Újra működünk, köszi a türelmet!

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

34 perce
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 967 — Circus Maximus
Most egyébként tényleg a bírók velünk voltak.
ulpianus
Ez mehetett volna a Viccek-be, szerintem 10+ like.
szaba
Akkor tedd be oda. Van benne igazság. De aki így leegyszerűsítve látja, sztem lemarad valamiről.

Mondjuk nyertünk volna e nélkül is? Sztem igen. Lehet ezen vitázni, de jobbak voltunk.Ez már csak így lesz. Ahogy Mahomes is csak szerencsés sokaknak. Tegnap a srácok, ahogy Höri jósolta, erőn felül odatették magukat, hogy Mahomesnak könnyebb legyen. Aki idén is minden meccsen beledöglik hogy nyerjünk. Mert a Bengals vagy niners is mutatja (nem először), nehéz folyamatosan topon lenni. Nem igaz hogy itt ne lenne sérült. Az is számít, biztos is. De láthatóan nem csak az. És itt mondhatnám a Billst vagy Eaglest vagy bárkit, akikről épp egy szezonban mind elfogadjuk, hogy a legjobb csapat. Ráadásul ez a Chiefs a leggyengébb a Mahomes érában. Akárki más lenne a QB, nem nyernénk ennyit.

Nektek ott van Herbi. Nem tehetségtelenebb. Csak ő nem úgy megy ki mint Mahomes, hogy ha beledöglök is, megnyerem. Ma is. Holnap is. Tegnap is.
Én ezt is látom. De persze a mikor azt írom hogy a Chiefs nem nyer 17 meccset vagy bármiben negatív vagyok jön az egyik, hogy mit álszerénykedek, jellemző rám, mindig ilyen vagyok. Mikor azt írom, hogy jó a csapat, akkor pedig nagy a pofám. Teljesen mindegy mit írok. Mert sokak nem engem látnak, hanem bennem egyfajta Chiefs magyar hangját.

Állat vagyok, ami enni kér...
2 órája
szaba Los Angeles Chargers 10 606
Most egyébként tényleg a bírók velünk voltak.
ulpianus
Ez mehetett volna a Viccek-be, szerintem 10+ like.
10 órája
A labdaszedő is időt kérhet a Chiefsnek. 😊
KeyG
Kovi meccsen betelefonalok, hogy szeretnek idot kerni a csapatnak! Hatha lehet! 😀

10 órája
KeyG Baltimore Ravens 9 675
A labdaszedő is időt kérhet a Chiefsnek. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 órája
Nyertünk. Aki a szezon eredményét nézi, azt hiszi ez top év volt. Pedig pont nem.

Most egyébként tényleg a bírók velünk voltak. Túl van ez nagyon tolva a laposfoci hívők miatt. De nem szeretem én sem a hülye bírókat ahogy senki sem. Azt megértem. Ez még Taylor Swift mehetne, és akkor jó volna.

11 órája
ehh Kansas City Chiefs 1 955 — Chiefs fan
na azért, már megijdetem, hogy 30 pont fölött termelünk
11 órája
Jól öregedett komment. Sebaj, megszoktuk.
esanders10
Ez nekem is tetszett. 😊
Egyébként meg. Azt mondtad, 17-0 lesz a Chiefs mérlege ne mondjam, hogy nem. De én mondtam.
Csak ha már felhozod. Peace.

Jól őregedett a csapat napi szintű kommunikációja.
Mert úgy kezdték hogy lehet a PO-ban talán jàtszhat. Ez egy high ankle sprain. Több mint egy hónap, ha jól gyógyul.
Vagyis inkàbb ott már biztos játszik, de előtte nem. Mivel ez egy soft high ankle sprain. Direkt mem is írtam ide semmit a meccs után, míg nem a csapat mondja.
Vagyis hogy már jövō héten is játszik. Mivel nem is komoly a dolog.
Amit úgy kell érteni, hogy most is edz és ő az irányítónk, nincs látnivaló.

Mindenesetre Hollywood és Buttkicker is felépült. Nàluk is volt egy kis ködösítés. De Mahomes esetében szerintem ők is rossz infóból dolgoztak eleinte.

Szerkesztette: ulpianus

12 órája
esanders10 Denver Broncos 565
A szezonnak vége. Csak ha akinek kétségei lennének. Mahomes ha egyáltalán pályára biceg a rájátszásban, vadászni fognak rá. Rásérül és ennyi. De egyébként sem lesz formában ha beáll. Nélküle pedig alapszakaszban még volna akit elkapunk, de rájátszásban nincs.

Ettől még érdemes KC szurkolóként nézni mihez kezdenek a helyzettel a játékosok és edzők. Illetve ki nyeri az AFCt, a SBt. De nem mi. Nem gond, csak épüljön fel Mahomes és jövőre megint nekifutunk.
ulpianus
Jól öregedett komment. Sebaj, megszoktuk.
2 napja
The #Chiefs plan to activate Marquise ‘Hollywood’ Brown (reserve/injured, shoulder) for Saturday’s game vs. Houston assuming everything continues trending positively this week, per sources.

Brown looks to make his Chiefs debut after missing four months.
KeyG
Full edzéseket tol ő is.

2 napja
The #Chiefs plan to activate Marquise ‘Hollywood’ Brown (reserve/injured, shoulder) for Saturday’s game vs. Houston assuming everything continues trending positively this week, per sources.

Brown looks to make his Chiefs debut after missing four months.

2 napja
Mahomes serulese kevesbe sulyos, mint multkor (szinten a rajatszasban) volt. LEhet par snapet jatszik mar szombaton is. Sztem nem kellene. A Texans DL ugy hozza a masodik legtobb sacket, hogy nem kell nekik blitzben segitseg hozza. Erteletlen kockaztatni ezen a meccsen (is).
ulpianus
Full edzéseket tol 2 napja.

2 napja
Mahomes serulese kevesbe sulyos, mint multkor (szinten a rajatszasban) volt. LEhet par snapet jatszik mar szombaton is. Sztem nem kellene. A Texans DL ugy hozza a masodik legtobb sacket, hogy nem kell nekik blitzben segitseg hozza. Erteletlen kockaztatni ezen a meccsen (is).

4 napja
A szezonnak vége. Csak ha akinek kétségei lennének. Mahomes ha egyáltalán pályára biceg a rájátszásban, vadászni fognak rá. Rásérül és ennyi. De egyébként sem lesz formában ha beáll. Nélküle pedig alapszakaszban még volna akit elkapunk, de rájátszásban nincs.

Ettől még érdemes KC szurkolóként nézni mihez kezdenek a helyzettel a játékosok és edzők. Illetve ki nyeri az AFCt, a SBt. De nem mi. Nem gond, csak épüljön fel Mahomes és jövőre megint nekifutunk.

4 napja

5 napja
Black_Adder Denver Broncos 8 990 — we almost always almost win
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy azt kiüli-e.

Van egy edzője, aki az ilyesmi sérülések enyhítésére edzi Brekit, az ízületek tűréshatáron is túli sanyargatásával.

Meglátjuk.
mirdal
sanyargatással enyhíteni, jól hangzik...
Mondjuk afelől nincs kétségem, hogy a PO-ban játszani fog, ha tud két lábon állni, hogy az alapszakaszban mennyi értelme van erőltetni az más kérdés, 1.5 meccs előny a Bills-szel, még 3 forduló hátra van, nem mondom, hogy nincs tétje, de nem biztos hogy megéri kockáztatni hogy a PO-ban mondjuk komolyabb limitációkkal kelljen játszani csak hogy megmutassátok a Texans, Steelers, Broncos hármasnak, hogy ki a főnök, mármint főnökök...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
5 napja
mirdal Kansas City Chiefs 613 — Chiefs fan
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy azt kiüli-e.

Van egy edzője, aki az ilyesmi sérülések enyhítésére edzi Brekit, az ízületek tűréshatáron is túli sanyargatásával.

Meglátjuk.
6 napja
beltazor Michigan Wolverines 2 721 — Pfizer & Moderna fan
Mahomes high ankle sprain.....
dande2
Ha jol tudom abbol 6 het alatt lehet "megyogyulni".
4het a PO ha pihen egyet chiefs 5het mulva lesz ra szukseg.

6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 115 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mahomes high ankle sprain.....
6 napja
Legalább ez sima győzelem lett. Kivártuk. 😊

10 napja
Azóta pár (10?) éve mérték is (A Guinness rekord emberei), melyik a leghangosabb NFL stadion. A Chiefs+Seahawks Arénák egymásra licitáltak végül, oszt' az Arrowhead népe nyert. 😊 Asszem 142.5 Decibel vagy hogy.
Mondta ezt már Rivers is, mások is, hogy ha belekezdenek, semmit nem hallani. Ezért a Chiefs elleni (idegenben) meccsekre nagyon fontos begyakorolni a néma snapet, stb.

10 napja
Zalán Denver Broncos 4 190 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Érdekes történet…
Szóval ezt így itt hagyom… 😊

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.75761-15/469970035_18383977357097896_7038113895349546149_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=nurrb8xkQagQ7kNvgH6t6Dt&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=AMAq9YmZ5vabH5e4AtSk_bG&oh=00_AYDuNh9BdrT9py5h_E8YlABZ6zPFrZFceYZm7Kh-VfOZoQ&oe=67691328
Kansas City Yesterday on Instagram: "December 9, 1990: the Broncos and Chiefs were in the middle of a yet another fierce divisional battle at Arrowhead Stadium. The Broncos had recently lost their lead and were starting a drive from their own 1-yard line. The noise from the crowd grew to be so loud that it was affecting the communication of the Broncos. John Elway, the Broncos’ quarterback, asked for help from the referee. The ref then warned the crowd that further noise issues would result in a charged timeout against Kansas City. But, the threat didn’t help. In fact, the crowd noise only grew louder. The moment was significant as it marked the beginning of a culture where Arrowhead Stadium became known as one of the loudest and most difficult places to play in the NFL. The Chiefs went on to win the game 31-20, and the iconic moment marked the beginning of a new era of Chiefs’ football and the emergence of Arrowhead as one of the NFL’s most intimidating stadiums. 🏛️ Instantly unlock my Top 10 Then vs. Now photos of KC when you sign up for my free weekly newsletter! DM “HISTORY” to @kcyesterday to subscribe for free! 📸: Chiefs/NFL"
4,450 likes, 92 comments - kcyesterday on December 9, 2024: "December 9, 1990: the Broncos and Chiefs were in the middle of a yet another fierce divisional battle at Arrowhead Stadium. The Broncos had recently lost their lead and were starting a drive from their own 1-yard line. The noise from the crowd grew to be so loud that it was affecting the communication of the Broncos. John Elway, the Broncos’ quarterback, asked for help from the referee. The ref then warned the crowd that further noise issues would result in a charged timeout against Kansas City. But, the threat didn’t help. In fact, the crowd noise only grew louder. The moment was significant as it marked the beginning of a culture where Arrowhead Stadium became known as one of the loudest and most difficult places to play in the NFL. The Chiefs went on to win the game 31-20, and the iconic moment marked the beginning of a new era of Chiefs’ football and the emergence of Arrowhead as one of the NFL’s most intimidating stadiums. 🏛️ Instantly unlock my Top 10 Then vs. Now photos of KC when you sign up for my free weekly newsletter! DM “HISTORY” to @kcyesterday to subscribe for free! 📸: Chiefs/NFL".

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
10 napja
Steven Nelson CB aki visszavonult, visszatért a csapatba. Resurrected.

12 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 729 — The Mathematician
Remélem 15-2 lesz utolsó heti vereséggel

youtu.be/M3RK2yhbdgk?si=pPc42N6WZaIsM085

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
12 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 115 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amit így is meg lehet csinálni 😄

13 napja
Ott a következő csoport W 😊