Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).Vegas ugye alapból +3 ponttal számolja a hazai pályát, ez másképpen fogalmazva azt jelenti h semleges pályán 1,5 pontos, Oaklandben 4.5 pontos favorit lenne a Raiders.
Húsrágó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Minden reményünk JDR-ben és az ő olykor legendásan alapos felkészítésében van. 😊1,5 pontos favoritok vagyunk a Raiders ellen vasárnapra.Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).
iktriad
Húsrágó
Épp belegondoltam, most 2 olyan csapat ellen játszunk zsinórban, amelynek a vezetőedzője volt nálunk is HC. Tiszta Mennyei feeling. 😊 😊 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Nortmannt jelölték a hét AFC ST játékosa címre:A Jaguars engedi, hogy megcsillanjon egy punter zsenije... azaz 3&out és ott az egész pálya, rúghat amekkorát bír. 😊
iktriad
Szabad képzettársításal átvezetve: rúgás ->berúgás.
Isten éltessen, Phylos!
1,5 pontos favoritok vagyunk a Raiders ellen vasárnapra.Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).
iktriad
több mint 9 éve
Ramsey úgy hitte Gus félidei kirohanása elsősorban neki szólt, ezért kapta össze magát. Gus azt mondta, az egész csapatnak szánta, de örült, hogy Jalen magára vette. www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/gus-bradley-sees-resiliency-urgency-in-week-6-win-over-the-bears/337056488
1,5 pontos favoritok vagyunk a Raiders ellen vasárnapra.
És a BCC teljesen korrekt elemzése a tegnapi meccsről podcast formájában.
több mint 9 éve
Nortmannt jelölték a hét AFC ST játékosa címre:twitter.com/Tdickman89/status/788091218702000128
több mint 9 éve
Féltávig biztos a helye.Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.Köszönjük! Szerintetek Gusnak be van betonozva ezzel a helye idénre?
hpeter93
Giowa
Boldog szülinapot BTW Phylos!
Myles Jack sokat volt fent a pályán tegnap. Nála "többet" csak House tevékenykedhetett....
twitter.com/ryanohalloran/status/787990492415987712
több mint 9 éve
Egyértelműen nemet mondanék. Ha a Titans-Texans meccseken nem nyújtunk megfelelőt, akkor bukó.Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.Köszönjük! Szerintetek Gusnak be van betonozva ezzel a helye idénre?
hpeter93
Giowa
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.Köszönjük! Szerintetek Gusnak be van betonozva ezzel a helye idénre?
hpeter93
több mint 9 éve
Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.
több mint 9 éve
Hú, Gus még a meccs után is elég tüzes volt, nem csak a félidőbenwww.jaguars.com/media-gallery/videos/Gus_Bradley_Post_Game_Speech/24413a2c-7ab2-447d-9e9b-a55359f3e437
Lehet az használ, ha elküldi a picsába a játékosait a szünetben?
Egy kis összefoglaló - jó látni, hogy Alshon és Ramsey között nem volt pofázás a meccs után.. A 2. félidőre Jalen összekapta magát, az első félidős szenvedés után. 1 elkapást engedett a 2.-ban 3 yardért Alshon Jeffrey ellen, és a kritikus pllantban ő nyert.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Rapid_Recap_Chicago_Bears/b4c402fd-e6cb-495e-95d9-0b9a3742ab78
A helyi fiú(az állambeli Illinoisra járt collegba) Benn a meccs után
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Benn_Be_ready_at_all_times/ab6e7e28-10ea-4876-b0a8-14ebd7e8c428
Most nagyon örülök, hogy 1; még mindig egészséges, 2; megtartottuk a kereten.
A védelmünk kezd összeállni. 8.-ak vagyunk total yardokban, passzolt yardokban 14.-ek futott yardokban. Sajna a lényeges bekapott pontokban 21.-ek vagyunk. De ez nem rossz 5 meccs után. Colvin is jól szált be. Huh, ha a tavalyi offense és az idei D egy időben játszott volna így, akkor nagyon lehetne bizakodni a szezonnal kapcsolatban. Így meg kvázi örülünk a 2-3as mérlegnek...
Kíváncsi vagyunk mire megyünk vasárnap az Oakland ellen a Jack Del Rio Bowlon. A támadósoruk elég erős. De a védelmük sebezhetőnek tűnik.
És mivel a Bearsnek volt szánva(és őszinte volt, nem jinxnek szánva), be is jött.Elégszer mondogattam az eredménykövetőben, hogy már keresgessétek a szokásos meccsnyerés után cicirázós gifet.Jinxtriad @ work 😊
iktriad
empty taxi
több mint 9 éve
Elégszer mondogattam az eredménykövetőben, hogy már keresgessétek a szokásos meccsnyerés után cicirázós gifet.Jinxtriad @ work 😊
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hát srácok grat! Én se értem hogy tudtuk ezt a meccset elveszíteni...Szinte momentumotok nem volt. 2 értékelhető driveal és jókora màkkal összejött...,Én hosszú NFL néző pályafutásom alatt tán még sosem láttam ilyet hogy ilyen statok közti különbséggel valaki kikapjon ( megtett yardok, labdabirtoklás, TO stb...) Úgy álltam fel a TV elől hogy ilyen nincs...Hidd el, én is így vagyok vele. Elégszer mondogattam az eredménykövetőben, hogy már keresgessétek a szokásos meccsnyerés után cicirázós gifet. Erre jön a 4. negyed, és semmiből megnyerjük a meccset.
Tomcsik
Hoyer simán jobb volt pl. mint Blake(de a PFF-nél nem így látták - újabb jel, hogy mennyire "jók" az elemzéseik...).
www.profootballfocus.com/pro-jax-chi-grades/
Több sikert kívánok a Packers ellen péntek hajnalban.
több mint 9 éve
Hát srácok grat! Én se értem hogy tudtuk ezt a meccset elveszíteni...Szinte momentumotok nem volt. 2 értékelhető driveal és jókora màkkal összejött...,Én hosszú NFL néző pályafutásom alatt tán még sosem láttam ilyet hogy ilyen statok közti különbséggel valaki kikapjon ( megtett yardok, labdabirtoklás, TO stb...) Úgy álltam fel a TV elől hogy ilyen nincs...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 9 éve
A nap hőse, Arrelious Benn azt mondta minden szenvedést az elmúlt években feledtetett a mai győztes TD-jewww.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-arrelious-benn-return-from-injuries-active-roster/316140905
Az FTU is szentelt cikket Benn számára.
jacksonville.com/gene-frenette/2016-10-16/no-has-benn-jaguars-wr-saves-day?utm_medium=social&utm_source=facebook_Ultimate_Jaguars
több mint 9 éve
Kinek mutatott felfelé az a bizonyos nyíl és kinek lefelé a meccsen:jacksonville.com/sports/2016-10-16/down-drill-jaguars-chicago?platform=hootsuite
Halloren jegyzetei a meccsről.
jacksonville.com/sports/2016-10-16/jaguars-notes-offensive-woes-re-surface-despite-rallying-past-chicago
Odrick már megint dühös volt valakire. A Chargers meccsen a bírókkal, most Logan Poulsennel volt baja.
És 5 kérdés (és válasz) amit a Bears meccs kapcsán felmerült
jacksonville.com/sports/2016-10-16/jaguars-extra-points-five-questions-and-answers-after-win-over-chicago
több mint 9 éve
Úgy tűnik az első félidő már Gusnak is sok volt.twitter.com/ryanohalloran/status/787759230082134016
Nyerő program vagyunk na:
twitter.com/ryanohalloran/status/787759376119377920
Több no huddle jöhet a következő hetekben (végre)
twitter.com/ryanohalloran/status/787760285436084225
Meg további ötletelés, hogy mi van a támadósorral:
twitter.com/ryanohalloran/status/787762745466761216
És főleg a futójátékkal:
twitter.com/ryanohalloran/status/787759747730595840
több mint 9 éve
én -10-nél kapcsolódtam volna be, de ránéztem a statokra és az eltántorított... pedig mekkorát kiabáltam volna a végén 😊 garbage time-ban jól megy Blake-nek 😊
több mint 9 éve
Nem akartam hőbörögni, csak annyira bosszantó ez az impotencia, amit az O néha produkál, hogy olyankor már mindenki hibás, pedig nyilván ez nem ilyen egyszerű, no mindegy, minden jó, ha jó a vége, asszem! 😊-9-nél elmentem a szokásos meseolvasàsra, és mire visszajöttem nyertünk, puff neki 😊A jövőben többet kell szidnod meccs alatt az edzői stábot! 😊
Stoki
iktriad
több mint 9 éve
Vagy több mesét olvasnia 😊-9-nél elmentem a szokásos meseolvasàsra, és mire visszajöttem nyertünk, puff neki 😊A jövőben többet kell szidnod meccs alatt az edzői stábot! 😊
Stoki
iktriad
több mint 9 éve
-9-nél elmentem a szokásos meseolvasàsra, és mire visszajöttem nyertünk, puff neki 😊A jövőben többet kell szidnod meccs alatt az edzői stábot! 😊
Stoki
több mint 9 éve
-9-nél elmentem a szokásos meseolvasàsra, és mire visszajöttem nyertünk, puff neki 😊
több mint 9 éve
Ezt hogy a picsába nyertük meg? Meg kell mondjam nagyon nem érdemeltük meg a W-t, de összejött. Ez a TD Arrelious Benntől szép munka volt
twitter.com/NFL/status/787742934175133697
2011 óta az első neki.
Még mindig nem hiszem el, hogy nyertünk. Baromira nem volt benne a meccsben 45 percig. Az offense és főleg Blake kétségbeejtő volt a meccs nagy részén.
Viszont a D kezd összeállni. Ngakouenak megint lett sackje(4. 4 meccsen). Ramsey (miután Jeffrey szétszopatta az 1. félidőben) amikor kellett megcsinálta a playt.
A W-nk olyan volt, mint a magyar narancs, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk. 😊 😊 😊
több mint 9 éve
Inaktívok - mind a 3 kérdéses besorálst kapó emberünk kihagyja a mai meccset. Visszahordásban ez probléma lehet. Allen
Greene (Achilles)
Johnson
Grant (toe)
Harris
Sterling (foot)
Chris Smith
több mint 9 éve
Azt a kurva élet, hát nem a legjobb pickje volt a franchise-nak, de mindig szörnyű azt olvasni, ha valaki ilyen korán elmegy.Sajna már a draftja idején téma volt, hogy gondok vannak a szívével. És végül ez is lett a halála oka. Talán az első Jags-es draft pick, aki távozik az élők sorából. 😕 RIP
www.bigcatcountry.com/2016/10/15/13293810/quentin-groves-passes-away-at-the-age-of-32
Maka
A Jaguars közleménye, mellette 2 csapattárs, Marcedes (a Jagsben) és Sen'Derrick(az Auburnben) megemlékezésével. Marcedes az egyedüli játékos, aki még játszott vele Jaguars mezben. Gene Smith köztudottan nem kedvelte, és nagyon gyorsan megszabadult tőle(egy 5. körös picket adott érte a Raiders 2010-ben).

Pár reakció egykori csapattársaktól:
Monroe:
twitter.com/MrEugeneMonroe/status/787343840525115392
Knighton:
twitter.com/MisterRoast98/status/787335191907840000