Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 14 éve
Szerintem meg Herm is nagy edzo volt sot...Én nem nézem le a Chiefset, sőt örülök hogy végre egy eddig lábtörlő-kategória csapat van fönt - persze jobb volna ha a Raiders lenne ez. 😊Tudom hogy te nem nézed le. És aki ezt teszi sem téved alapvetôen. Nem lett PO esélyes csapat. Aki nem áll oda kôkeményen, mert "laza meccs, nyerünk tutira" arra mondtam, hogy megégetheti magát.
Én Casseltől féltelek titeket, eddig idén egy jó félideje volt, azért ezt hosszútávon nem biztos hogy el lehet viselni. De a D és az ST nagyon durva lett, szóval....Döme
De azért nem jogos az sem, hogy a szakértôk a meccs elemzéseken konkrétan vad rôhôgésben törnek ki folyton, ha a 2-0 v. 3-0 szóba kerül. Meg a legtôbb fórumon is ez van. Annyira azért már nem bohócfesztivál csapat volt eddig a KC. Sok évig igen, de ez a draft mindent megváltoztatott.
Eddig is volt sok jó játékos rossz rendszerben. Most még edzô is lett, és rendszer is.ulpianus
több mint 14 éve
Én nem nézem le a Chiefset, sőt örülök hogy végre egy eddig lábtörlő-kategória csapat van fönt - persze jobb volna ha a Raiders lenne ez. 😊Tudom hogy te nem nézed le. És aki ezt teszi sem téved alapvetôen. Nem lett PO esélyes csapat. Aki nem áll oda kôkeményen, mert "laza meccs, nyerünk tutira" arra mondtam, hogy megégetheti magát.
Én Casseltől féltelek titeket, eddig idén egy jó félideje volt, azért ezt hosszútávon nem biztos hogy el lehet viselni. De a D és az ST nagyon durva lett, szóval....Döme
De azért nem jogos az sem, hogy a szakértôk a meccs elemzéseken konkrétan vad rôhôgésben törnek ki folyton, ha a 2-0 v. 3-0 szóba kerül. Meg a legtôbb fórumon is ez van. Annyira azért már nem bohócfesztivál csapat volt eddig a KC. Sok évig igen, de ez a draft mindent megváltoztatott.
Eddig is volt sok jó játékos rossz rendszerben. Most még edzô is lett, és rendszer is.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Én nem nézem le a Chiefset, sőt örülök hogy végre egy eddig lábtörlő-kategória csapat van fönt - persze jobb volna ha a Raiders lenne ez. 😊Most by week, ami nem szerencsés talán.Hat sracok, latom ti is eleg "szepen" kaptatok ki. Igaza volt multkor ulpianusnak, AFC West= Looosers (bar erre pont a KC cafol ra eddig 😊 )barneyJó, attól nem félek hogy nem fog kipukkadni a Chiefs előbb-utóbb. Inkább előbb. 😛Döme
Aztán Colts, utána Texans. Addigra lehet kötelező győzelem lesz nekik ellenünk. Szóval nem fogják félvállról venni, és akkor vége a dalnak. Bármi lehet ám. Mert a Colts OL nem atombunker, Schaub is tud hibázni, mint láttuk, bármi lehet, de tény, hogy a tények ellenünk dolgoznak. A futrás eddig ment, a ST is életveszély, szal tényleg aki lenézi a Chiefst, megégetheti magát.ulpianus
Én Casseltől féltelek titeket, eddig idén egy jó félideje volt, azért ezt hosszútávon nem biztos hogy el lehet viselni. De a D és az ST nagyon durva lett, szóval....
több mint 14 éve
Most by week, ami nem szerencsés talán.Hat sracok, latom ti is eleg "szepen" kaptatok ki. Igaza volt multkor ulpianusnak, AFC West= Looosers (bar erre pont a KC cafol ra eddig 😊 )barneyJó, attól nem félek hogy nem fog kipukkadni a Chiefs előbb-utóbb. Inkább előbb. 😛Döme
Aztán Colts, utána Texans. Addigra lehet kötelező győzelem lesz nekik ellenünk. Szóval nem fogják félvállról venni, és akkor vége a dalnak. Bármi lehet ám. Mert a Colts OL nem atombunker, Schaub is tud hibázni, mint láttuk, bármi lehet, de tény, hogy a tények ellenünk dolgoznak. A futrás eddig ment, a ST is életveszély, szal tényleg aki lenézi a Chiefst, megégetheti magát.
több mint 14 éve
Janinak azért még van 2-3 (4-5) dobása, de ez megbocsáthatatlan volt. Nem tudom mi a szar van vele, de nagyon szét van esve idén. Én azért bízok benne, vasárnap betesz egy 64 yardosat, akkor el van nézve. 😛Grovesot figyelgettem. A nagy playek mellett a szélső futásoknál olyan gyönyörűen kiengedi mindig a futót a boxból, ahelyett hogy visszavágásra kényszerítené, ahogy az egy OLB-nek a dolga volna, hogy rossz nézni. Nekem kicsit paradox hogy egy ex DE-nek ez nehézséget okoz...
több mint 14 éve
A kérdésem az lenne felétek , hogy meg eshet-e hogy Jani nem rúg a következő meccsen labdába .... ?? :/Big LSzerintem kizárt!!
De hogy egy napig kukoricán térdeltetném, az biztos! Be kell rúgni ezeket a rövidebb FG kísérleteket, nincs mese!
több mint 14 éve
Végig olvasva titeket, és látva a meccset tegnap ....eddig bírtam megszólalás nélkül 😕Tegnap nem akartam az eredménykövetőbe benézni, mert sajnos volt akinek előbb jött a stream képe, mint nekem , és nem volt túl élvezhető a meccs úgy ( amúgy sem...)
Azt mondjátok ne bántsuk Janit. Hát nem bántom, de iszonyatosan nagy düh van még most is bennem , hogy el tudta baltázni az utolsó FG helyzetet. Tönkre téve azzal a mozdulattal néhány játékos kő kemény munkáját ... igaz ami igaz, hogy az utolsó negyedben a bírók segítettek minket pont FG távolságba.... amit sajnos Jani elbaszott :mad:
Nagyon kellett volna ez a győzelem. E helyett pedig kaptunk egy olyan zakót, amit soha a büdös életbe nem fogunk elfelejteni, de mások sem ....
Jövő héten Houston ..... sok jóra nem számítok.
A kérdésem az lenne felétek , hogy meg eshet-e hogy Jani nem rúg a következő meccsen labdába .... ?? :/
több mint 14 éve
Szerencsétlen Jano! Én inkább sajnálom, mint haragszom rá! Sztem azon ment el a meccs, hogy a második félidőben kemény 3 pontot tudtunk szerezni... Meg mondjuk engem jobban kiborított az első kickoff return TD mint az, hogy vesztettünk... 😀 Mármint akkor vertem a fejem a falba! A végén meg valahol éreztem is, hogy mellé rúgja... 😕
több mint 14 éve
Hát nem tudom, én elég csalódott voltam az este a meccs után. Mert teljesen azt hittem, hogy ezt a meccset megnyertük. De mivel a mutatott játék akkor sem lett volna más mint most, így végeredményben boldog vagyok, mert jól játszott a csapat azért. Grad tényleg csinált néha hajmeresztő dolgokat, de nagyon akar és ragályos ez a csapatra nézve.
Murphy nagyon jó volt és DHB is csinált fontos elkapásokat, de ami érthetetlen, hogy az elején olyan jól használtuk Millert, akkor a végén miért nem lehetett újra elővenni, bár emlékszem a végén egy rá dobott passzt remekül levédekeztek.
RunDMC megint állatkirály volt, csak hát rá is keveset játszottunk, vagyis valahogy úgy tűnt, mert azért 25 carry-t kapott most is. Bush meg jövőhéten már többet tud segíteni! Reece szerintem állat volt, főleg az elején, nagyon jó blokkokat mutatott be!
A falnál nem nagyon tudok mit mondani, mert őket a legnehezebb egy meccs folyamán megítélni, amikor izgul az ember. Loper tényleg nagyon pozitív meglepetés, szinte hiba nélkül hozta a meccset. És egyébként szerintem most Carlisle is jobb volt, de volt egy két csúnya elváltás a falban, amit nem kellett volna, de ez inkább a blokk kiosztásnak köszönhető, mintsem Carlisle hibájának. Walker gyorsulhatna egy picit, de amúgy korrekt volt. Satele is látszólagos hiba nélkül csinálta meg a meccset. Barnestól többet vártam volna, semmi extrát nem nyújtott, jóval gyengébb mint Walker és nem is sokkal gyorsabb nála, de lehet benne potenciál azért, de inkább back-up. A végére hagytam az LT posztot, szerintem Mario volt most a jobb, bár volt egy hülye false startja, ami döntőnek is felfogható, de róla nem jött sack asszem, míg Veldheerről igen és majdnem el is vesztettük a labdát. Reece-nek köszönhető csak, hogy nem. Szóval én most Mario-val voltam elégedettebb, de ezzel együtt Veldheer a jövő embere inkább... (bár ki tudja még ezt...)
A védelemben voltak szuper megmozdulások, de kurva sok a DPI, igaz elég könnyedén is dobálták a sporik (utána sztem vissza is adogatták szépen). Aso jó volt egy elkapás volt róla Fitznek, a TD-nél kurva szépen kizárták a játékból és nem is ő védekezett rajta, bár ha ő védekezik, akkor is TD. Fal az első félidőben súlytalan volt egy kicsit, de aztán jobbak lettek. McClain kezd belejönni, de még nem az igazi azért. Groves két labdát is szerzett (INT és Fum rec). Sajnálatosan Branch-nek és Huff-nak lett a legtöbb szerelése a csapatban ez ugye azt jelenti, hogy sokszor jöttek át a front seven-en.
Jano meg no comment. Bár jelzem, hogy szerintem a meccset eldöntő hiba az második és gól szituációnál az ő fél yardosukon történő delay of game büntetés volt. Ott egy sima időkérés, akárkitől szerintem eldöntötte volna a mérkőzést. Sajnos elbasztuk és csak FG lett (bár már lassan akkor az FG-nek is kell örülni...)
Na mindegy ez van! A következő meccsen a Texans ellen szerintem nincs sok esélyünk, pont kikapott a Houston, így most nekik nagyon kell a győzelem, igaz nekünk is, de hát mi mi vagyunk...
több mint 14 éve
Hat sracok, latom ti is eleg "szepen" kaptatok ki. Igaza volt multkor ulpianusnak, AFC West= Looosers (bar erre pont a KC cafol ra eddig 😊 )barneyJó, attól nem félek hogy nem fog kipukkadni a Chiefs előbb-utóbb. Inkább előbb. 😛
több mint 14 éve
Hat sracok, latom ti is eleg "szepen" kaptatok ki. Igaza volt multkor ulpianusnak, AFC West= Looosers (bar erre pont a KC cafol ra eddig 😊 )
több mint 14 éve
Csoportban legalább nem vagyunk nagyon lemaradva 😊Ja, nekem is ez jutott eszembe. 😀
Chiefs 3-0 ki gondolta volna 😊
Raiders 1-2
Denver 1-2
Chargers 1-2Rolni
Meg az is, hogy mennyivel nyugodtabban viseltem volna el ezt a vereséget, ha nem juttat el a Cards a saját 13-asukra végén, és inkább 4.-re basszuk el. A végeredmény ugyanaz, és mégis.
Na mindegy, Janónak még megadom a bizalmat, de ez az éve valami katasztrófa eddig. Asszem Vanderjagttal volt valami ilyen, hogy megkapta a nagy lóvét, azt choker lett belőle. Sajnálnám ha bekakálna, valahol őmiatta is lettem Raiders szurker. Lehet nem kéne preseasonben állandóan kímélni...
több mint 14 éve
Csoportban legalább nem vagyunk nagyon lemaradva 😊Chiefs 3-0 ki gondolta volna 😊
Raiders 1-2
Denver 1-2
Chargers 1-2
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Hát bazdmeg ez így nagyon durva...Ma Jano-n elment 9 pontunk bassza meg. legjobban fizetett rúgó erre ekkorákat hibázik...32 yardos game winning FG-t kihagy...kurva pipa vagyok rá...
Nem érdemeltük ezt meg, de a végén ezen elcsúszni...
Amikor 1 és 1 után elbasztuk a TD-t...röhej...hogy lett az delay...ugyanazt kellett volna Bushal még egyszer futtatni.
Gradkowski red zone-ban annyira nem érzi sajnos...
Egész meccset ha ezeket az idegesítő faszságokat kivesszük egész foci csapat benyomását keltettük. D nagyrészt rendben volt, bár futást kicsit sokat engedtünk.
Támadó szekciónál OL továbbra is a meghatározó hibaforrás.
Gradnak voltak szép megoldásai, volt pár nagyon rázós dobása is ami csak azért nem INT, mert Arizona DB keze taszítja a laszdit...
DHB-vel és főleg Murphyvel elégedettek lehetünk.
Miller jó volt és DMC bizonyítja, hogy "for real" 😊
Bus köv héten már aktívabb lesz remélhetőleg és több DMC passz lesz...
OL:
Loper és Satele rendben voltak sztem. Nálam Loper biztos kezdő lenne amikor Gallo visszatér...
Henderson sztem két büntit is beszedett és a 2.at nagyon rosszkor, amúgy semmi extra. A cserélgetések miatt nehéz volt megállapítani mikor melyikük játszik és ogyan, majd ha visszanézzük.
Veldheer 1 bünti ha jól emlékszem és biztos pár pressure. Sack nem tudom kiről volt.
Cooper egy rakás szar. Cseréljük már le könyörgöm. Dockett azt csinált vele amit akart...
Walker pass protectionban ma sem villogott de érzésem szerint jobb volt vele a fal mint Barnes-al amikor cserélni kellett. Persze Barnes csak épp beugrott, de ezekszerint tényleg nem azért nem kezd, mert összeveszett Cable-al 😊
Kár a meccsért mert simán nyerhető volt...amennyi hibát a Cards elkövetett...
több mint 14 éve
Hat lehetne bantani Janit de ezt a meccset nem field golra kellett volna hozni.9 pontot buktunk rajta...Egy ilyen képességű és fizetésű rúgónál ez sok. Persze, az egyik 58 yardos volt, de 55ről bevágta...
Benne a rengeteg TB mellett mindig ott a hibaszazalek.
Nem kell annyi buntetes kulcshelyzetben es megvan a gyozelem.Delonso_
több mint 14 éve
Hat lehetne bantani Janit de ezt a meccset nem field golra kellett volna hozni.Benne a rengeteg TB mellett mindig ott a hibaszazalek.
Nem kell annyi buntetes kulcshelyzetben es megvan a gyozelem.
több mint 14 éve
Jani élete legszarabb meccsén van túl... Pár napig nem fog aludni.
több mint 14 éve
Első félidő alapján még mindig van korrekt esélyünk a meccs megnyerésére.O egész jól muzsikál, kicsit nekem túl sok a passz play...több DMC kell hiszen látjuk mit tud...
D so-so...lehetne kicsit jobb is...tól sok volt a bünti...
több mint 14 éve
Mai inaktív lista:QB Kyle Boller, WR Chaz Schilens, G Robert Gallery, DT John Henderson, LB Ricky Brown, LB Travis Goethel, CB Chris Johnson and S Hiram Eugene
Hosszú névsor. Eugene helyett ismét bekerült Brown a keretbe.
több mint 14 éve
McClain-t $5,000-ra büntették a tacle-je miatt. Első hazai meccsen kicsit túl volt spannolva, ennyit bőven megért, sérülés sem lett belőle szóval nem gáz, de szerintem nem sok ilyet látunk majd tőle, de be kellett mutatkozni. Remélem a Cardinals ellen is hasonlóan fogunk zúzni és meglesz a meccs, mert a Texans ellen csúnya zakó néz majd ki, de jó lenne négy meccs után 2-2-vel állni.Richard Seymour, Hiram Eugene és Walter McFadden limitáltan edzett, de arról is olvastam, hogy McFadden lehet bemutatkozik, ha CJ nem tudja vállalni a játékot.
több mint 14 éve
.brk
1 890
szvsz komoly esélyetek van, hogy elkapjátok a cards, szorítok nektek. grabowsky is jót tehet a csapatnak, tavaly is ment vele a játék (bár az is igaz, hogy JMR után nagy upgrade volt a poszton)mindenesetre fogadtam rátok, úgyh hajrá 😀
több mint 14 éve
Bush játszani fog hétvégén, azt még nem lehet tudni, hogy mennyi szerepet kap, de valszeg nem sokat!Gallery sajnos még mindig nem tud visszatérni, így Loper kezd a helyén már a második egymást követő héten!
John Henderson game-time decision, szóval valszeg nem fog játszani
Chris Johnson kihagyta a pénteki edzést, mivel ráléptek a lábára csütörtökön. Questionable státuszt kapott
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ac6ebb/article/postconcussion-symptoms-sideline-rams-dahl-ryan?module=HP_headlinesDMC jól lezúzta Dahl-t 😊
több mint 14 éve
Az első félidőben igen! Mert akkor még nem Gradkowski volt a QB, az egész inkább akkor a második félidőre vonatkozik, de csak így írtam az egyszerűség kedvéért! 😀Nekem tetszett ez a meccs, nem érdekel hogy kínkeserves győzelem lett. Gradkowski vezette a csapatot és úgy is működött az egész mint egy csapat. Ez mi ha nem fejlődés.Ahogy én emlékszem a meccs elején csak szidtad a srácokat, nem igazán volt meg az optimizmus. 😛 😊ulpianus
Én mint örök reménykedő azt várom, hogy most Graddel tovább javul a fal és a védelem is hozza magát. Az elkapók és a futók, látszik hogy képesek jó teljesítményre. A fal és a QB kérdés már most. Gradkowski meg képes javítani a fal teljesítményét én úgy látom.
De mindegy a kövi meccsre kell koncentrálni és nyerni! Ha meg nem nyerünk, akkor majd kesergünk! De most inkább boldogok legyünk!Bruce
Amúgy szidtam mindenkit mint a bokrot, de ez természetes nálam 😀
több mint 14 éve
Nekem tetszett ez a meccs, nem érdekel hogy kínkeserves győzelem lett. Gradkowski vezette a csapatot és úgy is működött az egész mint egy csapat. Ez mi ha nem fejlődés.Ahogy én emlékszem a meccs elején csak szidtad a srácokat, nem igazán volt meg az optimizmus. 😛 😊
Én mint örök reménykedő azt várom, hogy most Graddel tovább javul a fal és a védelem is hozza magát. Az elkapók és a futók, látszik hogy képesek jó teljesítményre. A fal és a QB kérdés már most. Gradkowski meg képes javítani a fal teljesítményét én úgy látom.
De mindegy a kövi meccsre kell koncentrálni és nyerni! Ha meg nem nyerünk, akkor majd kesergünk! De most inkább boldogok legyünk!Bruce