CFB követő 2024
4 feliratkozó
12 órája
Kampman
28 313
Jó meccs volt, sajnos az Army offense nem ilyen hátrányok ledolgozására van kitalálva.
12 órája
Nagy meccs kell ma Jeanty-től, különben Buffs W esetén Hunter kb be is zsebelte a HeismantJeanty 61 yardos TD-vel indít
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 órája
Na az Army is ennyi volt sajnos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 órája
College football 😊 a Colorado is kikapott, káosz a big12-benMost akkor hajrá Army és legyen káosz az SEC-ben is!
---
12 órája
Kampman
28 313
csücskös volt 😀Tényleg sokat tett a Sun Devils, hogy valahogy elrontsák ezt a győzelmet, de legjobb szándékaik ellenére sem sikerült.
Löfli
12 órája
csücskös volt 😀
12 órája
Kampman
28 313
Kezdődik a Notre Dame - Army a Yankee stadionban, furcsa is volt, mert éppen ránéztem a new yorki MLS-rangadóra is, az NYCFC ugye szintén a Yankee stadionban játssza a hazai meccseit.De a soccer most a Citi Fielden van.
12 órája
Kampman
28 313
Én is rákényszerülök itt az illegális streamekre, hát komolyan mondom...A kapukat már ledöntötték 😀Kellett keresnem streamet, mert a net4 pluszosat meg már lekapcsolták, hihetetlen
Mondták már, hogy az Arizona State inkább partiegyetem, mintsem a tudományos-kutatóélet zászlóshajója, de azért most tényleg kitesznek magukért 😀
Kampman
r.baggio
12 órája
A kapukat már ledöntötték 😀Kellett keresnem streamet, mert a net4 pluszosat meg már lekapcsolták, hihetetlen
Mondták már, hogy az Arizona State inkább partiegyetem, mintsem a tudományos-kutatóélet zászlóshajója, de azért most tényleg kitesznek magukért 😀
Kampman
---
12 órája
Kampman
28 313
A kapukat már ledöntötték 😀Mondták már, hogy az Arizona State inkább partiegyetem, mintsem a tudományos-kutatóélet zászlóshajója, de azért most tényleg kitesznek magukért 😀
12 órája
jézusom 😀😀😀
12 órája
A Net4-es közvetítés mindenesetre véget ért, mondjuk 35.000 kölköt nem is biztos, hogy vissza fognak terelni a helyére, jobban teszik a bírók, ha lefújják.Nem fogják, biztos vagyok benne, hogy lesz még egy játék
Kampman
---
12 órája
Kampman
28 313
A Net4-es közvetítés mindenesetre véget ért, mondjuk 35.000 kölköt nem is biztos, hogy vissza fognak terelni a helyére, jobban teszik a bírók, ha lefújják.
12 órája
Ilyen buta play a Sun Devilstől, szűzanyámRemélem visszatesznek még egy másodpercet 😀
Kampman
---
12 órája
remélem maradt még 1 mp 😀😀
12 órája
Penn State megcsinálta 4.-re, behúzták nagy nehezen
12 órája
Kampman
28 313
Ilyen buta play a Sun Devilstől, szűzanyám
12 órája
és Retzlaff eladja!
12 órája
Mi volt ebben a logika hogy FG rúgtak?arizonasports.com/story/3561879/kenny-dillingham-apologizes-kicker/
Nincs kicker?
Janek
---
12 órája
Mi volt ebben a logika hogy FG rúgtak?Nincs kicker?
12 órája
na jöhet a BYU GW driveDe az mi, hogy a 11 yardosról nem mersz fg-vel próbálkozni? 😊 a college gamedayben volt pár srác, aki onnan simán bevágta
Löfli
---
12 órája
Penn State meccsen meg fake punt!
12 órája
Mekkora fake punt a PSU-tól, ezzel megnyerték a meccset valószínűleg
---
12 órája
na jöhet a BYU GW drive