Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 15 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 074 — Raiders fan
Én még mindig várom a nagy hírt, hogy Al megszerezi Mankins-t egy 2012-es pickért. Ő hozhatna egy kis stabilitást középre. peterbadbone
Hát ez a Mankins dolog érdekes... sok sok infó kéne mielőtt elgondolkodnék rajta...

top G pénzt akar ami végülis OK hiszen top G volna, de ez a holdout szar nem tettszik nekem.
LG poszton játszik és ugyebár Gallery is LG nálunk...Gallo menne RGbe?
ha Gallery egészséges tud maradni akkor az LG posztunkkal nincs gond...
a rengeteg FA-vé váló saját playánk nyakára nem biztos, hogy jó egy top pénzt akaró plusz ember...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A mama biztos Raiders szurkoló! 😊
Vagy pedig egyáltalán nem érdekli a foci és nem érti hogy valakinek ez miért jelent ennyit! 😊Bruce
Vagy pedig fake úgy ahogy van. Mert nem sír, hanem sírni akar. Nekem legalábbis így tűnik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 676 — Salus populi suprema lex esto
A mama biztos Raiders szurkoló! 😊
Vagy pedig egyáltalán nem érdekli a foci és nem érti hogy valakinek ez miért jelent ennyit! 😊
több mint 15 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
We lost to Oakland:
http://www.youtube.com/watch?v=17sX3z0SMYg
😀Döme
7 év után 1 ilyen videót megnézni! Megfizethetetlen... Master Card 😊
Csak a Raider fanok tudnak örülni, ha 1 kissrác bömböl! Menj vissza anyuci szoknyája alá!TST
Azért az szociológiailag durva, hogy a szöveg alapján a kedves mama vette fel, és tette fel a netre a szösszenetet.... 😀

több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
nfl.com-on lehet szavazni Campbell-re:

http://www.nfl.com/partner?partnerType=never-say-never&module=HP_fanVoice_vote

több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Személy szerint úgy vagyok a kezdő QB-t illetően, hogy kezdjen az egészséges játékos. Grad nagyon szimpatikus és örülök hogy visszatért a kezdőbe, de sérülten inkább ne játszon! Campbell egész szépen hozta a 2. félidőt és meg kell adni neki a lehetőséget.

A fal már nagyobb kérdés. Henderson/Veldheer rotációval jelenleg semmi bajom, csináljuk így mert azért nagyjából működik. Jared tanul Mario bizonyíthat és még ha el is veszti a kezdő LT posztot akkor is versenyben lehet jövőre a másik oldalon és persze megfelelő backup is lehet mint LT, feltéve hogy Veldheer megfelelően fejlődik. Ha meg nem akkor Jared megy a másik oldalra. A kapu mind a 2 játékos előtt nyitva, mind a 2 játszik és bizonyíthat/tanulhat így nekem tetszik a dolog. A fal belső része a nagy kérdőjel. Végre volt egy Loper-ünk aki hozott egy elfogadható teljesítményt csereként, erre ő is kiesik. Gallery visszatérésével lehet megnyílik neki az út a kezdő RG posztért, kíváncsi leszek meghúzza-e Cable ezt a cserét. Satele nálam még mindig kezdő, egyenlőre nincs nála jobb a ketetben, Walker-rel ugyanez a helyzet. Én még mindig várom a nagy hírt, hogy Al megszerezi Mankins-t egy 2012-es pickért. Ő hozhatna egy kis stabilitást középre. Gallery visszatérésére is kíváncsi leszek, mert félek nem sok idelye lesz már az NFL-ben. Nagyon sokat sérült és ez nagyon sokat elvesz az értékéből. Ha pályán van képes PB formát hozni LG poszton de túl sokat van távol a harctértől. Sajnálnám, ha elveszítenénk mert ő a kedvenc játékosom, persze egyenlőre semmi ilyen nem merült fel, de a rossz hírek mindig váratlanul jönnek.

Remélem Scott most bebizonyította az edzőknek, hogy sokkal jobb mint Groves! Nálam Shaughnessy és Scott egyértelmű kezdő, sokkal jobban működött velük a futás elleni védekezés és Scott a passzoknál is magasan jobb mint Quentin. McClain ha jól emlékszem a végén azért odatette magát, persze neki mindig a labda körül kellene mozognia, de úgy nehéz játszani ha állandóan csak a fejed fölött elszálló labdákat látod és azt hogy a sec mögötted mindent benyel. Az utolsó 5 meccsen leszek majd kíváncsi igazán a teljesítményére, mert ha akkor sem lesz meghatározóbb arca ennek a D#-nek, akkor már merülhetnek fel vele kapcsolatban kérdések.

Nézegettem a 49ers eredményeit és hogy melyik csapat miben múlta fölül őket. Az biztos hogy a TE játék ellenük nagyon nehéz lesz, egy sem villogott ellenük. A futás sem lesz könnyű, de a Chiefs-nek sikerült mindkét futóját 95 yardig juttatnia. Nagyon kell majd hogy Murphy és DHB nagy formát mutasson, mert nagyon eltűntek az utóbbi meccseken.

Nick Miller nálam elsőszámú PR, igaz csak egyszer mutathatta meg mit tud, de az ígéretes volt. Higgins meg gyúrjon csak a WR feladatokra.

A hamis a baba nagyon alap! Legalább annyira mint a Raiders kalap :

több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
A Hamis a bababan Otvos Csopi LA Raiders sapkaban van. Tudta mi a jo.
Nyugodjek bekeben.
több mint 15 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
We lost to Oakland:
😀Döme
7 év után 1 ilyen videót megnézni! Megfizethetetlen... Master Card 😊
Csak a Raider fanok tudnak örülni, ha 1 kissrác bömböl! Menj vissza anyuci szoknyája alá!
több mint 15 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
We lost to Oakland:
😀Döme
Hááát ez széééééép 😀

több mint 15 éve
We lost to Oakland:
😀Döme
😀

több mint 15 éve
Apropó, Szegeccsel mi van, hogy így eltűnt?
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
We lost to Oakland:
😀
több mint 15 éve
Cable szerint továbbra is Bruce Gradkowski a kezdő QB, ha egészséges! Viszont nagyon jót tett ez a padoztatás úgy néz ki Campbellel! És továbbra is azon dolgozik, hogy jobb és jobb legyen minden nap és ha csak így be kell állnia akkor is a maximumot tudja nyújtani. Ez azért jó hír. Bár ugye JMR-en kívül mindenki így van ezzel a ligában! Első a munka, aztán jön a nagy lóvé meg a sztárság, de addig csak munka van!

Nagy a valószínűsége, hogy se Schilens (akinek a hírek szerint lassabban gyógyul a sérülése mint várható volt), se McFadden (akit viszont értelmetlen lenne félegészséges állapotban játszatni) nem játszik a 49ers ellen. Igaz még sok van addig, de ezek már sejthető dolgok!

Loper és Kelly akik meccs közben megsérültek, jól vannak Cable szerint, úgyhogy nem vár rájuk meccskihagyás. Ugye Kelly vissza is tért meccs közben!

Cable azt is mondta, hogy 30 ill 31 snap-et kapott Jared és Mario, tehát mindketten hasonló időt töltöttek a pályán és folytatódik még a rotációjuk

Valamint Gallery nagy valószínűség szerint már vissza fog térni. Kérdés mi lesz Loper sorsa!Bruce
Bruce a kezdő papíron, hiszen azt nyilatkozták ugye az első váltásnál, hogy nem egy meccsre szól majd, de vszeg Bruce ezzel a vállal nem tud játszani, és ha Campbell még egy hasonlóan jó meccset produkál akkor már logikus lesz a fenntartása...

Gallery remélhetőleg visszatér és Cooper helyén megjelenik Loper 😊

DMC csak akkor jöjjön ha 100%, Bush is remekül játszik...

több mint 15 éve
Cable szerint továbbra is Bruce Gradkowski a kezdő QB, ha egészséges! Viszont nagyon jót tett ez a padoztatás úgy néz ki Campbellel! És továbbra is azon dolgozik, hogy jobb és jobb legyen minden nap és ha csak így be kell állnia akkor is a maximumot tudja nyújtani. Ez azért jó hír. Bár ugye JMR-en kívül mindenki így van ezzel a ligában! Első a munka, aztán jön a nagy lóvé meg a sztárság, de addig csak munka van!

Nagy a valószínűsége, hogy se Schilens (akinek a hírek szerint lassabban gyógyul a sérülése mint várható volt), se McFadden (akit viszont értelmetlen lenne félegészséges állapotban játszatni) nem játszik a 49ers ellen. Igaz még sok van addig, de ezek már sejthető dolgok!

Loper és Kelly akik meccs közben megsérültek, jól vannak Cable szerint, úgyhogy nem vár rájuk meccskihagyás. Ugye Kelly vissza is tért meccs közben!

Cable azt is mondta, hogy 30 ill 31 snap-et kapott Jared és Mario, tehát mindketten hasonló időt töltöttek a pályán és folytatódik még a rotációjuk

Valamint Gallery nagy valószínűség szerint már vissza fog térni. Kérdés mi lesz Loper sorsa!
több mint 15 éve
Én azt gondolom, hogy a Raiders falát, nem lehet megoldani pusztán drafton! Csakis veteránokkal lehet itt valamit is elérni. Maga a draft az kevés, mert ugye egy jó újoncot beraksz egy fostaliga falba, akkor nem tud kibontakozni, mert tőle várják a nagy teljesítményt.

Egy jó falba viszont, ahol mondjuk egy lyuk van, oda egy közepesnél jobb emberkével is lehet elérni eredményeket, mert felveszi a többiek ritmustát

Na de mivel az oaklandi fal inkább az előbbi kategória, így azt gondolom, hogy inkább erős FA tevékenységgel kellene a lyukakat betömni, vagy pedig a mostani emberekkel tartósan dolgozni és kihozni belőlük a legjobbat. Ha kell akkor több posztcserével is akár.Bruce
Én viszont úgy gondolom, hogy FA piacon nem vagy csak nagyon drágán tudnánk olyan embert találni aki megfelelő.

Jared Gaither jöhet szóba mint LT jelölt, bár idén RT-t játszik max. és kérdéses a hozzáállása, de vitathatatlanul jobb lenne mint bármi amink van...
Jermon Bushrod lehet még LT, de nem tudom, hogy hogy megy neki ill az, hogy Jammal Brownt elengedték sokat mondhat a terveikről vele...
Kettő közül Gaither lehet FA sztem, de nem hiszem, hogy annyi pénzt ér amennyit kérni fog...
Jared Veldheer szerintem jövőre kezdő T lesz. Vszeg LT vagy RT poszton. Mario Henderson ha nem akar nagy LT pénzt akkor meg lehetne tartani, főleg ha feküdne neki az RT poszt, de mindenképpen kell szerezni ide veteránt. Ha év végére Jared nem áll úgy mint egy reális kezdő LT jelölt akkor igenis a top LT FA után kell menni, bár mint mondtam nem tudom mennyire lesz minőségi T a piacon. Gaither-Veldheer duo elvileg jó lehetne...
Jared-Mario és a FA T mögé még egy rookie RT-t hoznék drafton 3. vagy 4. körben aki mint back up bevethető lehetne.

G posztra szintén nem látok minőségi jó ár-érték arányban levő embert. Ráadásul, ha jól alakulnak a dolgok Gallery-Loper-Campbell és Walker vagy Barnes mint back up megfelelő lenne a G posztra. Ha Campbell még idei szezon végére is homály akkor el kell gondolkozni, de a G poszttal még várnék amíg Gallery visszatér(tud-e folyamatosan egészséges maradni?) és Lopert ki kellene próbálni RGben is...

C posztra pedig ha 2. körben hozunk egy jó C-t aki max egy év alatt beletanul Satele mögött akkor a 2011-es szezont már egy stabil, közepesen jó fallal lehetne kezdeni, majd 2012-re talán egy tényleg jó falunk lehetne, persze akkor már Gallery utódjáról kell elkezdeni gondolkodni 😊

több mint 15 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én azt gondolom, hogy a Raiders falát, nem lehet megoldani pusztán drafton! Csakis veteránokkal lehet itt valamit is elérni. Maga a draft az kevés, mert ugye egy jó újoncot beraksz egy fostaliga falba, akkor nem tud kibontakozni, mert tőle várják a nagy teljesítményt.

Egy jó falba viszont, ahol mondjuk egy lyuk van, oda egy közepesnél jobb emberkével is lehet elérni eredményeket, mert felveszi a többiek ritmustát

Na de mivel az oaklandi fal inkább az előbbi kategória, így azt gondolom, hogy inkább erős FA tevékenységgel kellene a lyukakat betömni, vagy pedig a mostani emberekkel tartósan dolgozni és kihozni belőlük a legjobbat. Ha kell akkor több posztcserével is akár.Bruce
Igen... Igazából ezt én is így látom! Szerintem ha jönne egy telivér RG a FA piacról az nagyot lendítene a dolgon, holott itt most elsősorban nem a COOPáfész ellen beszélek, hanem, hogy egy faintos RG mellett Satele lehet elég lenne, de szívem szerint őt is lecserélném valaki másra pedig nagyon szimpatikus nekem is! Ha lenne egy jó Cnk meg RGnk, és megtartanánk mindenkit akkor elég mély lenne a pad is...
Ha kipróbálnánk Mariot RTként és beválna Jaredel LTként egyaránt akkor jövőre még a T kérdést is ki lehetne pipálni, de hát ez az én kis szerencsétlen elképzelésem...
Tényleg kíváncsi lennék Walkerre RGként, mert 1 vonat se menne át kábé ahol ő ott áll 😂 , csak olyan lomha, hogy szar Tnek. Tényleg rá illik a szemeteskonténer jelző és még IFA se kell hozzá! Ő egy önjáró szemeteskonténer! 😀
Bruce Campbellre leszek kíváncsi idővel, mert ugye ő is 1 igazi izommaner! Jared meg jövőre már kezdő szint lehet elég nagy valószínűséggel.

Jah és bocs az SD fanoktól de...!!! Philip Rive Rive RIVERSide mothafucka! 😂
több mint 15 éve

Na de mivel az oaklandi fal inkább az előbbi kategória, így azt gondolom, hogy inkább erős FA tevékenységgel kellene a lyukakat betömni, vagy pedig a mostani emberekkel tartósan dolgozni és kihozni belőlük a legjobbat. Ha kell akkor több posztcserével is akár.
több mint 15 éve
Én elég sokára aludtam el 😊

Pont ezen az LT kérdésen gondolkodtam, nem árulok zsákbamacskát, nekem sokkal szimpatikusabb Mario és őt szeretném. Veldheer-t meg átteni RT-be. Elkezdeni forgatni ugyanúgy Walker-rel, mint most Hendersonnal. Aztán ha oda beérne, mert azért van benne potenciál, akkor lenne két nagyjából stabil ember a fal szélén! Gallery és Loper személyében meglenne a két G is valamint ugye ott van még Campbell, akit oda év vége felé már be lehet tenni, vagy pedig ha Gallery is Loper jó, akkor még az RT poszt is csinálható Campbell-el, és ugye akkor több idő is lenne rá!
A másik nagy kedvencem Satele, szóval őt hagynám ott, de mondjuk ő sztem nem egy igazi NFL starter szint, szóval oda kell valami megoldás. Vagy pedig, ha jó a másik négy falember, akkor azért Satele is jó! Snapeket nem hibáz szerencsére és azért ez is sokat számít! Groves azért hibázott egy kettőt annó...Bruce
Én sokáig egész pontosan a pre-season meccsekig támogattam Mario Henderson-t. 2008 végén volt ugye 3-4 jó meccse, igaz komoly TE segítséggel,de ígéretes volt. Ezt követte egy szar 2009-es év ami után abba kapaszkodtam, hogy Gallery sokat volt sérült mellőle, JMR mennyire szánalmas volt a zsebben és volt azért 1-2 OK meccse. Ha a pre-seasontól kezdve jó játékkal rukkolt volna elő akkor nem lenne kérdés számomra, hogy Jared-et RTnek vagy Cnek kell edzeni, de kurva szarul játszott eddig. Utolsó két meccs valamivel jobb volt, de nálam elszállt a srác. Ha csoda folytán innentől remekül játszik akkor maradhat amúgy mint LT kuka.

Jaredről többször elmondtam már, hogy most kb egyszint mint Mario, de van esély a fejlődésre. Lehetőséget kell adni neki.
Az sokat elárul szerintem, hogy Cable padoztatja, cserélgeti Mario-t akivel elvileg nagyon jó kapcsolata van...Mario nyilatkozta egyszer, h Cable neki apa-modell...

Jared jó run blocker és technikailag rendben van a pass protectionja, de még le kell, hogy lassuljon a játék neki és azért fejleszteni kell még, de ahhoz képest, hogy DIV IIből jött sztem elég jó.

Mario legnagyobb gondja a speed rusherekkel van és mentálisan gyenge vszeg...én megnézném mit tud RTben miután az LT poszt kitisztul, hátha ott jól tudna teljesíteni a kisebb nyomás alatt és a LDEk ellen. Ha kiderülne, hogy RTnek rendben van akkor 1 hiány poszttal kevesebb lenne.

Satele szimpatikus és örültem mikor érkezett. technikailag jó, de gyenge. Kell egy erős C jövő drafton aki van rögtön vagy idővel veszi át a helyét.

több mint 15 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
kevés időm van.... de megkérdezném a jelenlévőket hogy tudtak-e aludni? 😀

és még erre van időm ..... : KÖCSÖG RIVERS !!! 😀Big L
En nem igazan... Iszogattam, neztem 1 darabig a phila meccset azt reggel mentem dolgozni. 😀 de megerte elohalottnak lenni. 😊 ui. kocsogriverssuxx.

több mint 15 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Nagyon faszán összefoglaltátok a meccset,néhány észrevétel: Murphy attól függetlenül,hogy inkonzisztens szépen termel eddig,meglehet neki 1-2nagy meccsel az 1k,ami nm tudom mikor volt utoljára itt wr-nek...bush játékát (meg psze runDMC-jét) élmény nézni, mintha son of huggybear itthagyta volna a szellemét 😊 az egész csapattal volt a baj,mint mindig,hogy nagyon szeszélyesek...nem lehet tudni melyik arcukat mutatják a következő driveban, mind o mind d terén. Kicsit off de mekkora volt h meccs végére az eredményközvetítőből eltűnt kb az összes chargers fan 😀 ja és bocs hogy nincs sorköz,mobilon még nem találtam meg ezt a gombot

több mint 15 éve
Én elég sokára aludtam el 😊

Pont ezen az LT kérdésen gondolkodtam, nem árulok zsákbamacskát, nekem sokkal szimpatikusabb Mario és őt szeretném. Veldheer-t meg átteni RT-be. Elkezdeni forgatni ugyanúgy Walker-rel, mint most Hendersonnal. Aztán ha oda beérne, mert azért van benne potenciál, akkor lenne két nagyjából stabil ember a fal szélén! Gallery és Loper személyében meglenne a két G is valamint ugye ott van még Campbell, akit oda év vége felé már be lehet tenni, vagy pedig ha Gallery is Loper jó, akkor még az RT poszt is csinálható Campbell-el, és ugye akkor több idő is lenne rá!
A másik nagy kedvencem Satele, szóval őt hagynám ott, de mondjuk ő sztem nem egy igazi NFL starter szint, szóval oda kell valami megoldás. Vagy pedig, ha jó a másik négy falember, akkor azért Satele is jó! Snapeket nem hibáz szerencsére és azért ez is sokat számít! Groves azért hibázott egy kettőt annó...
több mint 15 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
kevés időm van.... de megkérdezném a jelenlévőket hogy tudtak-e aludni? 😀

és még erre van időm ..... : KÖCSÖG RIVERS !!! 😀

több mint 15 éve
Sajnos leszopott megint a 49ers, így már 0-5--ök, ami azért nem fasza, mert vasárnap hozzájuk megyünk, és biztos hogy elmebeteg módon fognak küzdeni hogy végre nyerjenek egyet. Nem mintha amúgy nem tolták volna, de így anyjukat meg fogják rakni hogy végre behúzzanak egy meccset.Döme
A mieink meg azért fogják megrakni a 49ers-es anyukákat, hogy végre win streakünk legyen 😊

Viccet félretéve, tényleg jobb lett volna, ha nyernek most hétvégén...pokol lesz náluk játszani, még ha nem is annyira road game...

Nem tudom kinn majd miket mondanak ki az esélyes, de sztem amíg nem tuduk egymást követő két meccsen hasonló színvonalon játszani addig egy-egy győzelem után nem vagyunk esélyesek...

Abszolút nyitott meccsnek tűnik amúgy papíron most. Ha a Chargers elleni 2. félideji játékkal tudnak előrukkolni a fiúk akkor lehet sanszunk, de ez ugye igencsak kérdéses.

Csupa kérdés sztem ez a hét:

-Jason Campbell lesz a kezdő QB ilyen produkió után?
Nálam ő lenne. Érezte a zsebet, együtt élt a játékkal, jó döntéseket hozott és szép drive-jai voltak. Ezzel szemben Grad nem érezte a dobásokat, rosszabb volt az a váll mint mondták. Kapott rá még egy nagy ütést ami nem segít. Pihenjen csak és menjünk ismét a "hot" qbval.

-defensive play-calling milyen lesz?
Al-t meggyőzte amit látott a végén és hagyja blitzeket hívni Marshallt vagy megint visszaállunk a vanilla fosra, amit még Alex Smith is szét fog tudni dobálni...

-CB poszt tényleg ilyen gyenge?
Asonak szar napja volt nem félek, rossz napot remek QB ellen pass rush nélkül gondja volt. Ő rendben lesz, de Routt egy-két szép megmozdulást leszámítva elég gyenge volt, CJ pedig egy rakás szar volt. Floyd mondjuk nem egyszerű match-up a maga 6'5-vel és jó WR is mellé, ráadásul egy top QB dob neki...és még a zebrák is védik...nah mindegy. Nickelbe Walter McFaddent megnézném.

-Mike Mitchell robbant, bekerül a kezdőbe?
Végre megvillantott vmit. Szép Fumble recovery, remek passz védekezés Gates-en...míg Branch hibázgat...utolsó TD remek volt, de egész évben gyenge passz ellen és mistackleket is gyárt...

-Gallery, Loper játékra alkalmasak?
Jó lenne ha mindkettő játékra fogható lenne, mert mint ahogy arról már beszéltünk korábban is ez a két srác kéne kezdőbe.

-DMC 100%os lesz, és ha igen, hogyan használjuk Bushal?
Ha DMC 100%-as akkor Hue Jackson végre villanthatna vmi extrát azzal, ahogy kihasználja a 2 srácot. Bush is remek futó mint láthattuk. A 2 srác köré kell építeni a támadójátékot...

-Zach Miller mennyire tud köv héten is játékba kerülni?
WR játékunk továbbra is egy vicc. Miller fog tudni ismét elszakadni és passz játékba kerülni vagy végig kettőzik, hármazzák majd. Ahhoz, hogy sikerüljön őt használni kell a jó futójáték majd, hiszen a sok futás között egyszer egyszer csak kicsúszhat a coverageból...

-Lesz még idén rendes WR play?
Megint Chaz Schillensre várunk vagy mi? Addig nem lesz újra rendes WR play? A Rams ellen elindult vmi, de azóta megint eltűnt. Az is igaz, hogy minél jobb a futójáték, minél inkább Millerre fókuszálnak annál könnyeb helyzetbe lesznek DHBék. Remélhetőleg 49ers ellen ez kijön már...

-ST egységtől mi várható?
Jano úgy tűnik helyre tette magában a dolgokat. Rendben voltak a kick off-ok, FGk. Remélhetőleg tartja is. Lechlerrel kapcsolatban minden a legnagyobb rendben. Az ST egységek eddig nem voltak jók, inkább azért kellett aggódnunk mit basznak el, de tegnap állatul játszottak és tulajdonképpen a 2 blokkolt punttal nagyban hozzájárultak a sikerhez. Visszahordások ellen jók voltak, pedig Sproles nem rossz ilyen téren...Ford ma nem brillírozott, de legalább az esély megvan benne a nagy play-re. Nick Miller jó volt, jobb mint JLH az utóbbi időben.

-run D összeállt vagy csak szerencse, hazai környezet, must win szitu miatt volt rendben?
Seymour jól játszott végig és ez úgy látszik sokat jelent körülötte mindenkinek. Shaughnessy és Houston kell kezdőbe sztem. Futás ellen így sokkal jobbak vagyunk, és pass rush terén a 4 man rush amúgy se elég a jobb csapatok ellen. Scott, Wimbley és McClain is rendben voltak futás ellen. Szélső futásokra azért vigyázni kell, mert pl McClain sebessége miatt szélre verhető (még).

-Scott marad OLB?
Jobb volt mint Groves, jobb volt az egész run D ezzel a felállással. Remélhetőleg ezt tartjuk meg.

-Kezdő LT poszton várható döntés?
Volt mindkét srácnak jó, rossz megmozdulása. Veldheerről jött egy nagy sack ugye, de összességében nem tudom megítélni ki a jobb. Ami azért nálam azt jelentené, hogy Jared kezdjen, fejlődjön...

Egyenlőre ennyi jutott eszembe...várom a Ti véleményeiteket is ezekről és a további kérdéseiteket is dobjátok be a közösbe 😊

több mint 15 éve
Azért milyen fajin lett volna ha megverjük az Arizona-t a múltkor! 😕
Pozitív mérlegünk lenne 😀
több mint 15 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Sajnos leszopott megint a 49ers, így már 0-5--ök, ami azért nem fasza, mert vasárnap hozzájuk megyünk, és biztos hogy elmebeteg módon fognak küzdeni hogy végre nyerjenek egyet. Nem mintha amúgy nem tolták volna, de így anyjukat meg fogják rakni hogy végre behúzzanak egy meccset.Döme
Annal jobb.. Idegesek lesznek, frusztraltak, gyozelmi kenyszer alatt fogjak tolni, ami sokszor demoralizalo...Sok-sok hibat varok toluk, es mi fogjuk megrakni az anyjukat. :F