Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Ő ne, ha ő lesz az edző, akkor nem nézek Raiders meccset addig amíg ő van.Norv Turner. 😉ulpianusValami jó Raiderses ősarc kéne, Romanowski jó is lenne 😊BruceArt Shell 😛empty taxi
több mint 13 éve
Vagy lehetne az a Darth Vader is a Black Hole-ból! Tuti többet ért a focihoz mint ez a Knapp gyerek...
több mint 13 éve
Norv Turner. 😉Valami jó Raiderses ősarc kéne, Romanowski jó is lenne 😊BruceArt Shell 😛empty taxi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Ő is jöhet, egyszer már volt sikeres, utána nem, aztán most megint sikeres lenne. Meg őt bírtam is, a birka fejével együtt 😀Valami jó Raiderses ősarc kéne, Romanowski jó is lenne 😊BruceArt Shell 😛empty taxi
több mint 13 éve
Valami jó Raiderses ősarc kéne, Romanowski jó is lenne 😊BruceArt Shell 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Valami jó Raiderses ősarc kéne, Romanowski jó is lenne 😊
több mint 13 éve
Grudent kihagynátok a buliból? 😛
több mint 13 éve
Én úgy emlékszem, McKenzie csak Allent nevezte ki, a többieket már ő hozta, szóval...könnyen lehet, hogy így van, akkor módosítom a véleményem. Allent kirúgni és jöjjön Bill Romanowski
...Bruce for HC!BMG
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Lehet Dömét alkalmaznám DC-nek 😀Már csak egy jó OC kellene...
több mint 13 éve
Azért ennyi ólmot kapni mégiscsak állatkínzás lett volna na!Biztos valami frontot érzett csak.BMGTuti nyerünk! Jó előérzetem van! (Majd ide lőjetek ha kitömnek! 😕 )TSTÍgy ~50 kapott ponttal később nemcsak az optimista hozzáállás tűnt el, hanem a hozzászólás is! 😀ulpianus
több mint 13 éve
Én úgy emlékszem, McKenzie csak Allent nevezte ki, a többieket már ő hozta, szóval......Bruce for HC!
több mint 13 éve
Jövőre sem lesznek azok, sőt...adjunk nekik időt, idén a körülmények sem voltak a legideálisabbak, őszintén szólva.Amadeus91McKenzie-től sem vagyok elragadtatva. talán a játékosokhoz jó szeme van (Burris, Wheeler) de Allen és Knapp kinevezése nagy hiba volt. utóbbi főleg, hiszen tudni lehetett róla, hogy mire képes, volt már nálunk OC és meg is bukott. amit Lee-vel csinált, arra meg nincsen szó. szóval McKenzie sem biztos, hogy jó, mint GM, inkább játékosmegfigyelőnek, vagy director of player personellnek lenne ideális.deyellHa a csapat így folytatja a szezon végére meg fog szűnni ez a topic... :/TSTÉn kitartok, de ezt az edzői kart el kell takarítani nagyon gyorsan a gecibe, mert nímandok...
DA HC-nek fos, DC-nek lehet jó!
Knapp OC-nek fos, QB coachnak vagy valami kisebb edzőnek lehet jó, de ne legyen playcalling a kezében.
A defensive edző meg nem hozott előrelépést a tavalyi foshoz képest sem, szóval ő is takarodhat az anyjába.Bruce
több mint 13 éve
Nevezzenek már ki engem, megvan a papírom is, OKJ-s sportoktató vagyok amerikai foci szakon 😀Így én is ki tudnék kapni 😀
több mint 13 éve
adjunk nekik időt, idén a körülmények sem voltak a legideálisabbak, őszintén szólva.McKenzie-től sem vagyok elragadtatva. talán a játékosokhoz jó szeme van (Burris, Wheeler) de Allen és Knapp kinevezése nagy hiba volt. utóbbi főleg, hiszen tudni lehetett róla, hogy mire képes, volt már nálunk OC és meg is bukott. amit Lee-vel csinált, arra meg nincsen szó. szóval McKenzie sem biztos, hogy jó, mint GM, inkább játékosmegfigyelőnek, vagy director of player personellnek lenne ideális.deyellHa a csapat így folytatja a szezon végére meg fog szűnni ez a topic... :/TSTÉn kitartok, de ezt az edzői kart el kell takarítani nagyon gyorsan a gecibe, mert nímandok...
Knapp OC-nek fos, QB coachnak vagy valami kisebb edzőnek lehet jó, de ne legyen playcalling a kezében.
A defensive edző meg nem hozott előrelépést a tavalyi foshoz képest sem, szóval ő is takarodhat az anyjába.Bruce
több mint 13 éve
McKenzie-től sem vagyok elragadtatva. talán a játékosokhoz jó szeme van (Burris, Wheeler) de Allen és Knapp kinevezése nagy hiba volt. utóbbi főleg, hiszen tudni lehetett róla, hogy mire képes, volt már nálunk OC és meg is bukott. amit Lee-vel csinált, arra meg nincsen szó. szóval McKenzie sem biztos, hogy jó, mint GM, inkább játékosmegfigyelőnek, vagy director of player personellnek lenne ideális.Ha a csapat így folytatja a szezon végére meg fog szűnni ez a topic... :/TSTÉn kitartok, de ezt az edzői kart el kell takarítani nagyon gyorsan a gecibe, mert nímandok...
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Ebben a meccsben szerintem több volt a ti részeteken, ami nem jött ki a csapatból... legalábbis úgy vélem nem játszottunk extra jól, szimplán hoztuk a hibákból a pontokat... és mi alig hibáztunk...Hát sajnos én nem hiszek benne, hogy jövőre összeáll. Vagy valamit nagyon tudnak ezek a pöcsök és majd jövőre tényleg lesz valami, de olyan fizetések vannak, hogy szerintem tisztogatni kell és áldozatokkal jár, ami azt jelentheti, hogy nem lesz itt jövőre még semmi
Eredetileg nagyon féltem ettől a meccstől, de a jobb futóitok, ha jól tudom sérültek, mi pedig ott szoktunk nagyon belenézni a csőbe...
368 yard palmertől, sok meccsen kevesebbel is megvert minket...
Értem én, hogy nagy a letörtség, de össze fog ez állni, remélem már jövőre... lehet tényleg kell a más szemléletű coach gárdaCollapo
több mint 13 éve
nem tudtam nézni, ne is erőltessem? Amadeus91Még háttérzajnak is szörnyű volt.
több mint 13 éve
nem tudtam nézni, ne is erőltessem? Amadeus91Szeretsz szenvedni? Mert akkor nézzed csak! 😀
több mint 13 éve
Ebben a meccsben szerintem több volt a ti részeteken, ami nem jött ki a csapatból... legalábbis úgy vélem nem játszottunk extra jól, szimplán hoztuk a hibákból a pontokat... és mi alig hibáztunk...Eredetileg nagyon féltem ettől a meccstől, de a jobb futóitok, ha jól tudom sérültek, mi pedig ott szoktunk nagyon belenézni a csőbe...
368 yard palmertől, sok meccsen kevesebbel is megvert minket...
Értem én, hogy nagy a letörtség, de össze fog ez állni, remélem már jövőre... lehet tényleg kell a más szemléletű coach gárda

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
nem tudtam nézni, ne is erőltessem?
több mint 13 éve
Ha a csapat így folytatja a szezon végére meg fog szűnni ez a topic... :/TSTÉn kitartok, de ezt az edzői kart el kell takarítani nagyon gyorsan a gecibe, mert nímandok...
A defensive edző meg nem hozott előrelépést a tavalyi foshoz képest sem, szóval ő is takarodhat az anyjába.
több mint 13 éve
Biztos valami frontot érzett csak.Tuti nyerünk! Jó előérzetem van! (Majd ide lőjetek ha kitömnek! 😕 )TSTÍgy ~50 kapott ponttal később nemcsak az optimista hozzáállás tűnt el, hanem a hozzászólás is! 😀ulpianus
több mint 13 éve
Tuti nyerünk! Jó előérzetem van! (Majd ide lőjetek ha kitömnek! 😕 )TSTÍgy ~50 kapott ponttal később nemcsak az optimista hozzáállás tűnt el, hanem a hozzászólás is! 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Lee kivágása főleg Spencer IR-re kerülése miatt érdekes...Adams és Francis nálam is előbb repült volna...meglássukJól tetted hogy nem nézted! 😉
Jeremy Steward aktiválva lett PSből, mert ugye Jones lett volna az egyetlen RB. Akkor sztem ezért Lee lett kidobva. Nem akarták az ST-t egy meccsre megvariálni Bartellnek úgyis kell a PT...
Amint DMC vagy Goodson ready, Steward megy vissza PSbe Lee meg resign keretbe...de majd kiderül
Este drukkoljatok nagyon, mert ezt most én nem tudom nézni 😕Rolni
több mint 13 éve
Ha a csapat így folytatja a szezon végére meg fog szűnni ez a topic... :/