Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Ide is beteszem a galéria mellett, hogyaszondgyja -Elkészült Raider Hater pár új háttérrel. Nem egy világszám, de a schedule rajta van kettőn is (Bowe + Baldwin):
www.chiefswarpath.com/downloads/wallpaper.htm
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Vagy egyszer, kivételesen befoghatná a pofáját, ja azt úgysem teszi meg 😀Nagyot mondó rovatunk jelentkezik. Brandon Flowers jelentette ki, hogy a Chiefsnek lehet összejön az NFL legjobb secondary egysége. Sean Smitht, Dunta Robinsont, és Eric Berryt emelte ki.ulpianusAkkor várhatjuk a Sherman reakciót. 😀Medvepapa
több mint 11 éve
PFF kezdőcsapat értékelés, színes szagos:Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Nagyot mondó rovatunk jelentkezik. Brandon Flowers jelentette ki, hogy a Chiefsnek lehet összejön az NFL legjobb secondary egysége. Sean Smitht, Dunta Robinsont, és Eric Berryt emelte ki.ulpianusAkkor várhatjuk a Sherman reakciót. 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Nagyot mondó rovatunk jelentkezik. Brandon Flowers jelentette ki, hogy a Chiefsnek lehet összejön az NFL legjobb secondary egysége. Sean Smitht, Dunta Robinsont, és Eric Berryt emelte ki.
több mint 11 éve
Annyi biztos, hogy nagyon tetszik neki a Arrowhead stadion.iktriadNem csodálom. A Lambeau után nekem is az Arrowhead a kedvenc stadionom (kinézetre, hangulatra).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Egy (újdonsült) Chiefs játékos volt ma a beugró Peter King helyett az MMQBban, az ex-jaguár Austen Lane.sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130707/austen-lane-monday-morning-quarterback/?sct=hp_t11_a2
Annyi biztos, hogy nagyon tetszik neki a Arrowhead stadion.
több mint 11 éve
B. Alberttel jövőhéten kezdenek tárgyalni a hosszútávú szerződtetéséről. Megint.
több mint 11 éve
B. Albert gondolta kipróbálja Jamaal Charles Lamborghinijét, már a beszállás maga is kihívást jelentett:Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Bármi lehet. Lehet a USA Today téved, és elrepül Jacksonvillebe holnap vagy akármikor. Ellenben nem turisztikai okból repült el a másik két csapathoz sem. Illetve a többi FA sem poénból utazgat évek óta.Desmond Bishop ILB három csapathoz megy/ment volna vizitre. A Vikingek (tegnap) után a Chiefshez (ma), majd a Jaguárokhoz.Ha így van, lehet, hogy mi nem ajánlottunk neki elég pénzt.iktriad
Mégis a USA Today lehozta pár órája, hogy a Chiefs látogatás után dönteni fog, hová szerződik. Ennyire nem is érdekli a Jax ajánlata, vagy mi lehet?ulpianus
Azt mondod, annyira alulajánlotta a két másik csapatot a Jax telefonon, azért mondta le. De a Chiefsét még nem tudhatta, mikor ezt mondta.
Ráadásul, ahogy követtem a fizetéscsökkentésre mondott nemet Bishop Green Bayben, az eredeti összeggel nem volt gondja. Vagyis tudhatták minden csapatnál, mire számítsanak összegben. Annyira hülyék nem lehetnek Jacksonvilleben, hogy mittomén a felét benyögjék, hozzátéve, nem alkusznak. Annyi erővel maradhatott volna sajtfej is.
Szal nekem az jött le, tetszett neki amit Minnesotában ajánlottak. Azonban a KC GM John Dorseyt (ex Packers) ismeri, eljön őt meghallgatni. De egyébként Viking lesz, a Jax pedig nem szimpi vagy ki tudja.
több mint 11 éve
Desmond Bishop ILB három csapathoz megy/ment volna vizitre. A Vikingek (tegnap) után a Chiefshez (ma), majd a Jaguárokhoz.Ha így van, lehet, hogy mi nem ajánlottunk neki elég pénzt.
Mégis a USA Today lehozta pár órája, hogy a Chiefs látogatás után dönteni fog, hová szerződik. Ennyire nem is érdekli a Jax ajánlata, vagy mi lehet?ulpianus
több mint 11 éve
Desmond Bishop ILB három csapathoz megy/ment volna vizitre. A Vikingek (tegnap) után a Chiefshez (ma), majd a Jaguárokhoz.Mégis a USA Today lehozta pár órája, hogy a Chiefs látogatás után dönteni fog, hová szerződik. Ennyire nem is érdekli a Jax ajánlata, vagy mi lehet?
több mint 11 éve
Desmond Bishop csütörtökön hivatalos ide, ha nem sikerülne megegyeznie a Vikingsal (ma ott vizitál).
több mint 11 éve
Nincs is Chiefs B. Két A van. 😊nemhogy veretlenül lesz bajnok, de a Chiefs B-vel fogják lejátszani Goodell kérésére, akkor fölényben lesz a csapat a ligával szembensapkaHa összeadjuk az összes eddigi nyilatkozatot, akkor a Chiefs idén egyrészt veretlenül lesz Super Bowl győztes, másrészt megdöntik az összes létező rekordot, amit eddig számon tartottak a ligában. 😊somoskovigNagyot mondó rovatunk folytatódik. Most épp Allen Bailey (csere DE) jelentette ki, hogy ha nem jön közbe sérülés, akkor ő bizony legalább 10 sacket össze kíván hozni idén. Két éve van a ligában, eddig sikerült neki 1 sack, most nem kicsit hatékonyabb lesz, hacsak nem téved. Nekem egyre gyanúsabb, hogy a helyi vizes fiú LSDt csempészik a gatoradebe.ulpianusekkorát túlozni, ehhez már pofa kell 😀, made my daysapka
több mint 11 éve
Én azon gondolkoztam, csak úgy lehet majd Bowe ligaelső TD+ elkapott yardja (meg anyámkínja) mellé Jamaal elkapás és futás egyszerre és külön rekordjait (bár Jamaal egyedül nem beszél hülyeséget, a többiek mondják róla) hozni, párban a védelem elképesztő számait is, ha tömörítünk. Vagyis az ellenfél sack közben dob IT-ket. Különben nem lesz rá idő.
több mint 11 éve
nemhogy veretlenül lesz bajnok, de a Chiefs B-vel fogják lejátszani Goodell kérésére, akkor fölényben lesz a csapat a ligával szembenHa összeadjuk az összes eddigi nyilatkozatot, akkor a Chiefs idén egyrészt veretlenül lesz Super Bowl győztes, másrészt megdöntik az összes létező rekordot, amit eddig számon tartottak a ligában. 😊somoskovigNagyot mondó rovatunk folytatódik. Most épp Allen Bailey (csere DE) jelentette ki, hogy ha nem jön közbe sérülés, akkor ő bizony legalább 10 sacket össze kíván hozni idén. Két éve van a ligában, eddig sikerült neki 1 sack, most nem kicsit hatékonyabb lesz, hacsak nem téved. Nekem egyre gyanúsabb, hogy a helyi vizes fiú LSDt csempészik a gatoradebe.ulpianusekkorát túlozni, ehhez már pofa kell 😀, made my daysapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ha összeadjuk az összes eddigi nyilatkozatot, akkor a Chiefs idén egyrészt veretlenül lesz Super Bowl győztes, másrészt megdöntik az összes létező rekordot, amit eddig számon tartottak a ligában. 😊Nagyot mondó rovatunk folytatódik. Most épp Allen Bailey (csere DE) jelentette ki, hogy ha nem jön közbe sérülés, akkor ő bizony legalább 10 sacket össze kíván hozni idén. Két éve van a ligában, eddig sikerült neki 1 sack, most nem kicsit hatékonyabb lesz, hacsak nem téved. Nekem egyre gyanúsabb, hogy a helyi vizes fiú LSDt csempészik a gatoradebe.ulpianusekkorát túlozni, ehhez már pofa kell 😀, made my daysapka
több mint 11 éve
Nagyot mondó rovatunk folytatódik. Most épp Allen Bailey (csere DE) jelentette ki, hogy ha nem jön közbe sérülés, akkor ő bizony legalább 10 sacket össze kíván hozni idén. Két éve van a ligában, eddig sikerült neki 1 sack, most nem kicsit hatékonyabb lesz, hacsak nem téved. Nekem egyre gyanúsabb, hogy a helyi vizes fiú LSDt csempészik a gatoradebe.ulpianusekkorát túlozni, ehhez már pofa kell 😀, made my day
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nagyot mondó rovatunk folytatódik. Most épp Allen Bailey (csere DE) jelentette ki, hogy ha nem jön közbe sérülés, akkor ő bizony legalább 10 sacket össze kíván hozni idén. Két éve van a ligában, eddig sikerült neki 1 sack, most nem kicsit hatékonyabb lesz, hacsak nem téved. Nekem egyre gyanúsabb, hogy a helyi vizes fiú LSDt csempészik a gatoradebe.
több mint 11 éve
Desmond Bishop LBt a Packers kivágta. Állítólag a Chiefs érdeklődik iránta. Podcastben empty taxi hozta a hírt. (GM Dorsey a Packersből jött.)
több mint 11 éve
Asszem a Murray Staten játszott 3-4ben és 4-3ban is. Kissé tweener, ez előnye is lehet. Ezért is volt furcsa, hogy kitettük(nálunk is 4-3/3-4 hibrid Dt akar Bradley használni). Remélem itt megragad. Bár ha beválik, év végén új szerződést kell adni neki, ugyanis FA lesz.
több mint 11 éve
Van esélye a tehetsége alapján. Azonban itt 3-4 (2 gap emberezés) van. 3-4 DEnek kicsi, OLBnek pedig jobban kellene zónáznia, illetve jobban blitzelni. Igazából ő egy 4-3as DE, run stoppernek mondod, nem igazán illik a blitz központú Sutton védelembe. Ellenérv lehet több is. Például Sutton védelme hibrid, számos 4-3as elemet felvesz. Sutton mindig variál, gyakori a shift DL+LB sorban, man-zone mixek, bármiben bármi előfordulhat.Azonban ettől Lane posztja nincs meg. A gond látszólag a mindent átütő blitz hiánya. De igazából tud Lane blitzelni (egyetemi videóit érdemes nézni, vagy akár csak statokat).
Most azt mondom, ő is azért van itt, mert keresik a kezdősor mögé a minőségi csapatot. Big Red és Dorsey fő alapelve idénre ez. Hiába a sok tehetség a kezdősorban, ha mögöttük nincs senki. OLB posztra konkrteizálva ez Tamba Halit és Justin Houstont jelenti, mögöttük leváltották legtöbbjüket. Frank Zombo illetve Edgar Jones az elsőszámú cserék, őket kell kiszorítania. A többi srác közül talán a hetedik körös Mike Catapano futhat be komoly back up karriert, bár nem valószínű, hogy idén. Lehet soha. Lane legalább látott már meccset.
több mint 11 éve
Naná, anno 2010ben megjósoltam hogy draftoljuk!Érkezett waiverről Austen Lane. Remek run stopper. iktriadNeked nagy kedvenced a srác, ha jól követtem a dolgokat. 😊ulpianus
blackandteal.com/2010/03/27/the-next-de-of-the-jaguars-scouting-austen-lane-de-murray-state/
Figyelemmel fogom követni a pályáját itt is. Remélem beverkszi magát az 53ba.
És tényleg baromira szórakoztató a pasas twitteren!
www.nfl.com/news/story/09000d5d82a6f527/article/austen-lane-jacksonville-jaguars-de-fun-on-twitter
több mint 11 éve
Érkezett waiverről Austen Lane. Remek run stopper. iktriadNeked nagy kedvenced a srác, ha jól követtem a dolgokat. 😊
több mint 11 éve
Érkezett waiverről Austen Lane. Remek run stopper. Aki fent van twitteren annak nagyon ajánlom követni őt:twitter.com/A_Train_92
Dan Muir lett kirakva, hogy helyet csináljanak neki.