Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Egy kis pass protection a Raiders falától:
Összességében 369 pass play volt, legalábbis ami annak indult.

Sack allowed:
Willie Smith 4 (1,34%-a az általa játszott pass playeknek)
Jared Veldheer 3 (0,81%)
Khalif Barnes 1 (1,41%)

QB hit allowed:
Willie Smith 9 (3,02%)
Cooper Carlisle 8 (2,17%)
Mike Brisiel 3 (0,88%)
Jared Veldheer 2 (0,54%)
Stefen Wisniewski 2 (0,63%)
Alex Parsons 2 (2,47%)

QB hurry allowed:
Willie Smith 18 (6,04%)
Jared Veldheer 14 (3,79%)
Mike Brisiel 10 (2,92%)
Cooper Carlisle 5 (1,36%)
Alex Parsons 4 (4,94%)
Khalif Barnes 4 (5,63%)
Stefen Wisniewski 2 (0,63%)

Ebből látszik, hogy Smith, minden 10. passzplayben elbassza a dolgát. 😀
több mint 13 éve
Jaja, egy hónapra kipróbálom, aztán meglátom, hogy mennyire éri meg vagy mennyire nem. Szóval ha kell valami ilyesféle stat, akkor szóljatok, aztán berakom 😀
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Úgy látom lett PFF-accountod. 😀
több mint 13 éve
20 miss tackle volt a Bucs elleni meccsen. A legtöbb Burrisnak volt (4 db), de Wheeler és Lee is csinált 3-3 db-ot. Shaughnessy és Branch következik a sorban 2-2 miss tackle-l.

Futás ellen a falból kiemelkedőbbet csak Houston nyújtott, a többiek gyengébbek voltak, főként Kelly, de Seymour sem volt toppon.

Pass rush-ban is Houston volt a legjobb a kezdők közül (2 hurry és 2 QB hit), de jól szerepelt még Carter is, akinek volt egy sackje.

Coverage-ban, Huff nagyon gyenge volt, maximális QB ratinget értek el ellene (7/5, 147 yard, 2 TD, 0 INT)
Burris sem vagánykodhat ebben a kategóriában, hiszen minden felé dobott labdát elkaptak az elkapói (5/5 45 yard, 0 TD, 0 INT)
több mint 13 éve
Bartell viszont már edzett és várhatóan játszik is a Ravens ellenében. A futókról nincs még hír, hogy játszhatnak e, de Taiwanról azt mondta Allen, hogy nem elég labdabiztos, ezért ha a két sérült futónk nem tud játszani, akkor Reece-re hárul nagyobb feladat, de persze Jones is bizonyíthat.
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
😊
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zk21c8Kt9a8#!
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 315 — Raiders fan
Paul Gutierrez ‏@PGutierrezCSN
McFadden, Goodson, Spencer, Seymour NOT practicing for #Raiders

Khalif Barnes practicing

Desmond Bryant practicing

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
Aktiváltuk Curry-t!
Hely csinálás gyanánt pedig waiv-tük Vic So'oto-t.

több mint 13 éve
Curry aktiválva...So'oto lett elküldve

sztem jó lépés

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 262 — 毎日何かを学ぶ
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkinek
 steelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
A raiders már érdeklődést is mutat iránta 😀Bruce
"Coach Dennis Allen said team has "no" interest in free agent cornerback Stanford Routt "

nem kell. Spencer már edz, Bartell visszatérhet nov 11-éndeyell
Igen nem sokkal ezután a hír után nyilatkozott az ügyben Allen, hogy nem köll nekünk.
Valószínűleg az volt a pontos hír, hogy érdeklődnünk kellene iránta, ha jót akarunk. Bruce
bennem is megállt az ütő egy pillanatra...
több mint 13 éve
"Coach Dennis Allen said team has "no" interest in free agent cornerback Stanford Routt "

Igen nem sokkal ezután a hír után nyilatkozott az ügyben Allen, hogy nem köll nekünk.
Valószínűleg az volt a pontos hír, hogy érdeklődnünk kellene iránta, ha jót akarunk. Bruce
?!
Nekünk annyira nem, inkább az ellenfélnek. 😀
több mint 13 éve

Valószínűleg az volt a pontos hír, hogy érdeklődnünk kellene iránta, ha jót akarunk.
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark

nem kell. Spencer már edz, Bartell visszatérhet nov 11-én

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
Nekem nem hiányoznak a DPI-hegyek...

Amúgy kicsit lassan reagál a stáb - nagy nehezen észrevették, hogy a ZBS nem az igazi; végre feltűnt, hogy Smith szar...BMG
ZBS-el kapcsolatban tényleg kell idő az átálással, rájöttek, h vszeg kevés volt az offseason és arra is, h az eredményhez kell némi módosítás, de azért többynire így is ZBS marad...

Willie eddig is szar volt csak nincs kit helyére tenni...
Bergstrom rookie és LGnek edzik draft óta nem biztos, h nagy upgrade lenne, viszont önbizalmának LG fejlődésének nem biztos, h túl jót tenne egy égés RT poszton...persze lehet menne neki, hisz RT (is) volt egyetemen...
Barnes edz már ezen a héten. Saints ellen talán játszhat...kéne

Routt menjen ahova lát...

több mint 13 éve
Nekem nem hiányoznak a DPI-hegyek...

Amúgy kicsit lassan reagál a stáb - nagy nehezen észrevették, hogy a ZBS nem az igazi; végre feltűnt, hogy Smith szar...
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Igen ez így igaz csak rohadtul zavar az, hogy futásban majdnem liga utolsók vagyunk! Najó nem! 31edikek! 😀 Az is benne van, hogy JC alatt össze tettem a kezem ha összedobált 120 yardot ami szintén ugyanolyan röhejes mint a mostani futójátékunk. Ellenben most Palmer mennyit passzolt? 414 yardot! Ez is ugyanolyan imponáló mint anno a futójátékunk. Csak 7-10 helyezéssel lenne előrébb a futásunk a YPG listán és tényleg nem szitkozódnánk most ennyire mert enm ez lenne az állás! (Mocskosul polgárpukkasztó volt a mostani run D-nk!) A Sec meg ahhoz képest, hogy mi a helyzet... 100szor jobban teljesít mint a front 7.
Routt vissza jön minimálért + visszajönnek a kezdő cb-k! Heló Szia vagyok! 😀
több mint 13 éve
DMC azert tud szenvedni serulesekkel...

Barnes, Bartell es Spencer minel elobb kene...
Amugy az jutott eszembe, h persze minden csapatnak vannak serultjei, de iden a rookie DAnek rendesen kijutott azert. 2 kezdo CB kiesik, emiatt kezdo FSt el kell forgatni...ez azert 3 kezdo pozicio egy amugy is talent hiannyal kuzdo vedelemben.
O oldalon offseasonban nem elerheto a kezdo Cd, pedig uj sema bevezetes van, aztan hipp hopp kidol a kezdo RTd...
Ennek fenyeben nem is rossz a 3-5. 😊

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Raiders HC Dennis Allen said RBs Darren McFadden and Mike Goodson each suffered a high-ankle sprain

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
 www.csnbayarea.com/football-oakland-raiders/raiders-talk/Allen-wont-rule-out-McFadden-vs-Ravens-B?blockID=797997&feedID=2801

Run DMC sérülése nem komoly.
több mint 13 éve
@CBSRaiders
With RT Willie Smith struggling, the Raiders will look at rookie Tony Bergstrom as a "potential" replacement, Dennis Allen said.

@CBSRaiders
Starting OT Khalif Barnes, who missed the past six games with a groin injury, will return to practice Wednesday, Dennis Allen said.
több mint 13 éve
A raiders már érdeklődést is mutat iránta 😀
több mint 13 éve
Routtot cuttolta a Chiefs!! Hoppá 😊

több mint 13 éve
Nekem tegnap az volt az észrevételem, hogy valahogy az embereket nem teljesen jól használjuk. Jó most Reece volt haszálva, de eddig nem igazán. DMC-re is lehetne hívni passzokat, de csak az első meccsen tettük ezt, mondjuk azóta is hívtak rá, de most meg droppol folyamatosan, sztem kis magabiztosságbeli problémái lehetnek a szar futások miatt.

Meg azt nem értem még, hogy más csapat mindig megoldja azt amit tud. Úgy értem, hogy jó futás elleni védekezése volt a Bucs-nak nem is tudtunk futni. Nekünk sem volt olyan világtalan futás ellen a csapatunk az utóbbi időben, aztán most jól szétfutott egy újonc minket. Valahogy ezt a konzisztens teljesítményt hiányolom, mert egy nagy futás becsúszhat, de ennyi nem.
több mint 13 éve
Kelly és Seymour teljesítménye a meccs előtti nyilatkozatok fényében hatalmas gáz...

Én a győztes meccsek után is a negatívumokat nézem, de vesztes után szembetűnőbbek.
A 3 győzelmünkből egy sem a kiváló teljesítményünkön múlott.

Az offense-el az a legnagyobb baj, hogy 3 negyedig csak ellötyögnek a pályán, aztán az utolsóban meg már hajtani kell az egyenlítésért - nől a hibák esélye. Egyedül a KC ellen vezettünk (majdnem) végig.
Nagy probléma még a first down-ok kihasználása. Tegnap szerintem nem is volt sikeres passzkísérlet elsőre. Gyakorlatilag két kísérlet van 10 yardot haladni.
A másik: állandó bombák, aztán vagy elkapják, vagy DPI-t fújnak - vagy INT. Ez még egyetemen elmegy, de NFL-ben szerintem gáz.

És Knapp csodás hívásai. Eddig nem nagyon figyeltem erre, de már szembeötlő hülyeségeket lép.
Ugye a sorozatos futások, mikor nincs is futás, meg amit az eredménykövetőben is írtam: 3 perc, két időkéréssel, erre egyből hosszú passz. A korábbi drive-ok alapján 10-20 yardos játékokkal simán végiggyalogolhattunk volna a pályán, az óra is lepörög és minimum hosszabbítás a vége...
Palmer amúgy nagyon jól játszott szerintem, csak végén került porszem a gépezetbe, de ugye nem szabadott volna ilyen helyzetbe kerülni. Ami még a hibája lehet, hogy néha nagyon rááll egy-egy emberre: pl. 3 passz Reece-nek, 3 Streaternek zsinórban...

Szívesen megnézném amúgy a Hue Jackson-féle offense-t a Tarver-féle védelemmel. Szerintem simán fordított lenne a rekordunk...

A továbbiakban érdekes kérdés lesz az amúgy sem túl acélos futásunk. Remélem se DMC, se Goodson sérülése nem komoly.

Ja és Moore nagyon sokat droppol!