Bowldog Hálaadást!

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Injury update:
Máté és Tejjjó 2 héten belül lesz minden bizonnyal, Wright már Cheifs ellen lesz ahogy D Brown is. Flowers sérülése nem tűnik komolynak, szóval ő is könnyen lehet, hogy ott lesz a Cheifs ellen és Royalnál is úgy néz ki, hogy semmi komolyat nem találtak ( Jerry meg Rich O már a Raiders ellen visszatértek).

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Az amúgy mennyire fair, hogy a Raiders után a Chiefs is két hétig készülhet ellenünk?szaba
Erre gondolok tegnap óta...rohadt nehéz egy meccs lesz és ez így szemétség :S Elég, ha fele olyan jól elemeznek, mint a Raiders és kész a bajChargers LT
Főleg, hogy ugye két csoportellenfélről van szó. Mondjuk szerintem meglehet nyerni a Chiefs ellenit, de kemény meccsre számítok. Charliet meg kell fogni, mert óriási ász a fickó. Illetve a két OT-nek nem lesz egyszerű dolga, tavaly KC-ben is azután tudtunk nyerni, hogy Hali és Houston kiszállt a meccsből, addig bizony nagyon keményen tartott a védelmük.
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Az amúgy mennyire fair, hogy a Raiders után a Chiefs is két hétig készülhet ellenünk?szaba
Erre gondolok tegnap óta...rohadt nehéz egy meccs lesz és ez így szemétség :S Elég, ha fele olyan jól elemeznek, mint a Raiders és kész a baj

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Az amúgy mennyire fair, hogy a Raiders után a Chiefs is két hétig készülhet ellenünk?
több mint 10 éve
6. heti pff osztályzatok az Oakland meccsre:

Offense:

G-ok pff hete volt ez xD De a T-k leszerepeltek

Defense:

Nem meglepően itt masszív mínuszok vannak leszámítva persze Verrett-et.

ST:

Overall 6 hét után:

Offense:

Belső OL emberek viszik a prímet D Brown-al. R Brown pozitív !

Defense:

Ezzel a secondaryvel + DF-el tavaly bajnokok lettünk volna.

ST:

több mint 10 éve
Oliver mennyire maradhat kezdő futó ha visszajönnek sérülésből a többiek?Toca
Woodhead ugye IR-en van, hogy az ő snapszámát a Mathews/Brown/Oliver hármas között hogy oszlik meg azt kb. lehetetlen most megmondani szvsz.empty taxi
Mathews fog sokat húzni, 15-20 cipelése lesz, ha nem rokkan le. Brown viszont lehet talonba kerül.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Oliver mennyire maradhat kezdő futó ha visszajönnek sérülésből a többiek?Toca
Woodhead ugye IR-en van, hogy az ő snapszámát a Mathews/Brown/Oliver hármas között hogy oszlik meg azt kb. lehetetlen most megmondani szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Oliver mennyire maradhat kezdő futó ha visszajönnek sérülésből a többiek?
több mint 10 éve
Hogy fényezzem magam: Azt mondtam a draft előtt közben h nekünk Fuller lenne az ideális, de a bent maradt játékosok ugye bemondtam h Verrettet szeretném 😊empty taxi
Tény és való nem lőttél mellé, és ráéreztünk, bár nem volt nehéz 😊 Megbízhatósága miatt felfigyeltem már rá, de a combine-on amit művelt bebiztosította azt, hogy hype-oljam egész tavasszal 😀 Óriási kedvenc lett a srác. És ahogy az kiderült, (bár már combine alatt kiderült, sosem értettem a kritikát utána a magasságát illetően) tud ő rohadt magasra ugrani amikor szükség van rá, nem sok jelentősége van a magasságának. Én még GM játékban is őt húztam 1. körben Chargershez 😀
Mindent egybevetve hiba lett volna mást választani a drafton akkor.

több mint 10 éve
Hogy fényezzem magam: Azt mondtam a draft előtt közben h nekünk Fuller lenne az ideális, de a bent maradt játékosok ugye bemondtam h Verrettet szeretném 😊

Madden hates me.
több mint 10 éve
"WR Eddie Royal injury not considered significant."

több mint 10 éve
megkockáztatom az idei első körösök közül ő a legjobb eddig....
talán még Mosley mondható sikeresnek...Janek
Szerintem Fuller se rossz 😉Toto21
Azért nem egy Verrett 😊

több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 5 962
talán még Mosley mondható sikeresnek...Janek
Szerintem Fuller se rossz 😉
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
talán még Mosley mondható sikeresnek...

több mint 10 éve
Jah és ha vki esetleg még nem tudná:
Rivers lett az 1. QB az NFL történetében, aki zsinórban 5 meccsen zárt 120+ ratinggel.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Verrett...
Jason Verrett, playing at least 50 of his 58 snaps at the right cornerback spot, San Diego’s first-rounder played well with his second straight game in the green. Targeted seven times, Verrett allowed just two receptions and pulled in the game-sealing interception late in the fourth quarter.

Signature Stat: Throwing into Verrett’s coverage yielded a meager 8.9 QB rating for Oakland.szaba
Oszt én még oly nagyon akartam Benjamint xDSixo67
Mondjuk Benji se rossz, de nem hinném, hogy az elkapósor szorulna javításra. A Cards elleni blama óta nincs hiba.
több mint 10 éve
Lol, McCoy szinte ugyan azt mondta el a meccs végéről, mint én tegnap 😀 “The big thing was, when we had to make plays to end the game, we did and that’s huge for a football team.”

több mint 10 éve
Verrett...
Jason Verrett, playing at least 50 of his 58 snaps at the right cornerback spot, San Diego’s first-rounder played well with his second straight game in the green. Targeted seven times, Verrett allowed just two receptions and pulled in the game-sealing interception late in the fourth quarter.

Signature Stat: Throwing into Verrett’s coverage yielded a meager 8.9 QB rating for Oakland.szaba
Oszt én még oly nagyon akartam Benjamint xD

több mint 10 éve
Verrett...

Signature Stat: Throwing into Verrett’s coverage yielded a meager 8.9 QB rating for Oakland.
több mint 10 éve
Amúgy mi volt? A Raiders fogott ki ilyen jó napot, vagy Riversék döcögtek?peterk2005
Ahogy Sixo is mondta, a Raiders O# magasan felülteljesített, de volt is rá 2 hetük most készülni, bye week volt...így várható volt, hogy ez más lesz azért. Így persze a SD D# nem muzsikált épp jól, pedig a liga egyik legjobb alakulata. Meg kell hagyni, hogy jól elemeztek a Raidersnél.

több mint 10 éve
"What Branden Oliver,23, said to #Raiders safety Charles Woodson, 38, when he tackled him: "Man, you know you old enough to be my daddy." "

több mint 10 éve
Nem láttam a meccset, de biztos megnézem, izgalmas lehetett. 😊

Amúgy mi volt? A Raiders fogott ki ilyen jó napot, vagy Riversék döcögtek?peterk2005
Rivers jó volt , inkább a D fogott ki gyenge napot, illetve a Raiders O nagyon jót.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem láttam a meccset, de biztos megnézem, izgalmas lehetett. 😊 Amúgy mi volt? A Raiders fogott ki ilyen jó napot, vagy Riversék döcögtek?

(Úgy látszik ez egy ilyen forduló az esélyeseknek. A Broncos győzelmét se nevezném valami baromi impresszívnek. A Sólymok meg otthon kaptak ki Romoéktól. Rodgersék is hajszállal győztek csak. Egyedül a Pats nyert simán, legalábbis a pontok alapján - a meccset nem láttam.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azt hiszem most mutattuk meg, hogy "nagy" csapat lettünk...mert az ilyen csapatok rossz játékkal is tudnak nyerni egy nagyon nehéz és szoros meccset. Most is nagy erő volt a csapatban a végén mind a két oldalon az utolsó percekben és ez a lényeg meg a W.
Verrett meg elkezdte komolyan a remélhetőleg fényes karrierjét.

több mint 10 éve
D.J. Fluker, Rich Ohrnberger, Malcom Floyd, Jarret Johnson and Darrell Stuckey ALL ACTIVE.

Remélem Ricsinek valóban jó a háta. Law viszont inaktív.