CFB követő 2024

6 feliratkozó

10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chip Kelly miatt egy kicsit örülök ennek is, hátha kap mèg egy esèlyt vhol.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Grat a Buckeyesnak

Poloska vagyok.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez viszont szép volt, a kettes is.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress

10 hónapja
Na ezzel a doinkkal dőlt el.
Meg alapból, hogy rúgtak.

Poloska vagyok.
10 hónapja
FunHun New England Patriots 1 761
Ez így KO lesz 😕
Jó éjt...
10 hónapja
Á geci, trükköst elejti...

Poloska vagyok.
10 hónapja
Jó ez a futó class!

Poloska vagyok.
10 hónapja
Múlt héten a Wall Street Journal pont arról írt, milyen jó az ND middle 8-je, erre itt van ez 😀
zacknorb
A mostani middle8-ük után lehet, hogy mehetünk aludni, mert 28:7 lesz és onnan ezzel az OFF-el nem jönnek vissza sosem.
10 hónapja
Múlt héten a Wall Street Journal pont arról írt, milyen jó az ND middle 8-je, erre itt van ez 😀

Poloska vagyok.
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez így sima lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ezért nem kell passzolni, csak a baj van belőle

Don't blink!
10 hónapja
OFF: amikor legutóbb amerikai foci döntő előtt aludtam pár órát, egy gyökeresen más Magyarországon keltem fel (MP Partizán interjú). Tegnap este történt valami ilyen? 😅
zacknorb

Őszentsége Sobri Jóska
Ezt most nem tudom, hogy OMG vagy XDD, leginkább WTF.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
OFF: amikor legutóbb amerikai foci döntő előtt aludtam pár órát, egy gyökeresen más Magyarországon keltem fel (MP Partizán interjú). Tegnap este történt valami ilyen? 😅
zacknorb

10 hónapja
Az Ohio DEF mire gondolt a sokadik rövid yardos szitunál???
Miért nem álltak föl egy QB sneaket védő formációban, hogy középen ne ilyen könnyen fusson át Leonard?
10 hónapja

Poloska vagyok.
10 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Nem semmi, csaknem 10 perces drive. 🍀

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

10 hónapja
Leonard mi drive-ot tolt

Don't blink!
10 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 557 — Tyrone Creek
Az drive volt faszijaim
10 hónapja
Hajrá jó meccs

Poloska vagyok.
10 hónapja
hát akkor hajrá Notre Dame i guess

Don't blink!
10 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Sajnos el is erkeztunk a szezon vegehez. ☹️

Hajrá morgan freeman és a pánsíposok! 🍀 2013-as donto után remélem jobb lesz ez. #mantiteo

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

10 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 119 — no es importante
 net4.network4.hu/press/jon-az-ev-legfontosabb-meccse/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 119 — no es importante
A nagydöntőn a kickoff tehát 01:45, a himnusz 01:35-től fog menni, én szagértek majd Maka mellett (ismétlés holnap 17:30-kor szintén az Arena4-en).

Éljen a college football!

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Ahhoz képest, hogy alakult az eleje, elég jó meccs lett.
Cár a végéért, a toss után meredeken zuhant le az egész.

Poloska vagyok.