Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
 www.sportingcharts.com/nfl/stats/drops/2012/
E szerint 3 dropja volt 2012 , a statisztikusok aludnak amikor strigulázni kéne, első meccsen több volt neki.

több mint 11 éve
Azt hiszem 2 dropja volt Floydnak. Sose droppol.szaba
Szerintem te kevered valakivel vagy meccsenként érted 😀

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Nah igen ,így szólt volna a kérdés. Nem rég olvastam 2 cikket is, nemtom hol, ahol azt taglalták, hogy Allen kezdő lesz. Ha 100%ig felépül akkor szerintem Vincent Brown lesz a kezdő SŐT első számű WR, nagy kedvencem.Sixo67
Azért az meglepne, ha Brown kezdő tudna lenni. Inkább no2, no3 WR szerepe illik rá az NFL-ben. Danario a legtehetségesebb az egész csapatban, de ismerjük a sérülékeny múltját. Én bízom benne, hogy egyben marad, mert tényleg élmény nézni a játékát. Floyd is cirkuszi elkapásokat tol, de ő se bír 16 meccset egy idényben.szaba
Floyd sok labdát ejtett el tavaly, rendkívül sokat, és már vénül is, ha nem is idén, de mondjuk 1-2 év és remélem kezdő lesz Brown. Fiatal, fejlődése szempontjából rosszkor jött a sérülés, nem egy kész WR, sokat jelenthetett volna ha egész évben tudott volna edzeni, fejlődni.Sixo67
Azt hiszem 2 dropja volt Floydnak. Sose droppol.
több mint 11 éve
Nah igen ,így szólt volna a kérdés. Nem rég olvastam 2 cikket is, nemtom hol, ahol azt taglalták, hogy Allen kezdő lesz. Ha 100%ig felépül akkor szerintem Vincent Brown lesz a kezdő SŐT első számű WR, nagy kedvencem.Sixo67
Gyanítom Brown slotból fog indulni, Allen esetében ez nem igazán vszínű.empty taxi
Azt hogy slotból indul az most negatívumként mondod vagy ?

több mint 11 éve
Azért az meglepne, ha Brown kezdő tudna lenni. Inkább no2, no3 WR szerepe illik rá az NFL-ben. Danario a legtehetségesebb az egész csapatban, de ismerjük a sérülékeny múltját. Én bízom benne, hogy egyben marad, mert tényleg élmény nézni a játékát. Floyd is cirkuszi elkapásokat tol, de ő se bír 16 meccset egy idényben.szaba
Floyd sok labdát ejtett el tavaly, rendkívül sokat, és már vénül is, ha nem is idén, de mondjuk 1-2 év és remélem kezdő lesz Brown. Fiatal, fejlődése szempontjából rosszkor jött a sérülés, nem egy kész WR, sokat jelenthetett volna ha egész évben tudott volna edzeni, fejlődni.

több mint 11 éve
Azért az meglepne, ha Brown kezdő tudna lenni. Inkább no2, no3 WR szerepe illik rá az NFL-ben. Danario a legtehetségesebb az egész csapatban, de ismerjük a sérülékeny múltját. Én bízom benne, hogy egyben marad, mert tényleg élmény nézni a játékát. Floyd is cirkuszi elkapásokat tol, de ő se bír 16 meccset egy idényben.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Gyanítom Brown slotból fog indulni, Allen esetében ez nem igazán vszínű.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Szerintetek lehet kezdő Allen a következő szezonban??Sixo67
Miért ne lehetne?szaba
Hát mert mondjuk ott van Floyd, Alexander, Brown.Sixo67
Akkor a kérdés így szól: szerintetek Allen bejátssza magát a kezdőbe a következő szezonban? Szerintem ha egészséges lesz Floyd és DA, akkor ők fixek.szaba
Nah igen ,így szólt volna a kérdés. Nem rég olvastam 2 cikket is, nemtom hol, ahol azt taglalták, hogy Allen kezdő lesz. Ha 100%ig felépül akkor szerintem Vincent Brown lesz a kezdő SŐT első számű WR, nagy kedvencem.

több mint 11 éve
Miért ne lehetne?szaba
Akkor a kérdés így szól: szerintetek Allen bejátssza magát a kezdőbe a következő szezonban? Szerintem ha egészséges lesz Floyd és DA, akkor ők fixek.
több mint 11 éve
Miért ne lehetne?szaba
Egyikőjük se igazán possession WR, Allen slantjei meg curljei kincset fognak érni 3rd downon.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Miért ne lehetne?szaba
Hát mert mondjuk ott van Floyd, Alexander, Brown.

több mint 11 éve
Miért ne lehetne?
több mint 11 éve
Szerintetek lehet kezdő Allen a következő szezonban??

több mint 11 éve
Szerintem 53-ra van esélye: Cromartie, Geathers, Jerideau (DE-ként inkább), Josh Johnson.szaba
Molls-szal és Becktonnal kiegészíteném a listát.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Szerintem 53-ra van esélye: Cromartie, Geathers, Jerideau (DE-ként inkább), Josh Johnson.szaba
Bővebben ? 😊Sixo67
Hát most tele a roster, de mondjuk leginkább ezek közül a need miatt Geathers-t tartom rosterre érdemesnek, ha nem igazolunk veterán NT-t.szaba
Valami értékelésre számított az általad megnevezett játékosokról 😀Sixo67
Geathers:  bowl.hu/draft_prospect_ismertetok?pozicio=4_defensive_tackle
Johnson:  bowl.hu/draft_prospect_ismertetok?pozicio=2_cornerback
több mint 11 éve
Bővebben ? 😊Sixo67
Hát most tele a roster, de mondjuk leginkább ezek közül a need miatt Geathers-t tartom rosterre érdemesnek, ha nem igazolunk veterán NT-t.szaba
Valami értékelésre számított az általad megnevezett játékosokról 😀

több mint 11 éve
Szerintem 53-ra van esélye: Jerideau (DE-ként inkább)szaba
Hát DE-ből azért van pár csere is(Wynn,Harrell,Scafe), de NT-ből ki az ak ivan Cam Thomason kívül ?

több mint 11 éve
Bővebben ? 😊Sixo67
Hát most tele a roster, de mondjuk leginkább ezek közül a need miatt Geathers-t tartom rosterre érdemesnek, ha nem igazolunk veterán NT-t.
több mint 11 éve
Bővebben ? 😊

több mint 11 éve
Szerintem 53-ra van esélye: Cromartie, Geathers, Jerideau (DE-ként inkább), Josh Johnson.
több mint 11 éve
Jahleel Addae, DB, Central Michigan
Nick Becton, T, Virginia Tech
Frank Beltre, LB , Towson
Greg Brown, DB, Kansas
Ben Cotton, TE, Nebraska
Marcus Cromartie, DB, Wisconsin
Courtney Gardner, WR, Sierra College
Kwame Geathers, NT, Georgia
Michael Hill, RB, Missouri Western
Byron Jerideau, NT, South Carolina
Josh Johnson, DB, Purdue
Richard Kent, P, Vanderbilt
Jamarkus McFarland, DE, Oklahoma
Daniel Molls, LB, Toledo
Brandon Moore, DE, Texas
Kenny Okoro, DB, Wake Forest
Randy Richards, T, Missouri State
David Rolf, TE, Utah
Luke Tasker, WR, Cornell
Devan Walker, LB, Southeastern Louisiana

20as UDFA lista. Van ezek között valaki akinek van reális esélye mondjuk az 53as rosterre?

több mint 11 éve
swing tackleszaba
Az micsoda?Sixo67
Az a csere OT, aki mindkét oldalon beugrik, ha kell.
több mint 11 éve
swing tackleszaba
Az micsoda?

több mint 11 éve
Tyronne Green-el mi van? Én maradtam le valamiről ,vagy még van esély rá visszajöjjön és Clary ne legyen kezdő?Sixo67
Ha nagyon nem talál csapatot, szerintem olcsón visszajöhet. Én azért adnék Clarynek esélyt OG-ben.szaba
Nah most már olyanokat írnak, hogy ha McKinnie jön akkor Dunlap lesz az egyik OG.Sixo67
Hülyeség, inkább lesz swing tackle. Szerintem amúgy még mindig ne zárjuk ki, hogy Fluker OG lesz. 😊
több mint 11 éve
Tyronne Green-el mi van? Én maradtam le valamiről ,vagy még van esély rá visszajöjjön és Clary ne legyen kezdő?Sixo67
Ha nagyon nem talál csapatot, szerintem olcsón visszajöhet. Én azért adnék Clarynek esélyt OG-ben.szaba
Nah most már olyanokat írnak, hogy ha McKinnie jön akkor Dunlap lesz az egyik OG.