Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Már a 2. helyen olvasom, hogy a Chargers szerintük lehet , hogy fel fog tradelni OT-ért.
több mint 11 éve
'D'Alessandris said he wants linemen to have: "athleticism, balance, change of direction and quick feet." That screams Jonathan Cooper. '
több mint 11 éve
Jött még1 TE Dallas Walker. NFLben még nem mutatkozott be.www.chargers.com/news/press-releases/article-1/Chargers-Sign-Walker/a15958a8-b2c7-4b8b-bd2c-24bc0dfcd066
Néztem a mezét a képen, az van ráírva , hogy
"broncos" . Majdnem szóltam neki, hogy öcsi rossz gépre szálltál fel, aztán nézem , hogy az egyetemi csapatának is "broncos" a neve.
több mint 11 éve
Szerény véleményem szerint
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem igazán tűnt ki a liga legrosszabb védelméből úgyh nem vagyok vele kapcsolatban túlzottan optimista, kérdés h a mi rendszerünkben magára talál-e. A testi adottságai elég jók, technikailag kell fejleszteni, ill. nem egy ösztönös CB, de az ő sebességével azért lehet korrigálni a hibákat. Meglátjuk h az új DB coach Ron Milus mit tud vele kezdeni, ő azért egy jó szakember.Mi az az szvsz? 😊
Szvsz a draft 1-3 körében jönni fog egy CB, ill. fogunk kukázni a TC végi cutoknál is.empty taxi
több mint 11 éve
Nem igazán tűnt ki a liga legrosszabb védelméből úgyh nem vagyok vele kapcsolatban túlzottan optimista, kérdés h a mi rendszerünkben magára talál-e. A testi adottságai elég jók, technikailag kell fejleszteni, ill. nem egy ösztönös CB, de az ő sebességével azért lehet korrigálni a hibákat. Meglátjuk h az új DB coach Ron Milus mit tud vele kezdeni, ő azért egy jó szakember.Szvsz a draft 1-3 körében jönni fog egy CB, ill. fogunk kukázni a TC végi cutoknál is.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Mondjál már róla már bíztató szót, mert ha jól nézem eddig ő a másik kezdő CB.Ez a Johnny Patrick még szezon közben érkezett vagy hogy? FA igazolások között nincs ,de 15 meccset még NO-ban játszott le.Sixo67Offseasonben waivelte a Saints, onnan szedtük fel.empty taxi
több mint 11 éve
Ez a Johnny Patrick még szezon közben érkezett vagy hogy? FA igazolások között nincs ,de 15 meccset még NO-ban játszott le.Sixo67Offseasonben waivelte a Saints, onnan szedtük fel.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ez a Johnny Patrick még szezon közben érkezett vagy hogy? FA igazolások között nincs ,de 15 meccset még NO-ban játszott le.
több mint 11 éve
de akkor ne is draftoljunk, csak várjuk a csodát pár udfa-tól.szabaÉn támogatlak ebben az ötletedben. Holnap bemegyünk Telescohoz és előadjuk, de te mész előre mert neked mélyebb a hangod.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Jó, én is bele tudom magyarázni mindenbe ilyet, de akkor ne is draftoljunk, csak várjuk a csodát pár udfa-tól.
több mint 11 éve
Ott van pl Merriman. Mindenki azt hitte , hogy 25 évre meg van oldva a passrush. Első három idényében 3 pro-bowl, 3 all pro, 39.5 sackkel a legeredményesebb volt ezen 3 év alatt, DROY 2005ban, sack király és 3. a DPOY-on 2006ban. És hát sérülékeny sem volt ... 1-1 meccsnél nem hagyott ki többet az első három évében, kivéve amikor 2006ban 4 meccsre eltiltották, mert edzésen lepisált egy tuját és óriás mamutfenyő lett belőle. Aztán jött 2008 , megy be az orvoshoz , hogy fáj a térgye. Orvos mondja , hogy hát fiam el van szakadva a hátsó keresztszalagod, meg az oldalsó ínszalagod is egyazon térdedben. Mire ő , doki spárgával kösse meg alól meg felül oszt megyek játszani. Nyilván az sosem derül ki , hogy mi lett volna ha egyből megműtteti magát és nem bohóckodik és próbál meg ilyen térdel játszani, lehet akkor is ez lett volna vele, de nem javított a dolgokon az fix. Oszt ennyi a 25 évre megvan a passrusherünk, 3 év oszt kezit csókolom. Szóval ezzel a "megvan a poszt oldva sok évig" -el vigyázni.Én másképp látom. De kicsit félreértettél. Szóval Lane tuti, hogy nem jut el a 11-ik pickig, Miami-t mondogatják, mint feltrédelőt. És Warmack szerintem 10-12 évre megoldaná a G problémát, ami legalább olyan nagyon, mint a T. Szerintem Warmack gyorsan kedvenccé tudna válni, minden adott, hogy néhány éven belül tartósan all-pro szintet hozzon. Én örülnék neki mindenképpen. Mathews is, és szerintem Rivers is. 2. körben meg jöhetne pl. Menelik Watson vagy Terron "40 yard" Armstead pl.szabaAmúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaAmúgy is minek ide Warmack ... Tyronne Greent visszaigazoljuk, meg Reinhart nem sérül le oszt csá, ők majd megvédik belül Riverst, Mathewsra meg kár egy első körös picket elbaszni. Remélem Tennesse elviszi , hogy még kísértés se legyenSixo67
több mint 11 éve
Igen bocsi, félre olvastalak. Te ezt írtad , hogy egyik sem lesz én meg úgy olvastalak , hogy szerinted Lane lecsúszik hozzánk.Én másképp látom. De kicsit félreértettél. Szóval Lane tuti, hogy nem jut el a 11-ik pickig, Miami-t mondogatják, mint feltrédelőt. És Warmack szerintem 10-12 évre megoldaná a G problémát, ami legalább olyan nagyon, mint a T. Szerintem Warmack gyorsan kedvenccé tudna válni, minden adott, hogy néhány éven belül tartósan all-pro szintet hozzon. Én örülnék neki mindenképpen. Mathews is, és szerintem Rivers is. 2. körben meg jöhetne pl. Menelik Watson vagy Terron "40 yard" Armstead pl.szabaAmúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaAmúgy is minek ide Warmack ... Tyronne Greent visszaigazoljuk, meg Reinhart nem sérül le oszt csá, ők majd megvédik belül Riverst, Mathewsra meg kár egy első körös picket elbaszni. Remélem Tennesse elviszi , hogy még kísértés se legyenSixo67
Az , hogy mi lesz belőle és meddig arra nincs semmi garancia. Az eddigi nagy falembereinkbe ha belegondolsz , hogy hol draftolták, McNeill 2. kör, Hardwick - Vascuez 3. kör , Dielmant meg nem is draftolta senki oszt mégis a dinoszauruszok óta látott legjobb Guard lett belőle. És láttunk már nagy ígéretet a semmibe veszni, sokszor sérülés , sokszor meg azért mert annyira mégsem menő. Én annak vagyok a híve , hogy a jelenlegi legnagyobb hiányposztra draftoljunk. De ha Warmack jön akkor sem leszek csalódott, onnantól kezdve viszont abban fogom reménykedni , hogy jön majd egy új LT a csapathoz.
több mint 11 éve
Ne légy negatív, minden van csak ki kell baszni Claryt.Nincs annyi cap...szabaitt jöhet képbe B.Albert (kc)JanekAmúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaÉn meg pont attól félek , hogy nem lesz már egy OT sem, mert nem is tudom már hol olvastam találgatások, hogy ki tradelhet fel és miért, és top10 csak a OTkért tradeltek fel és nekünk már nem jutott. Persze csak találgatások, legyen igazad, de így belegondolva mi feljebb nem leszünk ha van esze Telesconak, és top10be tradelés nem kizárt más csapatoktól, és azok bezony Lane Johnsonért jönnek majd.Sixo67
Téves, az még nem elég, ha de még Royal is kibasszuk az már igen. 😊
több mint 11 éve
szaba
10 550
Nincs annyi cap...itt jöhet képbe B.Albert (kc)JanekAmúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaÉn meg pont attól félek , hogy nem lesz már egy OT sem, mert nem is tudom már hol olvastam találgatások, hogy ki tradelhet fel és miért, és top10 csak a OTkért tradeltek fel és nekünk már nem jutott. Persze csak találgatások, legyen igazad, de így belegondolva mi feljebb nem leszünk ha van esze Telesconak, és top10be tradelés nem kizárt más csapatoktól, és azok bezony Lane Johnsonért jönnek majd.Sixo67
több mint 11 éve
itt jöhet képbe B.Albert (kc)Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaÉn meg pont attól félek , hogy nem lesz már egy OT sem, mert nem is tudom már hol olvastam találgatások, hogy ki tradelhet fel és miért, és top10 csak a OTkért tradeltek fel és nekünk már nem jutott. Persze csak találgatások, legyen igazad, de így belegondolva mi feljebb nem leszünk ha van esze Telesconak, és top10be tradelés nem kizárt más csapatoktól, és azok bezony Lane Johnsonért jönnek majd.Sixo67
több mint 11 éve
szaba
10 550
Én másképp látom. De kicsit félreértettél. Szóval Lane tuti, hogy nem jut el a 11-ik pickig, Miami-t mondogatják, mint feltrédelőt. És Warmack szerintem 10-12 évre megoldaná a G problémát, ami legalább olyan nagyon, mint a T. Szerintem Warmack gyorsan kedvenccé tudna válni, minden adott, hogy néhány éven belül tartósan all-pro szintet hozzon. Én örülnék neki mindenképpen. Mathews is, és szerintem Rivers is. 2. körben meg jöhetne pl. Menelik Watson vagy Terron "40 yard" Armstead pl.Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaAmúgy is minek ide Warmack ... Tyronne Greent visszaigazoljuk, meg Reinhart nem sérül le oszt csá, ők majd megvédik belül Riverst, Mathewsra meg kár egy első körös picket elbaszni. Remélem Tennesse elviszi , hogy még kísértés se legyenSixo67
több mint 11 éve
Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaAmúgy is minek ide Warmack ... Tyronne Greent visszaigazoljuk, meg Reinhart nem sérül le oszt csá, ők majd megvédik belül Riverst, Mathewsra meg kár egy első körös picket elbaszni. Remélem Tennesse elviszi , hogy még kísértés se legyen
több mint 11 éve
Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaÉn meg pont attól félek , hogy nem lesz már egy OT sem, mert nem is tudom már hol olvastam találgatások, hogy ki tradelhet fel és miért, és top10 csak a OTkért tradeltek fel és nekünk már nem jutott. Persze csak találgatások, legyen igazad, de így belegondolva mi feljebb nem leszünk ha van esze Telesconak, és top10be tradelés nem kizárt más csapatoktól, és azok bezony Lane Johnsonért jönnek majd.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.
több mint 11 éve
"Chargers work out Lane Johnson."Így kell ezt csinálni, nem kuntekinte futók kellenek ide.
több mint 11 éve
szaba
10 550
😀 Nem kell azt hinni, hogy 28 topmodell van itt, de azért van pár elég szép hölgy. 😊
több mint 11 éve
Hát fiúk, a 2013-as keret baromi erős lesz:Rázoomoltam az arcokra, mert ilyen méretben alig lehet látni. Nagy hibát követtem el, rémálmaim lesznek a középső sor bal hármasától, meg az alsó sor jobb 1esétől is.
szaba