NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Pont így értettem ezt a berobbanást az elitbe részt, hogy szerintem nem sokan sorolnák őt a liga 10 legjobb elkapója közé, pedig ha kihasználná végre rendesen a Chiefs és Cassel Bowe adottságait szerintem simán hozhatna egy 1200 yardos 10 TD-s szezont.De viszont Moeakit is illene foglalkoztatni, vagy Chambers is képes meccseket eldönteni. Jamaal is tud elkapni ,de nálunk (érdemes megnézni meccsen is) a FBjeink sem tológépek hanem elkapásban is kiválóak, de csak ha foglalkoztatjuk ôket. McCluster is kiváló elkapó, és az ô taktikai szinten is kihasználható elônye nagy fegyver, de csak ha kap passzt HB illetve WR poszton is. Pont ez a lényeg nála. Nem akarok belemenni, a védôk felállásával van összefüggésben, de most hosszú. Mindegy, de kell neki labdát dobni.
Összesen 3 passz ment felé az egész Chargers elleni meccsen, ebből egyet elkapott (azt is elég ratyin dobta felé Cassel) egyet Weddle a meccs elején szépen levédekezett, ha jól emlékszem, és ugye volt egy dropja.
Ennél azért illene többet foglalkoztatni egy ilyen receivert...CarioN
Mi akkor a gond? Ennyi passz nincs! Mert futás megy= futni kell. Cassel rossz, nincs csak 3&out 10x a meccsen, azt oszd be futásra és passzra ennyi elkapóra. Tudom mindent az offenseben Casselre vezetek le, de ez az igazság, ô és a fal némely tagjának pass protection borzalma teszi tönkrea chiefs esélyeit. Egyébként ez egy kiváló csapat is lehetne. Lehet ezen röhögni, de ez van. Elég régóta draftolunk elöl, összejött a normális fiatal csapat.
QB kell Bowe.nak, ez van, ezt tudom ismételgetni. Elejti ,de nem mindegy ,hogy hogyan jön a labda. Én láttam az összes dropját, és javarészt pöcsön dobta Cassel meg most is a bal vállát találta el oldalról, ott pattant le annyi idôd van. Bal kéz ekkor eleve nem játszik ,de próbálj odanyúlni jobb kézzel, és rájössz, hogy ez rossz passz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pont így értettem ezt a berobbanást az elitbe részt, hogy szerintem nem sokan sorolnák őt a liga 10 legjobb elkapója közé, pedig ha kihasználná végre rendesen a Chiefs és Cassel Bowe adottságait szerintem simán hozhatna egy 1200 yardos 10 TD-s szezont.Bowe tolt ugye két 1000 yardos szezont kezdésnek. Egyet szoktak rookiek néha, vagy második évben aki elsô kettôt hozza ,azért az utána rendre jó játékos is lesz. Aztán votl a 600 yardos szezon, ahol 5 meccsen nem játszott. Akkor arányában az is ugyanaz. És fos volt az OL vágig passz alig jutott ki, aztán Cassel is szar. És Chambers több passzti is kap miúta itt van, most lesz Moeaki is, stb. De sztem 800 yardra minimum jó lesz megint.Nagyon bírom Bowe-ot, de itt lenne az ideje már berobbannia az elitbe a tehetsége alapján és az első meccsen mutatott játéka alapján Cassel nem tudom mennyire fog tudni segíteni neki idén ebben...CarioNahogy tavaly sem kifejezetten rá mentek a playek (bár kihagyott 4 meccset az eltiltása miatt)
amúgy az első két szezonjával semmi gond nem volt(sőt!)
a tavalyi szezonja meg...lehet cassel...lehet az új edzői gárda...passz, kiváncsi vagyok(leszek) erre az évéreehh
Mindenki döntse el, hogy Cassel elôtt ez rossz vagy jó WR-t takar, és berobbanni kell-e neki még bárhova is vagy nem. Én azt mondom, Bowe jó nagyon is, QB kéne neki és kész, így hiába hoz 1000 yardokat, ha senki nem emlékszik rá. Szóval ez nem egydimenziós történet.ulpianus
Összesen 3 passz ment felé az egész Chargers elleni meccsen, ebből egyet elkapott (azt is elég ratyin dobta felé Cassel) egyet Weddle a meccs elején szépen levédekezett, ha jól emlékszem, és ugye volt egy dropja.
Ennél azért illene többet foglalkoztatni egy ilyen receivert...
több mint 14 éve
Bowe tolt ugye két 1000 yardos szezont kezdésnek. Egyet szoktak rookiek néha, vagy második évben aki elsô kettôt hozza ,azért az utána rendre jó játékos is lesz. Aztán votl a 600 yardos szezon, ahol 5 meccsen nem játszott. Akkor arányában az is ugyanaz. És fos volt az OL vágig passz alig jutott ki, aztán Cassel is szar. És Chambers több passzti is kap miúta itt van, most lesz Moeaki is, stb. De sztem 800 yardra minimum jó lesz megint.Nagyon bírom Bowe-ot, de itt lenne az ideje már berobbannia az elitbe a tehetsége alapján és az első meccsen mutatott játéka alapján Cassel nem tudom mennyire fog tudni segíteni neki idén ebben...CarioNahogy tavaly sem kifejezetten rá mentek a playek (bár kihagyott 4 meccset az eltiltása miatt)
a tavalyi szezonja meg...lehet cassel...lehet az új edzői gárda...passz, kiváncsi vagyok(leszek) erre az évéreehh
Mindenki döntse el, hogy Cassel elôtt ez rossz vagy jó WR-t takar, és berobbanni kell-e neki még bárhova is vagy nem. Én azt mondom, Bowe jó nagyon is, QB kéne neki és kész, így hiába hoz 1000 yardokat, ha senki nem emlékszik rá. Szóval ez nem egydimenziós történet.
több mint 14 éve
Megnéztem a második Bolts TD-t. Nem tudom. Sztem Berry is hibás és a playcall is. Berry és Flowers fogják Gates-t. De Berry mögött így marad egy űr. Ezért Carr siet hátra, de középen. Amíg Berry előre mozogva fel nem veszi Gatest, addig Flowers egyedül is tudja tartani. Csak hogy Berry túl gyorsan beindul a snap után, szem nem kéne úgy sietni, bár Gates se alvajáró és Berry megy gyors. Carr esélytelenül nézi Naanee szélső routeját, az ő zónájának határán. Próbál odaérni, de csak a Goal line mögött sikerül, Naanee nem is siet.berry futás ellen már most is nagyon jó (ahogy elvárt volt tőle), coverben kell javulnia, de van rá ideje, a browns ellen megmutathatja ballhawk képességeit, ha elég nagy nyomás alá tudjuk helyezni delhomme-ot akkor ő képes meggondolatlan dolgokra, a secondaryk legnagyobb örömére.
Igazából azért tűnik tripla emberfogásnak ,mert egy zónázó LB (DJ) is ott van. Ő nem mozog Gates felé.
Szval ha már ott van az LB, akkor Berry is zónán kellett volna legyen mögötte és kész. Nem kell duplázni Gates-t, mert úgyis egyik zónából a másikba lép, és Flowers őt követi. Ennél a playnél ,csak pont erre nem számítottunk. Hanem arra, hogy túl lesz töltve a strong side, és Nanne meg Gates valamiyen formában keverednek ott, és Gates kapja vagy blokkol egy védőt Naanee meg a célpont ,vagy igazából csinálnak amit akarnak nem lesz jó.
Ez pech, de persze látványos, pont olyan, mint a mi Moeaki féle TD passzunk, ami egy fake belső futás volt, és a komplett Chargers def megette. Csak az tudatos volt, ez meg mák. Mert itt sok jó play nem volt, de ez pont az, és persze pont ezt hívták. Ilyet látni ám bármilyen csapatnál, ez pech. Ha Berry kicsit vár, akkor talán talán, de akkor is az nagy play, nehéz felismerni és megjátszani totál mást, mint amit begyakorolsz és amit az edző kért. Utólag persze még én is látom, de akkor és ott annyit láttam (ismétlésben!), hogy a zónázás és az emberfogás összetömörül Naanee meg értetlenül áll üresen, Rivers nagyjából eltatlőája ,de elég az is. A kutya nincs ott.
Egyébként az is benne volt ,hogy futásra számítottunk ott, mert előtte sérül le Tyson J. Aki ugye LDE, odaállt Gates is, szal Berry is jó ha ott van futásnál, ezért lett ez a play hívva sztem.ulpianus
moeaki az elkapásai mellett elég jól blokkolt is
itt a szokásos offensive line elemzés:
http://www.arrowheadpride.com/2010/9/14/1671010/chiefs-vs-chargers-breaking-down
több mint 14 éve
Nagyon bírom Bowe-ot, de itt lenne az ideje már berobbannia az elitbe a tehetsége alapján és az első meccsen mutatott játéka alapján Cassel nem tudom mennyire fog tudni segíteni neki idén ebben...CarioNahogy tavaly sem kifejezetten rá mentek a playek (bár kihagyott 4 meccset az eltiltása miatt)
a tavalyi szezonja meg...lehet cassel...lehet az új edzői gárda...passz, kiváncsi vagyok(leszek) erre az évére
több mint 14 éve
tyson jackson kihagy 1-2 hetet mcl húzódás miatt
több mint 14 éve
Megnéztem a második Bolts TD-t. Nem tudom. Sztem Berry is hibás és a playcall is. Berry és Flowers fogják Gates-t. De Berry mögött így marad egy űr. Ezért Carr siet hátra, de középen. Amíg Berry előre mozogva fel nem veszi Gatest, addig Flowers egyedül is tudja tartani. Csak hogy Berry túl gyorsan beindul a snap után, szem nem kéne úgy sietni, bár Gates se alvajáró és Berry megy gyors. Carr esélytelenül nézi Naanee szélső routeját, az ő zónájának határán. Próbál odaérni, de csak a Goal line mögött sikerül, Naanee nem is siet.Igazából azért tűnik tripla emberfogásnak ,mert egy zónázó LB (DJ) is ott van. Ő nem mozog Gates felé.
Szval ha már ott van az LB, akkor Berry is zónán kellett volna legyen mögötte és kész. Nem kell duplázni Gates-t, mert úgyis egyik zónából a másikba lép, és Flowers őt követi. Ennél a playnél ,csak pont erre nem számítottunk. Hanem arra, hogy túl lesz töltve a strong side, és Nanne meg Gates valamiyen formában keverednek ott, és Gates kapja vagy blokkol egy védőt Naanee meg a célpont ,vagy igazából csinálnak amit akarnak nem lesz jó.
Ez pech, de persze látványos, pont olyan, mint a mi Moeaki féle TD passzunk, ami egy fake belső futás volt, és a komplett Chargers def megette. Csak az tudatos volt, ez meg mák. Mert itt sok jó play nem volt, de ez pont az, és persze pont ezt hívták. Ilyet látni ám bármilyen csapatnál, ez pech. Ha Berry kicsit vár, akkor talán talán, de akkor is az nagy play, nehéz felismerni és megjátszani totál mást, mint amit begyakorolsz és amit az edző kért. Utólag persze még én is látom, de akkor és ott annyit láttam (ismétlésben!), hogy a zónázás és az emberfogás összetömörül Naanee meg értetlenül áll üresen, Rivers nagyjából eltatlőája ,de elég az is. A kutya nincs ott.
Egyébként az is benne volt ,hogy futásra számítottunk ott, mert előtte sérül le Tyson J. Aki ugye LDE, odaállt Gates is, szal Berry is jó ha ott van futásnál, ezért lett ez a play hívva sztem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon bírom Bowe-ot, de itt lenne az ideje már berobbannia az elitbe a tehetsége alapján és az első meccsen mutatott játéka alapján Cassel nem tudom mennyire fog tudni segíteni neki idén ebben...
több mint 14 éve
A draftunkat most nézve annyira nem is rossz.Az én kedvencemre talán sokan nem is emlékeznek, A Guard Asamoah. PEdig nagyon jó játékos, és jól is teljesít, állítom ha nem rookie volna, akkor már most Lilja helyén ő állna. Óriási játékos lesz belőle ha nem vagyok vak.
Sheffield sérült, de ő is itt van még ,és jónak tűnik nagyon.
Viszont a reflektorfénybe került többiek.
Eric Berry, nem volt ő most sem rossz, csak ő Berry, ennél is többet várunk tőle. 😛
Arenas király volt. Mind védelemben, futás és passz ellen. Sokkal jobb, mint én vártam. Returnben meg Dexter elhomályosítja, hogy volt két igen durván jól sikerült melója, ahol egyiknél az utolsó embert is lelépte, de az utána vetődött, és a bokáját még elérte. De különben az TD. És ott is volt egy spin misstaklija, amit pre mecsceken is tolt igen szépen, meg még két védőt fektetett el. Én Dante Hall óta ilyen dülöngélést egy ember körül nem láttam pirosaranyban. Nagyon komolyan fel kell kötni a gatyót, aki ellenünk akar puntot rúgni, és nem vágja ki oldalt.
McCluster egy returnt elejtett, de fel is kapta, esőben ilyen van. De az a TD elfeledteti ezt. És futott is jól, elkapni is tud. És még beteg is volt, majd felgyógyul, és jobb lesz. 😊
Kendrick Lewis alig kap kamerát, pedig jó volt, egyszer majdnem pickje is volt asszem, de nem hibázott, rookienál már sztem safety poszton ez is nagy dolog. A helyén volt, határozott volt, és nem is mutatta még meg, hogy futás ellen is milyen jó, csak egyszer ha jól emlékszem.
Moeaki van még, aki egy TD elkapással mutatkozott be, meg más jó megmozdulása is volt, nagyon értetten játszott. A TD speciel könnyű volt, az Haley munkája, akkora nagy fake volt, hogy én se tudtam hol a labda, meg sztem a stadionban kábé senki. 😀 Óriási play volt, Casselnek is jutalomjáték, Moeakinak meg gyerekjáték, de elkapta, és mondom jó volt ettől függetlenül is.
Ha ehhez hozzáadjuk ,hogy Dorsey, TJ, Flowers, Carr, vagy most egyre inkább nagy felfedezettnek tűnő és most is kiválóan játszó harmadéves Belcher, vagy épp Studebaker is milyen fiatalok, tényleg a mostani draft akkor érthető meg, hogy mennyire is jó, és fontos.
De Bowe vagy Albert (aki egyre jobb szintén) 25 éves, Hali 26, Lilja a 28al már öregnek számít. Szerencse is kell, kevés sérülés, de most nagyon jó úton indultunk el.
több mint 14 éve
Szép volt fiúk. Majd 200 yarddal rövidebb offense-el sikerült nyerni, ez a nagy szám 😊 Fantasztikus volt a közönség.szabaIgen, erre lehetett és továbbra is lehet számítani. Mi akkor nyerünk, ha a ST is jó, a védelem is jó, a futás is jó, vagy ebből kettő valamilyen kombóban hoz yardokat, jó field pozicíókat és/vagy pontokat. A passzjáték a mi rákfenénk. Szóval lehet olyan meccs is, ahol szoros, és mégis az offense yard kevesebb is mint az ellenfélé. Az összyard már más szín, ott már lehetünk jobbak, és STben akármi lehet nagyjából. A punterünk sztem szuper évek óta, a kicker se nyamvadék, a PR és A KR is most állat, és a ST egyéb tagjai is jók, nem a FG team nyilván. 😀, De már a Punt + Kick off team, és legfőinkább a return teamek fokozott figyelmet kaptak. Érdekes ez mert annyira beton védelem nincs. Mármint ez kevés pontos lassú tktikára hajazó csapatoknak szokás így erősíteni, de evvan.
Szóval lesznek pontok, lesznek yardok, de lehetnek ilyen statisztikai anomáliák, amíg rá nem jövünk, hogy a 3rd down nem az ami a punt előtt van.
Én azt mondom, amit a STre mondtam már, hogy a ST yard pont olyan hosszú, mint az offense vagy defense yard.
több mint 14 éve
szaba
10 542
Szép volt fiúk. Majd 200 yarddal rövidebb offense-el sikerült nyerni, ez a nagy szám 😊 Fantasztikus volt a közönség.
több mint 14 éve
Na most attól, hogy Cassel a mi QB-nk volt, én nem vagyok elfogult vele. Mi is fogtuk a fejünket, ahányszor csak preseason meccsen játszani láttuk, és egy rémálom vált valóra Brady sérülésével. Egy remek off. cord. (JMD), egy kiváló fal, és szuperklasszis WR-ok kellettek ahhoz, hogy produkálni tudjon egy viszonylag normális szezont. Hát igen, ez nem kevés feltétel... Én tudom, hogy messze van az eddigi teljesítménye attól, amit a szurkoló egy franchise QB-tól várna. De egy frissen draftolt QB-val biztos, hogy jobban jártatok volna? (ld. Sanchez tegnapi teljesítményét pl.) No a lényeg a lényeg, hogy gratulálok a győzelemhez. Előre tovább a lenini, akarom mondani Charlie Weis-i úton!
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
A fene se érti ezt a magyar szurkolói lelkületet. A meccs előtt 4-8 % esélyt adtatok a győzelemnek, most meg hogy győztetek - nem is akárhogy, az utolsó másodpercig kétesélyes volt, Kansasben az egész stadion magán kívül volt a boldogságtól - ti meg fanyalogtok. No mindegy, én nagyon örültem a Kansas győzelmének, (mint ahogy a Ravensének is), érdemes volt nem aludnom azért, hogy lássam, ritkán lehet a ti meccseteket TV-ben nézni.Fanyalog a fene, kedves lucas.
Mellesleg 170 cm-es 70 kg-os NFL zseni igenis létezik: úgy hívják, hogy Wes Welker.lucas
Én boldog vagyok, és ehh is az, meg mindenki más is. a 4-8%ot csak én adtam, nem mi. De az vicc volt, azt írtam 15-20%. De levezettem ,hogy győzhetünk (így kezdtem a hsz-t ,hogy van esélyünk). A lényeg az volt, hogy ST TD vagy/és jó field pozíció kell, de ez nem elég, csak e nélkül a rossz 3rd down teljesítmény miatt nem is lesz esély. Cassel ehhez gyenge csak egy óriási instant Jamaal vagy Dexter TD lehet ekkor megoldás, de én az STben bízom. És a futásban is azért mert jobbak vagyunk run blockban, és vannak jó futóink. Thomas Jones is az.
Védelemben meg Edwards (NT) kell csak hogy egyszer legalább közepes legyen, vagy bárki ott. És akkor látható lesz, milyen jó is a két DE. És akkor elég lehet, ha Rivers nem tudja megtalálni Jackson utódját.
A lényeg az, hogy mi még örülünk nagyon nagyon nagyon. Csak ettől még a Chiefstől nem szállunk el, tudjuk mire képesek fiúk és mire nem. Ez nem .. meg ... topic, hogy megy a halleluja ha nyersz, és a sírás meg temetés, ha nem. Olyat is lehet, semmi gond. Itt mi meg így nyomjuk. Tudjuk, hogy az NT gond pont akkora mint volt. És hogy QB nélkül ez a csapat sem jut POba. Hidd én aztán tudom, milyen jó a WR corps, liga szinten is pöpec ez, a dropok Casselnek legalább annyira felróhatók, mert ha el is talál valakit, akkor is mindig vagy a magasság vagy az erő, vagy időzítés rossz. És attól hogy nyertünk, még Cassel most is rossz volt. Ami azt jelenti rossz lesz akkor is, ha vesztésre állunk, é nem érünk rá futni. Ezen nincs mit örülni.
De a győzelemnek örülni őrülten örülünk. Főleg a Bolts ellen!!
😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 :cool: :cool: :cool: :cool:
több mint 14 éve
XS méret NFL mérettáblázatban mind a kettő. 😊A fene se érti ezt a magyar szurkolói lelkületet. A meccs előtt 4-8 % esélyt adtatok a győzelemnek, most meg hogy győztetek - nem is akárhogy, az utolsó másodpercig kétesélyes volt, Kansasben az egész stadion magán kívül volt a boldogságtól - ti meg fanyalogtok. No mindegy, én nagyon örültem a Kansas győzelmének, (mint ahogy a Ravensének is), érdemes volt nem aludnom azért, hogy lássam, ritkán lehet a ti meccseteket TV-ben nézni.Welker 175 cm és 84 kg... mellesleg Desean Jackson csupán 79 kg a maga 178 cmjéhez 😊eaglesmcnabb
Mellesleg 170 cm-es 70 kg-os NFL zseni igenis létezik: úgy hívják, hogy Wes Welker.lucas
több mint 14 éve
A fene se érti ezt a magyar szurkolói lelkületet. A meccs előtt 4-8 % esélyt adtatok a győzelemnek, most meg hogy győztetek - nem is akárhogy, az utolsó másodpercig kétesélyes volt, Kansasben az egész stadion magán kívül volt a boldogságtól - ti meg fanyalogtok. No mindegy, én nagyon örültem a Kansas győzelmének, (mint ahogy a Ravensének is), érdemes volt nem aludnom azért, hogy lássam, ritkán lehet a ti meccseteket TV-ben nézni.Welker 175 cm és 84 kg... mellesleg Desean Jackson csupán 79 kg a maga 178 cmjéhez 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
A fene se érti ezt a magyar szurkolói lelkületet. A meccs előtt 4-8 % esélyt adtatok a győzelemnek, most meg hogy győztetek - nem is akárhogy, az utolsó másodpercig kétesélyes volt, Kansasben az egész stadion magán kívül volt a boldogságtól - ti meg fanyalogtok. No mindegy, én nagyon örültem a Kansas győzelmének, (mint ahogy a Ravensének is), érdemes volt nem aludnom azért, hogy lássam, ritkán lehet a ti meccseteket TV-ben nézni.Mellesleg 170 cm-es 70 kg-os NFL zseni igenis létezik: úgy hívják, hogy Wes Welker.
több mint 14 éve
amúgy Cassel csak szerintem nem üti meg a kezdő szintet?ennél Croyle simán többet tud...
ettől eltekintve szép győzelem volt, és óriási csalódás pozitív irányba...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Reggel sírtam a röhögéstől, amikor felkeltem, nagyon jó ébredést adott nekem a Kansas ezzel a győzelemmel (kár, hogy láttam a 7-0-át és lefeküdtem hajnalban). Az eredmény megvizslatása után első dolgom volt, hogy megnézzem a Diet Pepsi Rookie os the Week jelöltjeit és meglepve tapasztaltam, hogy Berry nincs köztük. Aztán megnéztem a meccs highlights-át és már értettem miért... Atyaég! Mindegy, össze fogja majd kapni magát a srác, ami viszont bíztató jel volt, hogy az előszezon utolsó negyedes vereségei után végre sikerült megőrizni az eredményt. Nagy meglepi a győzelem, így tovább! Rivers szívott és ez nekem elég a boldogsághoz😀
több mint 14 éve
Annál a Dorsey run stopnál volt, hogy Edwards is ledobta a Centert magáról, és együtt szereltek. Egyszerľen nem volt hova futni. Na ilyet sokat nem fogunk látni. De Edwards extázisba került ettôl, mert ô és Cassel (joggal) kapják a legtöbb kritikát, biztos azt ordibálta a sisakba, hogy" I wa..arghhh motherfuckers! I am man, yes I am!" 😀😀ulpianusvárjunk még vele pár meccset
de (már a pre meccseken is volt biztató megmozdulása) mintha edwards kezdene belerázódni a dolgokba (persze ez még mindig nem az a szolid teljesitmény)
remélem nem csak pillanatnyi fellángolás volt
😊
több mint 14 éve
Persze, az jó hogy nem hajtják szét, de azért a 417/16= 26 futás, és a 11 között van némi differencia. Én azért legalább egy 2:1 arányban bíznám rá a futásokat, most pedig ugye 1:1 volt Jonesszal, ami szerintem túlzás, szerintem bőven feature backnek kéne lenni Charlesnak.Dömenah hja
én is adnék neki azért többet
de így sem rossz
thomas jones ugye elvileg belül rombol és ha charles fel akkor ugye kicsit nagyobb az esélye a szélső futásnak és ebből azért lehet variálgatni, hogy összezavarják a védelmet, próbáltunk is pl. tegnap, volt ami bejött és volt ami nem, a futással nem lesz valószínűleg gond
engem inkább a passzjáték aggaszt
több mint 14 éve
Persze, az jó hogy nem hajtják szét, de azért a 417/16= 26 futás, és a 11 között van némi differencia. Én azért legalább egy 2:1 arányban bíznám rá a futásokat, most pedig ugye 1:1 volt Jonesszal, ami szerintem túlzás, szerintem bőven feature backnek kéne lenni Charlesnak.
több mint 14 éve
Egyébként Kc-ben mikor jönnek rá, hogy Jamaal Charlesnak nem 11 carryt kéne adni egy meccsen?DömeTöbbet kéne? Thomas Jones se rossz. És Dexter is fog kapni futást, ô se rosszabb, mint Jamaal.
Persze értem én ,de sztem az elôdje Larry Johnson példáján okulva, nem akarják széthajtani. LJ ugye reokrdot állított be anno a 416 cipeléssel, aztán többet nem is volt jó. A fal is más volt persze ,de tényleg nem lehet egy HBre építeni egy támadást, max egy-két évig, és ott a vége a dalnak. Pedig LJ downhill runner votl, nem elu, mint Jamal, akinél nagyon nagy dolog votl ,amikor kiderült, hogy egyáltalán all down back, nem csak simán elusive+scat.
De nem ezért csak. Cassle miatt. Vele nem lehet várni. Vagy támogatjuk és játszatjuk, és jó lesz, vagy repül. Ahogy ehh mondta, az igaz lehet, miszerint a nagy lóvé elôtti utolsó éve ez, játszani fog.
Haley egyébként is szereti a passzjátékot, és Weistôl sem idegen. Nem lesz itt run happy, akkor Cassel megy, szerzünk majd egy QB-t, aki Croyle mögött betanul. De passz lesz akkor is.
Nem olyan jó ám chiefs, most nyertünk, de akkor sem. PO nem lesz, ez az év nem errôl szól. Persze nem tudom a jövôt, de sztem.
több mint 14 éve
Döme abszólut de igazad van
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018