CFB követő 2024
6 feliratkozó
10 hónapja
Pete carroll adott tippet sarkisiannak (seahawks-patriots super bowl). 😁sarkisian jól elkúrta ezekkel a playhívásokkal.El toss-ta ezt a meccset, nagy kár érte
Ventura
r.baggio
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
10 hónapja
sarkisian jól elkúrta ezekkel a playhívásokkal.El toss-ta ezt a meccset, nagy kár érte
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
sarkisian jól elkúrta ezekkel a playhívásokkal.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
10 hónapja
Na jó reggelt, úgy látom Ewers igyekszik felfelè haladni a boardokon 😏
10 hónapja
Nem volt rossz a Texastól, de ez a második benyelt TD komolyan... peewee szintna igen, ez most nagyon túltolta kwiatkowski. nem kellett volna a blitz.
r.baggio
10 hónapja
Nem volt rossz a Texastól, de ez a második benyelt TD komolyan... peewee szint#collegedefenses, na, mondjuk ki
r.baggio
10 hónapja
Nem volt rossz a Texastól, de ez a második benyelt TD komolyan... peewee szint

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
na ez pont úgy megy, ahogy leírtam, hogy ne menjen. 😀
10 hónapja
Ennyire nem bíznak a D-ben? Már az első drive-ban turnover on downs
Tepper takarodj!
10 hónapja
Ez a nap is elérkezett. Nem sok esélyt adok magunknak, am hajra! 🤘🏽🐂🟠
10 hónapja
38-kor kezd a közvetítés, 45-kor kickoff, de a felvezetés is király lesz meglássátok

---
10 hónapja
Egy óra kb és kezdünk, hajrá!

---
10 hónapja
Ebben a pillanatban néztem vegig, igaz a penn state-nek szurkoltam, am igencsak jól szorakoztam és szoros lett a vegere. Gratulalok az ND-nek (🍀), este pedig hajrá 🐂! 😁
10 hónapja
Tényleg ez jött le a közvetítésből, de lehet csak azoknak a Penn State-nek szurkoltak. 😊Rendben elfogadom, csak így èrzèkeltem, bocsánat... egyébként nem valószínű tehetsz róla, belülről lehet nem is èrzed mikor hogy emelkedik meg a hang. Vagy a mikrofon torzít, nem tudom.Nincs igazad 🫡Nem erről van szó egyszerűen èrezni ahogy jobban megemeli a hangját ès jobban "izgalomba jön". Szinte mosolyog. De egyèbkènt nem zavar csak megállapítottam. De lehet nincs igazsm 😏Mondjuk a közvetítő nem kicsit nem tudja leplezni hogy a NDnak drukkol.....Persze, a PSU-t meg mindig csak báncsák
dande2
r.baggio
dande2
shawnka
Mindegy nincs jelentősége, a ND megèrdemelte, Franklinnak kijárt az újabb pofon....
dande2
10 hónapja
Na igazán epikus volt....amikor a ND drive nem sikerült, egy ideig pörgött le az óra és csak utána derült ki, hogy Franklin időt kért. Pedig pont azt gondoltam, hogy sajnos nem lehet bízni ilyen szituációban Allarban, egyszerűen ez a srác nem tud többet és igazából nem is lehet nagyon bántani, mert nem erre van felépítve ez a csapat. Az mondjuk, hogy nem tiltják meg neki, hogy a pálya közepére passzoljon ott ahonnan 10 yard a FG távolság már edzői hiba. Hát ez van, eddig is az OSU volt a favorit, ezután meg pláne.
10 hónapja
Egyébként azért is foghatja a fejét Franklin (én már nem bosszankodom, erre számítottam, sőt rosszabbra) mert amellett hogy közel sem biztos, hogy legközelebb ilyen "könnyen" eljuthat idáig (a jövő évi menetrend minimum egy ellenféllel már nehezebb) és ha el is jut, nem lesz még egyszer ennyire könnyen nyerhető meccs ezen a szinten. Mert egyébként ez az volt végig kezükben volt a történet csak hát...Az más kérdés, hogy a döntőben mennyi esély lett volna, de legalább egy narancsos bowl megvan 😉
10 hónapja
Nagyon ilyen nem volt szezon előtt, ezért tippelt mindenki mást, elég a Draft 2025 topic elejét elolvasni.???????????? azok érdekes szagértők voltak mert konkrétan soha nem játszott azon a szinten, legalábbis amikor én láttam játszani...(azért volt egy párszor) általában a csapat cipelte a vállán és ha volt olyan jó a cspat akkor nem rontotta el, azért ez nálam nem 1/1-es szintBeck mikor volt 1/1 várományos.....🤷🤷🤷🤷😆😆Szezon előtt.
dande2
zacknorb
dande2
Amúgy Beck favorit volt a szezon előtt, sőt, még találta olyan november 10-i cikket, ahol 4. volt Sanders, Ward és Hunter mögött.
Poloska vagyok.
10 hónapja
???????????? azok érdekes szagértők voltak mert konkrétan soha nem játszott azon a szinten, legalábbis amikor én láttam játszani...(azért volt egy párszor) általában a csapat cipelte a vállán és ha volt olyan jó a cspat akkor nem rontotta el, azért ez nálam nem 1/1-es szintBeck mikor volt 1/1 várományos.....🤷🤷🤷🤷😆😆Szezon előtt.
dande2
zacknorb
10 hónapja
Beck mikor volt 1/1 várományos.....🤷🤷🤷🤷😆😆Szezon előtt.
dande2
Poloska vagyok.
10 hónapja
Bevallom, éjszaka másfél negyed után átaludtam, csak a Love TD-s ordításra keltem fel, de ez egy marha jó 4. negyed volt. Most visszenézés közben a Dani Dennis-Sutton picknél véletlen lemélytorkoztam a reggeli banánomat, majd csak annyit tudtam mondni hogy gecccciiiiii.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Rendben elfogadom, csak így èrzèkeltem, bocsánat... egyébként nem valószínű tehetsz róla, belülről lehet nem is èrzed mikor hogy emelkedik meg a hang. Vagy a mikrofon torzít, nem tudom.Nincs igazad 🫡Nem erről van szó egyszerűen èrezni ahogy jobban megemeli a hangját ès jobban "izgalomba jön". Szinte mosolyog. De egyèbkènt nem zavar csak megállapítottam. De lehet nincs igazsm 😏Mondjuk a közvetítő nem kicsit nem tudja leplezni hogy a NDnak drukkol.....Persze, a PSU-t meg mindig csak báncsák
dande2
r.baggio
dande2
shawnka
Mindegy nincs jelentősége, a ND megèrdemelte, Franklinnak kijárt az újabb pofon....
10 hónapja
Nincs igazad 🫡Nem erről van szó egyszerűen èrezni ahogy jobban megemeli a hangját ès jobban "izgalomba jön". Szinte mosolyog. De egyèbkènt nem zavar csak megállapítottam. De lehet nincs igazsm 😏Mondjuk a közvetítő nem kicsit nem tudja leplezni hogy a NDnak drukkol.....Persze, a PSU-t meg mindig csak báncsák
dande2
r.baggio
dande2
10 hónapja
Ott a Jeter home run