CFB követő 2024
4 feliratkozó
16 órája
Akkor ennyit az OTról 😏3 timeouttal még közel sincs vége
dande2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
16 órája
xdd@ESPNPlus you’re on air pic.twitter.com/lel2peAEU4
— Griffin Allen (@GriffinAllen8) November 23, 2024
16 órája
Akkor ennyit az OTról 😏
16 órája
Tipikus Kiffin hívás meg dobás Darttól, mindenki tudta előre, hogy jönni fog a nagy passz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
16 órája
Az SMU győzelmével az utolsó fordulótól függetlenül bejutott a konfdöntőbeA Miaminak jövő héten nyernie kell a Syracuse ellen, ha nem, akkor a Clemson ellen játszanak
---
16 órája
ez az Ole Miss mennyire túlértékeltNem hallottad pedig Kirby Smartot?!
Löfli
Én azt imádom, hogy meghálálta végül Gators az abc bizalmát 😊 bármi is lesz a vége, azért ilyenkor félek kicsit a bundázástól
---
16 órája
Hihetetlen , s képesek voltak meg egy lovas markolast is vegbevinni…
16 órája
ez az Ole Miss mennyire túlértékelt
16 órája
Molly McGrath a TV-ben, adom.35 a második tinedzserkor, hol lenne az öreg! 😁
Sajnálom, hogy ő is milyen öreg 😀
zacknorb
16 órája
Vezet a Florrida és nincs 8 perc semAz Ole Miss most a 12 csapatos PO-t bukja el?
16 órája
Fifita egyből INT-vel kezd
16 órája
Btw jó kis végjáték jön a The Game-en, a Yale @ Harvard találkozón, nézzetek bele, megéri
---
16 órája
A Hurricanes is lezárjaJó kis meccs lehet jövő héten az Arena4-en a Miami @ Syracuse 8)
zacknorb
---
16 órája
A Hurricanes is lezárja
16 órája
Kampman
28 313
Molly McGrath a TV-ben, adom.Vigyázz az ilyen kijelentésekkel manapság 😊
Sajnálom, hogy ő is milyen öreg 😀
zacknorb
17 órája
Molly McGrath a TV-ben, adom.Sajnálom, hogy ő is milyen öreg 😀
17 órája
SEC-ben bárki megverhet bárkit: parityBig 12-ben ugyanaz: everybody sucks
Kicsiben lemodellezik ugyanazt, ami vita az nfl és az ncaa között szokott menni. Egészen röhejes
---
17 órája
Florida #21-es a védelemben mekkora absolut unit gec 😀
17 órája
Klaci79
22 221
Nem gondolom, hogy az Indiana kiesne a 12-ből...ez az OSU most brutálisan jó, bárkit legyaláznak majd az első körükben.
17 órája
Utah will be wearing gorgeous hand-painted helmets honoring the Polynesian culture prominent within the program.
— RedditCFB (@RedditCFB) November 23, 2024
They host #22 Iowa State tonight at 7:30pm ET on Fox. pic.twitter.com/POsmF2l5Ao
17 órája
Hatalmas végjáték lesz.Óriási 4th down stop közben a Floridától, én azt hittem hogy a DT JJ Pegues-t nem lehet ilyen szituációkban megfogniMegint megcsinálták! 😀
r.baggio
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
17 órája
Óriási 4th down stop közben a Floridától, én azt hittem hogy a DT JJ Pegues-t nem lehet ilyen szituációkban megfogniMegint megcsinálták! 😀
r.baggio
---
17 órája
Mekkora Gátőr volt ezBár kellett az a drop az elsőnél