Újra működünk, köszi a türelmet!

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

13 órája
szaba Los Angeles Chargers 10 606
Akkorát nyertünk, hogy még a fórum is belerokkant.
1 napja
Csak itt TH magasan a legjobb lenne
no
Ladd McConkey játékát figyelmedbe ajánlom.
1 napja
no Baltimore Ravens 7 373
Ja, PFF grade az érv? Sajnos abba a vitába nem fogok beszállni.
szaba
Dehogy, tőlem távol álljon, hogy azt vegyem előre...egyértelmű, hogy Chase jobb játékos Higginsnél. Tee H. viszont idén (is) játszik legalább olyan jól, de ez másik szempont.
Ez olyan, mint amikor Kuppnak volt egy legendás éve majd 2000 yarddal. Ő játszott a legjobban a ligában? Igen. De ő volt a liga legjobb elkapója? Nem...
Chargers LT
Imádom Tee-t, de nagyon sokat sérült. Nem hosszú távon, de bármikor benne van, hogy kiül 1-2 meccset. Bár az is lehet, hogy a nagy pénz előtt extrán vigyáz magára.
Másik, hogy Ja’Marr sérülései alatt az is kiderült, hogy ha ő az alfa, akkor azért nem tudja azokat a számokat hozni, amit kellene egy WR1-nek. Talán egy olyan meccse volt, mikor elit számai voltak, amúgy nem ízlett neki, hogy duplázzák és a CB1 van rajta folyamatosan.
Amúgy tényleg jó WR, de hogy WR1? Nem biztos.
SirPub
Csak itt TH magasan a legjobb lenne es ha o az elerheto legjobb akkor nem sok kerdes marad. Annal sokkal jobb hogy csak ez a ketto kategoria legyen ra igaz, magaban is erot kepvisel es a csapat majd melle tesz fenyegetest a Deknek, amit nem csak egyChase kaliberrel lehet es itt nem is lesz cel. Az hogy az elkapo lesz a prioritas vagy masik elem a csapatba az egy mas es osszetettebb kerdes.
1 napja
- JC6 Denver Broncos 7 071
Gratulálok… szaba…
😃
2 napja
SirPub Cincinnati Bengals 1 506
szaba
Dehogy, tőlem távol álljon, hogy azt vegyem előre...egyértelmű, hogy Chase jobb játékos Higginsnél. Tee H. viszont idén (is) játszik legalább olyan jól, de ez másik szempont.
Ez olyan, mint amikor Kuppnak volt egy legendás éve majd 2000 yarddal. Ő játszott a legjobban a ligában? Igen. De ő volt a liga legjobb elkapója? Nem...
Chargers LT
Imádom Tee-t, de nagyon sokat sérült. Nem hosszú távon, de bármikor benne van, hogy kiül 1-2 meccset. Bár az is lehet, hogy a nagy pénz előtt extrán vigyáz magára.
Másik, hogy Ja’Marr sérülései alatt az is kiderült, hogy ha ő az alfa, akkor azért nem tudja azokat a számokat hozni, amit kellene egy WR1-nek. Talán egy olyan meccse volt, mikor elit számai voltak, amúgy nem ízlett neki, hogy duplázzák és a CB1 van rajta folyamatosan.
Amúgy tényleg jó WR, de hogy WR1? Nem biztos.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 napja
Közel a PO. Sose kételkedjetek Harbaugh-ban!
3 napja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 357 — Jedi Master
szaba

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
4 napja
4 napja
A Free Agenteknél a top12-ben 4 WR is van a PFF-nél, és egy Tee Higgins nagyon elférne nálunk. (Amúgy ő pont a top1., jobban játszik, mint a rekordokra törő és imádott Chase). Higgins mindent tud, bizonyított, jó a keze, meg tud verni bárkit...egy olyan WR1, aki a csapatában nem az...de QJ tudna mellette szépen WR3-ban fejlődni, és nem kellene erőlködnie. Bosát lehet becserélném Higginsre anyagilag.
Chargers LT
Szerintem Higgins eléggé Patriots gyanús. Már korábban is érdeklődtek iránta, és nekik mocskos sok pénzük lesz. Én inkább kettő belső OLt hoznék abból a pénzből, illetve rámennék egy EDre. Szerintem WR-t lehet hozni drafton is akár. Amúgy nekem óriási csalódás Palmer teljesítménye, én vártam, hogy idén egy jó WR2 teljesítményt leadjon, de nem jött be.

Szerk.: azért azt remélem nem komolyan írtad, hogy Higgins jobb, mint Chase.
szaba
Kezdem a végével... Nem én mondom, hogy jobb, mint Chase, hanem a PFF 😎 Legalább is 14 meccs után jelenleg Higgins előrébb van náluk a rangsorban. Jobban játszik, akkor így fogalmazok.

A draftról WR1et vagy WR2őt hozni azért nem a legjobb most, mert már nem kísérletezünk, nincs megint 2-3 év, mire beérik valaki, ha nem full elit a srác.
Ha csoportot akarunk nyerni, meg gyűrűt, akkor tapasztalt ember kell, aki viszont még nem öreg, és elég jó... Ez telibe Higgins.
Ráadásul draftnál mindig van bust esély, bizonyított játékosnál látod mit kapsz.
Minden más körülmények között drafton hoznék WRt, én is azt preferálom, de most kirakósokat kell keresni, nem építkezni.

4 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 322 — LIGHTS OUT!
A Free Agenteknél a top12-ben 4 WR is van a PFF-nél, és egy Tee Higgins nagyon elférne nálunk. (Amúgy ő pont a top1., jobban játszik, mint a rekordokra törő és imádott Chase). Higgins mindent tud, bizonyított, jó a keze, meg tud verni bárkit...egy olyan WR1, aki a csapatában nem az...de QJ tudna mellette szépen WR3-ban fejlődni, és nem kellene erőlködnie. Bosát lehet becserélném Higginsre anyagilag.
Chargers LT
Persze, Clemsonos WR, az kéne még csak. Mike Williamset is alig bírtam kibackelni.

4 napja
Chargers LT
Szerintem Higgins eléggé Patriots gyanús. Már korábban is érdeklődtek iránta, és nekik mocskos sok pénzük lesz. Én inkább kettő belső OLt hoznék abból a pénzből, illetve rámennék egy EDre. Szerintem WR-t lehet hozni drafton is akár. Amúgy nekem óriási csalódás Palmer teljesítménye, én vártam, hogy idén egy jó WR2 teljesítményt leadjon, de nem jött be.

Szerk.: azért azt remélem nem komolyan írtad, hogy Higgins jobb, mint Chase.

Szerkesztette: szaba
4 napja

Szerkesztette: Chargers LT

5 napja
Erre szokták mondani, hogy nem sikerült.
6 napja
Ez elég gyászos volt... az hagyján, hogy a D# csak pár play erejéig működött, rossz napja mindenkinek lehet, Mayfieldnek meg nagyon jó volt.
De, hogy az Offense megint betlizett egy óriásit, ráadásul egy gyenge védelem ellen sem tudtunk haladni...

6 napja
Full inactives:
Perryman (groin)
TE Will Dissly (shoulder)
DL Justin Eboigbe
OL Brenden Jaimes
OL Jordan McFadden
QB Easton Stick (emergency 3rd)

9 napja
Egyébként ha már ennyire futni akarunk, Jeanty?
empty taxi
Nem lesz benn, és amúgy sem ésszerű. Előbb legyen jó az OL.
szaba
Pontosan. Nem kell ide 1. körös futó...azokkal csak két dolog van. Vagy Bust, vagy azt csinálja, amiért hozták, azaz fut. Ha megtaláljuk a 4. körben a saját Bucky Irvingünket, aki Top5 futó jelenleg ligaszinten újonc létére, akkor az ezerszer jobb...és biztos lesz középső körben fasza futó, mert mindig van.
Chargers LT
Cam Skattebo szerintem egész jónak néz ki.
9 napja

9 napja
empty taxi
szaba
Pontosan. Nem kell ide 1. körös futó...azokkal csak két dolog van. Vagy Bust, vagy azt csinálja, amiért hozták, azaz fut. Ha megtaláljuk a 4. körben a saját Bucky Irvingünket, aki Top5 futó jelenleg ligaszinten újonc létére, akkor az ezerszer jobb...és biztos lesz középső körben fasza futó, mert mindig van.

10 napja
A cornerek közül Samuelnek, Fultonnak, Moldennek nincs szerződése jövőre.
Sixo
Egyedül Moldent tartanám. Másik kettő orvosi kartonja miatt, illetve Hart és Still játéka végett mehet.
Szerk.: bár Molden inkább DB/S mint CB. De nagyon jól játszik legtöbbször.
szaba
Samuelnél nálam az a legnagyobb baj, hogy nagyon sokat el fog kérni és ki tudja, hogy hogy jön vissza komolyabb sérüléséből. Van 2 fiatal, inkább hozzunk egy harmadikat is a drafton és költsük máshova a pénzt.
+ érdekes kérdés még Gilman is a DB-k közül, aki kifejezetten gyenge idén és sérült is volt
Sixo
Számomra Gilman cut nem kérdés. Nincs sok cap hit, és rosszul játszik. Maye az utcáról 2-3 polccal feljebb van.
10 napja
Sixo
Egyedül Moldent tartanám. Másik kettő orvosi kartonja miatt, illetve Hart és Still játéka végett mehet.
szaba
Samuelnél nálam az a legnagyobb baj, hogy nagyon sokat el fog kérni és ki tudja, hogy hogy jön vissza komolyabb sérüléséből. Van 2 fiatal, inkább hozzunk egy harmadikat is a drafton és költsük máshova a pénzt.
+ érdekes kérdés még Gilman is a DB-k közül, aki kifejezetten gyenge idén és sérült is volt

10 napja
Sixo

Szerkesztette: szaba
10 napja

10 napja
tkulin Los Angeles Chargers 83
Bár még nincs itt az ideje ilyen szereplésnél, hogy a draft prospecteket nézegessük, de ha már erről van szó, akkor bedobom én is a tight endet, mint számomra első számú piroritás. (1.-3. kör között húzni kell a jövő évi drafton)
A TE a QB legjobb barátja tud lenni, lásd Mahomes-Kelce kapcsolat, nagyon kéne egy ilyen pálya közepén használható fegyver Herbertnek. Ráadásul a Roman féle offensebe nagyon passzolna egy jó útvonalfutó TE, aki a vonalba beállva blokkolásnál sincs elveszve.
Bowersre én nagyon csorgattam a nyálam az idei drafton, de tudtam, hogy ő csak akkor jöhet, ha lecserélünk 1/5-ről, mert ott még nem volt értéken. Illetve az Alt pickkel egyáltalán nem volt bajom, ő is kellett ,és beválni is látszik.
Ha nem lesz elérhető első körös TE, aki értéken van (Loveland?) akkor amikor húzunk, akkor WR, esetleg DT vagy Edge.
Így hogy a két ötödik körös rookie CB-nk beválni látszanak, így talán nem lesz prioritás a DB pick.
11 napja
empty taxi
11 napja
empty taxi
Rocket Sanders