Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
szaba
10 550
Tyronne Green-el mi van? Én maradtam le valamiről ,vagy még van esély rá visszajöjjön és Clary ne legyen kezdő?Sixo67Ha nagyon nem talál csapatot, szerintem olcsón visszajöhet. Én azért adnék Clarynek esélyt OG-ben.
több mint 11 éve
Tyronne Green-el mi van? Én maradtam le valamiről ,vagy még van esély rá visszajöjjön és Clary ne legyen kezdő?
több mint 11 éve
"As of late last night, Bryant McKinnie was still in SD after long meetings with Chargers. No contract talk yet. But seemed to be all good""Free-agent OT Bryant McKinnie says, via text, that he's taking a physical with the Chargers today. Which is another step in the process."
több mint 11 éve
A fenébe, úgy néz ki , hogy nem hozzánk jön Tebow , mekkora peh.
több mint 11 éve
Bront Bird se volt rossz tavaly btw.empty taxiHát Moutonnál simán jobb, csak ne nézne ki úgy mint egy láma.
több mint 11 éve
Jogos , Smithről elfelejtkeztem. De van pár poszt ahova jönni fog, kell hogy jöjjön valami járókeretes vén csótány, mert nem lesz meg máshogy a keret.DJ Smith jött. Ha egészséges, kezdő kaliber. Teo meg Butler elég jó kezdőnek, de még akár Gachkar is be tud ugrani.szabaOszt a hiány posztokat , hogy fogjuk kitölteni? UDFA-kal? Vagy jó lesz Jonas Mouton csere ILB-nek?Sixo67Látom még nem esett le, hogy fiatalítás zajlik. 😊 McKinnie vizitel ma, stop-gap megoldásnak megfelel, ha motivált marad.szabaDraft pick jersey numbers: DJ Fluker 76, Manti Te'o 50, Keenan Allen 13, Steve Williams 27, Tourek Williams 58, Brad Sorensen 4.szabaElvitte az 58ast ... akkor nem jön vissza Demorrio Williams backupnak .Sixo67
több mint 11 éve
szaba
10 550
Van 5 játékra képes ILB-nk, így már talán a depth is megvan.
több mint 11 éve
DJ Smith jött. Ha egészséges, kezdő kaliber. Teo meg Butler elég jó kezdőnek, de még akár Gachkar is be tud ugrani.szabaBront Bird se volt rossz tavaly btw.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba
10 550
DJ Smith jött. Ha egészséges, kezdő kaliber. Teo meg Butler elég jó kezdőnek, de még akár Gachkar is be tud ugrani.Oszt a hiány posztokat , hogy fogjuk kitölteni? UDFA-kal? Vagy jó lesz Jonas Mouton csere ILB-nek?Sixo67Látom még nem esett le, hogy fiatalítás zajlik. 😊 McKinnie vizitel ma, stop-gap megoldásnak megfelel, ha motivált marad.szabaDraft pick jersey numbers: DJ Fluker 76, Manti Te'o 50, Keenan Allen 13, Steve Williams 27, Tourek Williams 58, Brad Sorensen 4.szabaElvitte az 58ast ... akkor nem jön vissza Demorrio Williams backupnak .Sixo67
több mint 11 éve
Oszt a hiány posztokat , hogy fogjuk kitölteni? UDFA-kal? Vagy jó lesz Jonas Mouton csere ILB-nek?Látom még nem esett le, hogy fiatalítás zajlik. 😊 McKinnie vizitel ma, stop-gap megoldásnak megfelel, ha motivált marad.szabaDraft pick jersey numbers: DJ Fluker 76, Manti Te'o 50, Keenan Allen 13, Steve Williams 27, Tourek Williams 58, Brad Sorensen 4.szabaElvitte az 58ast ... akkor nem jön vissza Demorrio Williams backupnak .Sixo67
több mint 11 éve
szaba
10 550
Látom még nem esett le, hogy fiatalítás zajlik. 😊 McKinnie vizitel ma, stop-gap megoldásnak megfelel, ha motivált marad.Draft pick jersey numbers: DJ Fluker 76, Manti Te'o 50, Keenan Allen 13, Steve Williams 27, Tourek Williams 58, Brad Sorensen 4.szabaElvitte az 58ast ... akkor nem jön vissza Demorrio Williams backupnak .Sixo67
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Draft pick jersey numbers: DJ Fluker 76, Manti Te'o 50, Keenan Allen 13, Steve Williams 27, Tourek Williams 58, Brad Sorensen 4.szabaElvitte az 58ast ... akkor nem jön vissza Demorrio Williams backupnak .
több mint 11 éve
szaba
10 550
Draft pick jersey numbers: DJ Fluker 76, Manti Te'o 50, Keenan Allen 13, Steve Williams 27, Tourek Williams 58, Brad Sorensen 4.
több mint 11 éve
"Their is no bad blood nor hard feeling for the charger orginazation and fans. They gave me an opertunity to live my dream. For that i will forever be thankful. But now i have a new home and a new focus. " -Shaun Phillips-
több mint 11 éve
Ha neki nem is, Reyesnek biztos 😉Hát ha csak Reyes meg Liuget nem produkál valamit extrát, akkor szerintem a passrush ott lesz ahol tavaly előtt. Szeretem Ingramet, de nem ott. Bár kitudja, lehet , hogy megtáltosodik.Sixo67Szerintem 10 körüli sack száma lehet, ha sikerül okosan játszania.szaba
Madden hates me.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Hát ha csak Reyes meg Liuget nem produkál valamit extrát, akkor szerintem a passrush ott lesz ahol tavaly előtt. Szeretem Ingramet, de nem ott. Bár kitudja, lehet , hogy megtáltosodik.Sixo67Szerintem 10 körüli sack száma lehet, ha sikerül okosan játszania.
több mint 11 éve
Hát ha csak Reyes meg Liuget nem produkál valamit extrát, akkor szerintem a passrush ott lesz ahol tavaly előtt. Szeretem Ingramet, de nem ott. Bár kitudja, lehet , hogy megtáltosodik.
több mint 11 éve
Kénytelen lesz, JJ, Ingram meg English fogja tolni a rotációt a 2 oldalon ill. Tourekről se feledkezzünk meg, sztem ő nagyon illik a Pagano-féle sémába.
Madden hates me.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Majd áttolják.Ő , hogy kerül át oda , eddig erős oldalon volt.Sixo67Most komolyan English lesz a kezdő vakoldali passrusher?Sixo67Ingram.szaba
több mint 11 éve
Ő , hogy kerül át oda , eddig erős oldalon volt.Most komolyan English lesz a kezdő vakoldali passrusher?Sixo67Ingram.szaba
több mint 11 éve
És nem is Gonzales😀Nyilván. LT nem Favre.szabaMcCoy és Telesco szóltak LT-nek, hogy vissza kéne jönni. 😀szabaŐ meg azt mondta, hogy kösz nem😊FearTomi
több mint 11 éve
szaba
10 550
Nyilván. LT nem Favre.McCoy és Telesco szóltak LT-nek, hogy vissza kéne jönni. 😀szabaŐ meg azt mondta, hogy kösz nem😊FearTomi