhatjuk)
Van rá esély, hogy jó lesz, de nagyobb az esély a lottóötösre, mint erre.
Ha a szezon végére jó lesz, akkor jön a mea culpa és a mezrendelés.
dioadam
több mint 3 éve
Kérünk egy 2. kört Ertzért és akkor rendben lesztek 😛 😉 (na jó, 4-5. körért szerintem már a tietek)
több mint 3 éve
dioadam
599
De tényleg ezt a borzalmas nyuglodest. Meseljetek már el nekem, ki az a 91. klasszis a remek Jaguars-keretben, aki miatt ennyit kell sírni, hogy elveszik előle a munkát?Itt nem az a lényeg, hogy ki a 91. legjobb játékos, aki emiatt lapátra kerül. Hanem hogy annyira kell Tebow ebbe a keretbe (játékosként, pontosabban TE-ként), mint szar a zsebbe...
Wyatt
A TE pozíciót évek óta szarba se vesszük, ami nem egy életbiztosítás. Tavaly mintha megindult volna valami (Eifert és O'Shaughnessy révén) erre idén jön a szokásos Jaguarsos megoldás, azaz értelmezhető játékos is alig van a poszton, nemhogy mélység...Pedig pénz is lenne rá.
Nincs bajom Tebow-al, tehát nem valami elvakult gyűlölet vezet. Simán el tudom képzelni, hogy lenne helye a stábban (játékosmegfigyelő, vagy pénzügyi részen,
Van rá esély, hogy jó lesz, de nagyobb az esély a lottóötösre, mint erre.
Ha a szezon végére jó lesz, akkor jön a mea culpa és a mezrendelés.
több mint 3 éve
De tényleg ezt a borzalmas nyuglodest. Meseljetek már el nekem, ki az a 91. klasszis a remek Jaguars-keretben, aki miatt ennyit kell sírni, hogy elveszik előle a munkát?Nekem főleg csak a PR értéke visszás, senkinek fogalma sincs innen, milyen TE valójában. Aztán ha bejön Jóska álma, amit lent írt, akkor rendelem a Tebow mezt, de engedtessék már meg, hogy kommentáljuk az új híreket.
Wyatt
több mint 3 éve
Jó reggelt! Whole squad ready!#DUUUVAL pic.twitter.com/ygT4XBaOHa
— #DUUUVAL (@Jaguars) May 20, 2021
több mint 3 éve
ja, az más, így már ok... 😕😤🤮🤮nem trade volt, tebow FA voltMinden szavad adom, számomra abszolút szánalmas ez a trade!Megindult az oltás a twitteren is (már csak Müller Cili nem jelent meg épp).Lehetne szép felálásokat megcsinálni így persze: Lawrence, Tebow, Laviska, Etienne... de akkor is fázom a Tebow igazolástól. Értem, hogy csupaszív játékos (volt 9 éve), de szerintem a Jaguars drukkerek (magamból indulok ki) most nem ilyen húzásokra vágynak, hanem egy profi, szakszerű, a korábbi "lúzer" lépéseket maga mögött hagyó váltásra, amibe ez nem annyira illik bele. Nem tudom milyen TE Tebow, nem hinném, hogy jobb, mint bármelyik UDFA. Ha kereten lesz, az sokat elmond a TE helyzetről majd, amit még mindig remélem, hogy orvosolni akarunk valahogy (máshogy). Ha rámcáfol, akkor nyitott vagyok, hogy belássam, hogy tévedtem, most viszont negatívnak érzem ezt az igazolást.
Amúgy várom már a trükkös játékokat, Laviska, Tebow, Minshew... legalább a qb depth megvan 😀
Egy fix, ha jók nem is biztos, de unalmasak azok tutira nem leszünk idén 😀
Ppistike
winston
Stoki
briareos
több mint 3 éve
3. számú a TE körül ekkora felhajtás még nem volt. Innen nehéz megítélni, hogy egy local heronak adott esély, neadjisten egy hely a keretben mit jelent a helyieknek. Én nem látom azt a nagy allpro tolongást a keretben, hogy attól kéne tartani, hogy valaki nagyon értékesnek nem jutna hely miatta. Ha meg csak táborozni jött, akkor végre lesz egy kib@szott campbody akiről 3 év múlva már nem csak Iktriad és a wikipedia tudja, hogy másfél hónapig a Jaguarsszal edzett! 😊
több mint 3 éve
A draft és a rookie minicamp került a fókuszba a Jags minin doku realityjének legújabb darabjában. A rólunk mostanában elég sokat tudó Albert Breer részletesen írt a Tebow igazolás hátteréről friss cikkében.
www.si.com/nfl/2021/05/20/gameplan-why-jaguars-signed-tim-tebow-understanding-tebowmania
Remélem az 1. bekezdés igaz lesz, és nem kap semmilyen külön bánásmódot, és ha szar lesz, repül augusztus végén a keretből.
több mint 3 éve
Hope
138
milyen boldog 3 másodperc lehetett 😀A JAX leigazolta nem csak az egesz keret legjobb jatekosat ( 😀 ), de vele egyutt a legszebb focistafeleseget. Miss Universe es Miss South-Afrika:Hat egy olyan fogadalomert, miszerint a hazassagig megorzi a szuzesseget o a minimum ami jart neki. Tavaly nosult, ugyhogy 32 eves koraig huzta. Hat nemtom... Meg igy is... tenyleg csak egy kimaxolt minimum. 😒
undisputedly
RedFive
több mint 3 éve
nem trade volt, tebow FA voltMinden szavad adom, számomra abszolút szánalmas ez a trade!Megindult az oltás a twitteren is (már csak Müller Cili nem jelent meg épp).Lehetne szép felálásokat megcsinálni így persze: Lawrence, Tebow, Laviska, Etienne... de akkor is fázom a Tebow igazolástól. Értem, hogy csupaszív játékos (volt 9 éve), de szerintem a Jaguars drukkerek (magamból indulok ki) most nem ilyen húzásokra vágynak, hanem egy profi, szakszerű, a korábbi "lúzer" lépéseket maga mögött hagyó váltásra, amibe ez nem annyira illik bele. Nem tudom milyen TE Tebow, nem hinném, hogy jobb, mint bármelyik UDFA. Ha kereten lesz, az sokat elmond a TE helyzetről majd, amit még mindig remélem, hogy orvosolni akarunk valahogy (máshogy). Ha rámcáfol, akkor nyitott vagyok, hogy belássam, hogy tévedtem, most viszont negatívnak érzem ezt az igazolást.
Amúgy várom már a trükkös játékokat, Laviska, Tebow, Minshew... legalább a qb depth megvan 😀
Ppistike
winston
Stoki
több mint 3 éve
A nap legfontosabb TE igazolása. Látom Minshew nem adta neki a 15-öst! Bónusz pont a bajszosnak.
Here's your first look at Tim Tebow at #Jaguars minicamp. This is actually happening.
— NFL Update (@MySportsUpdate) May 20, 2021
(🎥 @wjxt4pic.twitter.com/wi2NCHAeOi
több mint 3 éve
Minden szavad adom, számomra abszolút szánalmas ez a trade!Megindult az oltás a twitteren is (már csak Müller Cili nem jelent meg épp).Lehetne szép felálásokat megcsinálni így persze: Lawrence, Tebow, Laviska, Etienne... de akkor is fázom a Tebow igazolástól. Értem, hogy csupaszív játékos (volt 9 éve), de szerintem a Jaguars drukkerek (magamból indulok ki) most nem ilyen húzásokra vágynak, hanem egy profi, szakszerű, a korábbi "lúzer" lépéseket maga mögött hagyó váltásra, amibe ez nem annyira illik bele. Nem tudom milyen TE Tebow, nem hinném, hogy jobb, mint bármelyik UDFA. Ha kereten lesz, az sokat elmond a TE helyzetről majd, amit még mindig remélem, hogy orvosolni akarunk valahogy (máshogy). Ha rámcáfol, akkor nyitott vagyok, hogy belássam, hogy tévedtem, most viszont negatívnak érzem ezt az igazolást.
Ppistike
winston
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
A JAX leigazolta nem csak az egesz keret legjobb jatekosat ( 😀 ), de vele egyutt a legszebb focistafeleseget. Miss Universe es Miss South-Afrika:Hat egy olyan fogadalomert, miszerint a hazassagig megorzi a szuzesseget o a minimum ami jart neki. Tavaly nosult, ugyhogy 32 eves koraig huzta. Hat nemtom... Meg igy is... tenyleg csak egy kimaxolt minimum. 😒
undisputedly
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Raknak a nyakába kolompot az úgy már Campbell 😀Elküldtük a tavaly a COVID-dal alaposan megszenvedett RB Ryquell Armstead-et (tudjátok, akit Fournette cseréjének lett hozva). A keret 89 emberből áll. Na vajon ki jön a helyére?...Camp a camp-ben!
És Jalen Camp révén aláírt az első idei draftolt rookie is.
iktriad
steelwolf
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Kicsit csalodtam most Ik-ben (habar lehet, hogy sokkot kapott). Mar reg be kellett volna tennie a Tebow leigazolasaval kapcsolatos legfontosabb tortenetszalat...A JAX leigazolta nem csak az egesz keret legjobb jatekosat ( 😀 ), de vele egyutt a legszebb focistafeleseget. Miss Universe es Miss South-Afrika:
több mint 3 éve
tim tebow running routes vs myles jack in practice pic.twitter.com/Uhpih41Gce
— charles (crying online) mcdonald (@FourVerts) May 20, 2021
több mint 3 éve
max 2 év és "medical reason" miatt visszavonul, majd 1 év múlva újra ncaaKöcsög leszek: Nick Saban szintű story.És Jalen Camp révén aláírt az első idei draftolt rookie is.Es Meyer? Mit josolsz a rookie szezonjara? Csipkelli over/under?
iktriad
RedFive
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 914
Köcsög leszek: Nick Saban szintű story.És Jalen Camp révén aláírt az első idei draftolt rookie is.Es Meyer? Mit josolsz a rookie szezonjara? Csipkelli over/under?
iktriad
RedFive
criminal lawyer or criminal lawyer?