Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Annyiban jo lehet, hogy kivsit a media hype-ot leveszi T-Law-rol.Ha csak ezért jön, már felesleges idehozni. Megjegyzem Lawrencet eddig se nagyon zavarta a nagy nyomás.
undisputedly
Minden bizalmam Meyerben és az új stábban, a márciusi FA és a draft tevékenységgel is ki vagyok békülve, ez a Tebow igazolás kicsit azokra a régi döntésekre emlékeztet, amikor mindenki a Jaguarson röhögött. Tény, hogy még egyel érdekesebbek lesznek a preseason meccsek.Nekem a draftunk egy jó része is igencsak fejvakarós. Tufelen kívül szinte minden, amit a 3. nap csináltunk, a 2. napi pickek közül is csak Cisco az, akivel maradéktalanul elégedett voltam, és a csávó ACL szakadásból jön vissza. Igaz, a Walker Little pickkel, HA bejön, kurva nagyot lehet nyerni. De mindkettő kockázatos pick.
winston
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Ha választhatsz hogy 4. TE/FB/Holdernek/WC QB kit igazolsz egy udfa srácot vagy Tebowt akit még mindig sokan szeretnek és egy jóember jó energiákkal. Akkor Tebowt kell választanod szerintem.Abból a 4-5 labdából amit a kezébe adnak Taysom Hill se hoz ki sokkal többet aki a “pozíció” legjobbja jelenleg
több mint 3 éve
A legnagyobb bajom az egész TEbow dologgal (a teljesen felesleges extra figyelem mellett), hogy kezd nekem úgy tűnni, hogy már a draftnak is úgy álltunk neki, hogy passz elkapó TE még csak véletlenül sem akartunk szerezni, mert az eredeti terv az volt, hogy majd a szomszéd Timmy megoldja a posztot. Ami nálam hatalmas amatörizmus Urban és Baalke részéről. Még egyszer megkérem, miért kellett februárban elengedni Eifertet (és eltradelni Josh Olivert, aki kifejezetten passzelkapó TE-nek lett anno draftolva), úgy hogy nem volt igazi terv a pótlásukra?Minden bizalmam Meyerben és az új stábban, a márciusi FA és a draft tevékenységgel is ki vagyok békülve, ez a Tebow igazolás kicsit azokra a régi döntésekre emlékeztet, amikor mindenki a Jaguarson röhögött. Tény, hogy még egyel érdekesebbek lesznek a preseason meccsek.
iktriad
több mint 3 éve
Annyiban jo lehet, hogy kivsit a media hype-ot leveszi T-Law-rol.Persze ez visszafele is elsulhet, habar Tebow nem tunt anno locker room problemanak. Kerdes, hogy 33 eveseb mit tud mutatni “ujonckent”.
több mint 3 éve
Nekem simán jöhet egyMiért nem vettél egyet, mikor a Patsben vett el egy rosterhelyet egy arra sokkal érdemesebb játékos elöl?
Wyatt
Jogos észrevétel.
Ravens safety: https://t.co/lJdLeUAAfB
— John Shipley (@_John_Shipley) May 11, 2021
A legnagyobb bajom az egész TEbow dologgal (a teljesen felesleges extra figyelem mellett), hogy kezd nekem úgy tűnni, hogy már a draftnak is úgy álltunk neki, hogy passz elkapó TE-t még csak véletlenül sem akartunk szerezni, mert már az eredeti terv is az volt a draft előtt, hogy majd a szomszéd Timmy megoldja a posztot (ahol megjegyzem mellesleg sose játszott még...). Ami nálam hatalmas amatörizmus Urban és Baalke részéről (előbbinek, hogy ez egyáltalán eszébe jutott, a másiknak, hogy ebbe belement). Még egyszer megkérem, miért kellett februárban elengedni A Timmynél ezerszer jobb Eifertet - AKI MÉG MINDIG FA, tehát még vissza is lehetne hozni- (és eltradelni Josh Olivert, aki kifejezetten passzelkapó TE-nek lett anno draftolva), úgy hogy nem volt igazi terv a pótlásukra?
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Nekem simán jöhet egy.@TimTebow. @jaguars. Could it be? 👀@Rapsheet and @tompelissero have the latest 👇 pic.twitter.com/HY6OnCBZZI
— NFL Network (@nflnetwork) May 10, 2021
A mezeket eladja. 😊Lawrence mellett, aki asszem új rekordot döntött a draft után mezigénylésekben, ki a tökömnek kell TEbow mez?
Húsrágó
iktriad
több mint 3 éve
Meyer nem sz***al dobálózik, leigazol mindenkit aki annak idején 4-5 csillagos high scool recruitként tetszett neki 😀Inkább hozta volna vissza Percy Harvin, ha már annyit beszélt róla. ("Jaguars planning to sign Harvin in 3... 2... 1...")
peterk2005
több mint 3 éve
Meyer nem sz***al dobálózik, leigazol mindenkit aki annak idején 4-5 csillagos high scool recruitként tetszett neki 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
A nap tweetje.Tim Tebow Jesus
— JP Acosta (@acosta32_jp) May 10, 2021
🤝
Coming back at 33 years old
Így készülünk lerohanni a 2021-es szezont.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
.@TimTebow. @jaguars. Could it be? 👀@Rapsheet and @tompelissero have the latest 👇 pic.twitter.com/HY6OnCBZZI
— NFL Network (@nflnetwork) May 10, 2021
A mezeket eladja. 😊Lawrence mellett, aki asszem új rekordot döntött a draft után mezigénylésekben, ki a tökömnek kell TEbow mez?
Húsrágó
több mint 3 éve
A mezeket eladja. 😊
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 914
akartam mondani, hogy ha van pillanat, amikor armageddonként minden csillag és bolygó együtt áll a fórumon, akkor ez az.Még nem írt alá hivatalosan. A végén még eljinxeled. 😉Hát valahogy nem érzem, hogy ő a megoldás a passzelkapó TE gondjainkra.Amikor pár éve elunva a Pats dominanciát a Jax-re váltottam tudtam én, hogy egyszer még lesz itt Tebow. És lett is. Ő a megoldás mindenre.
iktriad
Csak türelmesnek kell lenni.
Sobri Jóska
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Még nem írt alá hivatalosan. A végén még eljinxeled. 😉Hát valahogy nem érzem, hogy ő a megoldás a passzelkapó TE gondjainkra.Amikor pár éve elunva a Pats dominanciát a Jax-re váltottam tudtam én, hogy egyszer még lesz itt Tebow. És lett is. Ő a megoldás mindenre.
iktriad
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Említettem is a draft napján a topicban, hogy 2013-ban te vitted a Tebow-t a Jags-be kampányt.Hát valahogy nem érzem, hogy ő a megoldás a passzelkapó TE gondjainkra.Amikor pár éve elunva a Pats dominanciát a Jax-re váltottam tudtam én, hogy egyszer még lesz itt Tebow. És lett is. Ő a megoldás mindenre.
iktriad
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Hát valahogy nem érzem, hogy ő a megoldás a passzelkapó TE gondjainkra.Amikor pár éve elunva a Pats dominanciát a Jax-re váltottam tudtam én, hogy egyszer még lesz itt Tebow. És lett is. Ő a megoldás mindenre.
iktriad
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Lawrence, Taven és Josh Allen után még Tebow is? Nagyon akarjátok, hogy bandwagonkodjak
több mint 3 éve
ha ezzel akarjuk megoldani a TE problémákat nagy a baj...
több mint 3 éve
Hát valahogy nem érzem, hogy ő a megoldás a passzelkapó TE gondjainkra. Miért is raktuk ki Eifertet (aki megjegyzem, még mindig FA asszem..)?Tebow érkezik 1 évre."expected to sign", de Rapaportnak ez be szokott jönni. hát, nagyon kíváncsi vagyok.
Beki
winston
Tim Tebow has ONE career NFL receiving target and it hit him in the face pic.twitter.com/cB2eW3Ov2X
— Pick Six Podcast (@picksixpod) May 10, 2021
több mint 3 éve
Tebow érkezik 1 évre."expected to sign", de Rapaportnak ez be szokott jönni. hát, nagyon kíváncsi vagyok.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tebow érkezik 1 évre.
több mint 3 éve
Kitől lehet a legtöbbre számítani ebben az évben az UDFA-ink közül. (Spoiler: Dylan Moses utolsó a listán!)www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/which-jaguars-undrafted-free-agent-has-the-best-chance-to-make-a-2021-impact
Földön fekvő emberbe nem illik belerúgni. 😉Olyan lesz nekem mint Wyatt-nek Tavon Bryan 😀Iktriadnak nincs jó hangulata, még a remek alkotásomat sem értékelte 😕
Heisman
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Megnéztem Höri draft videóit, és a tapet, és hivatalosan Andre Cisco a kedvenc Safetym a ligában. Vagy Big play vagy bust, ez jó ha nem az én csapatomba játszik 😀Iktriadnak nincs jó hangulata, még a remek alkotásomat sem értékelte 😕
Olyan lesz nekem mint Wyatt-nek Tavon Bryan 😀
Heisman
több mint 3 éve
Megnéztem Höri draft videóit, és a tapet, és hivatalosan Andre Cisco a kedvenc Safetym a ligában. Vagy Big play vagy bust, ez jó ha nem az én csapatomba játszik 😀Olyan lesz nekem mint Wyatt-nek Tavon Bryan 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz