NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
1
1
02:15, ARENA4
CFB követő 2024
4 feliratkozó
3 napja
Sorry harmadosztályt azért nem követem, még az FCS t sem, annyi időm azért nincs 😁Felőlem nyugodtan használhatod, csak még mindig nem látom melyik csapatok a "csillagok" 😀Akkor ezt csak neked, egyenesen a harmadosztályból
kapitnono
Division II: Southern Nazarene 18, No. 3 Ouachita Baptist 17
OK, we have to talk about this one for a moment. One of the greatest upsets in the history of college football happened in Arkadelphia, Arkansas, on Halloween night. Ouachita Baptist was 8-0 and coming off a huge upset of defending national champion Harding; the Tigers had moved to No. 3 in the D-II polls. Southern Nazarene, meanwhile, was 0-8; the Crimson Storm lost to Harding 59-0 in Week 2. In my weekly all-division, SP+ top 764 rankings, OBU was No. 180, two spots ahead of Akron, while SNU was No. 520. Official SP+ projection for this game: OBU by 45.9. Instead ...
FINAL SCORE | FB | @NCAADII
— Oklahoma Local Sports Network (@OklahomaLocalSN) November 1, 2024
🚨 MAJOR UPSET ALERT 🚨
Southern Nazarene 18@SNUFootball (1-8)
#3 Ouachita Baptist 17@OuachitaFB (8-1)
This day will live on forever within the Southern Nazarene program! The Crimson Storm pick up their 1st win of the season and 100th win in… pic.twitter.com/Y02TCWrAoR
SNU forced three turnovers and had just one drive of more than 36 yards all night: the last one. After the defense made stop after stop, the Storm drove 72 yards in nine plays to score the game-winning touchdown (Bryson Evans to Dalen Smith) with 24 seconds left. By SP+ projections, this is the equivalent of Georgia losing to FIU. Incredible.
r.baggio
3 napja
Felőlem nyugodtan használhatod, csak még mindig nem látom melyik csapatok a "csillagok" 😀Akkor ezt csak neked, egyenesen a harmadosztályból
kapitnono
Division II: Southern Nazarene 18, No. 3 Ouachita Baptist 17
OK, we have to talk about this one for a moment. One of the greatest upsets in the history of college football happened in Arkadelphia, Arkansas, on Halloween night. Ouachita Baptist was 8-0 and coming off a huge upset of defending national champion Harding; the Tigers had moved to No. 3 in the D-II polls. Southern Nazarene, meanwhile, was 0-8; the Crimson Storm lost to Harding 59-0 in Week 2. In my weekly all-division, SP+ top 764 rankings, OBU was No. 180, two spots ahead of Akron, while SNU was No. 520. Official SP+ projection for this game: OBU by 45.9. Instead ...
FINAL SCORE | FB | @NCAADII
— Oklahoma Local Sports Network (@OklahomaLocalSN) November 1, 2024
🚨 MAJOR UPSET ALERT 🚨
Southern Nazarene 18@SNUFootball (1-8)
#3 Ouachita Baptist 17@OuachitaFB (8-1)
This day will live on forever within the Southern Nazarene program! The Crimson Storm pick up their 1st win of the season and 100th win in… pic.twitter.com/Y02TCWrAoR
SNU forced three turnovers and had just one drive of more than 36 yards all night: the last one. After the defense made stop after stop, the Storm drove 72 yards in nine plays to score the game-winning touchdown (Bryson Evans to Dalen Smith) with 24 seconds left. By SP+ projections, this is the equivalent of Georgia losing to FIU. Incredible.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Nem írnám le a Clemsont, még mindig ők a legesélyesebbek, hogy ACC-döntőt játsszanak a Miamival.Szerintem a Clemsonban nem sok volt , nem véletlenül voltak top 10-en kívül 1 vereséggelCLEMSON!?!Azért a keddi CFP rankinget alaposan felforgatja ez a forduló. Az Iowa State, a Texas A&M, a Penn State, a Pitt mind esnek.Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
Az, hogy a 10, 11 csapat kikapott, az szerintem nem akkora szenzáció, egyikőjük sem volt túlzottan komolyan vehető
kapitnono
Dzsokijuing
Az volt ami leginkább szembeötlött reggel.
(Bár ez a Louisville nem volt szar a Miami ellen, de akkor is).
Meg ahogy a Gamecocks legyalulta az A&M-et.
zacknorb
kapitnono
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
Szerintem a Clemsonban nem sok volt , nem véletlenül voltak top 10-en kívül 1 vereséggelCLEMSON!?!Azért a keddi CFP rankinget alaposan felforgatja ez a forduló. Az Iowa State, a Texas A&M, a Penn State, a Pitt mind esnek.Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
Az, hogy a 10, 11 csapat kikapott, az szerintem nem akkora szenzáció, egyikőjük sem volt túlzottan komolyan vehető
kapitnono
Dzsokijuing
zacknorb
3 napja
CLEMSON!?!Azért a keddi CFP rankinget alaposan felforgatja ez a forduló. Az Iowa State, a Texas A&M, a Penn State, a Pitt mind esnek.Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
kapitnono
Dzsokijuing
3 napja
Mondjuk a miènk nem meglepetés, az lett volna az ha másként alakul.Azért a keddi CFP rankinget alaposan felforgatja ez a forduló. Az Iowa State, a Texas A&M, a Penn State, a Pitt mind esnek.Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
kapitnono
Dzsokijuing
3 napja
Felőlem nyugodtan használhatod, csak még mindig nem látom melyik csapatok a "csillagok" 😀Playoffért harcoló csapatokat vertek bőven lemaradók, vagy éppen most felzárkózók.Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
kapitnono
Hibátlanok hullottak.
Felborultak a papírformák.
Miért ne használhatnám a csillaghullást, amikor konkrétan előttem is írta valaki ezt, amit utólag vettem észre?
zacknorb
3 napja
Playoffért harcoló csapatokat vertek bőven lemaradók, vagy éppen most felzárkózók.Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
kapitnono
Hibátlanok hullottak.
Felborultak a papírformák.
Miért ne használhatnám a csillaghullást, amikor konkrétan előttem is írta valaki ezt, amit utólag vettem észre?
3 napja
Azért a keddi CFP rankinget alaposan felforgatja ez a forduló. Az Iowa State, a Texas A&M, a Penn State, a Pitt mind esnek.Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
kapitnono
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
4 napja
Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullás
4 napja
"Higher-ranked team lost in 7 of the 14 Top 25 games today." 34:34 a TCU @ Baylor, a nap zárásaként meg a főedző nélküli Rice simán veri a Navy-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
Volt ma csillaghullás rendesen 😊A south Carolina nem semmi. Ismét labdaszerzes.
r.baggio
Már varom a tamu vs. texas csatát. : - )
4 napja
Volt ma csillaghullás rendesen 😊
---
4 napja
Hú de undorítóan fura dobóstílusa van ennek a Gátőr QB-nak.Ezzel a pickel valszeg el is dőlt.
4 napja
Nyert a TTU!
4 napja
És egyenlített a Florida, ezt se gondoltam volna
---
4 napja
na a TTU TD-re épp hazaértem
4 napja
Ez szerintem TD lesz Texas TechAzt nem adták meg, de most bevitték
zacknorb
19 sec van hátra, újabb hibátlan eshet el.
4 napja
Ez szerintem TD lesz Texas Tech
5 napja
Csak azért nem bosszankodok a Florida miatt, mert így nagyobb tétje lesz a jövő heti Georgia @ Ole Miss tv-s meccsünknek, de ma simán kikaphattak volnaAz Iowa State-nek neccesebb lesz a vége
---
5 napja
és Beck megint eladja"Carson Beck is first player to throw 3+ INTs in a game 3 times in a season for a ranked team since Joel Stave did it in 2014 for Wisconsin"
Löfli
De fogadjunk hogy ha nyer a Georgia akkor jóval magasabban lesznek rangsorolva még a committee-nél is, mint pl az Indiana
---
5 napja
és Beck megint eladja
5 napja
Beck mesterhármas 😀
---