NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
5
5
18:30-tól, ARENA4
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Állítsuk be őt TE-nek, biztos kiverekedne magának pár TD elkapást. 😊 .@MikeTyson has some words for our 2021 draft class! 🥊
— #DUUUVAL (@Jaguars) May 8, 2021
𝐂𝐎𝐌𝐈𝐍𝐆 𝐓𝐇𝐈𝐒 𝐅𝐀𝐋𝐋https://t.co/Mo1pVaMYP5 pic.twitter.com/aYCqpXw2e8
több mint 3 éve
Második csapatos allprot kapni és egy leendő HOF-t adni... Trevor érkeztével megnőtt benned az adakozószellem! 😊 😉Tonyan? Ugyan! Ideje hazahozni Marcedest!Minshewt a Packersbe! Love még nem kész, ez lehetne Minshewnak a karrierje legfontosabb szezonja. Packers mezt meg amúgy is szívesen vennék. 😊Mondjuk Tonyan-ért cserébe...win-win! 😊
Húsrágó
Stoki
iktriad
több mint 3 éve
Tonyan? Ugyan! Ideje hazahozni Marcedest!Minshewt a Packersbe! Love még nem kész, ez lehetne Minshewnak a karrierje legfontosabb szezonja. Packers mezt meg amúgy is szívesen vennék. 😊Mondjuk Tonyan-ért cserébe...win-win! 😊
Húsrágó
Stoki
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Minshewt a Packersbe! Love még nem kész, ez lehetne Minshewnak a karrierje legfontosabb szezonja. Packers mezt meg amúgy is szívesen vennék. 😊Mondjuk Tonyan-ért cserébe...win-win! 😊
Húsrágó
több mint 3 éve
Minshewt a Packersbe! Love még nem kész, ez lehetne Minshewnak a karrierje legfontosabb szezonja. Packers mezt meg amúgy is szívesen vennék. 😊
több mint 3 éve
ez az avatar nem gáz. új fogadást javasolsz?Elmentek talán mérkőzés előtt szórakozni ? Valami ilyesmi rémlikwww.nbcsports.com/philadelphia/eagles/report-4-jaguars-arrested-after-fight-london
VvAlekosz
Tévedtem, Jarred Wilson még a Jags keretén van.
tehát 2 éve draftoltak voltak?Szeretnél egy sokkal gázosabb avatart? 😉
just kidding 😀
briareos
iktriad
több mint 3 éve
Ez már nem photoshop.Napsugár 😄
iktriad
több mint 3 éve
Ez már nem photoshop.több mint 3 éve
Kijöttek a dead zone előtti fontosabb edzésdátumok: OTA offseason workout edzések: Majus 24, 26-27, Június 1, 3-4, 7-10.
Kötelező minicamp: Június 15-17.
Rookie minicamp: Május 14-16.
több mint 3 éve
Elmentek talán mérkőzés előtt szórakozni ? Valami ilyesmi rémlikwww.nbcsports.com/philadelphia/eagles/report-4-jaguars-arrested-after-fight-london
VvAlekosz
Tévedtem, Jarred Wilson még a Jags keretén van.
tehát 2 éve draftoltak voltak?Szeretnél egy sokkal gázosabb avatart? 😉
just kidding 😀
briareos
több mint 3 éve
tehát 2 éve draftoltak voltak?Meg az a bizonyos elég ciki londoni "incidens' is.mi volt az az incidens?
iktriad
Löfli
Gondolom ez:Az már régi sztori. Már azt hiszem senki sincs a csapat keretén az ebben a balhéba belekeveredő emberek közül. 😉
bleacherreport.com/articles/2803134-4-jaguars-players-detained-after-london-nightclub-incident-involving-unpaid-bill
warr_b
iktriad
just kidding 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Elmentek talán mérkőzés előtt szórakozni ? Valami ilyesmi rémlikMeg az a bizonyos elég ciki londoni "incidens' is.mi volt az az incidens?
iktriad
Löfli
Gondolom ez:Az már régi sztori. Már azt hiszem senki sincs a csapat keretén az ebben a balhéba belekeveredő emberek közül. 😉
bleacherreport.com/articles/2803134-4-jaguars-players-detained-after-london-nightclub-incident-involving-unpaid-bill
warr_b
iktriad
"Loveyou"Tebow Ik kedvence
több mint 3 éve
Meg az a bizonyos elég ciki londoni "incidens' is.mi volt az az incidens?
iktriad
Löfli
warr_b
több mint 3 éve
Gondolom ez:Meg az a bizonyos elég ciki londoni "incidens' is.mi volt az az incidens?
iktriad
Löfli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Meg az a bizonyos elég ciki londoni "incidens' is.mi volt az az incidens?
iktriad
több mint 3 éve
Amúgy Travis Etienne-nek lényegében egy szavát sem értem, amikor kicsit is gyorsabban beszél. Az apja viszont tud érthetően beszélni, szóval nem otthonról jön a dolog.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Igen meg voltak az előzmények, az év védő újoncás vállalásodra gondoltam most, mert azt nem Höri adta a szádba, az a te vállalásod volt. 😊Nekem ez egy nemnek tűnik. 😉A Jack-es dolgot elsumákoltam mea maxima culpa, itt viszont nem ígértem semmit, kvázi Höri adott a számba mondatokat kvázi poén jelleggel. 😊 Én kértem tőle egy Sisqos intrót még a 2. napi elemzős videója után. 😉
Csak nehogy úgy jár ezzel mint a 2.körös Jack picknél beígért videóra vett korsó sör elfogyasztásával. Azt nem tartottad be lentebb is lent Jack később mint kellett volna. Cisconak meg nehogy a háta kezdjen el fájni ha megint elmarad a beígért videó. 😉
KoporShow
iktriad
több mint 3 éve
Igen, jönni fog valaki. TEbow...53-as keretjóslat ShipleytőlA TE sor elképesztően gyenge, remélem oda azért még jön valaki. Jól látom, hogy Manhertz eddig 12 elkapás / 142 yard statot tud felmutatni a 6 éves NFL karrierje során? Farrell blokkolni jött, O'Shaughnessy-t bírom, de ez így nagyon vékony.
www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/post-2021-draft-jaguars-53-man-roster-projection
iktriad
winston
Ez volt már?Igen írtam róla 9 hsszel lejjebb.
profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/06/jaguars-fire-four-from-scouting-department/
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ez volt már?profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/06/jaguars-fire-four-from-scouting-department/
több mint 3 éve
53-as keretjóslat ShipleytőlA TE sor elképesztően gyenge, remélem oda azért még jön valaki. Jól látom, hogy Manhertz eddig 12 elkapás / 142 yard statot tud felmutatni a 6 éves NFL karrierje során? Farrell blokkolni jött, O'Shaughnessy-t bírom, de ez így nagyon vékony.
www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/post-2021-draft-jaguars-53-man-roster-projection
iktriad
több mint 3 éve
Na ez egy remek 'Behind the Scenes' anyag. Logan Bowles egy remek sportfotós Jacksonvilleből (számos Superbowlról és egyéb kiemelt eseményekről tudósított a helyszínről) mellé Jags fan (van Jas-es tetkója is), és múlt héten egyes egyedüliként ő kapott engedélyt fotózni Lawrence házában a draft estéjén (az összes kép, amit láttunk csütörtök éjjelről a médiában az övé), És Logan Trevorral és a párjával utazott Shao magángépén szintén egyedüli fotósként vissza Jacksonfalvára. Sok minden szóba kerül, és szerencsére a benyomásai Trevorról az emberről roppant pozitívak. Ja és persze TEbow is szóba került. Meg az a bizonyos elég ciki londoni "incidens' is.
Nekem ez egy nemnek tűnik. 😉A Jack-es dolgot elsumákoltam mea maxima culpa, itt viszont nem ígértem semmit, kvázi Höri adott a számba mondatokat kvázi poén jelleggel. 😊 Én kértem tőle egy Sisqos intrót még a 2. napi elemzős videója után. 😉
Csak nehogy úgy jár ezzel mint a 2.körös Jack picknél beígért videóra vett korsó sör elfogyasztásával. Azt nem tartottad be lentebb is lent Jack később mint kellett volna. Cisconak meg nehogy a háta kezdjen el fájni ha megint elmarad a beígért videó. 😉
KoporShow
több mint 3 éve
iktriadA komment részlegben írta egy Iktriad nevű tag:
Mondanám, hogy akkor lesz tőlem Sisqo remake, ha Tebow, bocsánat TEbow Jags játékos lesz, de hamarosan (akár napokon belül) ez megtörténhet (hol egy lavor hogy hányjak?), szóval inkább ezt nem mondom.Nekem ez egy nemnek tűnik. 😉
Szóval inkább ezt mondom, ha Cisco lesz az év védőújonca, akkor jöhetsz kamerázni, mert még énekelni is fogok. Világhíres Internet mém megalkotásában még úgy sem segédkeztél.
több mint 3 éve
Lawrence draft napi élményeiről volt szó (és hamarosan még lesz is), most jöjjön a másik 1. körösünk nagy napja 1 héttel ezelőttről. A lifelong dream finally came true. Excited to accomplish more goals with the @Jaguars.
— Travis Etienne Jr⁶𓅓 (@swaggy_t1) May 4, 2021
Thank you @PaniniAmerica for being there to capture the moment. #RatedRookie pic.twitter.com/zEIESp0Ljf
több mint 3 éve
1 hsz erejéig elveszem Matthew99 kenyerét. 😊