Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
RIP McGlockton
több mint 13 éve
vassadi
15 617
A 6 FG után természetesen Janikowski az AFC Special Teamer of the Week.
több mint 13 éve
Hát én is el tudnék képzelni egy jobb DC-t, mert nekem a mostani megoldás nem teljesen jó, hiszen azért elég jó játékosaink vannak, akikkel tényleg többet lehetne elérni. Bár ha úgy vesszük azért Curry pl jó ebben a rendszerben és ez Chuck-nak köszönhető igazából, mert szabadabban játszhat mint eddig a Seahawksban és úgy látszik ez jól megy neki. Bár az is lehet hogy csak kellett neki a váltás, de ez már nem fog kiderülni.
több mint 13 éve
Chuch nem DCnek lett felvéve csak miután senki nem jött kinevezték...ilyen B opció volt kb.Hue elég értelmes pali és kurvára látható, h Chuch nincs a helyzet magaslatán a 2. félidőkben főleg...én nagyon hiszem, hogy új DCnk lesz...
Házon belül necces...Waufle nem DC alkat...eddig nem lett már nem lesz sztem...edze "csak" a DL-t...Biekert, Woodson még nem elég rutinosak, nincs kellő tudásuk még...
Sztem ha jönne egy igazán jó DC nagyon komoly eredményeket lehetne elérni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
bmg
2 681
Ha már DC kérdés, szerintetek nincs esély arra, hogy az esetleges váltást házon belül oldjuk meg? Waulfe esetleg?Szerintem nem lesz semmilyen váltás, mert az öreg már nem tud tisztogatni 😕
Azt elfelejtettem, h sztem nem lesz DC váltás, csak ha innen nem jutunk PO-ba.peterbadbone
Bár ki tudja, ha jön egy GM...
több mint 13 éve
Ha már DC kérdés, szerintetek nincs esély arra, hogy az esetleges váltást házon belül oldjuk meg? Waulfe esetleg?Azt elfelejtettem, h sztem nem lesz DC váltás, csak ha innen nem jutunk PO-ba.
több mint 13 éve
De nem mint DC sztem...defensive assistant vagy mi a tök volt először...amúgy meg ki lehet mindenkit baszni...Del Rio fired...Chuckyval két éves szerződést kötöttünk.BMG
el kéne kezdeni fűteni a mi megüresedő DC posztunkra...Rolni
több mint 13 éve
bmg
2 681
Del Rio fired...Chuckyval két éves szerződést kötöttünk.
el kéne kezdeni fűteni a mi megüresedő DC posztunkra...Rolni
több mint 13 éve
Del Rio fired...el kéne kezdeni fűteni a mi megüresedő DC posztunkra...
több mint 13 éve
Lions' Ndamukong Suh has been suspended for two games without pay, reports NFL Network's Jason La Canfora.ellenünk már visszatér...
több mint 13 éve
Ha rájátszást akarunk, ebből bizony 3 meccset minima hozni kell.
több mint 13 éve
Én azt mondom, h ne szaladjunk a Miami meccsnél előrébb...RolniMég mindig azt mondom, h egy meccset nézzünk egyszerre...illetve a csapatnak így kell most működnie, koncentrálnia...
Remélem erre nagyon figyelnek Hue-k...lehet koncentrációt, fókuszt erősíteni azzal,h lobog a szemük előtt a PO, de minden héten az adott meccsre kell figyelni 1000el...
De mint szurkoló mi játszhatunk...
KC(4-7): Chi, Jets, GB, Oak, Den...ebből az 5 meccsből sztem nem jönnek fel 7-7ig sem...
SD(4-7): Jax, Buff, Bal, Det, Oak...ebből még az Ulpi által említett decemberi magic-el se lesz 8-7nél több...bár az idei produkciót látva (főleg Rivers) nem hiszek ebben...sztem 7-8 a max nekik idén...
DEN(6-5): Min, Chi, NE, Buff, KC...én komolyan úgy gondolom, hogy jön a "pofára esés"...eddig sem Tebown múlik ez a sorozat elsősorban, hanem a Dn sztem. Nagyon jól játszik a D, kevés ponton tartják az ellent és ezért van a jó futójátékkal és Tebow-al esélye a csapatnak a végén...Min és Chi sztem eléggé megfoghatják a futójátékukat ahhoz, hogy gondban legyenek, bár mindkét csapatnál kérdéses az O play az erős Denveri D ellen...Ha AP játszik és a Bears is megtalálja a futást újra lehet sikerük...én innen 1-1et mondanék, de persze 2-0 és 0-2 is benne van a pakliban. NE sztem zakó nekik, mert azt az O-t nem tudják majd tartani...1-2...Buff érdekes meccs lesz...Fred kidőlése nem jó nekik, de azért ha Fitz összekapja magát tudnak ők is rakétázni...2-2. KC ellen abszolút ki ki meccs lesz...3-2...ez 9-7es mérleget jelentene...
OAK(7-4): Mia, GB, Det, KC, SD...Miami nagyon kritikus meccs lesz most...nagyon kellene a W...jó csapat az, vigyázni kell majd nagyon, de én bízom a Wben, mert D pörög, Moore visszatérhet, ha büntik maradnak alacsonyan nyerhetünk...1-0
GB és Det meccsek nagyon kemények lesznek...0-2 simán lehet belőle, de azért az 1-1 sem elképzelhetetlen...Ha GB félvállról veszi, már tuti konf elsők...ha nincs Suh vagy csak összejön egy hiba mentes játék tőlünk...1-2...
KC és SD nehéz meccs lesz de nyerhető mind a kettő...3-2 benne van a pakliban...10-6 elég is lenne 😊
több mint 13 éve
"Week 17 San Diego Chargers - Attól függ, hogy mennyire kell a győzelem a Chargersnek. Sztem ekkora már nekik nem számít és így mi tudunk győzni. W 7 - 9"Akkor még azt hittem ők a favoritok 😀
hát már tényleg nem számít nekik 😉davemayer
több mint 13 éve
"Week 17 San Diego Chargers - Attól függ, hogy mennyire kell a győzelem a Chargersnek. Sztem ekkora már nekik nem számít és így mi tudunk győzni. W 7 - 9"hát már tényleg nem számít nekik 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Tippeltem a szezonra:A szeptember 7-i tippjeim! 😀
Week 01 @ Denver Broncos - Első meccsen mindig kurva szarok vagyunk, de Denverben meg általában jól szereplünk, szóval bármi lehet. W 1 - 0
Week 02 @ Buffalo Bills - Kicsit megtévesztő a Bills, mert nagyon gyengének tartják őket, de sztem nem lesznek olyan rosszak csak hát erős csoportban vannak, de győznünk kell. W 2 - 0
Week 03 New York Jets - Első hazai meccsünk, egy bomba erős alakulat ellen, sztem sok esélyünk nincs így meglesz az első vereség L 2 - 1
Week 04 New England Patriots - Második hazai meccs és a második vereség is. Esélytelenek vagyunk az SB egyik nagy esélyese ellen sajnos. L 2 - 2
Week 05 @ Houston Texans - A Houston egyre jobb és jobb és ellenünk mindig nyernek az utóbbi időben, most sem lesz ez másként. L 2 - 3
Week 06 Cleveland Browns - Az első nyerhető hazai meccs, remélhetőleg sikerül is behúzni. W 3 - 3
Week 07 Kansas City Chiefs - Tavaly sikerült söpörni a csoportot, de csak nagyon szoros meccseken, sajnos úgy érzem, hogy most nem fog mellénk állni a szerencse. L 3 - 4
Week 08 Bye
Week 09 Denver Broncos - Hazai pálya, kötelező győzelem, de nekik is győzniük kell. Kérdés, hogy sérülésekkel hogyan fogunk állni és hogy tudunk a bye után pörögni. W 4 - 4
Week 10 @ San Diego Chargers - Chargers ellen idegenben nem sok esélyünk van előzetesen, így vereséget tippelek. L 4 - 5
Week 11 @ Minnesota Vikings - Kicsit gyengült a Vikings az utóbbi időben, de még mindig erős csapat, így hazai pályán ők begyűjtik a győzelmet ellenünk. L 4 - 6
Week 12 Chicago Bears - Régen játszottunk a Chicago ellen, remélem hazai pályán azért sikerül behúzni ezt a győzelmet, de a jelenlegi helyzetben nem sokat tennék erre. L 4 - 7Bruce
Eddig nagyon nem jött be a tipposzlopom!
3 meccset találtam el. Az azért nem túl jó százalék, de saját csapatra nagyon nehéz tippelni. Főként egy negatív offseason után.
De nézzük mit vártam akkor a most következő meccsekre:
Week 13 @ Miami Dolphins - A Dolphins-al mindig izgalmas meccset játszunk. De most mi fogunk nyerni. W 5 - 7Ha most bejönne mind, akkor meglehetne az a hőn áhított 10-6 ami elég lehet a PO-hoz. De hát ahhoz most le kell győzni a Miamit mindenképpen, ami azért nem egyszerű feladat.
Week 14 @ Green Bay Packers - A bajnok ellen a Lambeau Field-en = vereség. L 5 - 8
Week 15 Detroit Lions - Nagyon sokat erősödött a Lions az utóbbi két évben. Én az egyik meglepetéscsapatnak várom őket. L 5 - 9
Week 16 @ Kansas City Chiefs - Idegenben a KC ellen szokott menni, presztizs miatt meg fogjuk mutatni hogy tudunk még győzni és a tavalyi győzelemek nem voltak véletlenek. W 6 - 9
Week 17 San Diego Chargers - Attól függ, hogy mennyire kell a győzelem a Chargersnek. Sztem ekkora már nekik nem számít és így mi tudunk győzni. W 7 - 9Bruce
Meglátjuk!
több mint 13 éve
McFadden és Ford is edzeni fog már a héten, de valszeg a Miami ellen még egyikük sem lesz bevethető, DMC visszatérését a GB meccsre tervezik.Egy sérülés volt csak a meccsen mégpedig McClain, de ugye ő visszatért a pályára amikor betapelték a lábát. Ha akkor tudott játszani, akkor majd remélhetőleg a Miami ellen is ott lesz. Lehet pár edzés kimarad a héten.
"Csak" 6 büntetést kaptunk a meccsen ami mindenképpen fejlődés nálunk. Remélhetőleg ez így marad már hosszabb távon. Ami jó jel, hogy a védelem nem is kapott ilyen szükségtelen durvaság miatti büntetést.
Jason Campbell már elkezd dobálni lassan és ha lehetőség lesz rá ő lesz a második számú QB.
több mint 13 éve
Megkockáztatom, vasárnap dől el, ki nyeri a csoportot.A Bolts decemberi legendáját kihagyod a számításból. Bár ők most ennek sok jelét nem mutatják, de nincs is december.
Miami - Oakland
Vikings - DenverJC6
Így néz ki a listájuk (*az otthoni):
Jax-*Bills-*Ravens-Lions-Raiders
Vagyis akár lehet az utolsó meccsen is dönteni. Akár csak a Raidersnek fontos az, akár mindkettőnek. Ami tavaly nem jött be a Raiders-Chiefs párosnak (volt rá esély ezen szakaszban), de most talán igen. HA lesz december magic, akkor ezért ezek a gárdák verhetőek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Minden évben megszívom ezt a párosítást.Megkockáztatom, vasárnap dől el, ki nyeri a csoportot.
Nem szabad leírni a Phinst semmiképp, nagyon ki-ki meccs lesz az megjósolhatatlan eredménnyel.Delonso_
Miami - Oakland
Vikings - Denver
több mint 13 éve
A miamival is vigyáznék én azért, mert az utóbbi időben kurvára feljöttek és kb most nyújtják azt amit tudnak.Minden évben megszívom ezt a párosítást.
Idegenben leszünk, ahol elvileg jók vagyunk. Remélhetőleg gyógyulnak a sérültek és erősebb kerettel vághatunk neki ennek a meccsnek.Bruce
Nem szabad leírni a Phinst semmiképp, nagyon ki-ki meccs lesz az megjósolhatatlan eredménnyel.
több mint 13 éve
A miamival is vigyáznék én azért, mert az utóbbi időben kurvára feljöttek és kb most nyújtják azt amit tudnak. Idegenben leszünk, ahol elvileg jók vagyunk. Remélhetőleg gyógyulnak a sérültek és erősebb kerettel vághatunk neki ennek a meccsnek.
több mint 13 éve
Hát ebből akár négy meccset is nyerhetnek....
több mint 13 éve
bmg
2 681
Igen én is kezdek fosni a Denvertől... Nagyon kellett volna most nekünk az SD győzelme (ez lett volna a kulcs sztem a POba jutásunkhoz), dehát...TSTAzt akartam írni, hogy felesleges, de aztán megnéztem a schedule-t.
Játszanak a Minnesotával, Chicagoval, New Englanddel, Buffaloval, Kansas City-vel...
Azért nem tűnik olyan nehéznek.
DE. Szerintem hamarabb elfogy Timmy fiú lendülete, mint a miénk.
Csak ezentúl 60 percekig egyenletes teljesítményt kell hoznunk.
több mint 13 éve
Még így is a saját kezünkben van a sorsunk, mi játszunk a Packs-szel ők a Pats-szel, a többi meg nehéz de nem tuti L. Érdekes amúgy, hogy a D-ben sok szép megmozdulás volt Curry, McClain, Kelly részéről ahogy írtátok meg Wimbley, Houston és Routt, Branch is tolt szép dolgokat de mégis nyaltuk a futást rendesen.
Kicsit off de a Chiefs meccset néztem, sajnáltam szegényeket komolyan Palko miatt (meg hát az acélosok sem a szívem csücskei), mi lenne most egy Böllér-Palkó pontozásos légiharcból? 😀
több mint 13 éve
Igen én is kezdek fosni a Denvertől... Nagyon kellett volna most nekünk az SD győzelme (ez lett volna a kulcs sztem a POba jutásunkhoz), dehát...