CFB követő 2024
4 feliratkozó
7 napja
Klaci79
22 221
annyi jó meccs megy egyszerre, nem tudok közben írni is 😊és a yt-nek köszönhetően reklámmentesen nézhetem több készüléken is
7 napja
jó veletek beszélgetni, ne vágnátok az ember szavába annyiszor. mikor halt ki így ez a fórum? régi jó shoelace-braxton időkben olyan szófosás ment itt egész este a hatos kickofftól, hogy betelt minden este az internetAz ncaa topicok kihaltak sajnos, nem értem én se az okát, de engem pl hallhatsz most is a match4-en hadoválni 😊 (vagyis majd a nagyszünet után)
fake.id
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 napja
fake.id
28
jó veletek beszélgetni, ne vágnátok az ember szavába annyiszor. mikor halt ki így ez a fórum? régi jó shoelace-braxton időkben olyan szófosás ment itt egész este a hatos kickofftól, hogy betelt minden este az internet
7 napja
fake.id
28
eddig simán a legjobb sec rangadó az ideiek közül
7 napja
wow, 15 mp-vel a vége előtt fordít a Gamecocks
7 napja
nee, és a Tigers megcsinálja 4.-re 1:10-el a vége előtt
7 napja
Gamecocks QB az év menekülésével
7 napja
lol, a Louisville lábon lőtte magát, 20 yard bünti az utolsó 2 playben, 52-ről berúgta a stanfordi 😀Kristóffal fantasztikus ómen vagyunk számukra, legutóbb akkor nyertek mikor közvetítettünk, még a harmadik fordulóban 😊
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 napja
És vezet a Mizzou is!💛
7 napja
lol, a Louisville lábon lőtte magát, 20 yard bünti az utolsó 2 playben, 52-ről berúgta a stanfordi 😀
7 napja
A Louisville viszont hosszabbításra megy a Stanford ellen
---
7 napja
És kulcs sack az SMUtól isÉs még1, SMU 9-1
zacknorb
7 napja
És kulcs sack az SMUtól is
7 napja
Ki is írták, de én is erre emlékeztem.Eddig a szezonban volt annyi sack az LSU ellen, mint ma.
Zseni a Gátőr pass rush.
7 napja
Kampman
28 313
Mekkora futás volt
7 napja
A Florida pedig meghálálja, hogy az abc ennyire bízott bennük 😀
---
7 napja
BC visszajött a meccsbe
7 napja
Egy óra és kezdünk match4-en!
---
7 napja
közben az edzők megőrültek a BC meccsen 😀
7 napja
Na, ezt a Nussmeier fumblet már nem úszta meg a Tigers
7 napja
Florida rugó szépen betekerte 55-ről
7 napja
Hawaii idegenben kap nagy pofont a Utah Statetől.Miért is érdekes ez? Mert esik a hó.
Hawaii in the snow🌨️
7 napja
nohát, vezet a BCNem sokáig, elég impresszív játék volt.
Löfli
7 napja
nohát, vezet a BC