CFB követő 2024
5 feliratkozó
12 órája
Jó ez a confidence tippelde, 13-1 a találatom és hátulról a harmadik vagyok 😄Nekem is ott a 13-1, de legalább 4. hely
Jól osztottam el a pontokat... mondjuk ha ilyen arányban találkm el a többit is, akkor nem lesz rossz.
warr_b
14-0-nál is csak 3. lenne
13 órája
Mele Kalikimaka!HAWAII BOWL
2024. 12. 25., 02:00 - San Jose State vs South Florida
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
15 órája
deyell
11 726
a Bad Boy Mowers Gasparilla Bowl volt még jó, csak sajnos már nem ez a neve szponzorváltás miatt.a Famous Idaho Potato Bowl a kedvenc bowlom. ezzel összhangban jó is lett a meccs.Az enyém az Unnamed Texas Bowl volt, csak aztán sajnos elnevezték.
deyell
Kampman
choose life
18 órája
Jó ez a confidence tippelde, 13-1 a találatom és hátulról a harmadik vagyok 😄 Jól osztottam el a pontokat... mondjuk ha ilyen arányban találkm el a többit is, akkor nem lesz rossz.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
szép volt ez a dupla passz a NIUtól
1 napja
xrace77
4 526
Lynch MVP
1 napja
Kampman
28 506
Viszont nekem kellett az OT, hogy meglegyen a fogadás.
1 napja
Abszolút megérdemli a meccs a hosszabbítást, baggio hangjában azért érzem az elkeseredettséget, hogy ezt még mindig közvetíteni kell, de hát ilyen az élet, néha Rose Bowl, néha krumplikupa.Inkább csak az, hogy mocskosul fáradt vagyok, reggel a gumisnál kezdtem, majd 10 óra munka ma is meg tegnap is, előtte meg a három playoff meccs
Kampman
Na de majd az overtime!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Kampman
28 506
Abszolút megérdemli a meccs a hosszabbítást, baggio hangjában azért érzem az elkeseredettséget, hogy ezt még mindig közvetíteni kell, de hát ilyen az élet, néha Rose Bowl, néha krumplikupa.
1 napja
College kickers a szemrák gyepen
1 napja
#collegekickers
1 napja
Kampman
28 506
a Famous Idaho Potato Bowl a kedvenc bowlom. ezzel összhangban jó is lett a meccs.Az enyém az Unnamed Texas Bowl volt, csak aztán sajnos elnevezték.
deyell
1 napja
deyell
11 726
a Famous Idaho Potato Bowl a kedvenc bowlom. ezzel összhangban jó is lett a meccs.
choose life
1 napja
az mi elkapás 😀😀
1 napja
Klaci79
22 370
És meg egy rakás játékos a Fresno-ból, de ez rajtuk kevésbé latszikKemény is volt ez a félidő 😀Na irány a krumpliföld és a legszebb kék pálya...na meg hajrá NIU! 😊Nagy szenvedés lesz 😀 mindkét kezdő qb transzferelt
Klaci79
r.baggio
Drip
1 napja
Kemény is volt ez a félidő 😀Na irány a krumpliföld és a legszebb kék pálya...na meg hajrá NIU! 😊Nagy szenvedés lesz 😀 mindkét kezdő qb transzferelt
Klaci79
r.baggio
1 napja
Ez a husky kurvagyenge...
Klaci79
1 napja
Klaci79
22 370
Ez a husky kurvagyenge...
1 napja
Kampman
28 506
Na mi van, a bulldog erősebb mint a husky?Állhatatosabb, kevésbé makacs
warr_b
1 napja
Na mi van, a bulldog erősebb mint a husky?
1 napja
Klaci79
22 370
ennek a Holst csávónak van eddig 5 passza...abból 2 jó, és a többi 3 is, csak az ellenfélnek...hihetetlen milyen szar passzai vannak
1 napja
Mind az a hat néző, piros, fehér-fekete mezek, kék pálya.Zseniális 😀