Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 12 éve
Schillens mar meg is serult...akarmilyen jo WR lenne o mar kuka lesz...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
majd jövőre
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Nagyon gyenge játék volt ez a mai...és lehet mutogatni hány O playmaker sérült, meg, h a kezdő 11Dből vagy 7 szintén sérült, de ez a kutyát nem érdekli...a 7-5 számít és az,h a Denver van előrébb...
több mint 12 éve
Hát... tartalékosan, szar felfogásban idióta büntetésekkel.Jó hogy shotout nem lett.
több mint 12 éve
Akármi lesz, nekem nem túl jó jel, hogy a sok sérültünk nem tud felgyógyulni. Egy futó mindenképpen jó lett volna ha felépül a mai meccsre, de mondjuk Cartwright-ot szeretem, de ő futásból annyira nem jó azért és Bush egyedül nem fogja bírni...
Aggaszt Wimbley sérülése is, mert a hamstring azért komoly dolog, bár nem volt arról szó, hogy ő nem vállalja a meccset, de rásérülhet meccs közben és akkor megvan a baj. Ugyanez igaz McClain-re is, mert ha még el se tiltják, akkor is ott a sérülése.
A WR-ek hiánya már annyira nem is érdekes, főként akkor ha jó napot fog ki Boss vagy Reece, mert akkor leveszik a terhet a WR corpról.
Sőt most ahogy nézem a falban is elég szarban vagyunk, alig van egészséges emberünk.
Kis sérüléssel bajlódik: Houston és Seymour
Nagyobb sérüléssel: Kelly és Scott
Nem játszik: Moss
Azért az nem túl jó, hogy Henderson aki teljesen egészséges és Bryant, mivel mindketten csereemberek.
Kibaszott nehéz meccs lesz és most jelenleg nehezen tudom elképzelni, hogy hogy fogjuk legyőzni a Delfineket... Az egész védelem gyakorlatilag sérüléstől szenved (4 ember nem):
DL: Houston (knee) - Kelly (toe) - Seymour (knee) - Scott (shoulder)
LB: Wimbley (hamstring) - McClain (ankle) - Curry
Sec: Routt - Branch - Huff (ankle) - Sheppard
több mint 12 éve
Hue azt mondta azt teszi ami a legjobb a csapatnak es a szervezetnek...ebbe sok minden belefer...en azt mondom,h bench a 1st drivera aztan menjen fel es porogjon...
több mint 12 éve
bmg
2 681
Most olvastam, h Curry a medvek ellen volt par snapet MLB is. Nekem ez fel se tunt...erdekes lesz a meccs ha Ro nem jatszhat...Curry-re szerintem is inkább csak a darálás részét bízzák, egész életében OLB volt (gondolom)
Blackstock tudjuk,h gyenge kozepen...lehet meg kell probalni Curryt belul es grovest vissza wlb kezdobe...nem tuti, de lehet jobb lenne igy...
Curry mostanra playbookot ismeri,de nem tudom mennyire tudna a Dt olvasni...jatszott o valaha MLB poszton?
Esetleg legyen a miki Huff vagy Branch fulen, iranyitsa vmelyik a Dt es Curry csak pusztitson kozepen...Rolni
A falban forgassanak 3 embert, Branch jöjjön fel a boxba - mint 4. LB, Wimbley, Curry és Groves mellé -, hívja ő a play-eket, a helyét pedig Giordano és Mitchell oldja meg 😀
De inkább jöjjön Blackstock, mégiscsak MLB, aztán hátha jó napja lesz.
több mint 12 éve
Most olvastam, h Curry a medvek ellen volt par snapet MLB is. Nekem ez fel se tunt...erdekes lesz a meccs ha Ro nem jatszhat...Blackstock tudjuk,h gyenge kozepen...lehet meg kell probalni Curryt belul es grovest vissza wlb kezdobe...nem tuti, de lehet jobb lenne igy...
Curry mostanra playbookot ismeri,de nem tudom mennyire tudna a Dt olvasni...jatszott o valaha MLB poszton?
Esetleg legyen a miki Huff vagy Branch fulen, iranyitsa vmelyik a Dt es Curry csak pusztitson kozepen...
több mint 12 éve
Egyik Curryt másik Blackstockot mondja...ez olyan spekuláció amit mi is folytathatunk 😊itt: http://www.kffl.com/gnews.php?id=757548-raiders---aaron-curry-might-move-to-middleMcClain valszeg nem játszik a hétvégén emiatt a fegyveres affér miatt, mert a csapat eltiltja. Így Blackstock fog kezdeni, ami túl sok jót nem sejtet. Faszé kell hülyeségeket csinálni.Ezt hol olvastad??
Bruce
Én ilyet nem látok sehol...Hue nyilatkozta, h beszélget vele és nem vár az NFL-re, de ennyi...Rolni
és itt: http://www.kffl.com/gnews.php?id=757547-raiders---darryl-blackstock-might-start-in-week-13
Azért írtam hogy valszeg, mert ugye nem hivatalos még ez, de gondolom Hue rá akar ijeszteni McClain-re és ez az egyik legjobb módja neki. Bár a sok sérült miatt meg hogy versenyben vagyunk a PO-ért, azért ez nehéz döntés lesz.Bruce
PO run miatt én eltolnám a büntit...de valóban nehéz kérdés...
több mint 12 éve
És azóta rendben van az élete on and off the field 😊Nem bizonyították! 😀BMGMcClain fasze lovoldozik...maradjon a rb daralasnal...Pont Rayjel, aki kinyírt egy tagot. 😛Döme
Misdemeanor a charge ellene, igy remelhetoleg penz buntivel es ejnye-bejnyevel megussza...
De azert el kene beszelgetni vele vkinek...Ray Lewishoz beutalnam egy kis beszelgetesre es par sallerreRolni
több mint 12 éve
bmg
2 681
Nem bizonyították! 😀McClain fasze lovoldozik...maradjon a rb daralasnal...Pont Rayjel, aki kinyírt egy tagot. 😛Döme
Misdemeanor a charge ellene, igy remelhetoleg penz buntivel es ejnye-bejnyevel megussza...
De azert el kene beszelgetni vele vkinek...Ray Lewishoz beutalnam egy kis beszelgetesre es par sallerreRolni
több mint 12 éve
McClain fasze lovoldozik...maradjon a rb daralasnal...Pont Rayjel, aki kinyírt egy tagot. 😛
több mint 12 éve
bmg
2 681
Olyan nincs, hogy nem hagyhatja el az államot?itt: http://www.kffl.com/gnews.php?id=757548-raiders---aaron-curry-might-move-to-middleMcClain valszeg nem játszik a hétvégén emiatt a fegyveres affér miatt, mert a csapat eltiltja. Így Blackstock fog kezdeni, ami túl sok jót nem sejtet. Faszé kell hülyeségeket csinálni.Ezt hol olvastad??
Bruce
Én ilyet nem látok sehol...Hue nyilatkozta, h beszélget vele és nem vár az NFL-re, de ennyi...Rolni
és itt: http://www.kffl.com/gnews.php?id=757547-raiders---darryl-blackstock-might-start-in-week-13
Azért írtam hogy valszeg, mert ugye nem hivatalos még ez, de gondolom Hue rá akar ijeszteni McClain-re és ez az egyik legjobb módja neki. Bár a sok sérült miatt meg hogy versenyben vagyunk a PO-ért, azért ez nehéz döntés lesz.Bruce
több mint 12 éve
itt: http://www.kffl.com/gnews.php?id=757548-raiders---aaron-curry-might-move-to-middleMcClain valszeg nem játszik a hétvégén emiatt a fegyveres affér miatt, mert a csapat eltiltja. Így Blackstock fog kezdeni, ami túl sok jót nem sejtet. Faszé kell hülyeségeket csinálni.Ezt hol olvastad??
Bruce
Azért írtam hogy valszeg, mert ugye nem hivatalos még ez, de gondolom Hue rá akar ijeszteni McClain-re és ez az egyik legjobb módja neki. Bár a sok sérült miatt meg hogy versenyben vagyunk a PO-ért, azért ez nehéz döntés lesz.
több mint 12 éve
McClain valszeg nem játszik a hétvégén emiatt a fegyveres affér miatt, mert a csapat eltiltja. Így Blackstock fog kezdeni, ami túl sok jót nem sejtet. Faszé kell hülyeségeket csinálni.Ezt hol olvastad??
Bruce
Én ilyet nem látok sehol...Hue nyilatkozta, h beszélget vele és nem vár az NFL-re, de ennyi...
több mint 12 éve
McClain valszeg nem játszik a hétvégén emiatt a fegyveres affér miatt, mert a csapat eltiltja. Így Blackstock fog kezdeni, ami túl sok jót nem sejtet. Faszé kell hülyeségeket csinálni. Five probable
Oakland Raiders DL Lamarr Houston (knee), S Michael Huff (ankle), CB Chris X. Johnson (hamstring, groin), S Michael Mitchell (ankle) and DL Richard Seymour (knee) are listed as probable for Week 13. Johnson practiced in full Friday, Dec. 2, while the others were limited.
Five questionable
Oakland Raiders PK Sebastian Janikowski (hamstring), DL Tommy Kelly (toe), LB Rolando McClain (ankle), DL Trevor Scott (shoulder) and LB Kamerion Wimbley (hamstring) are listed as questionable for Week 13. Kelly and McClain did not practice Friday, Dec. 2, while the others were limited.
Six ruled out
Oakland Raiders QB Jason Campbell (collarbone), WR Jacoby Ford (foot), WR Denarius Moore (foot), RB Darren McFadden (foot), RB Taiwan Jones (hamstring) and DL Jarvis Moss (hamstring) did not practice Friday, Dec. 2, and are ruled out for Week 13.
több mint 13 éve
Rosszalkodunk, rosszalkodunk??!Eléggé vad lett a feje az első képen 😀
http://www.nbcbayarea.com/news/local/Raiders-Rolando-McClain-at-Scene-of-Alabama-Shooting-134852508.htmlTST
nem kéne elkezdenie Dzámárkuszosodnia, pont kezd okosan és jól játszani+ a védelem vezére viselkedjen már úgy mintha nem lenne 22 éves 😊
több mint 13 éve
McClain fasze lovoldozik...maradjon a rb daralasnal...Misdemeanor a charge ellene, igy remelhetoleg penz buntivel es ejnye-bejnyevel megussza...
De azert el kene beszelgetni vele vkinek...Ray Lewishoz beutalnam egy kis beszelgetesre es par sallerre
több mint 13 éve
Rosszalkodunk, rosszalkodunk??!http://www.nbcbayarea.com/news/local/Raiders-Rolando-McClain-at-Scene-of-Alabama-Shooting-134852508.html
több mint 13 éve
Jah és visszatért már múlt héten is C.Johnson, aki csak kiegészítő szerepet kapott a Bears ellen, de most már valszeg több szerepet is fog kapni, hogy visszarázódjon.Azért McCann mint CB nem kéne 😊
Egyébként azt nem tudom, hogy DVD-vel mi van, mert hogy nem tudta visszaszerezni a kezdő posztot, hiszen Lito volt a kezdő, de akkor a Miami ellen az összes CB-nk bevethető lesz, mind az 5 😀 (Routt, Sheppard, Johnson, DVD, McCann)Bruce
DVD-t Sheppard sztem a rutin miatt előzi meg a DCn...
Seymour legrosszabb esetben mint szituációs pass rusher játszik mint Bears ellen és McClain is tolja majd, remélhetőleg most már jobban bírja majd a lába...
Moore, Ford, DMC és Taiwan sztem nem lesz...
több mint 13 éve
Jah és visszatért már múlt héten is C.Johnson, aki csak kiegészítő szerepet kapott a Bears ellen, de most már valszeg több szerepet is fog kapni, hogy visszarázódjon. Egyébként azt nem tudom, hogy DVD-vel mi van, mert hogy nem tudta visszaszerezni a kezdő posztot, hiszen Lito volt a kezdő, de akkor a Miami ellen az összes CB-nk bevethető lesz, mind az 5 😀 (Routt, Sheppard, Johnson, DVD, McCann)
több mint 13 éve
Szerintem Seymour és McClain vállalni fogja a játékot mint eddig mindig. DMC és Ford valszeg nem.
Moore nagy kérdőjel még.
És hát ugye Taiwan is kellene hogy jöjjön vissza, hogy vegyen egy kis terhet le Bushról, mert a támadó snapek majdnem mindegyikében fenn volt Bush... Ezt meg nem lehet bírni hosszú távon azért.
több mint 13 éve
Darren McFadden is not practicing once again. Don't count on him playing Sunday.Jacoby Ford and Taiwan Jones are not practicing today, either.
Richard Seymour and Rolando McClain are not on the practice field.
Denarius Moore returns to practice.
Marcel Reece and Manase Tonga are practicing. Fullbacks accounted for, ready to roll.