A funkció használatához be kell lépni!
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
9 napja
Az az érzésem, Hortiz a FA segítségével épp azt akarja elkerülni, ami Telesco vesztét okozta. A roster alsó kétharmadát építi, hogy kellő mélység legyen.
12 napja
Former Jets TE Tyler Conklin reached agreement on a one-year deal with the Chargers.
13 napja
The #Chargers are hosting veteran TE Tyler Conklin on a visit, sources say.
14 napja
Meglátjuk sztem ez nyílt battle lesz Boz és James között.Mondjuk Bozeman tud guardot is játszani szal ő legalább több posztos csere.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
15 napja
Andre James jött, egykori Raiders C. Semmi extra, de jobb, mint Bozeman. Kezd tetszeni Hortiz munkája.
18 napja
Becton 2 év, max 20 misi. Jónak tűnik ez a pénz érte.
18 napja
Emiatt vagyok mérges, hogy tavalyi drafton lett volna lehetőség a 4-6. körökben hozni egy jó C-t, de más irányba mentünk (Eboigbe, Vidal…). Szerintem amúgy ha sikerül még egy G-t hozni, akkor komolyan gondolják, hogy Zion bemegy C-be. Aminek én nem annyira örülök, de meglátjuk…Egyetértek. Végre egy normális Guard.After the best year of his career, #Eagles G Mekhi Becton, the former first-rounder, has signed with the #Chargers. Big-time help on their O-line.Na végre egy FA igazolás amit nagyon adok...mar csak egy kezdő szintű C kéne (mert Bozi inkább csere alap nálam) és elég pofás kis O line lenne.
KeyG
Petila
Center opciók drafton nem nagyon vannak, a Patriots és a Vikings most vágta ki a centerét, Nemtom ők előrelépést jelentenének-e
tkulin
18 napja
Egyetértek. Végre egy normális Guard.After the best year of his career, #Eagles G Mekhi Becton, the former first-rounder, has signed with the #Chargers. Big-time help on their O-line.Na végre egy FA igazolás amit nagyon adok...mar csak egy kezdő szintű C kéne (mert Bozi inkább csere alap nálam) és elég pofás kis O line lenne.
KeyG
Petila
Center opciók drafton nem nagyon vannak, a Patriots és a Vikings most vágta ki a centerét, Nemtom ők előrelépést jelentenének-e
18 napja
After the best year of his career, #Eagles G Mekhi Becton, the former first-rounder, has signed with the #Chargers. Big-time help on their O-line.Na végre egy FA igazolás amit nagyon adok...mar csak egy kezdő szintű C kéne (mert Bozi inkább csere alap nálam) és elég pofás kis O line lenne.
KeyG
19 napja
After the best year of his career, #Eagles G Mekhi Becton, the former first-rounder, has signed with the #Chargers. Big-time help on their O-line.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
20 napja
Los Angeles Chargers and QB Taylor Heinicke reached agreement today on a one-year contract extension worth up to $6.2 million.
20 napja
The #Chargers have agreed to terms with DT Da’Shawn Hand on a one-year deal worth up to $3.35 million, source says.
20 napja
Remélem nem feledte el Hortiz, hogy kellene egy-két kezdő G. Egyébként jók ezek a mélységet adó, olcsó igazolások. Nem szórjuk a pénzt helikopterről, az biztos.
20 napja
Na MikeWillt megjósóltam, és ahogy vártam, olcsó is lett
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
21 napja
BREAKING: The #Chargers are signing WR Mike Williams to a 1-year deal worth up to $6M as he returns to Los Angeles.
21 napja
Chargers are signing former Commanders CB Benjamin St-Juste, per his agent @MikeMcCartney7.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 12, 2025
😂😂 Szegény ti.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Veteran LB Denzel Perryman plans to sign with the #chargers on a one-year, $3.65M deal, per source.
21 napja
WR Jalen Reagor signed with Chargers.Most komolyan? 3 év alatt 342 yardja volt 2021 óta 😀 Értem, hogy nem hoztuk el DeVantét, de ennyire ne legyünk már kétségbeesve. Nincs 10.000 dolláros szerződés, szóval tuti túlfizettük
Cruyffista
21 napja
Round 6 — No. 181 (via NE)Na ennyi 6. körrel csak esik egy HoF, de minimum Fr. player ennyiből 😀
Round 6 — No. 199
Round 6 — No. 209 (comp)
Round 6 — No. 214 (comp)
Sixo
21 napja
So officially 10 total picks for the Chargers Round 1 — No. 22
Round 2 — No. 55
Round 3 — No. 86
Round 4 —No. 125
Round 5 — No. 158
Round 6 — No. 181 (via NE)
Round 6 — No. 199
Round 6 — No. 209 (comp)
Round 6 — No. 214 (comp)
Round 7 — No. 255 (comp)

21 napja
WR Jalen Reagor signed with Chargers.
21 napja
The #Chargers are re-signing LB Troy Dye, sources say, as he gets a 2-year, $5.5M deal with a chance to get to $8M.
22 napja
Two-time Pro Bowl TE Evan Engram is visiting the #Chargers today, per source.
22 napja
Nagyon nem lenne az, teljesen más a játékuk.Ez az FA tevékenység nekem egyelőre kicsit aggasztó.Kupp nagyon redundás volna McConkeyval szerintem ő nem opció.
Amit szerettem volna látni:
- Center (Drew Dalman, esetleg Ryan Kelly) - bár félig megértem, mindketten túl lettek fizetve
- Guard (nagyon kéne RG és esetleg LG is, bár itt még vannak elérhető szabadügynökök)
- Wide receiver (jó lett volna Adams, de azért itt még lehet lepattanó pl Kupp)
- DL (Ford out, kéne Jonathan Allen)
-TE (Juwan Johnson?)
Remélem ma bepörgünk. Az iOL helyzete nagyon nem jó, minimum egy jó guard kell most. Will Fries, Zeitler, Becton?
tkulin
alatriste