CFB követő 2024
4 feliratkozó
17 órája
Azért mivel 12-es PO lesz várjuk meg mizu.Tipikusan az a csapat, akit amúgy is csak veretlenül engednének be.S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Sajna. Ha nagy verést kapnak, még a PO-nak is annyi.
Ventura
Dzsokijuing
Kampman
Én még mindig azt mondom, hogy ez egy PO csapat
17 órája
Ebben nem vagyok biztos, vagy be sem jutnak, mert gyenge a menetrendjük, ha igen, akkor pedig a hóvihar elől mennek a Colts indoorba.S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Viszont valszeg így rendezhetnek a campuson egy playoff meccset.
Ventura
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
17 órája
Kampman
28 313
Tipikusan az a csapat, akit amúgy is csak veretlenül engednének be.S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Sajna. Ha nagy verést kapnak, még a PO-nak is annyi.
Ventura
Dzsokijuing
17 órája
S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Sajna. Ha nagy verést kapnak, még a PO-nak is annyi.
Ventura
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
17 órája
S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Viszont valszeg így rendezhetnek a campuson egy playoff meccset.
Ventura
17 órája
na akkor nézzük az Ole Misst
17 órája
Hát akkor megyek át a Net4+ra
17 órája
S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️
17 órája
Ja a Hoosiers meccsen már csak a végeredmény a kérdéses, a két st blunder megpecsételte sorsukat, ekkora hátrányban meg kezdenek is kifulladni az indianaiakAz Army-nak is nagyon vigyáznia kellene a labdára az ND ellen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
17 órája
Az Ole Miss special teams sincs a helyzet magaslatán, muffed catch és Gators ballEz lesz a jó meccs, az OSU kezd elhúzni.
Jó meccs, érdemes nézni net4+-on
r.baggio
Percrekészek csak 2 TD hátrányban.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
17 órája
Ward's 13-yard completion to Damien Martinez with 1:27 left in the second quarter gave him 3,643 yards for the season. Kosar's mark of 3,642 yards stood for 40 years after he set the record in 1984.
17 órája
Az Ole Miss special teams sincs a helyzet magaslatán, muffed catch és Gators ballJó meccs, érdemes nézni net4+-on
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
17 órája
Az SMU bejut az ACC döntőbe, nem tudom volt-e a death penalty óta ilyen sikerük.Közel sem, 2019-ben volt egy 10 győzelmes szezonjuk meg még pár bowl és ennyi
Kampman
---
17 órája
Kampman
28 313
Az SMU bejut az ACC döntőbe, nem tudom volt-e a death penalty óta ilyen sikerük.
17 órája
special team megint alkot
17 órája
És vezet mind az OSU mind a GeorgiaMegint egy elcseszett punt miatt vezet a Buckeyes, mint múlt héten, a Georgia meg negyedikre csinálta meg a TD-t
zacknorb
Utóbbi meccs nyilván eddig volt érdekes, de a Miami egy félidő után is szenved a Wake Forest ellen, az Ole Miss még mindig döntetlenre áll és ott is bármi lehet a vége
---
17 órája
Rebels punter nem követte indianai kollégáját.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
18 órája
És vezet mind az OSU mind a Georgia
18 órája
oh no
18 órája
Kampman
28 313
fumble és int amíg wc-n vagyok, szívesenAkkor valami hiba van a rendszerben.
Löfli
18 órája
De megint red zone-ban a Minutemen 😊 100+ futott yard egy negyed alattA UMass amúgy vezetett a Georgia ellen 7:0-ra, nekem ennyi elég is 😀Közben már ez is 7-7
Fantasztikus nap (lesz) ez
r.baggio
zacknorb
---
18 órája
fumble és int amíg wc-n vagyok, szívesenVárd meg, míg Roukre végigmegy, aztán menjél vissza xdd
Löfli
18 órája
A UMass amúgy vezetett a Georgia ellen 7:0-ra, nekem ennyi elég is 😀Közben már ez is 7-7
Fantasztikus nap (lesz) ez
r.baggio
18 órája
fumble és int amíg wc-n vagyok, szívesen