Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 914 — Circus Maximus
A fene se érti ezt a magyar szurkolói lelkületet. A meccs előtt 4-8 % esélyt adtatok a győzelemnek, most meg hogy győztetek - nem is akárhogy, az utolsó másodpercig kétesélyes volt, Kansasben az egész stadion magán kívül volt a boldogságtól - ti meg fanyalogtok. No mindegy, én nagyon örültem a Kansas győzelmének, (mint ahogy a Ravensének is), érdemes volt nem aludnom azért, hogy lássam, ritkán lehet a ti meccseteket TV-ben nézni.
Mellesleg 170 cm-es 70 kg-os NFL zseni igenis létezik: úgy hívják, hogy Wes Welker.lucas
Fanyalog a fene, kedves lucas.

Én boldog vagyok, és ehh is az, meg mindenki más is. a 4-8%ot csak én adtam, nem mi. De az vicc volt, azt írtam 15-20%. De levezettem ,hogy győzhetünk (így kezdtem a hsz-t ,hogy van esélyünk). A lényeg az volt, hogy ST TD vagy/és jó field pozíció kell, de ez nem elég, csak e nélkül a rossz 3rd down teljesítmény miatt nem is lesz esély. Cassel ehhez gyenge csak egy óriási instant Jamaal vagy Dexter TD lehet ekkor megoldás, de én az STben bízom. És a futásban is azért mert jobbak vagyunk run blockban, és vannak jó futóink. Thomas Jones is az.

Védelemben meg Edwards (NT) kell csak hogy egyszer legalább közepes legyen, vagy bárki ott. És akkor látható lesz, milyen jó is a két DE. És akkor elég lehet, ha Rivers nem tudja megtalálni Jackson utódját.

A lényeg az, hogy mi még örülünk nagyon nagyon nagyon. Csak ettől még a Chiefstől nem szállunk el, tudjuk mire képesek fiúk és mire nem. Ez nem .. meg ... topic, hogy megy a halleluja ha nyersz, és a sírás meg temetés, ha nem. Olyat is lehet, semmi gond. Itt mi meg így nyomjuk. Tudjuk, hogy az NT gond pont akkora mint volt. És hogy QB nélkül ez a csapat sem jut POba. Hidd én aztán tudom, milyen jó a WR corps, liga szinten is pöpec ez, a dropok Casselnek legalább annyira felróhatók, mert ha el is talál valakit, akkor is mindig vagy a magasság vagy az erő, vagy időzítés rossz. És attól hogy nyertünk, még Cassel most is rossz volt. Ami azt jelenti rossz lesz akkor is, ha vesztésre állunk, é nem érünk rá futni. Ezen nincs mit örülni.

De a győzelemnek örülni őrülten örülünk. Főleg a Bolts ellen!!

😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 :cool: :cool: :cool: :cool:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
A fene se érti ezt a magyar szurkolói lelkületet. A meccs előtt 4-8 % esélyt adtatok a győzelemnek, most meg hogy győztetek - nem is akárhogy, az utolsó másodpercig kétesélyes volt, Kansasben az egész stadion magán kívül volt a boldogságtól - ti meg fanyalogtok. No mindegy, én nagyon örültem a Kansas győzelmének, (mint ahogy a Ravensének is), érdemes volt nem aludnom azért, hogy lássam, ritkán lehet a ti meccseteket TV-ben nézni.
Mellesleg 170 cm-es 70 kg-os NFL zseni igenis létezik: úgy hívják, hogy Wes Welker.lucas
Welker 175 cm és 84 kg... mellesleg Desean Jackson csupán 79 kg a maga 178 cmjéhez 😊eaglesmcnabb
XS méret NFL mérettáblázatban mind a kettő. 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 476 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Welker 175 cm és 84 kg... mellesleg Desean Jackson csupán 79 kg a maga 178 cmjéhez 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Mellesleg 170 cm-es 70 kg-os NFL zseni igenis létezik: úgy hívják, hogy Wes Welker.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 476 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
amúgy Cassel csak szerintem nem üti meg a kezdő szintet?
ennél Croyle simán többet tud...

ettől eltekintve szép győzelem volt, és óriási csalódás pozitív irányba...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Reggel sírtam a röhögéstől, amikor felkeltem, nagyon jó ébredést adott nekem a Kansas ezzel a győzelemmel (kár, hogy láttam a 7-0-át és lefeküdtem hajnalban). Az eredmény megvizslatása után első dolgom volt, hogy megnézzem a Diet Pepsi Rookie os the Week jelöltjeit és meglepve tapasztaltam, hogy Berry nincs köztük. Aztán megnéztem a meccs highlights-át és már értettem miért... Atyaég! Mindegy, össze fogja majd kapni magát a srác, ami viszont bíztató jel volt, hogy az előszezon utolsó negyedes vereségei után végre sikerült megőrizni az eredményt. Nagy meglepi a győzelem, így tovább! Rivers szívott és ez nekem elég a boldogsághoz😀
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 951 — Chiefs fan
Annál a Dorsey run stopnál volt, hogy Edwards is ledobta a Centert magáról, és együtt szereltek. Egyszerľen nem volt hova futni. Na ilyet sokat nem fogunk látni. De Edwards extázisba került ettôl, mert ô és Cassel (joggal) kapják a legtöbb kritikát, biztos azt ordibálta a sisakba, hogy" I wa..arghhh motherfuckers! I am man, yes I am!" 😀😀ulpianus
várjunk még vele pár meccset
de (már a pre meccseken is volt biztató megmozdulása) mintha edwards kezdene belerázódni a dolgokba (persze ez még mindig nem az a szolid teljesitmény)
remélem nem csak pillanatnyi fellángolás volt
😊
több mint 14 éve
Persze, az jó hogy nem hajtják szét, de azért a 417/16= 26 futás, és a 11 között van némi differencia. Én azért legalább egy 2:1 arányban bíznám rá a futásokat, most pedig ugye 1:1 volt Jonesszal, ami szerintem túlzás, szerintem bőven feature backnek kéne lenni Charlesnak.Döme
nah hja
én is adnék neki azért többet
de így sem rossz
thomas jones ugye elvileg belül rombol és ha charles fel akkor ugye kicsit nagyobb az esélye a szélső futásnak és ebből azért lehet variálgatni, hogy összezavarják a védelmet, próbáltunk is pl. tegnap, volt ami bejött és volt ami nem, a futással nem lesz valószínűleg gond
engem inkább a passzjáték aggaszt
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Persze, az jó hogy nem hajtják szét, de azért a 417/16= 26 futás, és a 11 között van némi differencia. Én azért legalább egy 2:1 arányban bíznám rá a futásokat, most pedig ugye 1:1 volt Jonesszal, ami szerintem túlzás, szerintem bőven feature backnek kéne lenni Charlesnak.
több mint 14 éve
Egyébként Kc-ben mikor jönnek rá, hogy Jamaal Charlesnak nem 11 carryt kéne adni egy meccsen?Döme
Többet kéne? Thomas Jones se rossz. És Dexter is fog kapni futást, ô se rosszabb, mint Jamaal.
Persze értem én ,de sztem az elôdje Larry Johnson példáján okulva, nem akarják széthajtani. LJ ugye reokrdot állított be anno a 416 cipeléssel, aztán többet nem is volt jó. A fal is más volt persze ,de tényleg nem lehet egy HBre építeni egy támadást, max egy-két évig, és ott a vége a dalnak. Pedig LJ downhill runner votl, nem elu, mint Jamal, akinél nagyon nagy dolog votl ,amikor kiderült, hogy egyáltalán all down back, nem csak simán elusive+scat.

De nem ezért csak. Cassle miatt. Vele nem lehet várni. Vagy támogatjuk és játszatjuk, és jó lesz, vagy repül. Ahogy ehh mondta, az igaz lehet, miszerint a nagy lóvé elôtti utolsó éve ez, játszani fog.
Haley egyébként is szereti a passzjátékot, és Weistôl sem idegen. Nem lesz itt run happy, akkor Cassel megy, szerzünk majd egy QB-t, aki Croyle mögött betanul. De passz lesz akkor is.

Nem olyan jó ám chiefs, most nyertünk, de akkor sem. PO nem lesz, ez az év nem errôl szól. Persze nem tudom a jövôt, de sztem.

több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 15 914 — !SuPeR6BoWL!
Döme abszólut de igazad van

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Egyébként Kc-ben mikor jönnek rá, hogy Jamaal Charlesnak nem 11 carryt kéne adni egy meccsen?
több mint 14 éve

Jó hogy nyertetek, de sajnos az első számú célt nem teljesítettétek. Rivers még nincs IR-en.haromt
azért az arcát látni a 2.-3. negyedben priceless volt, hisztizett, nem kicsit
😊
több mint 14 éve
berry meg majd belejön, futás ellen jó volt, passz ellen voltak hiányosságok, ez (még) belefért
azonban DJ nagyon nagyot játszott, szinte mindenhol ott volt és a mathews futásnál a FF meg valószínűleg azon kevés momentum közé tartozott ami a meccset jelentette nekünk

hja és a D-Line...dorsey nagyon odatette magát, úgy játszott ahogy elvárt tőle, szép volt nézni ahogy 2 embertt rátolta rivers-re és futás ellen is nagyon hatékony volt (huhh az a negatív yardos szerelés a végén) és TJ is nagyon jó volt, edwards-től pedig ez a gyenge közepes is elég lenne a szezonra
😊ehh
DJ ezzel sztem bejátszotta magát fél évre a kezdôbe. (Mennyit írok ma bazzeg! 😀) Mathews jó volt csak nem volt velünk szerencséje, de jó az a gyerek.

Dorsey és TJ te meg én mióta mondjuk, hogy jók, csak elhiszi most már a sok károgó. 3-4DEként sztem ennyi amit lehet nyújtani, sokkal többet már nem. TJ le is sérült ugye, szal ezt is bele kell számolni.

Annál a Dorsey run stopnál volt, hogy Edwards is ledobta a Centert magáról, és együtt szereltek. Egyszerľen nem volt hova futni. Na ilyet sokat nem fogunk látni. De Edwards extázisba került ettôl, mert ô és Cassel (joggal) kapják a legtöbb kritikát, biztos azt ordibálta a sisakba, hogy" I wa..arghhh motherfuckers! I am man, yes I am!" 😀😀

több mint 14 éve
ez oké
igazad van
a safety és még valaki ment gates-re
viszont flowers is rámozdult harmadikként
ezért is maradhatott üresen az elkapó, szerintem azt sem tudták, hogy van mögöttük egy wr
😊ehh
Majd tuti ezt letöltöm, és akkor megnézem. Csak buci RAMból mondtam. De két CB zóna volt egymás mögött, és Flowersé is véget ért. Ez volt a TE route célja, hogy lehúzza ha van ott valaki, és akkor mögé meg a WRt fogó CB közé dobni. CSak nem volt WR se. 😛 Uuupsz. ez az egyetlen lyuk ilyenkor van ott, csak kicsi az esélyem hogy odamegy, méghozzá úgy ,hogy ne Gates az. Ha Gates az ,akor az egy nagyon jó IT esély lett volna, így meg cummancs lett. Ez van, d csak arra írtam ,hogy nem Berry volt a hibás, mert azt ítrad, ás úgy is tľnik, de neki nem ott kelett lenie, scak még majdnem odaért így is, mert hamar kapcsolt, hogy baj van. De így sem ért oda. Az nagy játék lett volna.ulpianus
itt most nem berry-t okoltam...őt csak az első gates TD-nél
szerintem itt flowers volt a hibás, mert teljesen felesleges volt oda, ha pedig ez volt neki megadva playhívásként akkor meg az
de nekem sincs meg tisztán, majd nézd meg és tudósíts
😊
több mint 14 éve
ez oké
igazad van
ezért is maradhatott üresen az elkapó, szerintem azt sem tudták, hogy van mögöttük egy wr
😊ehh
Majd tuti ezt letöltöm, és akkor megnézem. Csak buci RAMból mondtam. De két CB zóna volt egymás mögött, és Flowersé is véget ért. Ez volt a TE route célja, hogy lehúzza ha van ott valaki, és akkor mögé meg a WRt fogó CB közé dobni. CSak nem volt WR se. 😛 Uuupsz. ez az egyetlen lyuk ilyenkor van ott, csak kicsi az esélyem hogy odamegy, méghozzá úgy ,hogy ne Gates az. Ha Gates az ,akor az egy nagyon jó IT esély lett volna, így meg cummancs lett. Ez van, d csak arra írtam ,hogy nem Berry volt a hibás, mert azt ítrad, ás úgy is tľnik, de neki nem ott kelett lenie, scak még majdnem odaért így is, mert hamar kapcsolt, hogy baj van. De így sem ért oda. Az nagy játék lett volna.

több mint 14 éve
berry meg majd belejön, futás ellen jó volt, passz ellen voltak hiányosságok, ez (még) belefért
azonban DJ nagyon nagyot játszott, szinte mindenhol ott volt és a mathews futásnál a FF meg valószínűleg azon kevés momentum közé tartozott ami a meccset jelentette nekünk

hja és a D-Line...dorsey nagyon odatette magát, úgy játszott ahogy elvárt tőle, szép volt nézni ahogy 2 embertt rátolta rivers-re és futás ellen is nagyon hatékony volt (huhh az a negatív yardos szerelés a végén) és TJ is nagyon jó volt, edwards-től pedig ez a gyenge közepes is elég lenne a szezonra
😊
több mint 14 éve
carr-nak is nagy napja volt, pláne a vége előtt a harmadik kisérletnél

azért nagy ötlet volt gatest-t duplázni, elég szépen kivették a játékból, egy TD jött róla, az berry sara volt, belefért így utólag

a hosszú TD sem volt szép, de azt gates miatt kaptuk, ugye ment rá a kettőzés és elváltották magukat, hárman mentek rá így szabadon maradt az elkapóehh
Az nem elváltás, mert ha duplázol valakit, akkor az ugye 2 emberfogás és sanyi. Azt nem lehet elváltani mert nem is váltasz senkivel senkit. Ott a kommentátor szerint brackett defense volt. Akkor én is ezt gondoltam de sztem most már nem. Az a baj hogy látnom kéne. De ahogy gondolkoztam rajta, sztem inkább az volt, hogy két zóna egymás mögött, és egy mély középen a safetynek, meg egy ember fogja Gates-t. Így alakul ki a duplázás. Csakhogy egyik WR-t akkor nem fogjuk ha postot fut középre. Ilyen van, minden védelemben van hiba, ami ellen nem véd, itt túlkompilálta Romeo, van ilyen. De a safety valóban az egyetlen aki ilyenkor odaérhet, ha a TE rövid routeon lehúzta a LOSra vagy a pálya szélére az extra védőt.
Ahogy emlékszem ez volt. Crennel tehát legalább annyira benne van de ő sincs benne. Ilyen van, pont a legjobb playt hívták ez mák. Vagy ha Bolts szurker vagy akkor zseniális előre tervezett playhívás. 😀
ÉN azt modom mindig védelemben, amit II Nagy Frigyes, hogy "Aki minden ellen védekezik, az nem védekezik semmi ellen." És így is van, a trükk az, hogy ott engedj, ahol nem számít, vagy nem használják ki, mert ezsükvbe sem jut. Például 3&8 esetén nem véded a flat-et, mert ha oda megy a labda akkor mi van? Elkapod 5 yard mélyen a labdás embert is jó, az is 4&3.

Berry meg nem volt jó, csak két jó megmozdulására emlékszem meg 3 rosszra. De safety poszton nagyon nehéz beállni NFLben, szal ez igazából nem gáz, és nem is őt néztem. Lehet egyébként nem volt olyan rossz.ulpianus
ez oké
igazad van
😊
több mint 14 éve
ulpi totálisan félreértettél. Én nagyon szerettem McClustert mindig, de az látszik hogy regular playeknél nem nagyon lehet használni.
Jó hogy nyertetek, de sajnos az első számú célt nem teljesítettétek. Rivers még nincs IR-en.haromt
Ja, nem úgy gondoltam, hogy utálod McClustert, mert Rebels játékos volt, szal gondolom a ki lázadó, az neked meg a nemzet csótányának csak jó lehet. 😛

Úgy értettem, hogy én is szerettem Tebow, amíg nem Denverbe igazolt. Most már azt szeretném, ha nem válna be túlzottan. 😛

Ahogy ha McCluster Donkeys lenne, akkor te is hinnél benne ,hogy nagy játékos lesz. Elsô meccsén betegen nem volt szar. De persze igazad is van ,mert sztem is fényes ámde oly' rövid karrierje, mint egy McCluster üstökös. Azért látni most is már, hogy mekkorákat kap. Aki nem túl nagy ütközô, az is vérszemet kap. Továbbá olyan a posztja is. Screen passz=háttal állsz, telibevernek, hogy meghalsz. KR=telibevernek ketten(hárman). Slot WR=a hard hitter MLB-ILB jön, amint a nickelt leráztad.
Úgyhogy az volna csoda, ha egyetlen nyamvadt élet le tudna hozni 16 meccsel.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ulpi totálisan félreértettél. Én nagyon szerettem McClustert mindig, de az látszik hogy regular playeknél nem nagyon lehet használni.
Jó hogy nyertetek, de sajnos az első számú célt nem teljesítettétek. Rivers még nincs IR-en.
több mint 14 éve

azért nagy ötlet volt gatest-t duplázni, elég szépen kivették a játékból, egy TD jött róla, az berry sara volt, belefért így utólag

a hosszú TD sem volt szép, de azt gates miatt kaptuk, ugye ment rá a kettőzés és elváltották magukat, hárman mentek rá így szabadon maradt az elkapóehh
Az nem elváltás, mert ha duplázol valakit, akkor az ugye 2 emberfogás és sanyi. Azt nem lehet elváltani mert nem is váltasz senkivel senkit. Ott a kommentátor szerint brackett defense volt. Akkor én is ezt gondoltam de sztem most már nem. Az a baj hogy látnom kéne. De ahogy gondolkoztam rajta, sztem inkább az volt, hogy két zóna egymás mögött, és egy mély középen a safetynek, meg egy ember fogja Gates-t. Így alakul ki a duplázás. Csakhogy egyik WR-t akkor nem fogjuk ha postot fut középre. Ilyen van, minden védelemben van hiba, ami ellen nem véd, itt túlkompilálta Romeo, van ilyen. De a safety valóban az egyetlen aki ilyenkor odaérhet, ha a TE rövid routeon lehúzta a LOSra vagy a pálya szélére az extra védőt.
Ahogy emlékszem ez volt. Crennel tehát legalább annyira benne van de ő sincs benne. Ilyen van, pont a legjobb playt hívták ez mák. Vagy ha Bolts szurker vagy akkor zseniális előre tervezett playhívás. 😀
ÉN azt modom mindig védelemben, amit II Nagy Frigyes, hogy "Aki minden ellen védekezik, az nem védekezik semmi ellen." És így is van, a trükk az, hogy ott engedj, ahol nem számít, vagy nem használják ki, mert ezsükvbe sem jut. Például 3&8 esetén nem véded a flat-et, mert ha oda megy a labda akkor mi van? Elkapod 5 yard mélyen a labdás embert is jó, az is 4&3.

Berry meg nem volt jó, csak két jó megmozdulására emlékszem meg 3 rosszra. De safety poszton nagyon nehéz beállni NFLben, szal ez igazából nem gáz, és nem is őt néztem. Lehet egyébként nem volt olyan rossz.

több mint 14 éve
Arenasnak 3 jó megmozdulása volt. 2 PR (asszem 3ból) és a meccs végén kulcshelyzetben mint nickel is elütött egy nem könnyű rövid (talán curl?) passzt, egy az egyben verve meg emberét. Az nagy játék volt. A kommentátor is kiemelte, hogy Saban keze nyoma látszik rajta.ulpianus
apropó

a hosszú TD sem volt szép, de azt gates miatt kaptuk, ugye ment rá a kettőzés és elváltották magukat, hárman mentek rá így szabadon maradt az elkapó
több mint 14 éve
nekem semmi bajom csak ez jut róla eszembe, nem azt mondtam hogy igaza van mert az denver drukkereknél max szökőévente
én örülök hogy nyertetek pláne hogy Arenasnak is volt jó megmozdulása
csak Casselel van gondom a chiefsből a többiek szimpatikusakOrk
casselel nem csak neked
borzalmas volt
mondjuk a szél és az eső sem könnyítette meg a dolgát
de
még mindig a tavalyi önmagát idézi: bizonytalan, lassú, nem lát rendesen a pályán és nehezen szabadul a lasztitól, inkább futottunk még 3 és hosszú esetén is sokszor
több mint 14 éve
nekem semmi bajom csak ez jut róla eszembe, nem azt mondtam hogy igaza van mert az denver drukkereknél max szökőévente
csak Casselel van gondom a chiefsből a többiek szimpatikusakOrk
Arenasnak 3 jó megmozdulása volt. 2 PR (asszem 3ból) és a meccs végén kulcshelyzetben mint nickel is elütött egy nem könnyű rövid (talán curl?) passzt, egy az egyben verve meg emberét. Az nagy játék volt. A kommentátor is kiemelte, hogy Saban keze nyoma látszik rajta.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
csak Casselel van gondom a chiefsből a többiek szimpatikusak