Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Meddig kell kinn lenni ennek az aláírásodnak?BruceMa éjfélkor végre levehetem...illetve sztem a meccs után már úgy vonulok nyugovóra...főleg ha nyerünk 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Nem vagyok benne biztos, de vasárnap éjfélig, azt hiszem 😛Lassan meggazdagszunk ....
Azóta fogadtam egy Jets szurkoló barátommal, jön is egy pizzával 😛 Köszönöm Broncos! 😀JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok benne biztos, de vasárnap éjfélig, azt hiszem 😛Azóta fogadtam egy Jets szurkoló barátommal, jön is egy pizzával 😛 Köszönöm Broncos! 😀
több mint 13 éve
Megtarthatja tovább is ha tetszik neki 😊Meddig kell kinn lenni ennek az aláírásodnak?BruceAzt hiszem holnap estig, max hétfő 😀aztec
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
aztec
1 360
Meddig kell kinn lenni ennek az aláírásodnak?BruceAzt hiszem holnap estig, max hétfő 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Meddig kell kinn lenni ennek az aláírásodnak?
több mint 13 éve
Úgy is van, bár én nem is néztem meg, hogy melyik, de nyilván Huff volt aki nem edzett pénteken és Mitchell meg limitáltan edzett.Már a KFFL-ben sem lehet bízni 😊
több mint 13 éve
nyilván az egyik Huff valójában Mitchell lesz
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Raiders | Four players will not playAkkor mi van Huff-al?? 😊
Oakland Raiders QB Jason Campbell (collarbone), RB Darren McFadden (foot), WR Jacoby Ford (foot) and CB Chris X. Johnson (groin, hamstring) did not participate in practice Friday, Nov. 18, and have been ruled out for Week 11.
Raiders | Five players questionable for Week 11
Oakland Raiders FB Manase Tonga (knee), DT Richard Seymour (knee), CB DeMarcus Van Dyke (hamstring), FS Michael Huff (ankle) and SS Michael Mitchell (ankle) are listed as questionable for Week 11. Huff and Seymour did not participate in practice Friday, Nov. 18, while Tonga, Van Dyke and Huff were limited during practice.
Raiders | Four listed as probable
Oakland Raiders TE Kevin Boss (knee), C Samson Satele (knee) FS Matt Giordano (quadriceps) and PK Sebastian Janikowski (hamstring) are listed as probable for Week 11. Satele and Janikowski were limited during practice Friday, Nov. 18, while Boss and Giordano fully participated in practice.Bruce
több mint 13 éve
Raiders | Four players will not playOakland Raiders QB Jason Campbell (collarbone), RB Darren McFadden (foot), WR Jacoby Ford (foot) and CB Chris X. Johnson (groin, hamstring) did not participate in practice Friday, Nov. 18, and have been ruled out for Week 11.
Raiders | Five players questionable for Week 11
Oakland Raiders FB Manase Tonga (knee), DT Richard Seymour (knee), CB DeMarcus Van Dyke (hamstring), FS Michael Huff (ankle) and SS Michael Mitchell (ankle) are listed as questionable for Week 11. Huff and Seymour did not participate in practice Friday, Nov. 18, while Tonga, Van Dyke and Huff were limited during practice.
Raiders | Four listed as probable
Oakland Raiders TE Kevin Boss (knee), C Samson Satele (knee) FS Matt Giordano (quadriceps) and PK Sebastian Janikowski (hamstring) are listed as probable for Week 11. Satele and Janikowski were limited during practice Friday, Nov. 18, while Boss and Giordano fully participated in practice.
több mint 13 éve
Chekwa IR és jött vmi exDallas, exRavens kukaszökevény...
több mint 13 éve
Túl lassúak gunnerek!BMGideje igazolni néhány gyors játékost is 😀
több mint 13 éve
HA nem a Raidersről lenne szó még el is hinném neked 😀Túl lassúak gunnerek!BMGScifres > Lechler. Mondom ezt úgy, hogy Shane a fantasy punterem.szabaLechlerrel az a baj, hogy túl hosszút rúg és ahhoz nincs elég hang time, ami miatt nem tudnak odaérni a visszahordóhoz és így sok a 10 yardnál hosszabb visszahordás ellene.
Meg engem az is idegesít vele kapcsolatban, hogy kevés az oldalt kirúgott punt-ja, pedig sokszor többet érne...Bruce
több mint 13 éve
bmg
2 681
Túl lassúak gunnerek!Scifres > Lechler. Mondom ezt úgy, hogy Shane a fantasy punterem.szabaLechlerrel az a baj, hogy túl hosszút rúg és ahhoz nincs elég hang time, ami miatt nem tudnak odaérni a visszahordóhoz és így sok a 10 yardnál hosszabb visszahordás ellene.
Meg engem az is idegesít vele kapcsolatban, hogy kevés az oldalt kirúgott punt-ja, pedig sokszor többet érne...Bruce
több mint 13 éve
Scifres > Lechler. Mondom ezt úgy, hogy Shane a fantasy punterem.szabaLechlerrel az a baj, hogy túl hosszút rúg és ahhoz nincs elég hang time, ami miatt nem tudnak odaérni a visszahordóhoz és így sok a 10 yardnál hosszabb visszahordás ellene.
Meg engem az is idegesít vele kapcsolatban, hogy kevés az oldalt kirúgott punt-ja, pedig sokszor többet érne...
több mint 13 éve
szaba
10 553
Scifres > Lechler. Mondom ezt úgy, hogy Shane a fantasy punterem.
több mint 13 éve
aztec
1 360
"Raiders K Sebastian Janikowski and P Shane Lechler are leading their position groups in fan voting for the Pro Bowl with 5 weeks of voting left."Nélküle játszanátok a SB-ban? 😀
Épp itt az ideje, hogy Jano is elutazzon Hawai'ira, remélem összejön neki 😀BMG
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
bmg
2 681
"Raiders K Sebastian Janikowski and P Shane Lechler are leading their position groups in fan voting for the Pro Bowl with 5 weeks of voting left."Épp itt az ideje, hogy Jano is elutazzon Hawai'ira, remélem összejön neki 😀
több mint 13 éve
bmg
2 681
Seymour úgyis játszani fog, gyakorlatilag szezon eleje óta questionable, vagy probable, mégis a pályán van 😊Remélem McClain is rendbe jön vasárnapra.
Huffnak azért örülök, mert Giordano mégsem az igazi...
több mint 13 éve
Palmer 7-for-16 for 237 yds, 3 TDs and 1 INT for 104.2 rating on passes 21+ yards in air
több mint 13 éve
Vasárnap valszeg nem játszik sem Ford, sem DMC.Ugyanakkor nem edz McClain, Seymour, Henderson.
De Huff, DVD és Satele is visszatért.
több mint 13 éve
Bush elnök úr lett az AFC tárgyheti támadója.ulpianusTeljesen jogosan 😊
Grat neki innen is 😊
több mint 13 éve
Bush elnök úr lett az AFC tárgyheti támadója.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Jó lenne azért ha Ford is és DMC is vissza tudna térni a meccsre, mert egyrészt a passzjáték nagyon fontos lesz ezen a meccsen, hiszen több sebből vérzik a Minnesota secondary-ja, a futás ellen meg jók, de ha sikerül az elején a passzokkal hátrébb húzni vagy nyitottabbá tenni a boxot, akkor utána beindulhatna a futás is.De azért félek egyrészt attól, hogy Allen meg fogja keseríteni Palmer életét. Veldheernek nagyon fel kell kötnie a gatyát, hogy megfogja.
A másik nagy félelmem viszont már az ő támadóiknál van. Peterson az egyik fő forrás, mivel kurva jó futó és mi a futás ellen hurkabőrök vagyunk, persze a passz ellen is és Ponder meg azért nem passzol rosszul, szóval kell hogy működjön legalább az egyik megfogása, mert bajban leszünk. Nem tudom, hogy pass rush-al mennyire lehet megzavarni Ponder-t, de remélem folytatja a jó formáját Wimbley és középen is tudunk rá nyomást gyakorolni.
Ez tipikusan megint egy olyan meccs, hogy nyerhetünk, de általában az ilyen meccseken szoktunk leégni mint az állat...