Jacksonville Jaguars
Nagyon cupak lesz, amikor a Jaguars 1/1-es pickkel kihuz egy rushert Josh Allen melle, vagy egy OT-t, netan ricsel valami DB-t. Ilyen az igazi szopas, amikor iranyitod van, de a needekre meg pont nem igazan jon kihagyhatatlan sztar, aki meg is eri a picket. 😊Szerintem Josh Allen mellé jöhet még 1 pass rusher, ha annyira kihagyhatatlan, hogy 1/1-re érdemes kiválasztani. Ez már nem a sacksonville védelem, ahová fölösleges invesztálni, találnánk helyet az új tehetségnek 😊
Stez
OT is nyugodtan jöhet, mert a támadófal széle elég könnyen megadja magát idén is (ez már tavaly is gond volt).
A DB tényleg reach lenne, de ha értelmes játékos jönne hosszú távra, én el tudnám fogadni, hogy magasan húztuk, csak ne legyen bust. Hátul idén (is) eléggé sebezhetőek vagyunk sajnos.
Érdemes lehet lecserélni, ha van megfelelő partner hozzá. A pick-eket meg fel lehet használni, lesz bőven hiányposztunk FA után is.
A legegyszerűbb, ha nyernénk még pár meccset és akkor nem a mienk az 1/1. Így is 1/eleje lesz, ott meg jöhet valami tehetséges srác. Már "csak" meg kéne tartani őket, nem elüldözni (lásd Ramsey, Ngakoue és még lehetne folytatni a sort).
NBII-es futballisták a f@szomat már
A védelem az elején elérte, hogy kb egy tucatnyi jó passza legyen Millsnek., ott azért torzult az arcom, hogy a csávó nem tud hibázni - vagyis nem tudja a defense hibára kényszeríteni.
Edzői szempontból én az elején rámentem volna a negyedikre rúgás helyett, de lehet konzervatívkodni. 😊
Attól már nem kell tartani, hogy Bevell a nyakukon marad...Legutóbbi két alkalommal a Brownsnak volt back-to-back 1/1-e, nekik nagyon bejött...
Mienk az 1/1-es pick és kábe ez az egyedüli jó, azon túl, hogy Cisco meg Walker Little pályát látott ma. Hatalmas blama kikapni kétszer simán ettől a Texantól.
Kurvára kéne egy kompetens GM és HC, csak Khan még átlagost is csak talán egyszer kapott Marrone személyében 10 év alatt.
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Mienk az 1/1-es pick és kábe ez az egyedüli jó, azon túl, hogy Cisco meg Walker Little pályát látott ma. Hatalmas blama kikapni kétszer simán ettől a Texantól.
Kurvára kéne egy kompetens GM és HC, csak Khan még átlagost is csak talán egyszer kapott Marrone személyében 10 év alatt.
Eddig tökéletesen halad a Hunting for Hutchinson, alias a say no to win hadművelet.A Tank for Thibs jobban hangzik.
zacknorb
Eddig tökéletesen halad a Hunting for Hutchinson, alias a say no to win hadművelet.Jobban örülnék, ha nyernénk, de ez van.
zacknorb
NBII-es futballisták a f@szomat már
Poloska vagyok.
“Florida Man furious at QB for not passing him the ball” pic.twitter.com/SH4kXhHfiP
— Will Brinson (@WillBrinson) December 19, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ugróbolha még nem győzőtt meg. Gurleyt nem követtem, miért FA?Mert nincs már térde.
Húsrágó
Yay, the #Jaguars & Urban Meyer made this week's very unusual Weekend Update on SNL. I must say the punch line was sadly as good as Urban Meyer's coaching tenure in Jacksonville... #DUUUVAL #nflhu pic.twitter.com/NZ8O8eTwwH
— Zoltan Paksa (@iktriad) December 19, 2021
Ugróbolha még nem győzőtt meg. Gurleyt nem követtem, miért FA?Térde az úgy nem nagyon van.
Húsrágó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
As is tradition, Urban blames his failures on his heart https://t.co/mUyn2zCUaa
— RedditCFB (@RedditCFB) December 18, 2021
Főleg ennek tükrében.
"when he fumbled I said take him out." - Urban Meyer, not the coach of the Jaguars
— Dilla (@E_Dilla) December 18, 2021
"You know, I'm not sure. I don't micromage my guys. They're in charge of rotation and playing time." - Urban Meyer, coach of the Jaguars
Remlélem nem kap egy centet se a szerződéséből hátralévő évekért.
“I apologize to Jacksonville” and then immediately denying anything to apologize for the next paragraph is peak Urban https://t.co/GFntUCxgge pic.twitter.com/n30fO9g4P6
— Justis Mosqueda (NFL Owner) (@JuMosq) December 18, 2021
Szerkesztette: iktriad
A poén az, hogy mindenki azt szeretné, ha az új HC megtartaná a mostani DC Joe Cullent. Szóval tényleg inkább egy támadógurru kéne, aki Lawrencet az elitbe vezeti HC-nek,Egyik legjobb DC a ligában, aki egy jó OC megszerzésével minőségi HC lehetne...gondolom ezért...Bowles szerintem se egy rossz edző, a Jetsből is kihozta azt amit tudott.
Rolni
Kérdés inkább, hogy mennyire való neki a HC munka illetve lenne-e elég segítsége a Jagsnél, ha nem széled szét az edzői gárda.
Solymi
Szerkesztette: iktriad
Bowles szerintem se egy rossz edző, a Jetsből is kihozta azt amit tudott.Hogy Bowles neve mit keres itt (is), azt nem vágom.Egyik legjobb DC a ligában, aki egy jó OC megszerzésével minőségi HC lehetne...gondolom ezért...
While Shad Khan has said he won’t address the #Jags’ new HC position until 2022, league sources say he’s discussed Byron Leftwich, Brian Daboll, Todd Bowles, Doug Pederson and Josh McDaniels -- who has previously interviewed in Jacksonville -- as early candidates of interest.
— Jordan Schultz (@Schultz_Report) December 17, 2021
iktriad
Rolni
Kérdés inkább, hogy mennyire való neki a HC munka illetve lenne-e elég segítsége a Jagsnél, ha nem széled szét az edzői gárda.
Helyes!neki kéne fizetnie nekünk...
www.espn.com/nfl/story/_/id/32894745/sources-jacksonville-jaguars-say-football-coach-urban-meyer-fired-cause-intend-pay-rest-contract
iktriad
Hogy Bowles neve mit keres itt (is), azt nem vágom.Egyik legjobb DC a ligában, aki egy jó OC megszerzésével minőségi HC lehetne...gondolom ezért...
While Shad Khan has said he won’t address the #Jags’ new HC position until 2022, league sources say he’s discussed Byron Leftwich, Brian Daboll, Todd Bowles, Doug Pederson and Josh McDaniels -- who has previously interviewed in Jacksonville -- as early candidates of interest.
iktriad
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
Carlos Hyde biztos nem játszik(milyen ironikus), Linder viszont úgy tűnik igen.Bevell nagyon felszabadultnak tűnt ma a korábbi hetekhez képest. Vajon miért? Elmondta, hogy J-Rob a kezdő RB-nk és így is fog játszani mostantól.Kíváncsi leszek a vasárnapra. Elvileg semmi sem Meyer hibája volt amit a pályán láttunk, bármit kérdeztek tőle, más hozta a rossz döntést. Remélem kiderül, hogy esetleg nem mondott igazat..
iktriad
winston
Bevell nagyon felszabadultnak tűnt ma a korábbi hetekhez képest. Vajon miért? Elmondta, hogy J-Rob a kezdő RB-nk és így is fog játszani mostantól.Kíváncsi leszek a vasárnapra. Elvileg semmi sem Meyer hibája volt amit a pályán láttunk, bármit kérdeztek tőle, más hozta a rossz döntést. Remélem kiderül, hogy esetleg nem mondott igazat..
iktriad