Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Dealessandris még tehet persze csodát, és legyen úgy.szabaŐ jó OL edzőnek számít? Ha igen akkor , hogy került ide? Kirúgták vagy itt több pénzt kapott? (Esetleg nagyobb kihívást keresett?)
több mint 11 éve
szaba
10 550
Szerintem is jó lenne lefelé mozogni. Ha Lane Johnsont húzzuk, azért vele szerintem az 1. év nem lenne könnyű. A két top G nagyon király, de nem mondom, hogy G-t nem lehet mondjuk a 2. vagy 3. körben találni. Fluker se lenne rossz, bevethető egyből, és Clary kimozdítható, vagy akár Fluker is lehetne G. Én annyit várok el, hogy az 1. körben mindenképpen az OL-t make-upoljuk, de sajnos olyan nagy a káosz, hogy kétlem, egy offseason alatt megoldható. Dealessandris még tehet persze csodát, és legyen úgy.Na mi az érzés a környéken? 😊 Mire számítotok az első körben reálisan nézve?szabaTelesco egy korábbi interjújában (asszem ide ki is tettem az linkjét) , az egyik riporter kérdésére , kicsit sejtelmes választ adott, és mintha azt sugalta volna, hogy számára/számukra nem feltétlenül az a sorrend a támadó falemberek között , mint amit a legtöbb szakértő gondolna. Lehet , hogy csak én képzelek mögé dolgokat, de most az a megérzésem, hogy egy olyan falembert fogunk elvinni az első körben akire senki sem gondolt, lehet nem a 11. helyen, mert mondjuk letradelünk.Sixo67
több mint 11 éve
Szerintem McClain nagyon jó játékos, ha jól van használva. Én azért nem dobnám ki. Gronk játszott 410 snapet eddig pályafutása során. Jacob Hester nem véletlenül lett vadló szezon közben.szabaLehet , hogy csak mi nem használjuk jól, vagy én vagyok vak, de nekem úgy tűnik , hogy ez nem a Baltimoros McClain már. 1.4M-et spórolhatnánk vele , mégsem rúgtuk ki, ez inkább az én szemeim vakságára hajaz.
több mint 11 éve
Na mi az érzés a környéken? 😊 Mire számítotok az első körben reálisan nézve?szabaTelesco egy korábbi interjújában (asszem ide ki is tettem az linkjét) , az egyik riporter kérdésére , kicsit sejtelmes választ adott, és mintha azt sugalta volna, hogy számára/számukra nem feltétlenül az a sorrend a támadó falemberek között , mint amit a legtöbb szakértő gondolna. Lehet , hogy csak én képzelek mögé dolgokat, de most az a megérzésem, hogy egy olyan falembert fogunk elvinni az első körben akire senki sem gondolt, lehet nem a 11. helyen, mert mondjuk letradelünk.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Szerintem McClain nagyon jó játékos, ha jól van használva. Én azért nem dobnám ki. Gronk játszott 410 snapet eddig pályafutása során. Jacob Hester nem véletlenül lett vadló szezon közben.
több mint 11 éve
Gondolom azért érkezett Gronk , mert McCoy szisztémájába anno még denverben beleillett. Én nem szeressük McClaint, nem érzem azt , hogy megéri a pénzét, bár az én szemem FB-t nem szereti követni a pályán, szóval könnyen , hogy csak velem van a baj.Egyelőre edzőtáborba jó. Aztán majd kiderül, ér-e többet. McClain sokat keres, és nem tudom, McCoy mennyire köti a futójátékot egy domináns FB-hez, úgy rémlik, annyira nem.szabaMinek az ide 😮Sixo67Ja. De azt már körülményes lenne kiírni.szabaChris Gronk jött.szabaowski?Sixo67
több mint 11 éve
szaba
10 550
Egyelőre edzőtáborba jó. Aztán majd kiderül, ér-e többet. McClain sokat keres, és nem tudom, McCoy mennyire köti a futójátékot egy domináns FB-hez, úgy rémlik, annyira nem.Minek az ide 😮Sixo67Ja. De azt már körülményes lenne kiírni.szabaChris Gronk jött.szabaowski?Sixo67
több mint 11 éve
Minek az ide 😮Ja. De azt már körülményes lenne kiírni.szabaChris Gronk jött.szabaowski?Sixo67
több mint 11 éve
szaba
10 550
Ja. De azt már körülményes lenne kiírni.Chris Gronk jött.szabaowski?Sixo67
több mint 11 éve
szaba
10 550
Chris Gronk jött.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Na mi az érzés a környéken? 😊 Mire számítotok az első körben reálisan nézve?
több mint 11 éve
183 yardot tettünk meg meccsenként btw, a South Carolina meg 138-at, úgy h a 2 legtöbb carryt kapó RB true freshman volt 2012-ben, mind2-ből NFL feature back lehet simán. Btw sajna pont a Donkeysnél rohangál az ex-Bulldog Knowshon Moreno, ellenben a Gamecocks jelenleg nem rendelkezik aktív NFL futóval.Azok nem annyira sukár, szép kiállású gyerekek mint Lattimore, a térgyük sem annyira görbe, nem számítanak.
Majndem 😉empty taxi
több mint 11 éve
183 yardot tettünk meg meccsenként btw, a South Carolina meg 138-at, úgy h a 2 legtöbb carryt kapó RB true freshman volt 2012-ben, mind2-ből NFL feature back lehet simán. Btw sajna pont a Donkeysnél rohangál az ex-Bulldog Knowshon Moreno, ellenben a Gamecocks jelenleg nem rendelkezik aktív NFL futóval.Majndem 😉
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Amúgy is csak irigykedsz mert tőletek nem kerülnek ki ilyen szép sukár futólegények.
több mint 11 éve
És persze nem szabad elfeledkezni a remek támadófalunkról, akik minden bizonnyal minden csúnya védőt távol fognak tőle tartani, így nincs mitől félni.
több mint 11 éve
Ez amúgy sem számít sérülésnek felénk, nagy fater fél liter házival mindent ilyent meg tudod gyógyítani .Nem sérülékeny, csak színészkedik, hogy tutira ne vigye el más csapat.Sixo67empty taxi
több mint 11 éve
Mindig is mondtam én , hogy nagy színész. Gladiátor utolsó jelenetében simán el tudta volna játszani , ahogy meghal Maximusz.Nem sérülékeny, csak színészkedik, hogy tutira ne vigye el más csapat.Sixo67empty taxi
több mint 11 éve
Nem sérülékeny, csak színészkedik, hogy tutira ne vigye el más csapat.Sixo67
Madden hates me.
több mint 11 éve
A sérülékeny Mathewst a még sérülékenyebb Lattimore-ra lecserélni valóban bombaüzlet.empty taxiNem sérülékeny, csak színészkedik, hogy tutira ne vigye el más csapat.
több mint 11 éve
A sérülékeny Mathewst a még sérülékenyebb Lattimore-ra lecserélni valóban bombaüzlet.
Madden hates me.
több mint 11 éve
"When the Chargers drafted RB Ryan Mathews three years ago they thought they had their ball control back, but injuries and sometimes inconsistent effort have hurt this run game. They need more physicality and consistency at RB, which means adding competition for Mathews and better play-action options. Although the Chargers have added Danny Woodhead and re-signed Ronnie Brown, they are basically role players. "Ennyi. Mit ahogy szaba tette, szabaduljunk már meg Mathewstól és kezdjünk egy új érát a kocogóback poszton. Lattimore kell ide az egyik középső körben.
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/1601707-the-chargers-should-stay-away-from-bryant-mckinnie"In fact, the Chargers should stay as far away from McKinnie as possible."
Én örülnék neki ha nem jönne ide senki a draftról.
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/1604353-power-ranking-san-diego-chargers-2013-schedule-from-easiest-to-hardest-games/page/2Kansast 12.-13. helyre teszik, ennél azért bőven jobbnak néznek ki szerintem. Top3ban a 2 Denver elleni meccs.
több mint 11 éve
Őt szeressem, jöhet. Mondjuk én abba gondolkodtam , hogy Rodgerst megszerezzük Meachem + Rivers -ért, a fizetés kb stimmel, mi jól járnánk.jeff garcia? 😀peachMár dolgozok egy QB megszerzésén.Sixo67De mivel te Rivers-antifan vagy, így mindezt gondolom Whitehurst segítségével érjük el.szabaBennem egy pillanatig sem volt kérdés a 16-0 és utána a bajnoki cím a következő szezonra. Ez egy újabb jel a hitetleneknek(szaba, empty taxi) , hogy mire számítsanak az előttünk lévő szezonban. 😊Sixo67Jól látom , hogy idén mi játsszuk az első meccset Philadelphiában?Sixo67igen, ti vagytok idén a fő favoritok a bajnoki címre 😛jjncaa